70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam yaz citirlari uzun suredir giremiyordum persembe cuma ctesi pazar esimle kizi alip guneye indik degisiklik olsun diye denize gireriz dedik ama deniz soguk birde Turkiye denizleri gibi degil balcik renginde nerde ulkemin denizi nerde burasi laptopu goturdum KK girdim yazilari okudum ama kopukluguda coktu internetin yazi yazarken arada koptu durdu bu hafta kendime off verdim cunku kac aydir diyet diyet en son gecen hafta 62dim vermemistim 4gun yurudum hemde kumda sabah aksam loreal gece gunduz selulit kremini ve dus sonrasi nivea inceltici kremini surdum bol salata balik yedim aksam eve geldik sabah 61 ciktim ama en guzeli 1kiloya ragmen puturlu goruntum gitti bacaklarimda selulit nerdeyse disaridan farkedilmeyecek noktada kremler ve kum yuruyusu iyi geldi Agustos ortasi gibi Turkiye tatili dusunuyoruz 1aylik o gune kadar yazlik bikini almiycam zaten 56 inmek amacim 56kiloda gram fazlaligim kalmiycak

merhaba hanımlar bu gün kahvaltıyı iki kurabiye ve içinelimon kabukları katılmış yeşil çayla yaptım

gelelim limon kabuğu meselesine geçen bahsetmiştim ama kimse duymamaış sanırım nur ertük zayıflama yöntemini söylemiş
10 tane limonu blendırdan geçiriyorsunuz kabukları çekirdekleri herşey dahil yani sona o lapa gibi oluyo onu bi kavonoza alıp yediğinizi çtiğiniz herşeyin içine katıyormusunuz bi bal kaşığı sanırım , limon kabuğunu yağ yakıcı özelliği varmış ne kadar etkliyeci ve doğru bilmem ama bi araştırayım dedim ve bulduğum yazıyı buraya da kopyalayayım

LıMON KABUĞU YAĞI (OLEUM CıTRUS LıMON)Limon kabuğu, tıbbi değeri yakın tarihte anlaşılmaya başlanan bir bitkisel ilaçtır. Etken maddesi olan D-Limonen, diğer turunçgillerin kabuğunda da bulunur. Özel kokulu bir yağ içeren ve turunçgiller ailesinden kabul edilen bu meyvelerin anavatanı Hindistan ve uzakdoğu’dur. Haçlı seferleriyle Avrupa’ya yayılmış, daha sonra başta ıspanya ve tüm Akdeniz ülkelerinde, Güney Afrika ve Amerika gibi sıcak bölgelerde üretilmeye başlanmıştır.

Metabolizmayı hızlandırıcı ve yağ yakıcı özelliği vardır. Zayıflama programlarında doktor kontrolü olmadan ‘limon kabuğu çayı’ ve ‘kabuklu limonata’ şeklinde kullanılabilir. Limon kabuğu yağı gibi konsantre formlar mutlaka doktor kontrolünde kullanılmalıdır, piyasada ‘limon kabuğu yağı’ diye satılan her madde içilebilir nitelikte değildir, dikkatli olunmalıdır.

Bileşiminde yüksek miktarlarda antioksidan maddeler de mevcuttur. Etken maddesi D-Limonen normal hücrelerin sağlıklı bir yaşam döngüsü sürdürmelerini sağlar. Hücrenin temel genetik bileşeni olan DNA tahriplerini onarıcı etkisi nedeni ile kanserden korur. Hatta birtakım hayvan deneylerinde limon kabuğu yağının kanser tedavisinde de etkili olduğu bulunmuştur.

Yalnızca kanserde değil, yüksek tansiyonda da etkilidir. Kötü kolesterolün düşmesine yardımcı olur, iyi kolesterolü artırır. Kalp damar tıkanıklıklarında faydalıdır. Kalp krizi ve inme riskini azaltır. Yani zayıflarken kanser dahil birçok kronik hastalıktan korunmanızı sağlar.

zararlı bişey olduğunu sanmıyorum bildiğimiz limon zaten suyunu her sabah içiyoz bide kendini yeriz demi ama ben bu gün itibariyle bunada başladım arkadslar ,bi küçük şişe iş yerime getridim birini eve bıraktım ,az önce çayıma koydum yemek yersemde koycam belli bi süresi ve sayısı yokmuş istenildiği kadar yapılıyormuş ama 15 gün felan hiç bırakmamak gerekiyormuş hani bi iki gün yapıp aa bana bişey yapmıyo demicekmişsiniz devam edicekmişsiniz

ben bunu neden hiç düşünemedimki benim :mymeka: ah kafam
ben ütü yaparklen en az bi saat sürer sarsana streci tamam bundna sonra her ütüde streç sarılcak anlaşıldı sırnaşık şeysırnaşık şey

2 gündür kaçırıyorum biraz farkındayım.. ama napayım yaa kaç aydır hiç tatlı yemiyodum ödüllendirmiş oldum kendimi birazcık:)) yürüyüşlerede alıştım sayılır.. 1 saatte 5 km ne kadar iyi değilmi:))

Masallah gecmisi okudum baya bir katilim varmis bugün...

Günesin ucunu gördümmü ben cicek gibi aciyorum aklima yemek pek gelmiyor..

