bence gayet güzel cikmissin hasretttcimcok begendim seni
bn hıc begenmedm
elbısemı cok begenerek aldm ama sacım ıstedıgım gıbı olmadı
yoo bence gayet hos durmus sacinda tatlim ben begendimabartili durmuyor
iyi yapmissin canimne bılm canım
ınsanın kendı ıstedıgı gbı olmaynca cıldırıo
kuafre delı oldm zaten
sacma sapan yapıo
ben nasıl ıstedım o nasıl yaptı
dugunde hıc ayaga kalkmıcm demıstm kendı kendıme
tam tersı oldu hıc oturamadım
aslı bı yazı paylasmıstı olen bırının olmeden yazdıgı bır yazı
o aklıma geldı
takmadım bende
günaydın;
umarım herkes iyidir. geçmişi okuyacağım ama nasıl biter bilmem ki MaşaAllah döktürmüşsünüz.
Hasret, ben çok beğendim fıstık gibi olmuşsun canım
öperim
iyi yapmissin canimoraya eglenmeye gitmissin tadini cikartacaksin tabii
bazen kuaförler istedigimiz gibi yapmiyorlar saclarimizi ama kendimizde begenmedigimiz baskalarinin hosuna gidebilir mesela benim
demedilermi hic güzel olmus diye
tatlim senin boyunda var dimi gayet hos durmussun fazlalikda göremedim sendeyoksa kamufle mi yaptin
kızlar sıze soyledıgım elbıseyı bazı nedenlerden dolayı gıyemedm
ıste kıyafetm
sacım cok cırkın oldu
Eki Görüntüle 436431
boyum 1.68 cnm
ama orada oturuorum gobegım gorunmuo
hıc bısı yapmadm korse gıyecektm ıcınde rahat edemem dıe gıymedım
dedıler canm
kaynwaldem cok begndı
begenmez koly koly bıseyı ama
bunca işimin arasında size vermem gereken müthiş haber için kaçtım geldim sevin beni :)
dün show kulüpte bir bitkici çıktı AYHAN ERCAN dokuz ad bitkiyi karıştırıyor süper bişi OSMAN diye bi adamı zayıflatmış gösterdi adamıda :) beş ayda 36 kg vermiş adam ben otları daha yazamadım ama show tv dünkü yayın akışı diye net den alınabiliyo duyurulur. öpüldünüz şirineler :)
hasretim okdar yakışmışki çünkü malzeme güzel hayatım elbise olsa ne iş gömleği olsa ne :)
merhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum bende tabi kabul ederseniz.24 yaşındayım evliyim 9 aylık bir kızım var,hamilelikte kilo almadım fazla ama sonrasında sütüm olsun diye aldığım 8 kilo ile 82 ye kadar çıkmıştım ki akşamları yemek yemeği kesme yöntemiyle 1.5 ayda 79.300e inebildim.Artık iyice kızıyorum kendime vermem lazım benide zorlamaya başladı bu durum napıcam ne edicem hiçde diyet yapamam tembellik var biraz :S sizinde yardımlarınızla şu 69a bile düşsem dünyalar benim olacak çünkü 3,5 senedir 70den aşağı inemedimyazda geldi çattı artık kendimi güzel hissetmek istiyorum ((
nedn bole oldu acaba cnmbence saçında güzel sende :)
kızlar moralim yerlerde ya ben niye 74 çıktım
o kadar kaçamağım yok ki ben bu rakamı en son 3 -4 ay önce görmüştüm çok bozuğum çok.
cuma akşam eve gittim tartıldım
71,9 du. akşam yemeği yemedim aç değildim. saat 7 de sizin listeyi yaparken ;
1 kase dondurma yedim, 3-4 tane de cips KAÇAMAK 1
gece 2 kivi yedim 3 gibi yattım.
