70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hb suzi inşallah yaa gerçi bana benim kilo vermem hayal gibi geliyor bana :S emzirdiğim içinde her bitki çayını içemiyorum olumsuz etkilermi diye bakalım :26:

kedicik selam, bence kafana takma. malum ben cuma günü +1500 gr çıkmıştım. meğer şişkinlikmiş. o kadar kısa sürede öyle bir kilo imkan dahilinde gelmemişti bana. eminim seninki de ödemdir. çünkü kaçamak dediklerin çok da kaçamak sayılmaz. ama Dilek'e de katılıyorum, geceleri tartılma. sabah kalkınca da şişkinlik oluyor hakkaten.

işte böyle, özetle, üzülme...

Hoşgeldin aramıza
Yazın gelmesiyle biraz azalsakta gene de topiğimiz kalabalıktır
Bende 23 yaşındayım.
Emziriyorsundur herhalde? :Emzrirken kilolar daha çabuk gidiyormuş.
Tek yapman gereken bol su ve sebze tüketmen.
Birazdan örnek listeyi yayınlarım yeni gelenler için.

Evet canım seviyorum şirin kurabiyeler yapmayı.
Sevdicekte diyo niye normal insan kurabiyesi yapmıyorsun diye.
İyiydi işte hiçbişi anlamadım haftasonumdan
Yoğun geçti.
Sen naptın h.sonu yoktun buralarda?

hb suzi inşallah yaa gerçi bana benim kilo vermem hayal gibi geliyor bana :S emzirdiğim içinde her bitki çayını içemiyorum olumsuz etkilermi diye bakalım :26:

bizim burda bi arkadasimiz var nesquik oda oglisini emziriyor ve bitki caylarindan icemiyor ama cok güzel kilo verdi canim olmiycak diye birsey yok tatlim zaten ac kalmiyacaksin kizlarda kacamak yapiyorlar ama geri düzene giriyor hergün menünü paylas canim ki yanlislarin olursa söyliyelim

çok kızdın ama ya
haklısın canım da çok moralim bozuk 74 ü uzun süredir görmemiştim. akşam yatarken tartılma huyum kurusun
yok tartı falan bana artık. gidince pilini sökecem dilek sana postalayayım pili nasılsa burada bulamam pil falan :)
1 haftadır spor yapıyorum ya suyu bayağı içtim acaba kasları mı şişirdim. dün aynada kollarıma baktım üstler pazulaşmış resmen. ama alt hala sarkık sarkık.
ben bir düşüneyim olmadı dukana dönecem yine. bana ceza olsun. meyvesizlik dışında onu gayet rahat yapıyordum.
akşam dukan ekmeği yapayım yine neyce julliana devam edecem. akşamları yarım saat de yüyüyüş ekleyeyim. beni eritse eritse spor eritiyor...
bugün kiraz saplı çay falan içeceğim eğer ödemse bugün gider. ..
akşam sadece çorba salata yoğurt okey...

suzi ya dilek çok haşladı beni
ben acık gidem ağlayam bari ...

gercekdende birde öyle yap dilek ama foto isteriz insan kurabiyesi nasil olacak
dün oglisle lunaparka gittik gezdik eglendik aksam üstüde spora gittim 561 kalori yaktim geldim hasadim cikti
1 senelik imzayi atmasaydim cokdan birakmisdim ama mecbur gidiyorum artik

Son düzenleme:
Hb puccaaa tamam bekliyorum örnek listeyii

suzicim ya benim yemek düzenim sıfır yaa kahvaltım genelde 11den önce olmaz öğle yemek yemem meyve yemem,akşam eşim gelince akşam yemeği yerim.saati genelde 8 9 önce asla olamaz çikolata fazla yemem ama cipssss hastasıyım gazlı içeçek içmem,genelde ayran tercihim.. şu anki yemek düzenim böyle yanlız bugün bir ilke imza attım eşim gittikten sonra yatmadım 8.30 da yürüş bandında 30 dk yürüdüm 20 dkda spor yaptım 9.45 gibi kahvaltıya geçtim 4 dilim tahil ekmek yağlı peynir 4 kibrit kadar diyim 1 zeytin 1 simit 4 çatal bal kaymak 1su bardağı tarçın karabfilli yeşil çay nasıl ama süpr dimi

ne diyeyim pisim sende bende hakk ettik yerimizde sayiyoruz baksana bizden sonra gelen zayiflamayi birak citir bile oldular biz halen kisirdöngüdeyiz
bende agliycam artik gel beraber agliyak

selam canım benim
amin canım haftasonu çok kaçırdık topik olarak kendşmşze gelmemiz lazım
GUNAYDNN
nasılsnz kısceler
günaydın tatlım

günaydın kızlar mora l düşük olunca gny unuttum
günaydın canım
kızlar sıze soyledıgım elbıseyı bazı nedenlerden dolayı gıyemedm
ıste kıyafetm
sacım cok cırkın oldu
Eki Görüntüle 436431
çok güzel çıkmışsın canım
selam suzim görüşürüz
günaydın;

umarım herkes iyidir. geçmişi okuyacağım ama nasıl biter bilmem ki MaşaAllah döktürmüşsünüz.

