sakın seni iten kadının baklava dilimleri olmasın
yap ulennn benle beraber sende başla
off smdıden dusunuorum ramazanıYazarım bebeğim aşkolsun, bak sende ne güzel ramazana kadar 60 hedef koymuşsun, bende ramazana kadar 70 hedef koydum, hadi başaralım şunları hasroşuuum
Ramazanda nasıl olsa alcaz büyük ihtimalle
Pide yapmak yasaklansa keşke yaa ramazanda
anammm eli maşalıya düştükk
bebemmmmmmmmm hoşgeldinnn
benmi dayanamam hı benmi görürsün sen
selam
umarım herkes iyidir. geçmişi okuyamadım henüz, işyerinde baya yoğunum bugün yine.
uykusuzluk vs derken bir başağrım var ki sormayın
kahveye sardım ben de
sadec kahvenin kalorisi sıfır yazıyor
yazıyor yazmasına ama günde kaç fincan içmek lazım acaba maksimum?
aaaaayyy kadında baklava mı olurmuş cicim yaçok itici bence:18:
Baklava mı yapcan yoksa gamze gözüme gözükmee baklavalı dobiiç
off smdıden dusunuorum ramazanı
gece uyan yemek ye yat
off sısko olcz yenıden
eee ne sandn yanı
selam
umarım herkes iyidir. geçmişi okuyamadım henüz, işyerinde baya yoğunum bugün yine.
kahveye sardım ben de
antepliyiz lennn heralde yapcazz
başlıyonmu bu gün hadi başla yaaaaaaaaa
eeeeeeee ne ediyonuz kızlar ben var çok yoğun olmak. sizle fazla ilgilenememek. hızlıca bakınıp çıkmak.
ay birde topikteki yanlış anlaşılmalar falan yoruyo beni. topiğe giresim kalmıyo.
diet devam spor devam tartı yasak sonuç bilmiyommmmmmmm
hepinizi öptüm ben kaçar öğle arası gelirim
Gamzem ben bi 60lara düşeyim o zaman başlarım jilian a şimdi yrüyüş mekik vs. bana yetiyor şu an bi değişim düşünmüyorum tatlım...
Ama bana link at indirdiysen, indireyim bende seninle aynı acıyı paylaşmak isterim hergün olmamak şartıyla
NORAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
Gamze jilian a dayanamazsın senyapamaaaz kiii yapamaaz kiii
eheh dobiçlerim
anaa kıyamam bende mi cevap yazmamışım şeker.
ben şu sıralar yoğunum topiğe girip hızlıca bakınıp çıkıyorum gözümden kaçmıştır canım.kırılma öperim seni
başla da gör hanyayı konyayı :):):)
eeeeeeee ne ediyonuz kızlar ben var çok yoğun olmak. sizle fazla ilgilenememek. hızlıca bakınıp çıkmak.
ay birde topikteki yanlış anlaşılmalar falan yoruyo beni. topiğe giresim kalmıyo.
diet devam spor devam tartı yasak sonuç bilmiyommmmmmmm
hepinizi öptüm ben kaçar öğle arası gelirim
selam canim koffein bagimlisiyim benselam
kahveye sardım ben de
tamam tatlım akşam gönderirimbende başlayacam yürüyüşe görürsün sen
beni yenmek nasılmış gösterecem gününü
yaa işyeri doktorumuz geldi biraz önce sakın daha fazla zayıflama dedi kafamı karıştırdı :44:
çok kötü olurmuşum dahada verirsem.3 kilo vermeliymişim korumaya geçmeliymişim :44:
senn boyun kac kı cnm
son halının fotosunu cekıp yuklesene
elden gel diyeyim o halde
tamam tatlım akşam gönderirimbende başlayacam yürüyüşe görürsün sen
beni yenmek nasılmış gösterecem gününü
yaa işyeri doktorumuz geldi biraz önce sakın daha fazla zayıflama dedi kafamı karıştırdı :44:
çok kötü olurmuşum dahada verirsem.3 kilo vermeliymişim korumaya geçmeliymişim :44:
sLm kizLar
asLinda ben sizi cok seviyorum ama cok cabuk kiriLiyorum iste
baktim son yaziLarima cevap yazan yok 2 gün gizLi okuma moduna girdim
bu araLar cok depressiv bi durumdayim mutsuzum hersey canimi cook sIkIyor dün dilek yazmis uzuncana suna sinirLeniyorum bunu takiyorum diye bende ayni öyLeyim yani
diLek le ayLin dün sesLenince bi geLeyim dedim
kusura bakmayin kizLar :105:
esimin 2 gündür atesi var doktora gideLim diyorum sinir etti öyLece yatiyor ogLisin kresLe benim probLemLerim var isyerinde desen bi ayri derte topikde böyLe bi tuhaf oLdu son zamanLarda
minenin gitmesinede üzüLdüm asLinda bence yanLis anLasiLmaLar oLdu yoksa ayLinLe mine iyi sohbet eden ikiLiydin fikir anLasmazLi oLdu cok üzüLdüm bence mine kendi yasadikLarini anLatiyordun herkesinki ayni oLacak degiL benim teyzemin kizida mathematik ögretmeni hacettepe üniv. ankarada baya zorLuk cekiyor izine gittigimde kiz nerdeyse hic uyumuyordun ders hazirLikLari yüzünden hakk etti maas bu degiL ama ayLinin dedigi de dogru her mesLekde var ama devLetde caLismak beLki daha cazip rahatLik maksatLi bende devLetde de caLisdim özeLdede özeLde baska türLü yoruLuyordum devLetde simdi beynim yorgun düsüyor
nebileyim üzüLdüm keske böyLe oLmasaydizaten biz nekadar konusursak konusaLim birsey degisdiremeyiz normal yasayan insan olarak
baLLimmmmm sanada boool sansLar canim sen aLirsin bence yaziLi sinavi sana basariLar diLiyorum canimcim
betüLcüm senide ayrica öpüyorum tatLim cok ciici kizsin nisanLin sinavi basaramamis ama son sinavda aLacakdir insaLLah
Len düdük ramazana kadar yarışa varmısın
Senin hedef 60 benim hedef 70 !
Hedefe ulaşamayan kaybedecek 50 KERE BEN EEŞŞŞEEĞİM YAZCAK TOPİĞE AYRI AYRI
VAR mısın len yemezler tabi
------------------------------------
Suuuzzziiimmm sevgılııııımmmmm bak nasıl özlemiş noran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?