cumartesi sabah
1 domates 1 salatalık 1 kk peynir 3 zeytin (1 yumurta, 1 dilim kaşar ile) omlet , 2 dilim ekmek,
ara: 1 elma
öğle yok
akşam : 5-6 şiş eti ızgara et (yağsız) 1 ayran, salata
eşimin sütlacından 1-2 kaşık KAÇAMAK 2
gece saat 10 gibi 5-6 antep fıstığı, 1 soda yine 2-3 gibi yattım
pazar sabah: 1,5 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates
ara: yoğurt
öğle 1 kase mantar çorbası 1 dilim ekmek
ara: 2 dilim diet biscüvi ile biştki çayı
akşam 1 kase çorba, 1 tane kabak dolması ve yoğurt
ara: KAÇAMAK 3 1 tabak(küçük) sakızlı muhallebi
kızlar biliyorum kötü menü ama bu kadar kaçamak 2 kilo fark ettirir mi. ay tartıyı kıracam sinirimden
ne olur moral verin delirdim nasıl olur 74 yaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84:
hoşgeldin...merhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum bende tabi kabul ederseniz.24 yaşındayım evliyim 9 aylık bir kızım var,hamilelikte kilo almadım fazla ama sonrasında sütüm olsun diye aldığım 8 kilo ile 82 ye kadar çıkmıştım ki akşamları yemek yemeği kesme yöntemiyle 1.5 ayda 79.300e inebildim.Artık iyice kızıyorum kendime vermem lazım benide zorlamaya başladı bu durum napıcam ne edicem hiçde diyet yapamam tembellik var biraz :S sizinde yardımlarınızla şu 69a bile düşsem dünyalar benim olacak çünkü 3,5 senedir 70den aşağı inemedimyazda geldi çattı artık kendimi güzel hissetmek istiyorum ((
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...a-36-kilo.html (9 Bitkili Zayıflama Çayı - 5 ayda 36 kilo)bunca işimin arasında size vermem gereken müthiş haber için kaçtım geldim sevin beni :)
dün show kulüpte bir bitkici çıktı AYHAN ERCAN dokuz ad bitkiyi karıştırıyor süper bişi OSMAN diye bi adamı zayıflatmış gösterdi adamıda :) beş ayda 36 kg vermiş adam ben otları daha yazamadım ama show tv dünkü yayın akışı diye net den alınabiliyo duyurulur. öpüldünüz şirineler :)
hasretim okdar yakışmışki çünkü malzeme güzel hayatım elbise olsa ne iş gömleği olsa ne :)
yedim valla ama pişmanım
d,leeeeeeeeeeek rüyamda seni gördüm. 3 tane de tartı korkuç bir geceydi kabus kabus tartıya çıkıyom hepsi farklı gösteriyo falan. akşam yatarken tartılmıştım ondan oldu sanırım moralim sıfır ya.cuma akşam 71,9 dum bu sabah 74imkanı varmı bunun dilek ya çıldırmak üzereyim. işyerine gidince haftasonu menümü yazacağım kaçamak var ama 2 kilo getirecek kaçamak kesinlikle değil. bugün için yemek yapmış olmasaydım valla protein yapacaktım moralim yerlerde sürünüyo...
GUNAYDNN
nasılsnz kısceler
Herkeseee Günaydınnn
bende cozuttum bendeeee
ama sil baştan yola devammmm..........Dilek bende senin gibi tartıyı çıkardım hayatımdan cnm.
rahat rahat kasmadan yapıcam artık diyetimi.çok kafama takmıştım ama değmezmiş.takmayınca daha çok zayıflıyor insan
neyse menümü paylaşayım.
Uyanında
1 türl kahvesi + su
sabah:
domates salatalık peynir maydanoz
zencefil çayı
ara:
10 ad. fındık
öğle
Tonlu salataaa
zero
ara:
10 badem
akşam:
ızgara baget
salata
ara:
yeşil çay
günaydın kızlar...
ben de haftasonu deli gibi yedim,listeyi şimdi gördüm ve utandım kendimden
2.olmuşum ve bgn bildirim yapılsa sonuncu olurum,o derece...
deli gibi yedim,spor da yapmadım,mutsuzum yani...
bgnden düzeltme çalşmalarına başlamam gerek ama hiç halim yok,keyfim yok
hayırlısı diyelim..
kızlar sıze soyledıgım elbıseyı bazı nedenlerden dolayı gıyemedm
ıste kıyafetm
sacım cok cırkın oldu
Eki Görüntüle 436431
günaydin kizlar
bir ben biraz dikkat ettim herhalde haftasonu1 kilo artidayim ama evde suyu fazla icemedigimden kaynaklaniyor herhalde
onuda bugünden sonra telafi ederim herhaldesürahiye isirgan otucayi limonlu doldurdum iciyorum
gecmise gitmedim ama cepden okudum sizi fistiklar
betülcüm sevdiceginin sinavi bugün basariyla sonuclanir insallah haber edersin tatlim
minecim hani söz vermisdin cislar girmis migdeye
ara ara okurum kizlar benim cok konusan isarkadasi sherlock holmes diyorum onageldi geri
kizlar sizde toparlanin haftasonu bitti kacamaklarda bittiyoksa hic sac bas cekmedim bende baslarim
günaydın;
umarım herkes iyidir. geçmişi okuyacağım ama nasıl biter bilmem ki MaşaAllah döktürmüşsünüz.
