Günaydınnn canımGünaydın yawruşkalar.
GünaydınnnnlarrGünaydın ....................
Günaydın canım
hahahay bılmıorum cnm
fıyatı bıraz ucuk gbı geldı
ama gıtsem ıı olecek yanı
belkı sınırlerımı alırlar
ne guzl ne guzl
bı karpzca dha
aksamda haff yersen kotu bı menu dııl bence
gunydn balım
Günaydın canım,gunydn larrrrrrr
kızlar kac gundur cok sınırlıyım herseye ınanlmaz sınırlenıorum
haftasonu annem geleck
belkı bıraz olsun alır sınırımıde rahatlarım
ozledım zaten
hemde cokkkk
Günaydınnn canım
Günaydınnnnlarr
Günaydın canım
Günaydın canım,
Sinirini bozan birşey vardır mutlaka, anlat açılırsın.
haydiii bakalım enerjın bol olsun da hepsıne yetıs bebek....hos gelesın ülkemize....
sımdı actım bakıyorum malz.uyarsa yapimm bende yaaaa yoksa brazrdan leslıe yapacaammm
aynen cnm yaa kayınvalıdem balamalr borek ler su boreklerıı ohh ohh ben sukur hamur ısını pek sevmıyorum ama esımler gaca yarısıda olsa a-fıyetle yoyorlar bnm esımde 89 kg olmus ben zayıfladıkca oda dıyor vermelıyım dıye sukurkı kayın valıdeler koye gıttıler yoksa bız beraber oturdugumuz ıcın gunluk bazlama sıcak corek yaprdıhepsıde afıyetleyerdi enn cokk bu bnm ısıme gelı ıstedıgı bısırıyor ve yıyoruzzzz
ayy cok super bende rejımden once söz de aldıgımız takım elbısemı gıyındıydım sıktıydı etek cekette kapanmadıydı pzar gunu gıydım hatta gobregını ıcıne soktum süper olducok mutlu oldum yaa cekette kapandı tabıı bıraz gogus ambarko koydu ama olsun
bende bugün 2 levele geçmeyi düşünüyorum ama tırsıyom hadi bakalım:18::18::18::18:
sana kolay gelsin canım. ama akşamları falan gel de sohbet edelim kız beklerim
aaaaaaaaa kızlar 2 sf ilerlemiş sadece nerde bu millet ya. topik formdan düştü ama olmuyo böle nerde çeneler hadi bakim.
bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı ......................
Önce ütü, sonra leslie, sonra da yürüyüşNasıl ama, biz adamın canını çıkarırız böyle, şaka bir yana önce ütünü yap canım, sonra da yürüyüşe çıkarsın. Bir de menünü akşamları yazsan, sabah
ara
öğle
ara
akşam diyerekten kısa kısa yazarsan daha kolay yorumlar alırsın canım.
Canım şu kayısılı su olayını söylemiştim diye hatırlıyorum, akşamdan bir bardak suya 1 kayısı-1 ceviz atıp, sabah kalkınca içip, yarım saat sonra kahvaltı yapıyorsun, o da olmazsa çocuklar için satılan osmalak diye şurup var, bir de magnesi calsiyum muydu tam hatırlamıyorum toz bir içecek, suya katıp içiyorsun, eczaneden onları alıp içebilirsin.
Canım güzelce çalıştıktan sonra geçersin, strese sokma kendini. Yaparsın sen önce kendine inannn.
cook sagolun kizlaarcanim gecersin isallahhh,stres yapma..niye gelme tarihini one cektinizz:44::44::44: rahat rahat sinavini verseydin keske,olur kiz gecersinben de 2 gunde dil sinavini gectim,sen yaparsin balgaymagimmmmmm guveniyorum ben sana akilli gacisannnnn
diyet yapcam diye evi ihmal etme yawrum,ayakta utu yapsan yuruyuse cikmakla ayni kaloriyi harcarsin,bir de ac soyle hareketli muzik sagdan soldan kivirr utunu bitir,yemegini,temizligini yap..hepsi kalori boru muu
ohh sagdan soldan simitler erimistir dilom,hem rahatlamissindir yaaoyyh ben de bu cumartesi yandan yandan yapcammm
canim sanki topigi birakiyor gibi yazmissin:26::26::26:yanlis anlama olmustur,moralini bozmaasonucta ihtiyaci olan var olmayan var..Allah devletimize,milletimize zeval vermesin..hersey daha iyi olur isallah..herkesin rizki bi yerlerde bekliyor sahibini..
