70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlı krizlerin içinde hurma ve yeşil çayın içine çıbık tarçın ekleyebilirsin.
Hurma aralarda 3-4 tane yiyebilirsin seni bayagı keser zaten.
Reçellerden uzak dur.

yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sauna eşofmanı ile yarım saat yürüyorum ağırlık filan çalışıyorum ayrıyeten akşam üstü saat 5 den 6 ya kadar yürüyorum ama ben neyi atlıyorum onu anlamadım

Tamam leynn sustum.
Her daim sorunlarını yazan biri değilim Tuba sorunca anlat anana der gibi kendime yakın buldum dökülüverdim.:
Aslan gibin kükreyerek mi ağlıyon nabıyon.
Dişi aslanım benim.

anlat bebeim ya ben her daim dinlerim seniiiii
bilmiyorum artık insan gibi ağla derken hangi sevimli hayvanı ima etti..
aslansa iyi yine

canim bir yerlerden basla..herseyi bir anda yurutemezsin,mantik siralamasi yap..neye en cok ihtiyacin var..karar ver isteklerini siraya koy..basladiysan bitireceksin,buna inan..inan ve baslaa!ah yawrum ben yasadiklarimi yazsam simdiikafani sisirmiyim,elimden geldigince yardimci olmak isterim canim

arkadaşlar ben soru sordum ama kimse neden cevap vermiyo :) sorum ben spor yapıyorum ama 1 kilo bile veremedim ama beni gören arkadaşlarım zayıflamışsın diyorlar ama 1 gram bile vermemişim ne yapmalıyım ???????

canim skilasiyosun ondan olabilir..ne yedigini de bilmek lazim,belki mmenulerinde yalnis tukettigin ogunler yada gidalar da olabilir..net bisey soylemek zor..

çalıştığım şirkete yardımcı gelmişti işi öğretmem için kız 2 yıllık muhasebe bölümü mezunuymuş
tamam öğretirim felan dedim
neyse kız geldi
ben böle oldum onu görünce
kız kurallara uygun bir şekilde giyim tarzıyla gelmemiş tamamen patrona ve erkek çalışanlara hitaben işteydi sanki
neyse kız geldi tanıştık benim oda dolup taşıyor
çocukların hepsi ağızlarının sularını akıta akıta
olmuyacak şeyler için odama doluyorlardı
neyse kıza işi öğretecem kızın aklı 5 karış havada
hiçbişey bilmiyo napacağımı şaşırdım
başladı özel hikayelerini anlatmaya bide bacak bacak üstüne attı nerdeyse frikik oluyordu
göğüsler dışarda minisi yukarda öğretmeye çalıştım elimden geldiği kadar
neyse sonra diğer şirkete kızı geçirdiler
offf üstüme birsürü yığın iş birikti
kızçede gününü gün etti akşamları müdürler bırakır
gündüzleri çocuklarla lak lak sorma gitsin
sonra adı çıktı 9 inmedi 8 büyük patron şuttttttttt ve gol yaptı ona
canım nekaaa torpillide olsa biryerde patlıyor diyeceğim bu yani

selam bebişler nabersiniz
baktım geçmiş bitmicek geleceğe atlayayım dedim geçmiş gelecek ikisini birden halledeyim diye
bugün kendime kızdııım ve az yemeğe başladım
cumaya az kaldı çok fena bi artı gördüm onu kurtarsam iyidir
eve gidicem zaten kilo almak istemiyorum
bugün sevdicekle tenis oynadık
çok komiktik ama ya ikimiz de bir şey bilmiyoruz koştum durdum ordan oraya top yakalıcam diye
sonlara doğru düzelttik biraz
sonra geçtik basketbola
ben yine hımbıl
girmiyor toplar o potadan bi ben de gittim potanın altına tersten attım topu
öyle işte güzel bi gündü

menümü de yazayım

sabah:
400 ml kadar light süt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği

ara:yok (sabahla öğlen arası kısa oldu)

öğlen:
1 kase düğün çorbası
1 tabak türlü(5 kaşık filandır herhalde)
salata
cacık

ara1:eti form çubuk krakerin yarısı kadarı

ara2:minik bi şeftali-3 erik

----uykuu---

akşam:2 tane küçük salatalık-marul

suyumu az içtim onu tamamlamaya çalışıyorum
bitki çayları zaten hak getire
şimdi birini içtim ilerleyen saatlerde bi tane daha yapabilirim belki..
geçmişe geri döneyim ben