Hasret, ben çok beğendim fıstık gibi olmuşsun canım
öperim
hoşgeldin freniy :) ama kızlara sor belgeler hazırsa yada ii cırlarsan alıyolar şeker :) dimi kızlar
aksam olunca kacamaklarin ondan olmusda olabilir :26:bence saçında güzel sende :)
kızlar moralim yerlerde ya ben niye 74 çıktım
o kadar kaçamağım yok ki ben bu rakamı en son 3 -4 ay önce görmüştüm çok bozuğum çok.
cuma akşam eve gittim tartıldım
71,9 du. akşam yemeği yemedim aç değildim. saat 7 de sizin listeyi yaparken ;
1 kase dondurma yedim, 3-4 tane de cips KAÇAMAK 1
gece 2 kivi yedim 3 gibi yattım.
cumartesi sabah
1 domates 1 salatalık 1 kk peynir 3 zeytin (1 yumurta, 1 dilim kaşar ile) omlet , 2 dilim ekmek,
ara: 1 elma
öğle yok
akşam : 5-6 şiş eti ızgara et (yağsız) 1 ayran, salata
eşimin sütlacından 1-2 kaşık KAÇAMAK 2
gece saat 10 gibi 5-6 antep fıstığı, 1 soda yine 2-3 gibi yattım
pazar sabah: 1,5 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates
ara: yoğurt
öğle 1 kase mantar çorbası 1 dilim ekmek
ara: 2 dilim diet biscüvi ile biştki çayı
akşam 1 kase çorba, 1 tane kabak dolması ve yoğurt
ara: KAÇAMAK 3 1 tabak(küçük) sakızlı muhallebi
kızlar biliyorum kötü menü ama bu kadar kaçamak 2 kilo fark ettirir mi. ay tartıyı kıracam sinirimden
ne olur moral verin delirdim nasıl olur 74 yaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84:
hosgeldin canim aramizamerhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum bende tabi kabul ederseniz.24 yaşındayım evliyim 9 aylık bir kızım var,hamilelikte kilo almadım fazla ama sonrasında sütüm olsun diye aldığım 8 kilo ile 82 ye kadar çıkmıştım ki akşamları yemek yemeği kesme yöntemiyle 1.5 ayda 79.300e inebildim.Artık iyice kızıyorum kendime vermem lazım benide zorlamaya başladı bu durum napıcam ne edicem hiçde diyet yapamam tembellik var biraz :S sizinde yardımlarınızla şu 69a bile düşsem dünyalar benim olacak çünkü 3,5 senedir 70den aşağı inemedimyazda geldi çattı artık kendimi güzel hissetmek istiyorum ((
bunca işimin arasında size vermem gereken müthiş haber için kaçtım geldim sevin beni :)
Sana bin kere söylüyoruz canım tartılma bi diye.
Büyük ihtimalle yeteri kadar su içmemişsindir.
Çok çabuk ödem topluyor vücudun.
Genelde geç yatıyorsun sanırım h.sonları.
Bide lütfen akşam tartılmayı kes!
Gün içinde yiyip içiyorsun akşam eksik çıkmayı bekleme.
Sabahta uyandıktan 1-2 saat sonra vücut kendine geliyor.
Akşam uyuduğunda otomatik olarak vücutta bir şişlik oluyor.
Sana bin kere dedim tartıdaki rakama takılmak yerine aynadaki görüntüne takıl.
Yazım accık sert gelebilir ama cidden sende hakettin.
Bak o kadar söyleniyorsun ya halinden memnunsun bence yoksa çoktan yol alıp giderdin.
Kaç aydır aramızdasın ve sürekli 200-300 gram verip daha sonra geri alıyorsun.
Doktor metonu normale sokmak için 1.600 kalorilik diyet vermişti.
O da işe yaramadı diye gitmedin bir daha.
Tek başına olmuyorsa ben hep diyorum bi dr a danış diye.
Olmadı ben zaten burda elimden geldiği kadar yardımcı oluyorum.
Senden tek ricam var.
Akşamlar çorba+salata+yoğurtla geçir.
Sebze de yeme. Çok çok acıkan biri değilsin zaten.
1 hafta böyle dene.
Bakalım sonucu ne olacak?
İşe yararsa bu sefer 5-6 yk sebze yemeği eklersin sonraki hafta.
Bol su iç, yeşil çayı sevmesende ılıkken 2 dikişte bitir gitsin.
Herkes bayıla bayıla içmiyor neticede.
Günaydın Hasret
Her tartı farklı gösteriyor bende uyuz oldum saglıklı beslenicem kilomu takmıcam artık.
Günaydın canım bu arada
Günaydın şeker.
Saçını bilmem de elbise pek belli olmuyyor.:26:
Günaydın suzim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?