tatlım dedım ya normalde ben sbh ları ancak yıyorum ama 2 gundur doymak benden ckkk uzakta kaldı yaaa dıyetten beri ilk defa bgn 3 ogun ekmek yedımmmck sınır oldum sabah ögle arasındada cnmıstemedı temıslık pesındeydım de:):):):))
tatlım nasıl oluyor o vakıt kı pekii kıyafetlerınden anlasılmıyormu bazen ınsanlar mutlu etmekıcınde dıyebılıyorlar kg vermıısın dıye:26:
Tamam leynn sustum.
Her daim sorunlarını yazan biri değilim Tuba sorunca anlat anana der gibi kendime yakın buldum dökülüverdim.:
Aslan gibin kükreyerek mi ağlıyon nabıyon.
Dişi aslanım benim.
canim bir yerlerden basla..herseyi bir anda yurutemezsin,mantik siralamasi yap..neye en cok ihtiyacin var..karar ver isteklerini siraya koy..basladiysan bitireceksin,buna inan..inan ve baslaa!ah yawrum ben yasadiklarimi yazsam simdiiSağolasuın yawrumm benimmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger-f144/
bu şeker.
Nora terketti bizi yawru.
nora niye gitti yauwwww:26::26::26::26:yaw 1 hafta topige ugrayamadim neler olmus,ozet gecin hemen
ahahahha koptum len burda.
Bizimkide kedi gibi ağlıyosun sesin ciyak ciyak cıkıyo aglarken diyo.
Ne fenalar yaa duygusal ana bile müdahale var.:113::113:
Kiloma sıkkın kuzum.
Sürekli yememe kızgın.
En ufak bişeyde kilo alacak bünyeme kızgın.
canim her seferinde dusebilirsin ama ayaga kendini kaldirabilecek de sensin..ne yapalim bizim bunyemiz de boyle..yiyorum yiyorum kilo almiyorum kervanindan olsak keske amanaomi campbell bile bir roportajinda bir tabak hamur asi yemek icin nelerimi vermezdim demis..yalniz degiliz..biraz dikkat edicez,biraz dagiticaz boyle gecicek
Müdüre kızgınım.
İşyerindekilere kızgınım.
Sürekli stajyer istemiyorum dememe rağmen dınının dınını getirmelerine kızgnım.
Torpil olduğu için iyi davranmak zorunda olmama da kızgınım.
bunlarin seni ezmesine degil senin amaclarini guclendirmesine izin ver..ben ozelde calisirken,devletten muhendisler gelirdi denetimee..bi dediklerini iki etmezdim..patron ilkokul mezunu,ne derse onu yapardim..en son da cumartesi sabah kalktigimda,devlettekilerin totosunda pireler ucusuyo ben ise gidiyorum diye hayiflanirdimmama bunlari aklima getirerek ders calistim..programli calistim,elimden geleni yaptim..sonunda atandim cok sukur..simdi dusunuyorum da iyiki o kotu zamanlari gecirmisim de aklim basima gelmis..
Ama en çok kendime kızgınım.
Sürekli herşeyi erteliyorum elimde bi ...k yok.
Önlisans mezunuyum kaç kere dedim açıköğretime başvurcam tık yok.
İngilizce olmadan başka iş bulamıyorum ama tırsıyorum kursa gidemiyorum.
Yapamayacağımı düşünüyorum.
Kpss diyorum ona bile çalışmıyorum.
Sadece halimden şikayet ediyorum hepside bünyede agresiflik kafada ve beden de ağırlık yapıyo.
Bi sordun bin ah işittin.
arkadaşlar ben soru sordum ama kimse neden cevap vermiyo :) sorum ben spor yapıyorum ama 1 kilo bile veremedim ama beni gören arkadaşlarım zayıflamışsın diyorlar ama 1 gram bile vermemişim ne yapmalıyım ???????
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sauna eşofmanı ile yarım saat yürüyorum ağırlık filan çalışıyorum ayrıyeten akşam üstü saat 5 den 6 ya kadar yürüyorum ama ben neyi atlıyorum onu anlamadım
Tamam leynn sustum.
Her daim sorunlarını yazan biri değilim Tuba sorunca anlat anana der gibi kendime yakın buldum dökülüverdim.:
Aslan gibin kükreyerek mi ağlıyon nabıyon.
Dişi aslanım benim.
Eytt neslim gelmiş..
Aman herkeste var dert derdimiz bu olsun.
Hastalık olmasında geçiyo bi şekilde zaman.
3 yıl olmuş şirkette devam edeli. İlk işyerim çakılı kaldım maaşşallah
Ay bide velet ben kk ya yazarken ekranına bakabilirmiyim işi öğrenmek için dedi.kaldım.
Benim ekranda karman çorman bi yndan msn biyandan kk bi yandan programlar açık sonra başkasnın ekranında işlem yaparım o ara maile cevap dönerim.
Çocuk baksa böyle olurdu herhalde.:111:
Bnim kızdıgım şey bide dayısı arıyo yeğenim nasıl diye.
Bende 1 günde anlayamam nasıl olduğunu görücez dedim.
Bana benim yanıma eleman gelsin yarım saatte anlarım diye ahkam kesiyo.