Ama aksam oldumu atistiricak biseyler avina cikiyorum evde :))

Umarim herkes iyidir..

slm canım ne güzel yapmışın valla hem tatil hem spor olmuş bende yapıcam tatilde inşallah kumda yürüyeyim biraz daha zorluyor kum :)))) sen bu gidişle 56nın altına inersin canım maşallahın var valla darısı başımıza :)

bravo seçil bu nasıl hızlı bir başlangıç vereliniortakvereliniortak

saol canım ya azmettim kurtulucam kilolardan diye.akşamları bebişide uyutunca çıkıyorum koşu bandına.yaklaşık bir saat rampalı ve tempolu yürüyorum.yürüyüşüm bittikten sonrada yeşil çay yada rezene içiyorum yağ yakımını hızlandırsın diye

NİHAYET girebildim öğlenden beri açılmıyo birtürlü şekerler yoktum dahası yoğundum annemin rahatsızlığından dolayı cumarteside gitti 15 sonra bidaha doktor muyane etcek ayy kızlar rejim olayı fena bende sıfır bugün hayırlısı başladık tekrar ben bi geçmişi okim kimler vermiş kiloları

ALMİRA kız hoşgelmişin gerçi bende fazla giremiyodum ama olsun kızlar PROFİL resmimi değiştirdim az biraz gözümüz gönlümüz açılsın yani sizi bilmemde benim öle olsun bari şeker adam ama dimi

Selam kızlar.Hepiniz iyisinizdir umarım.Benim pek fırsatım olmuyor katılamıyorum sizlere.Sizde beni hemen unutmuşsunuz gerçi kilo bildirimi yapmamıştım ama yinede listede adım yoktu.Sanırım unutuluyorum ama olsun ben yine ara ara gelip sizlerin yazdıklarınızı okurum.ıyi akşamlar

kızlar ne haber,bakalım bu cuma kilom ne olacak,tartılmıyorum heyecan olsun diye....hihoyyyt

bütün gün yattım yeni kalkabildim yaa kendimi çok hırpalamamısım alısık ta olmayınca beli sakatladım
neyse kıslar hatırlatayım listeyi bu hafta ben hazırlayacagım o yüzden bu eksik varsa bildirirseniz sevinirim

19-26 Haziran arası zayıflama yarışması

MAGRENTA....................................64
ELCıNCAKAR..................................70
BURSEFA.......................................69
MıNNA9595.....................................68
ESSN.............................................71
ROSEBUD_93.................................73
LOXANDRA.....................................71
MERAN07.......................................66.5
EBTUNA.........................................72
AYAYNıLAY....................................72.2
ÖZı16..............................................76.4
SEDAOZER.....................................66
SECıLSECıL....................................78
MERYEMTAZE................................75.5
WHITEHALL....................................72.2
TALYA............................................78.6
AYPARCAMM.................................69.5
KIYMET_AY....................................79
SECıLSECıL....................................78
SUPERSELMA................................74
HAMSTER.......................................78
SARUBOCEq...................................76
OSMANıYE80..................................75
HAYAL53........................................71
MEZUNıYET....................................74
ZEYNP............................................71.5
MıSSZORRO...................................71.5
GÖZYAŞI........................................72.5
EFSANUR.......................................66
GÜLEYSA.......................................67.2
TOMBıKOS.....................................73
YOKRUMUZFALAN.........................66
AZRAMM........................................69
GÖZYAŞI........................................71
TSAMBıKOS...................................70
SEVıLCAN......................................66.5
ALMIRA..........................................69.8
ARSIZGÖNLÜM...............................69.9
CARPEDıEM...................................68.1
xZEYNA..........................................73
GÜL_0663.......................................69.3
NNURAYY......................................62

YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ HAMıŞ ARKADAŞIMIZ...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

MELANKOLı.......73.8

Yeni haftamız hayırlı olsun arkadaşlar.
ıyi olan değil hepimizin kazanacağı bir hafta dileğiyle...

Son düzenleme:
mrbahab kızlar
noldu p.tesiyre mi aldınız yine ya benm net yoktu giremedimmm bi türlü ben 71.5 geçen hafta 72ydim sanıırm ama bu hafta durur regl haftamm beni atmayın nolurr gruptannn tamm giremdim ama mazeretim vardııı

kızlar bende haftanın 4 günü spora gıdıyorum o ıyı gelıyor bakalım cumaya ne kadar zayıflayacagım CADIARZU gerçi arada kaçamak yapıyorum dondurma yiyorum klava: umarım bu cuma kılo vermiş olurum :)

ALMİRA kız hoşgelmişin gerçi bende fazla giremiyodum ama olsun kızlar PROFİL resmimi değiştirdim az biraz gözümüz gönlümüz açılsın yani sizi bilmemde benim öle olsun bari şeker adam ama dimi

bitirdin beni bu fotoyla zaten bayılırım kendisine bi de gülüşü bittim ben yaaa.....
aman kociş duymasınnnn...a.sa.s

sabah 9 otobüsüyle yola çıkıyorum sizlerin yerine de kulaç atarım denizde...
ben yatmaya gidiyorum kızlar öpüldünüz hepiniz....a.s.a.s.a.s.

canım ekledim listeye cuma bildirim yapmayanları yazmamıştım kiloları bilmediğim için ondan listede yoktun canım kusura bakma öptüm seni

arkadaşlar listede kilo bildirimi yapıpta değişmeyenler varsa hatırlatırsanız düzeltirim arada uzun zamandır gelmeyen arkadaşlarda var enson çarsamba günü hazırlayacagım o zamana kadar cuma kilolarınızı yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…