70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hepınıze artık bende geldım aranıza nıhayet.işlerımı bıtırdım ewıme nette geldı kaldıgımız yerden dewam.rejımede aynen kaldıgım yerden dewam kızlar hıc ama hıc veremedım rejım yapmadım zaten yenı komsular ıyı bakıo bende halıyle cok mutfaktayım cok hamurısı sarmalar kısırlar tükettım malesef.suan ewımde tartı yok ama bı 1.5 kılo almısımdır.sız olmayınca motıvede olmuyo kızlar.ee naptınız bakalım yoklumda.haaa bu arada söz bugünden ıtıbaren meyve sebze agırlıklı bende söz resmen ot yıyecem.zaten msnde görüstügüm ılkokul arkadasım var.onla baslıyoruz bugün kacıran cezalı msnde ben bır esegım yazacak

Hosgeldin Fistikezmem...
Evine yelestigine cok sevindim... umarim bundan sonra hersey istedigin gibi devam eder gülüm..sen azimlisindir aldigin kilolari geri verirsin ben biliyom..

günaydın herkese iyi haftalar

gerçi pek sessiz topiğimiz ben tostumu yedim keyif çayımı içicem birazdan pazartesi pazarteside ne keyif olur yaa zorla kalktım gene offf

Günaydın kızlar... 2 gündür yotum ama geçmişi okumam zamanımı almadı hiç.. kimseler yokmuş hafta sonu... ben çok yorgunum... 2 kına 1 nikah ve 1 düğün geçirdim hafta sonu düğün ve kına bursada, nikah ve diğer kınada izmirdeydi... izmir bursa arası koşturduk... uykum var, yorgunum... herkeze güzel bir hafta güzel bir başlangıç diliyorum... sıkı sıkı sarılın diyete bakalım...

aramıza hoşgeldin canım... hedefine ulaşman dileğiyle...

Allah yardımcınız olsun canım... acil şifalar diliyorum.. çok çabuk atlatırsınız inşallah...

hoşgeldin canım... uzun bir ara verdin sonuçta ortada... hadi bakalım kaldığın yerden devam yoksa klava: klava: kovalarım ona göre...

geçmiş olsun allah tez zamanda şifanız versin inş
herkese günaydınlar çok yorgunum hafta sonu yemeğimi kaçırdım spor yapmadım :kedi::kedi::kedi: ama pazar günleri hiç bişey yapamıyom zaten temizlik geç kalkılıyo çocuk akşamda yorgun argın yatıyom

meraba kızlar.hepinize iyi haftalar ve bol kilo vermeler:) benim rejim ve spor çok iyi gidiyo.günde 3 km yürüyorum.bu süper oldu.aranıza katıldığım için baya motive oldum.valla hergün kaçırmadan sporumu yapıyorum.iyiki aranıza katılmışım:) şimdiden 1 kilo kadar verdim:) ve çooook mutluyum kızlar :)))

caım çok geçmiş olsun.Allah senin ve bebişinin yardımcısı olsun.acil şifalar diliyorum.dualarımız seninle

biraz geç oldu ama herkeslere günaydın...Demek cuma günleri tartılıyoruz hadi bakalım hayırlısı,
ben sabah kalktım k fleaksimi yedim, ara öğünde bi k bar yiycem şimdi, bol suyumu içiyorum, şekersiz çay,..yalnız spor yapamıyoırum bu ara işlerin yoğuluğundanmafoldumben

bravo seçil bu nasıl hızlı bir başlangıç vereliniortakvereliniortak

herkese günaydın
almıra hoşgeldin canım özlemiştik seni
bende güne stresle başladım inş kısa sürede düzelirim
sevgiler

Hosgeldin Fistikezmem...
Evine yelestigine cok sevindim... umarim bundan sonra hersey istedigin gibi devam eder gülüm..sen azimlisindir aldigin kilolari geri verirsin ben biliyom..

hosbulduk bıtanem verırım heralde bılmıyorum artık güvenemıyorum kendıme neysekı yazdayız meyve bol yıyecem artıkın.bıde evım bırken ıkı oldu ara yerde kosturuyorum yemektır camasırdır ütüdür derken umarım kılo olsun verırım

bılmezmıyım canım benım yakamdasın unutmam

günaydın hanımlar. ben de ne zamandır uğrayamıyorum gruba.bu hafta kilom 300 gr artıda görünüyo ama regl dönemim tam. üstelik bir gün oldu bir gün olmadı hala öyle düzensiz devam ediyo bu hafta. şiştim şiştim gerildim. buna rağmen geçen sene olmayan kaprilerimle geziyorum bu şişlikle bile. akşam bilgisayarı benim canavarlardan kuratarabilirsem sohbete gelirim inşallah.bu çocukları okul sakinleştiriyomuş ya bütün enerjilerini evde atıyolar yakında atar benim sigortalar. görüşürüz hanımlar. bye

yok canım yaa dün bi temizlik yaptım neyimeyse sanki belim tutmuyoo şimdi iki büklümüm

offff seni beni bu temizlik öldürcek canım yaaaa bende cmrt işe gitmedim bütün gün temizlik yaptım kaydım valla

ooo bende kimse yokrtur diye girmiyordumm sohbet ilerlemiş :)ne güselll

selam kızlar pazartesi günlerinden nefret ediyorum çok sıcak zaten dünden beri çıldırma noktasında herkez çatacak yer arıyor hafta sonu şükür regl oldum rahatladım biraz hafta sonunu yine bişey yemeden geçdi oğlum bile benden çok yemek yiyor kaydirigubbakcemile3 halimden memnunum akşam ütüye başlamadan streçledim heryerimi mumya gibi oldum ütüyü bitirince 30 dk bisiklet çevirdim banyoya gittiğimde artık bayılacak dereceye gelmiştim terden bu kadar azime temmuz sonuna kadar 60 kg düşmezsem yuh artık yani

naber canım maşallahın var valla ben geçen hafta 2 gün yürüdüm sadece başkada bişi yapmadımn haftasonu rejimin acısını bira<zda olsa çıkarttım yeni rejim öncesi götürdüm heheh tebrik ederim seni darısı başıma inşallah bi düzenli spor yapabilsem offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…