Ya sabır dedim içimden zaten gırtlağıma kadar gelmiş.
O da sizin tecrübeniz sizin kadar becerikli değilim bu konuda dedim sonrada tınmadım dediklerini kapattı telefonu.
Ay çıldırıciimmmmmmmmmmmmm.
Spor yaptıysan sadece incelmiştir.
Kilo vermek için sadece spor yetmiyor sağlıklıda beslenmelisin.
Eğer saglıklı besleniyorum genede kilomda tık yok diyorsan yediklerini yazman gerekiyor.
Üstünkörü bi cevap veremeyiz.
tamam zatn pazar gunu baklava yaptım esım ıstedı fırında bana bakıyorben onaa yemek ıstıyorum sonrada aklımaa cıss olması ve sız gelyrsunuz elımı ckyrm zorda olsaTatlı krizlerin içinde hurma ve yeşil çayın içine çıbık tarçın ekleyebilirsin.
Hurma aralarda 3-4 tane yiyebilirsin seni bayagı keser zaten.
Reçellerden uzak dur.
aynen cnm yaaa regl oncesı olanlar ıste amannn öff gecen ay 300 gr almıstımbu ay almak ıstemıyorummm ama tutmakta gucluk cekıyorum kendımı en son ıste 22:00 gibi 15tane beyaz leblebı yedım 1 lt de su ıctımtoplam 3 lt tamamladım sukurrrrrrrrrrr mutfaga kılıt vuralımen ıyısıgeçmişten bir türlü çıkamadım kızçeler okuyorum okuyorum bitmiyor :26:
neyse azcık sohbet edelimm yaaa özledim sizlerii
nasılsınız bakalım şahsen beni sorarsanız acayip motivasyona ihtiyacım var salmış durumdayım kendimi ne yapçam ben böyle yaa aşırı herşeye saldırıyorum yemek için hep birşeyler var ağzımdaçok fenayımm kızlarr yaaa biri beni kendime getirsinnn
geçmişten bir türlü çıkamadım kızçeler okuyorum okuyorum bitmiyor :26:
neyse azcık sohbet edelimm yaaa özledim sizlerii
nasılsınız bakalım şahsen beni sorarsanız acayip motivasyona ihtiyacım var salmış durumdayım kendimi ne yapçam ben böyle yaa aşırı herşeye saldırıyorum yemek için hep birşeyler var ağzımdaçok fenayımm kızlarr yaaa biri beni kendime getirsinnn
ahhh ahh kilit vurmayla bitse şeker o kiliti böyle alıcaksın evin hiç olmayacaka yerine saklamak lazımtamam zatn pazar gunu baklava yaptım esım ıstedı fırında bana bakıyorben onaa yemek ıstıyorum sonrada aklımaa cıss olması ve sız gelyrsunuz elımı ckyrm zorda olsa
aynen cnm yaaa regl oncesı olanlar ıste amannn öff gecen ay 300 gr almıstımbu ay almak ıstemıyorummm ama tutmakta gucluk cekıyorum kendımı en son ıste 22:00 gibi 15tane beyaz leblebı yedım 1 lt de su ıctımtoplam 3 lt tamamladım sukurrrrrrrrrrr mutfaga kılıt vuralımen ıyısı:):):):)
cumaya az kaldı yarından itibaren yediklerine dikkat etsen biraz iyi olur
ahh canım benimm sözde bugün yapıcaktım o dediğini ama ıı-ıh dolabı bir açtınmı tatlılar sarmalar pilavlar uffffffff:18::18::18:neler neler acayip motiveye ihtiyacım var benim nolcak böyle bilmiyorum birde sınavlardan beri hala wc sıkıntısı var atamadım bir türlü bu sıkıntıyıkarnım davul gibi şiş
ahhh ahh kilit vurmayla bitse şeker o kiliti böyle alıcaksın evin hiç olmayacaka yerine saklamak lazım
bu arada kızçeler nolmuş böyle topiğee giden gidene :26:
moraller herkesin bozuk :26:
herkes cozutmuş durumda :18:
hayırdır ne oldu topiğimize eski neşesini göremedim ben hiç noluyor bize böylee :26::26::44::44:
ahh canım benimm sözde bugün yapıcaktım o dediğini ama ıı-ıh dolabı bir açtınmı tatlılar sarmalar pilavlar uffffffff:18::18::18:neler neler acayip motiveye ihtiyacım var benim nolcak böyle bilmiyorum birde sınavlardan beri hala wc sıkıntısı var atamadım bir türlü bu sıkıntıyıkarnım davul gibi şiş
ınsl..toplanırlar gerı yaff ınslduselırız yaa 60 ları gormekyıckk ıstıyorum yaffffffffffff ınsl..2 gundur bolıstah olunca uzak bakyrm ama pesetmekyok nerden kalırsam ordan devam neyse ben gıdıyorum uykum geldı kusup gıtmeden yatıyımsbh 6,5 da kalkıcam 10 dada toplantım var ark.ıle ınsl..onun oncesınde spor yapmayı basarırım....öptüm seker ıssız oldu bak buralar kacrırlar fılan senıı sende pencerenı kapat carpılada gıt yat kuzuuu yoksa kurtlar kpara mazallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?