hoşgeldin...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...a-36-kilo.html (9 Bitkili Zayıflama Çayı - 5 ayda 36 kilo)
şu linkte var canım
leyn kimse niye bana moral vermiiiiiiiiii küsecem bakın bir tek suzim üzülme demiş.
merhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum bende tabi kabul ederseniz.24 yaşındayım evliyim 9 aylık bir kızım var,hamilelikte kilo almadım fazla ama sonrasında sütüm olsun diye aldığım 8 kilo ile 82 ye kadar çıkmıştım ki akşamları yemek yemeği kesme yöntemiyle 1.5 ayda 79.300e inebildim.Artık iyice kızıyorum kendime vermem lazım benide zorlamaya başladı bu durum napıcam ne edicem hiçde diyet yapamam tembellik var biraz :S sizinde yardımlarınızla şu 69a bile düşsem dünyalar benim olacak çünkü 3,5 senedir 70den aşağı inemedimyazda geldi çattı artık kendimi güzel hissetmek istiyorum ((
aksam olunca kacamaklarin ondan olmusda olabilir :26:
hosgeldin canim aramizahep beraber zayifliycaz insallah :13:
kizin nasil oldu canim
günaydin dilegimkurabiyelerini gördüm cok tatli gözüküyor elin yatkin herhalde fok kurabiyelerinede bayilmisdim
dügün nasil gecti güzel miydin
hb suzi inşallah yaa gerçi bana benim kilo vermem hayal gibi geliyor bana :S emzirdiğim içinde her bitki çayını içemiyorum olumsuz etkilermi diye bakalım :26:
çok kızdın ama yaSana bin kere söylüyoruz canım tartılma bi diye.
Büyük ihtimalle yeteri kadar su içmemişsindir.
Çok çabuk ödem topluyor vücudun.
Genelde geç yatıyorsun sanırım h.sonları.
Bide lütfen akşam tartılmayı kes!
Gün içinde yiyip içiyorsun akşam eksik çıkmayı bekleme.
Sabahta uyandıktan 1-2 saat sonra vücut kendine geliyor.
Akşam uyuduğunda otomatik olarak vücutta bir şişlik oluyor.
Sana bin kere dedim tartıdaki rakama takılmak yerine aynadaki görüntüne takıl.
Yazım accık sert gelebilir ama cidden sende hakettin.
Bak o kadar söyleniyorsun ya halinden memnunsun bence yoksa çoktan yol alıp giderdin.
Kaç aydır aramızdasın ve sürekli 200-300 gram verip daha sonra geri alıyorsun.
Doktor metonu normale sokmak için 1.600 kalorilik diyet vermişti.
O da işe yaramadı diye gitmedin bir daha.
Tek başına olmuyorsa ben hep diyorum bi dr a danış diye.
Olmadı ben zaten burda elimden geldiği kadar yardımcı oluyorum.
Senden tek ricam var.
Akşamlar çorba+salata+yoğurtla geçir.
Sebze de yeme. Çok çok acıkan biri değilsin zaten.
1 hafta böyle dene.
Bakalım sonucu ne olacak?
İşe yararsa bu sefer 5-6 yk sebze yemeği eklersin sonraki hafta.
Bol su iç, yeşil çayı sevmesende ılıkken 2 dikişte bitir gitsin.
Herkes bayıla bayıla içmiyor neticede.
Günaydın Hasret
Her tartı farklı gösteriyor bende uyuz oldum saglıklı beslenicem kilomu takmıcam artık.
Günaydın canım bu arada
Günaydın şeker.
Saçını bilmem de elbise pek belli olmuyyor.:26:
Günaydın suzim.
aksam olunca kacamaklarin ondan olmusda olabilir :26:
kizin nasil oldu canim
günaydin dilegimkurabiyelerini gördüm cok tatli gözüküyor elin yatkin herhalde fok kurabiyelerinede bayilmisdim
gercekdende birde öyle yap dilekHoşgeldin aramıza
Yazın gelmesiyle biraz azalsakta gene de topiğimiz kalabalıktır
Bende 23 yaşındayım.
