günaydın herkese iyi sabahlar izmirde bulutlu serin bir hava var :)) püfür püfür geldim işe :)
bende gaza gelip spor yapmak istiyorum sıkı diyet bitince kilo almak istemiyorum offfff
günaydın canım.. hafta sonu bende izmirdeydim.. jet hızıyla geldik ve gittik...
günaydınnn :) biliom ya izmirde olduğunu çok hareketli olmuş haftasonu kilo almamamışındır bence :)
eee hayat böyle işte sık dişini ver kiloları sonra hemen geri al hak mı bu yaaaselammmm 10 gündür yoktum istanbul'a iş için gitmiştim iran'dan heyet vardı 6 gün onlarla yedik içtik gezdik ..sabah 9 da çıkıyor gece 1 de otele geliyorduk akşama kadar ayak üstünde devamlı yürüyüş halindeydik 69.3 ile gittim 71.4 olmuşum bu kadar koşturmaya başkası olsa 2 kilo verirdi ben 2 kilo almışım başıma geleceği biliyordum onun için tatlı yememeye gayret ettim ama nafile....giderken size yazmıştım ben kilo alır gelirim diye 1 ay uğraş 2 kilo ver 6 günde geri al ne biçim metabolizma bu yaaaa
ben niye göremedim resimleri?kızlar düğünlerden birkaç resim ekledim... sonra yine ekleyeceğim merak edenler için...
gunaydın kızlar,nasılsınız.diyetler iyi gidiyordur umarım.ben bıraz daha asılsam ıyı olacak bugunlerde,ısık hızıyla zayıflamak ıstıyorum,tatil yaklastı.mafoldumben
bursefa resımlerını gordum canım,pek guzel pek degışık olmussun,aynen boyle devam:lepi:
?
şu ışık hızılya bir yöntem bulursan bende istiyorum temmuz başında tatile gidiyorum 60 olsam baree offff((( acil 2. diyete başlıyorum 1.lahana çorbası diyetiydi şimdi domates limonsuyu diyetine başlıcam domates suyu bulamadım
gunaydın kızlar,nasılsınız.diyetler iyi gidiyordur umarım.ben bıraz daha asılsam ıyı olacak bugunlerde,ısık hızıyla zayıflamak ıstıyorum,tatil yaklastı.mafoldumben
bursefa resımlerını gordum canım,pek guzel pek degışık olmussun,aynen boyle devam:lepi:
ben geldim pc gene çöktü yaa zor giriliyo
nasılsınız diyetler ne alemde
kankam resimler süper yaa beni geçtin walla
eee hayat böyle işte sık dişini ver kiloları sonra hemen geri al hak mı bu yaaa((( hemen diyete devam canım yeni aldın verirsin onları hemen
ben niye göremedim resimleri?
şu ışık hızılya bir yöntem bulursan bende istiyorum temmuz başında tatile gidiyorum 60 olsam baree offff((( acil 2. diyete başlıyorum 1.lahana çorbası diyetiydi şimdi domates limonsuyu diyetine başlıcam domates suyu bulamadım
eee canım rejim yaptık o kadar :))) tabi zayıflıcam yeni diyet yapıcam inşallah onla 60a düşerim :)oo ne 60 ı ben 65 olsam razıyım.ama ımkansızzzmafoldumben
sen iyi zayıfladın canım,resım koy da yenı halını görelim
teşekkürler kızlar... devam canım bırakmak yok... düğünleri atlattık ama daha 2 düğün daha var.. 17-18 temmuzda onlarda dahada çıtır olmak istiyorum...
kankim çok teşekkürler... artık seninde biraz kıpraşma bvaktin gedi ama...
arkadaş listemde yokmuşsun ekledimcanım.. kabul edip görebilirsin...
kızlar yorumlar için teşekkürler... motive oldum bende...
kızlar düğünlerden birkaç resim ekledim... sonra yine ekleyeceğim merak edenler için...
mrb kızlar :sm_cool:
öncelikle kilo veren herkesii tebrik ediorum alkisalkisalkis
kızlar bende süper gidiyorum ya çok seviniorum çünkü hipotroidim var daha öncede bahsetmiştim gram veremezken şimdi çok güzel kilo veriorm...bu hastalık varken doğumdan sonra kilo veremem derken oğluma hamile kaldığım kilonun altına düştüm sonunda :lepi: kendime bikini bile aldım :lepi: sirkeli ballı su ve ananas benim mucizem oldu galiba tabi sıkı diyette yapıoum a.s kii doktorum bu kilodada kalırsan iyi almamaya çalış kilo vermen zor diordu :çok üzgünüm: neyse şimdi çok mutluyum 12 mayısta başladım diyete 7,5 kilo gitti çok şükür :Saruboceq:
ayparçam sendin galiba demi sirkeli ballı su içemiorum diyen fisfisfis hayatım her markanın sirkesinin tadı bi başka bende ilk başka bir marka içiordum çok kötüdüydü tadılmaz: sorun olurmu tam adını yazsam bilmorum ama fersanın elma sirkesini al tadı çok güzel..balda süzme çiçek balı olsun sonrada gitsinn kilolarrr :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?