Hosgeldin Fistikezmem...günaydın hepınıze artık bende geldım aranıza nıhayet.işlerımı bıtırdım ewıme nette geldı kaldıgımız yerden dewam.rejımede aynen kaldıgım yerden dewam kızlar hıc ama hıc veremedım rejım yapmadım zaten yenı komsular ıyı bakıo bende halıyle cok mutfaktayım cok hamurısı sarmalar kısırlar tükettım malesef.suan ewımde tartı yok ama bı 1.5 kılo almısımdır.sız olmayınca motıvede olmuyo kızlar.ee naptınız bakalım yoklumda.haaa bu arada söz bugünden ıtıbaren meyve sebze agırlıklı bende söz resmen ot yıyecem.zaten msnde görüstügüm ılkokul arkadasım var.onla baslıyoruz bugün kacıran cezalı msnde ben bır esegım yazacak
kızlar hepinize selam bende geldım benıde aranıza alırsanız cok memnun olurum 75kg dım bugun tartıldım 74 kg olmusum çok mutluyum,(1 haftadır spora basladım dıyetle beraber) aranızda motive olmak ve şu kahrolası yaglardan kurtulmak istiyorum
AyParCaMM,zeynp_,sedaozer,magrenta,loxandra,bursefa,whitehall hepinize teşekkür ederim kızlar
ameliyat tarihi belli oldu arkadaşlar 29 haziran
bu ay beni muaf tutun kızlar tahmin edersiniz ki kendimi hiç iyi hissetmiyorum
geçmişi fazla okuyamadım oğlan mızmızlanıyor
rabbim şifa bekleyen herkese acil şifalar verir inş bize de
dualarınızı bekliyoruz inş oğluşum iyileştiğinde tekrar aranızda olurum
hepinize öptüm kaydirigubbakcemile3
günaydın hepınıze artık bende geldım aranıza nıhayet.işlerımı bıtırdım ewıme nette geldı kaldıgımız yerden dewam.rejımede aynen kaldıgım yerden dewam kızlar hıc ama hıc veremedım rejım yapmadım zaten yenı komsular ıyı bakıo bende halıyle cok mutfaktayım cok hamurısı sarmalar kısırlar tükettım malesef.suan ewımde tartı yok ama bı 1.5 kılo almısımdır.sız olmayınca motıvede olmuyo kızlar.ee naptınız bakalım yoklumda.haaa bu arada söz bugünden ıtıbaren meyve sebze agırlıklı bende söz resmen ot yıyecem.zaten msnde görüstügüm ılkokul arkadasım var.onla baslıyoruz bugün kacıran cezalı msnde ben bır esegım yazacak
AyParCaMM,zeynp_,sedaozer,magrenta,loxandra,bursefa,whitehall hepinize teşekkür ederim kızlar
meraba kızlar.hepinize iyi haftalar ve bol kilo vermeler:) benim rejim ve spor çok iyi gidiyo.günde 3 km yürüyorum.bu süper oldu.aranıza katıldığım için baya motive oldum.valla hergün kaçırmadan sporumu yapıyorum.iyiki aranıza katılmışım:) şimdiden 1 kilo kadar verdim:) ve çooook mutluyum kızlar :)))
Hosgeldin Fistikezmem...
Evine yelestigine cok sevindim... umarim bundan sonra hersey istedigin gibi devam eder gülüm..sen azimlisindir aldigin kilolari geri verirsin ben biliyom..
Günaydın kızlar... 2 gündür yotum ama geçmişi okumam zamanımı almadı hiç.. kimseler yokmuş hafta sonu... ben çok yorgunum... 2 kına 1 nikah ve 1 düğün geçirdim hafta sonu düğün ve kına bursada, nikah ve diğer kınada izmirdeydi... izmir bursa arası koşturduk... uykum var, yorgunum... herkeze güzel bir hafta güzel bir başlangıç diliyorum... sıkı sıkı sarılın diyete bakalım...
aramıza hoşgeldin canım... hedefine ulaşman dileğiyle...
Allah yardımcınız olsun canım... acil şifalar diliyorum.. çok çabuk atlatırsınız inşallah...
hoşgeldin canım... uzun bir ara verdin sonuçta ortada... hadi bakalım kaldığın yerden devam yoksaklava: klava: kovalarım ona göre...
herkese günaydın
almıra hoşgeldin canım özlemiştik seni
bende güne stresle başladım inş kısa sürede düzelirim
sevgiler
anacım senın stresın öldürcek benı bıraz sakın ol telaslı senı:mymeka:
yok canım yaa dün bi temizlik yaptım neyimeyse sanki belim tutmuyoo şimdi iki büklümüm
selam kızlar pazartesi günlerinden nefret ediyorum çok sıcak zaten dünden beri çıldırma noktasında herkez çatacak yer arıyor hafta sonu şükür regl oldum rahatladım biraz hafta sonunu yine bişey yemeden geçdi oğlum bile benden çok yemek yiyor kaydirigubbakcemile3 halimden memnunum akşam ütüye başlamadan streçledim heryerimi mumya gibi oldum ütüyü bitirince 30 dk bisiklet çevirdim banyoya gittiğimde artık bayılacak dereceye gelmiştim terden bu kadar azime temmuz sonuna kadar 60 kg düşmezsem yuh artık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?