Emziriyorsundur herhalde? :Emzrirken kilolar daha çabuk gidiyormuş.
Tek yapman gereken bol su ve sebze tüketmen.
Birazdan örnek listeyi yayınlarım yeni gelenler için.
Evet canım seviyorum şirin kurabiyeler yapmayı.
Sevdicekte diyo niye normal insan kurabiyesi yapmıyorsun diye.
İyiydi işte hiçbişi anlamadım haftasonumdan
Yoğun geçti.
Sen naptın h.sonu yoktun buralarda?
ne diyeyim pisim sende bende hakk ettikçok kızdın ama ya
haklısın canım da çok moralim bozuk 74 ü uzun süredir görmemiştim. akşam yatarken tartılma huyum kurusun
yok tartı falan bana artık. gidince pilini sökecem dilek sana postalayayım pili nasılsa burada bulamam pil falan :)
1 haftadır spor yapıyorum ya suyu bayağı içtim acaba kasları mı şişirdim. dün aynada kollarıma baktım üstler pazulaşmış resmen. ama alt hala sarkık sarkık.
ben bir düşüneyim olmadı dukana dönecem yine. bana ceza olsun. meyvesizlik dışında onu gayet rahat yapıyordum.
akşam dukan ekmeği yapayım yineneyce julliana devam edecem. akşamları yarım saat de yüyüyüş ekleyeyim. beni eritse eritse spor eritiyor...
bugün kiraz saplı çay falan içeceğim eğer ödemse bugün gider. ..
akşam sadece çorba salata yoğurt okey...
suzi ya dilek çok haşladı beni
ben acık gidem ağlayam bari ...
selam canım benimKırmızı elbiseyi netten aldım canım bu hafta gelir sanırım.
Gelsin çekinirim inşaallah güzel olur.
Ahh ahhh o mide dolu halleri çok fena.
İnsan midesinin rahat olduğu zamanları özlüyor.
Bugün toparlayacağını yazmışın zati.
Pazartesi bugünler için var.
Selam Neslimm.
Bakayım resimlerinize.
Erkek çocukları daha da haşarı oluyo sanırım.
Bizimki bile 17 aylık falan bi yerinde durmuyor.
H.sonu topiğe kimse uğramadığına göre herkes cozutmuş.
amin canım haftasonu çok kaçırdık topik olarak kendşmşze gelmemiz lazımGünaydın kızlar.
H.sonu herkes cozuttu sanırım.
Bende onlardandım. Neyse tartısız falan devam edicem yoluma.
Dukan da frenleyemedi beni.
Düşünmeden öyle kendi hâlime bırakıcam kendimi sanırım.
Hepimize güzel bir hafta olur inşaallah.
günaydın tatlımGUNAYDNN
nasılsnz kısceler
yedim valla ama pişmanım
d,leeeeeeeeeeek rüyamda seni gördüm. 3 tane de tartı korkuç bir geceydi kabus kabus tartıya çıkıyom hepsi farklı gösteriyo falan. akşam yatarken tartılmıştım ondan oldu sanırım moralim sıfır ya.cuma akşam 71,9 dum bu sabah 74imkanı varmı bunun dilek ya çıldırmak üzereyim. işyerine gidince haftasonu menümü yazacağım kaçamak var ama 2 kilo getirecek kaçamak kesinlikle değil. bugün için yemek yapmış olmasaydım valla protein yapacaktım moralim yerlerde sürünüyo...