kz dileeeeeek kullandığın avatarı bir ara ben kullanıyordum ya . sayfayı her yenileyişimde sanki benmişim gibi geliyor .
tombul simli pisi
çok tatlı di mi... senin hayaleti çok aradım bulamadım
menu
sabah
2 dılm uno cawdr ekmegı
azcık peyaz peynır 2 kucuk dılm kasar
5 sıyh 1 yesıl zeytın
karpuz
2 kucuk sucuk
cay
ara
yesılcay 1 seftali
oglen
domates salatalık bıber
1 dlım salam
aıcık cok cok az peynır
ara
yesılcay 2 kayısı
aksam
bol salata 4 yk bezelye
yogurt
ara
5 erık
form cay
Günaydınnn canım
Günaydınnnnlarr
Günaydın canım
Günaydın canım,
Sinirini bozan birşey vardır mutlaka, anlat açılırsın.
Günaydın Blackkk.
Günaydın Hasretcim.
Dövimmmm mmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii döviimmmmmmmmmmm miiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydiiiiiiiiiinnn Eki Görüntüle 437960
güzel birgün olsun insallaaahhhh
dövv valla çok ihtiyacım var
Günaydın kaymak Türkiye'ye geliyormuşsun bu ay sonunda.
Toparlanmak gerek yawru bu bedenlerle yaşanmaz.
yaşanmaz kuzum farkındayım.bu gün toparlandım zaten.akşamda eve giderken alış verişimi yaparım
kendime gelirim.büssürü şinitzelle nuget alıcambide zero alıcam.bide turşu alıcam
ay geliyom dimi cidden yaa Eki Görüntüle 437978
cook isim var dilekim yaaa
Aslında hiç iyi değilim, sabah bi tartılıvereyim dedim, 1,5 kg. artıdayım.eheheh evet hatırlıyorum sayfalar arasında bulmuştum canım bende tam linki hatırlamıyorum ama gün içinde gene bakarım.
Afiyt olsun Hasrretcim.
Selam şekerim.
Nasıslın?
Bende bugün proteine başladım.
3 hafta tartılmak yok.
haftada 1 kere bitter çiko var. Yemin ettim.
Sonrada ramazan giriyor zaten araya.
Kolay gele balım ya.
Bende bugün proteine başladım.
3 hafta tartılmak yok.
haftada 1 kere bitter çiko var. Yemin ettim.
Sonrada ramazan giriyor zaten araya.
Kolay gele balım ya.
bende senin gibi yapsam 3 hafta tartılmasam listeyede girmesem ayıp olurmıu dileğim :18:
çünkü gerçekten çok sıkıldım biraz rahat bırakmak istiyorum kendimi.bende yemin edicem şimdi
ama nasıl etsem karar veremedim.önceden doktor liste veriyordu o listenin haricinde bişe
yemiycem diye yemin ediyordum şimdi kafam karıştı
Aslında hiç iyi değilim, sabah bi tartılıvereyim dedim, 1,5 kg. artıdayım.böyle oldum, antibiyotik ilaç alıyodum, kadın hastalıklarından rahatsızlandım, doktora gitmiştim de, sanırım ödem yaptı vücut. Tamam hafta sonu kaçamak yaptım ama akşamları da hafif geçiştirmeye çalıştıydım, inşallah ödemdir, yoksa bu cuma artıda olacağım. Böyle işte, cuma aynı çıksam mutlu olurum tekrar. 60 görmek istemiyommmm:18:
sagol canim
su ehliyet sinavini vereydim eyiydi
Nasıl kilo verebileceğini düşünüyorsan öyle davran canım.
Doktorun verdiği eski listeleri yapabilirsin ben öyle yapıcam.
3 gün protein 4 gün diğer listeden devam edicem.
Kaçamak yapmıcam yiyeceğimi yedim çünkü.
ben kaciyorum kizlar
ortaligi toparlayip süpürge yapayiim
sonracigima carsiya ugrayayim hediyelik biseyler bakayim
ordaan sürücü kursuna
ordanda ise
isden evee
dooogru mutfagaaa yemek yapmayaa
sonra sofra hazirla kocis gelsin
yemekden sonra sofrayi ve mutfagi toplaa
artik oturmaya gücün kalirs oturda kk da kizlarla cene yaaap
simdilik plan böyle baklim insallah basaririm hepsini
hadi kactiim beennn Eki Görüntüle 438041
arkamdan konusmayin baaak
o arkayla oturururm üstünüzehaberiniz ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?