selam kızlar pazartesi günlerinden nefret ediyorum çok sıcak zaten dünden beri çıldırma noktasında herkez çatacak yer arıyor hafta sonu şükür regl oldum rahatladım biraz hafta sonunu yine bişey yemeden geçdi oğlum bile benden çok yemek yiyor kaydirigubbakcemile3 halimden memnunum akşam ütüye başlamadan streçledim heryerimi mumya gibi oldum ütüyü bitirince 30 dk bisiklet çevirdim banyoya gittiğimde artık bayılacak dereceye gelmiştim terden bu kadar azime temmuz sonuna kadar 60 kg düşmezsem yuh artık yani
selam yaz citirlari uzun suredir giremiyordum persembe cuma ctesi pazar esimle kizi alip guneye indik degisiklik olsun diye denize gireriz dedik ama deniz soguk birde Turkiye denizleri gibi degil balcik renginde nerde ulkemin denizi nerde burasi laptopu goturdum KK girdim yazilari okudum ama kopukluguda coktu internetin yazi yazarken arada koptu durdu bu hafta kendime off verdim cunku kac aydir diyet diyet en son gecen hafta 62dim vermemistim 4gun yurudum hemde kumda sabah aksam loreal gece gunduz selulit kremini ve dus sonrasi nivea inceltici kremini surdum bol salata balik yedim aksam eve geldik sabah 61 ciktim ama en guzeli 1kiloya ragmen puturlu goruntum gitti bacaklarimda selulit nerdeyse disaridan farkedilmeyecek noktada kremler ve kum yuruyusu iyi geldi Agustos ortasi gibi Turkiye tatili dusunuyoruz 1aylik o gune kadar yazlik bikini almiycam zaten 56 inmek amacim 56kiloda gram fazlaligim kalmiycak
bravo seçil bu nasıl hızlı bir başlangıç vereliniortakvereliniortak
ALMİRA kız hoşgelmişin gerçi bende fazla giremiyodum ama olsun kızlar PROFİL resmimi değiştirdim az biraz gözümüz gönlümüz açılsın yani sizi bilmemde benim öle olsun bari şeker adam ama dimi
mrbahab kızlar
noldu p.tesiyre mi aldınız yine ya benm net yoktu giremedimmm bi türlü ben 71.5 geçen hafta 72ydim sanıırm ama bu hafta durur regl haftamm beni atmayın nolurr gruptannn tamm giremdim ama mazeretim vardııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?