70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sLm kizLar
asLinda ben sizi cok seviyorum ama cok cabuk kiriLiyorum iste
baktim son yaziLarima cevap yazan yok 2 gün gizLi okuma moduna girdim
bu araLar cok depressiv bi durumdayim mutsuzum hersey canimi cook sIkIyor dün dilek yazmis uzuncana suna sinirLeniyorum bunu takiyorum diye bende ayni öyLeyim yani
diLek le ayLin dün sesLenince bi geLeyim dedim
kusura bakmayin kizLar :105:
esimin 2 gündür atesi var doktora gideLim diyorum sinir etti öyLece yatiyor ogLisin kresLe benim probLemLerim var isyerinde desen bi ayri dert e topikde böyLe bi tuhaf oLdu son zamanLarda

minenin gitmesinede üzüLdüm asLinda bence yanLis anLasiLmaLar oLdu yoksa ayLinLe mine iyi sohbet eden ikiLiydin fikir anLasmazLi oLdu cok üzüLdüm bence mine kendi yasadikLarini anLatiyordun herkesinki ayni oLacak degiL benim teyzemin kizida mathematik ögretmeni hacettepe üniv. ankarada baya zorLuk cekiyor izine gittigimde kiz nerdeyse hic uyumuyordun ders hazirLikLari yüzünden hakk etti maas bu degiL ama ayLinin dedigi de dogru her mesLekde var ama devLetde caLismak beLki daha cazip rahatLik maksatLi bende devLetde de caLisdim özeLdede özeLde baska türLü yoruLuyordum devLetde simdi beynim yorgun düsüyor
nebileyim üzüLdüm keske böyLe oLmasaydi zaten biz nekadar konusursak konusaLim birsey degisdiremeyiz normal yasayan insan olarak

baLLimmmmm sanada boool sansLar canim sen aLirsin bence yaziLi sinavi sana basariLar diLiyorum canimcim
betüLcüm senide ayrica öpüyorum tatLim cok ciici kizsin nisanLin sinavi basaramamis ama son sinavda aLacakdir insaLLah

günaydın arkidişlerrr

kaltım kahvaltımı yaptım kızımada yaptırmaya çalıştım ama o iki kaşıktan sonra ağzına bişey sokmadı
yaw ben dikkat etmeye çalışıyorum ama kızım benden daha çok dikkat etmeye başladı bu ay hiç kilo almamış

dilekciğim tavsiyeni dinliyeceğim güzelim, bundan sonra çorbanın yanında ekmek yok

ben kızımla ilgileneyim uyuyunca yine

SSSSSUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:

Gamze jilian a dayanamazsın sen yapamaaaz kiii yapamaaz kiii

eheh dobiçlerim

özlemısız kı senın buraya yazmanı

özlemısız kı senın buraya yazmanı

Yazarım bebeğim aşkolsun, bak sende ne güzel ramazana kadar 60 hedef koymuşsun, bende ramazana kadar 70 hedef koydum, hadi başaralım şunları hasroşuuum

Ramazanda nasıl olsa alcaz büyük ihtimalle

Pide yapmak yasaklansa keşke yaa ramazanda

yok yok wermemız gerek
yetr bu kadr dımı
bı kacamk yap basında sac bırakmam haberın ola

anammm eli maşalıya düştükk

bebemmmmmmmmm hoşgeldinnn
benmi dayanamam hı benmi görürsün sen

anammm eli maşalıya düştükk

bebemmmmmmmmm hoşgeldinnn
benmi dayanamam hı benmi görürsün sen

Hoşbulduk bebeğim sana dedim arada geleceğim diye

Jilian yaptım yoruldum bahanesi ile oturup hamur işlerine tatlılara dallmayacaksan yap

Bende yapcam da cesaretim yok hatuna içim ısınmadı zaten yani yaparımda elektrik alamadım

sakın seni iten kadının baklava dilimleri olmasın
yap ulennn benle beraber sende başla

anaa kıyamam bende mi cevap yazmamışım şeker.
ben şu sıralar yoğunum topiğe girip hızlıca bakınıp çıkıyorum gözümden kaçmıştır canım.kırılma öperim seni
bugün jilliana başlıyorummmmmmmmmm
gwznaz yeniden aranızda kızlarrrr çok gaza geldimm
başla da gör hanyayı konyayı :):):)

eeeeeeee ne ediyonuz kızlar ben var çok yoğun olmak. sizle fazla ilgilenememek. hızlıca bakınıp çıkmak.
ay birde topikteki yanlış anlaşılmalar falan yoruyo beni. topiğe giresim kalmıyo.
diet devam spor devam tartı yasak sonuç bilmiyommmmmmmm
hepinizi öptüm ben kaçar öğle arası gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…