Hasret, ben çok beğendim fıstık gibi olmuşsun canım
öperim

selam coco

selam kızlar herkese mutlu günler dilerim
haftasonunda cozutmalarımızdan sonra toparlanma vaktşdr artık şöyle bir sirkeleneli
kendimize gelelim kısçeler

Örnek Alınabilenecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

kahvalti önemli canim gecistirme yoksa aksam insan daha fazla cozutuyor bende cikolata yemem sayilir cipss delisiyim ama tadini unutuyorsun bi süre yemiyince beyaz ekmek makarna pilav patates bunlari aksam yememeye bak canim simdi dilek yani puccaaa örnek liste yayinliycak orda detailari yaziyor canim birde neskuik arkadasimiz da geldi canim oda emziriyor sana yardimci olur tatlim
haftasonunda cozutmalarımızdan sonra toparlanma vaktşdr artık şöyle bir sirkeleneli
seni andim geldin neslim günaydin tatlim

Amaa hakettin yalan mıı.
Sonuçta görüntü önemli alnımızda yazmıyor ya kim kaç kilo.
1-2 kilo alsan ne almasan ne.

İyi yapmışsın canım spora gitmekle.

Selam Neslimm

bu hafta akşamlar çorba+salata+yoğurt veya cacık yicem kızlar,haftasonu moralim iyice bozuldu
bgnkü menüm:

kahvaltı:1 dilim kepek ekmek-1 domates-1 salatalık-1 kk peynir-şekersiz çay

ara:yeşilçay-3 tane keten tohumlu light bisküvi

öğle:2 kaşık pilav-3 kaşık kuru fasulye(evde başka bişi yok)

ara:2 kuru kayısı-kayısılı form çay

ara:5 erik-5 çilek

akşam:1 kase ezogelin çorba-1 tabak salata-2 kaşık yoğurt

bi de jillian yapıcam,aldığım toplam kalori de 780 kalori..

merhaba hanimlar
öncelikle black kat yaptigin liste ve kupam icin cok tesekkürlerve tebrik eden arkadaslarim yorum yazanlara da kucak dolusu sevgiler bendendarisi ve fazlasiyla sizlerin basina insallah..tam 4 subatta baslamistim diyetime,4 ay arada kacamaklarla bu kadar verebildim,yolumun yarisindayim ama basaricam..sakin moral bozmayin veremeyince yada arti cikinca.black kat,üzülme canim,ben de cok karsilastim böyle durumlarla,ödem de oluyor vücutta,bi bakmissin hepsi gitmis...sakin her sabah ac karnina cörekotu cignemeyi unutmayin,1 tatli kasigi,üstüne bol su,ilerleyen saatlerde acligi bi hayli azaltiyor.

hala kızgınım kendime haftasonu için,o kadar çok yedim ki anlatamam..
aslında aç olmuyorum ama evde olunca boğazım boş durmasın diye yiyorum işte
bi de stresliyim bu dönem,durduramıyorum kendimi

ya bi de ben,kilo cizelgemi degistirmeyi bilmiyorum,zaten bi arkadas yardimiyla oldu cizelgem napicam,bastan yine ticket olan sayfaya girip mi yapicam sifreyle ve yine mi kopyalicam,benim bilgisayar almanca ve yapistirmayi bile bulamadim ki nevalla cok beceriksizim ben...ayrica hasret cok güzelsin canim bastan asagi begendim,.kapali arkadslar da daha cok resim paylassa da türkiye modasi hakkinda fikir edinsek,mini elbise aldim bikac tane altina pantolon,icine badiyle giyicem yazin.

hala kızgınım kendime haftasonu için,o kadar çok yedim ki anlatamam..
aslında aç olmuyorum ama evde olunca boğazım boş durmasın diye yiyorum işte
bi de stresliyim bu dönem,durduramıyorum kendimi

karakuzu, protein diyetiden sonra verdiklerini aldın mı geri?
ben de bu hafta 3 gün protein yapmak istiyordum da aklım karıştı

sağol suzim
sağol canım
nedn bole oldu acaba cnm
bol bıtkı cayı we su ıc bakalm
cumaya kadr da hıc tartlma
gıdecegını dusunuorm
sağol hasretim
bende sana ilk öneri gelsin. sabah kalkar kalmaz birşeyler ye ki meto çalışmaya başlasın. 2-3 kayısı kurusu, incir yada meyve yada yarım bardak süt . kahvaltıdan önce mutlaka ağzına birşey at. heleki geç kahvaltı yapıyorsan
ne diyeyim pisim sende bende hakk ettik yerimizde sayiyoruz baksana bizden sonra gelen zayiflamayi birak citir bile oldular biz halen kisirdöngüdeyiz
bende agliycam artik gel beraber agliyak
gel intahar edek suzi. adımız çıktı bizim bu topikte artık zayıflasakta 300-500 adımız
gel bacım gel intahara
ay çok küçükmüş daha annesi
foto yayınlada sevelim
Amaa hakettin yalan mıı.
Sonuçta görüntü önemli alnımızda yazmıyor ya kim kaç kilo.
1-2 kilo alsan ne almasan ne.

İyi yapmışsın canım spora gitmekle.

Selam Neslimm
bak bak sen tartı 69 diye zırlıyo muydun ne geçen hafta
kupanın hakkını bil zayıflamaya devam

başım çok ağrıyo kızlar migren tuttu sanırım
dilek rüyamda da beni haşlıyodun kız
bugün eve gitmedim. yememi yedim acık dışarı çıkayımda yürüyeyim bari. hem spor olur he belki temiz hava iyi gelir...
bu arada hava 25 derece ama hala uzun kollu giyiyorum serin yani nasıl oluyo bu anlamadım
byeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…