günaydın canımgünaydın kızlar mora l düşük olunca gny unuttum
çok güzel çıkmışsın canımkızlar sıze soyledıgım elbıseyı bazı nedenlerden dolayı gıyemedm
ıste kıyafetm
sacım cok cırkın oldu
Eki Görüntüle 436431
selam suzim görüşürüzgünaydin kizlar
bir ben biraz dikkat ettim herhalde haftasonu1 kilo artidayim ama evde suyu fazla icemedigimden kaynaklaniyor herhalde
onuda bugünden sonra telafi ederim herhaldesürahiye isirgan otucayi limonlu doldurdum iciyorum
gecmise gitmedim ama cepden okudum sizi fistiklar
betülcüm sevdiceginin sinavi bugün basariyla sonuclanir insallah haber edersin tatlim
minecim hani söz vermisdin cislar girmis migdeye
ara ara okurum kizlar benim cok konusan isarkadasi sherlock holmes diyorum onageldi geri
kizlar sizde toparlanin haftasonu bitti kacamaklarda bittiyoksa hic sac bas cekmedim bende baslarim
günaydın;
umarım herkes iyidir. geçmişi okuyacağım ama nasıl biter bilmem ki MaşaAllah döktürmüşsünüz.
Hasret, ben çok beğendim fıstık gibi olmuşsun canım
öperim
selam coco
kahvalti önemli canim gecistirme yoksa aksam insan daha fazla cozutuyor bende cikolata yemem sayilir cipss delisiyim ama tadini unutuyorsun bi süre yemiyinceHb puccaaa tamam bekliyorum örnek listeyii
suzicim ya benim yemek düzenim sıfır yaa kahvaltım genelde 11den önce olmaz öğle yemek yemem meyve yemem,akşam eşim gelince akşam yemeği yerim.saati genelde 8 9 önce asla olamaz çikolata fazla yemem ama cipssss hastasıyım gazlı içeçek içmem,genelde ayran tercihim.. şu anki yemek düzenim böyle yanlız bugün bir ilke imza attım eşim gittikten sonra yatmadım 8.30 da yürüş bandında 30 dk yürüdüm 20 dkda spor yaptım 9.45 gibi kahvaltıya geçtim 4 dilim tahil ekmek yağlı peynir 4 kibrit kadar diyim 1 zeytin 1 simit 4 çatal bal kaymak 1su bardağı tarçın karabfilli yeşil çay nasıl ama süpr dimi
seni andim geldin neslimselam kızlar herkese mutlu günler dilerim
haftasonunda cozutmalarımızdan sonra toparlanma vaktşdr artık şöyle bir sirkeleneli
kendimize gelelim kısçeler
çok kızdın ama ya
haklısın canım da çok moralim bozuk 74 ü uzun süredir görmemiştim. akşam yatarken tartılma huyum kurusun
yok tartı falan bana artık. gidince pilini sökecem dilek sana postalayayım pili nasılsa burada bulamam pil falan :)
1 haftadır spor yapıyorum ya suyu bayağı içtim acaba kasları mı şişirdim. dün aynada kollarıma baktım üstler pazulaşmış resmen. ama alt hala sarkık sarkık.
ben bir düşüneyim olmadı dukana dönecem yine. bana ceza olsun. meyvesizlik dışında onu gayet rahat yapıyordum.
akşam dukan ekmeği yapayım yineneyce julliana devam edecem. akşamları yarım saat de yüyüyüş ekleyeyim. beni eritse eritse spor eritiyor...
bugün kiraz saplı çay falan içeceğim eğer ödemse bugün gider. ..
akşam sadece çorba salata yoğurt okey...
suzi ya dilek çok haşladı beni
ben acık gidem ağlayam bari ...
gercekdende birde öyle yap dilekama foto isteriz insan kurabiyesi nasil olacak
dün oglisle lunaparka gittik gezdik eglendik aksam üstüde spora gittim 561 kalori yaktim geldimhasadim cikti
1 senelik imzayi atmasaydim cokdan birakmisdimama mecbur gidiyorum artik
selam kızlar herkese mutlu günler dilerim
haftasonunda cozutmalarımızdan sonra toparlanma vaktşdr artık şöyle bir sirkeleneli
kendimize gelelim kısçeler
hala kızgınım kendime haftasonu için,o kadar çok yedim ki anlatamam..