Bütün cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim bende yarından itibaren yediklerimi yazacağım herkeze bol kalori yakmalar iyi geceler arkadaşlar hoşçakalınnnnnnn:)

geçmişten bir türlü çıkamadım kızçeler okuyorum okuyorum bitmiyor :26:

neyse azcık sohbet edelimm yaaa özledim sizlerii

nasılsınız bakalım şahsen beni sorarsanız acayip motivasyona ihtiyacım var salmış durumdayım kendimi ne yapçam ben böyle yaa aşırı herşeye saldırıyorum yemek için hep birşeyler var ağzımda çok fenayımm kızlarr yaaa biri beni kendime getirsinnn

Tatlı krizlerin içinde hurma ve yeşil çayın içine çıbık tarçın ekleyebilirsin.
Hurma aralarda 3-4 tane yiyebilirsin seni bayagı keser zaten.
Reçellerden uzak dur.
tamam zatn pazar gunu baklava yaptım esım ıstedı fırında bana bakıyorben onaa yemek ıstıyorum sonrada aklımaa cıss olması ve sız gelyrsunuz elımı ckyrm zorda olsa

aynen cnm yaaa regl oncesı olanlar ıste amannn öff gecen ay 300 gr almıstımbu ay almak ıstemıyorummm ama tutmakta gucluk cekıyorum kendımı en son ıste 22:00 gibi 15tane beyaz leblebı yedım 1 lt de su ıctımtoplam 3 lt tamamladım sukurrrrrrrrrrr mutfaga kılıt vuralımen ıyısı:):):):)

cumaya az kaldı yarından itibaren yediklerine dikkat etsen biraz iyi olur

ahhh ahh kilit vurmayla bitse şeker o kiliti böyle alıcaksın evin hiç olmayacaka yerine saklamak lazım

bu arada kızçeler nolmuş böyle topiğee giden gidene :26:

moraller herkesin bozuk :26:

herkes cozutmuş durumda :18:

hayırdır ne oldu topiğimize eski neşesini göremedim ben hiç noluyor bize böylee :26::26::44::44:

cumaya az kaldı yarından itibaren yediklerine dikkat etsen biraz iyi olur

ahh canım benimm sözde bugün yapıcaktım o dediğini ama ıı-ıh dolabı bir açtınmı tatlılar sarmalar pilavlar uffffffff:18::18::18:neler neler acayip motiveye ihtiyacım var benim nolcak böyle bilmiyorum birde sınavlardan beri hala wc sıkıntısı var atamadım bir türlü bu sıkıntıyı karnım davul gibi şiş

yemeğe birden saldırmanın sebebi ne normal öğününde yemiyormusun :26:

ınsl..toplanırlar gerı yaff ınslduselırız yaa 60 ları gormekyıckk ıstıyorum yaffffffffffff ınsl..2 gundur bolıstah olunca uzak bakyrm ama pesetmekyok nerden kalırsam ordan devam neyse ben gıdıyorum uykum geldı kusup gıtmeden yatıyımsbh 6,5 da kalkıcam 10 dada toplantım var ark.ıle ınsl..onun oncesınde spor yapmayı basarırım....öptüm seker ıssız oldu bak buralar kacrırlar fılan senıı sende pencerenı kapat carpılada gıt yat kuzuuu yoksa kurtlar kpara mazallah....

wc sıkıntın ıcın canm sbh ac karnına 2-3 dal dere otu ye ustunede 1 bardak su ıc ogleye kalmaz cozulursun ınsl..ben öle yapıyorum ablam demıstı ve ckk etkılı oluyor öle zamanlarda tamam mııı haydi gittim ben:))

ayyy bu haldee kimse kapmaz kız beni gören ıyk der kaçarr yağlı yağlı bir dobiçim benn

şaka bir yana iiyi geceler canım inş topik düzelir yoksa bende saldım kendimi böyle olursa eski halime döneme yakındır benim zaten norada gitti kızzz noraa dönsene özledimm ben senii :26:içim buruk buruk valla :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…