70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım
dikkat et kendine

bende seni özledim canimmmmmm
beni yakaladinmi kiz kac kiLo oLdun cizelgeni degistir ona göre kacayim
bana deseydin simdikden yazardim esek diye

Bilmiyorum bebeğim cuma günü görücez ama seni yakalayamam bu hafta çünkü regl beni yakaladı suzzim

Ayrıca o şeref gamzeye ait olucak

Hoşbulduk canım Geçmiş olsun yaa havalar düzeldi gibi aslında ama bu aralar çok hastalık kapan var:26:

saol canım malesef havalardan heralde

varımm lennnn 6 kilo altı üstü
harbimi eşşek yazacaz

gaza geliyorum gazaa geliyorummm 6 kilo vericem ramazana kadaaaarrrrrrrr
ayyy heycan bastııı

canım emziriyorum diye her ilacıda yazamıyor doktorum
temmuzda inşallah kesecem 2 yaşı dolsun
ama hiçde kesileceğe benzemiyo canım ya
pofff napcam ben
2 sn de olsa emecek

hala emiyor mu senin pötüşşşşşş
bıraktırma yöntemleri vardı onun etki etmedimi senin pötüşte

sende biliyorum ben tatlim senin gecmise gitmeden geldigini
arka arkaya gelince insan isyaaann diye bagirasi geliyor haklisin canim herkesin hayati güllük gülüstanlik degil annem derdin rahmetli sabanci bile hasta cocugu var zenginlikde herseye cagre degil
bazen unutuyoruz hayat sartlarindan sükretmeyi amannn saglikli olalim ailemize birsey olmazsin baska birsey istemiyorum fani dünyada
birde su yanimdaki cok konusmasa zaten bu aralar iyi degilim depresyon modundayim cen cen cen :95:
sagol tatlim bugün zorla götürcem onu doktora gecen gece 39.5 dun atesi ölecen gel gidelim diyorum helvami yersin diyo

lafin gelisi söylemisdir bazen yazdiklarimiz yanlis anlasilabiliyor aylincim canim cigerim ben mesela yaziyorum acaba yanlis anlasilirmiyim diye siliyorum gersin geri :26: oda üzüldü bence agladi sonucda amac kirmak degildin bence bilemiycem :26:

aynen canım sağlıklı olalaım yeter
ayy hiç gelemem öyle yanımda çen çen he hı de geç

ya zaten topik dışında da özel mesajlarla falan konuşmak doğru gelmiyor bana
arkadan konuşmak gibi falan hiç hoş olmuyo.....

Son düzenleme:

hala emiyor mu senin pötüşşşşşş
bıraktırma yöntemleri vardı onun etki etmedimi senin pötüşte

canım normalde şayet emiyorsa doktorlarda söylüyor 2 yaşa kadar mutlaka verin damlada olsa o sütteki protein
hiçbirşeyde yokmuş
ileriki yaşları için hastalıklara karşı bağışıklık kazanıyormuş yani şuan için emiyor 2 zamanımız var bakalım
sonra bıraktırma politikaları başlıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…