aslında aç olmuyorum ama evde olunca boğazım boş durmasın diye yiyorum işte
bi de stresliyim bu dönem,durduramıyorum kendimi
sağol suzimaksam olunca kacamaklarin ondan olmusda olabilir :26:
kizin nasil oldu canim
sağol canımkedicik selam, bence kafana takma. malum ben cuma günü +1500 gr çıkmıştım. meğer şişkinlikmiş. o kadar kısa sürede öyle bir kilo imkan dahilinde gelmemişti bana. eminim seninki de ödemdir. çünkü kaçamak dediklerin çok da kaçamak sayılmaz. ama Dilek'e de katılıyorum, geceleri tartılma. sabah kalkınca da şişkinlik oluyor hakkaten.
işte böyle, özetle, üzülme...
sağol hasretimnedn bole oldu acaba cnm
bol bıtkı cayı we su ıc bakalm
cumaya kadr da hıc tartlma
gıdecegını dusunuorm
bende sana ilk öneri gelsin. sabah kalkar kalmaz birşeyler ye ki meto çalışmaya başlasın. 2-3 kayısı kurusu, incir yada meyve yada yarım bardak süt . kahvaltıdan önce mutlaka ağzına birşey at. heleki geç kahvaltı yapıyorsanHb puccaaa tamam bekliyorum örnek listeyii
suzicim ya benim yemek düzenim sıfır yaa kahvaltım genelde 11den önce olmaz öğle yemek yemem meyve yemem,akşam eşim gelince akşam yemeği yerim.saati genelde 8 9 önce asla olamaz çikolata fazla yemem ama cipssss hastasıyım gazlı içeçek içmem,genelde ayran tercihim.. şu anki yemek düzenim böyle yanlız bugün bir ilke imza attım eşim gittikten sonra yatmadım 8.30 da yürüş bandında 30 dk yürüdüm 20 dkda spor yaptım 9.45 gibi kahvaltıya geçtim 4 dilim tahil ekmek yağlı peynir 4 kibrit kadar diyim 1 zeytin 1 simit 4 çatal bal kaymak 1su bardağı tarçın karabfilli yeşil çay nasıl ama süpr dimi
gel intahar edek suzi. adımız çıktı bizim bu topikte artık zayıflasakta 300-500 adımızne diyeyim pisim sende bende hakk ettikyerimizde sayiyoruz baksana bizden sonra gelen zayiflamayi birak citir bile oldular biz halen kisirdöngüdeyiz
bende agliycam artik gel beraber agliyak
ay çok küçükmüş daha annesimerhaba
senin yavru kaç yaşındaydı nesquik tatlışım?
geçen hafta sormuş ve unutmuş olabilirim
çok yoğun bir haftaydı malum, hafıza kaybı yaşadım desem yeridir
emziriyorsun ya ordan aklım a geldi, benim minik 6,5 aylık bu arada
bak bak sen tartı 69 diye zırlıyo muydun ne geçen haftaAmaa hakettin yalan mıı.
Sonuçta görüntü önemli alnımızda yazmıyor ya kim kaç kilo.
1-2 kilo alsan ne almasan ne.
İyi yapmışsın canım spora gitmekle.
Selam Neslimm
kupanın hakkını bil zayıflamaya devammerhaba hanimlar
öncelikle black kat yaptigin liste ve kupam icin cok tesekkürlerve tebrik eden arkadaslarim yorum yazanlara da kucak dolusu sevgiler benden darisi ve fazlasiyla sizlerin basina insallah..tam 4 subatta baslamistim diyetime,4 ay arada kacamaklarla bu kadar verebildim,yolumun yarisindayim ama basaricam..sakin moral bozmayin veremeyince yada arti cikinca.black kat,üzülme canim,ben de cok karsilastim böyle durumlarla,ödem de oluyor vücutta,bi bakmissin hepsi gitmis...sakin her sabah ac karnina cörekotu cignemeyi unutmayin,1 tatli kasigi,üstüne bol su,ilerleyen saatlerde acligi bi hayli azaltiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?