70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sğl cnm opuyorumnanaktan sende çok güzel vermişsin 64 olmuşsunn nazar boncuğu takalım sanada

şekerim yağsız peynir olduktan sonra kalorili olmaz bence :lepi: eğer çok yediğini düşünürsen akşam yemeğini biraz daha hafif geçirirsin vereliniortak

bende sirkeli su içiyorum düne kadar soğuğa yakın ılık su içiyordum ama bu gün biraz daha sıcak içtim sanki daha etkili sen nasıl kullandım canım

bende sirkeli su içiyorum düne kadar soğuğa yakın ılık su içiyordum ama bu gün biraz daha sıcak içtim sanki daha etkili sen nasıl kullandım canım

ozicim oda sıcaklığındaki suyun içine koyuyorum...zaten sirkede balda oda sıcaklığında oluyo karıştırıp içiorum kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim canım... ne güzel.. böyle verilen kiloları görmek çok güzel motive ediyor insanı... eskiden imkansız gibi gelirdi.. çok spor yapayım günde 1 kilo vereyim diye düşünürdüm... baktım haftada 1 kilo bile zor gidiyor... alıştım haftada yada 2 haftada 1 kiloya... yavaş yavaş verelim yeterki almayalım... delikafaduldendelikafadulden

valla süper kılo vermısın. bu kadar zamanda tebrik ederim.bendemı denesem bu elma sırkesını yaa,her yapan memnun,peki kaç ogun ıcıyorsun gunde.herkes farklı yapıyor bunu sanırım

teşekkür ederim canım...

özi'cim teklifini kabul ettim canım.. bakabilirsin resimlerime...

şimdi gördüm resimler iartist gibisin vallaha bayıldım çok hoş çıkmış tüm resimler ama ciddi anlamda çok güzel kilo vermişsin 8 kilo bu kadarmı fark ettiriyor vallaha hayran hayran baktım azmim dahada geldi a.s.a.s.a.s.a.s. güzeliğin için bunlar sna aarmağan olsun çok beğendim gerçekten

bursefa sen bu kiloları ne kadar zamanda verdin?

bende bu soruyu sorayım canım sirke içtiğini öğrendimama sadece sirke yapmadı demi bunu bu 8 kilo ne kadarda zamanda nasıl gitti? bu arada parkıda özlemişim vallaha en kısa zamanda gitsem zemuszemuszemuszemus

bursefa sen bu kiloları ne kadar zamanda verdin?

7 nisanda başlamıştım canım kesin diyet ve spora... 2.5 ayda 8 kilo verdim canım...

ben sirke içemedim canım denedim ama çok yaktı içimi içemedim... 2 gün içti o kadar... lahana çorbasını denedim oda olmadı... ekmek sadece sabah kahvaltısında yiyorum onun dışında ağzıma sürmüyorum... şekeri, hamur işini, kızartmaları ve tuzu kestim canım... bol yeşillik bol meyva ve doğal yeşil çay, metabolizma çayları içtim... sabah kahvaltım sadece 1 dilim kepekli ekmek ve domates salatalık yanında peynir... öğlenleri yemeğe gitmiyorum bazen çorba, yoğurt getiriyorlar... konfleks ve süt yiyorum bazen sebze yemeği, akşamda sebze ve çorba yiyorum... yanında bol yürüyüş ve stepper aletini kullanıyorum.. iş yaparken çöp poşetini giyiyorum ve üzerine sıkı tayt ve eşortman çok güzel terletiyor... ne duyarsanız yapın kızlar.. kime neyin şifa getireceği belli değil... maydonoz sapı, elma, limon kaynatıp için fırsat buldukça... hepsinin faydası var...

bursefa tebrık ederım maşallah ne güzel vermıssın kıloları ınsallah bende verebılırım ah su kacamaklarıda yapmasamklava: cok daha mutlu olacagım..benım özümde daha uzun bır yol var mafoldumben

BURSEFA canım çok güzel çıkmışın resimlere bayıldım kızlar giremiyom çünkü açılmıyo çıldırcam yaa
okudumda geçmişi paylaşımlar süper SEDACIM bizlerin yerinede yap tatilini canım resimdekine bende bayılıyom ve bütün bölümler var lost un bende en son sezon bile bitti ocağı bekliyoz artık nediyelim artık ALLAH eşine ve çocuğuna bağışlasın biz bakarkende umarım yazmasın günah nedemişler güzele bakmak sevap

bursefa tebrık ederım maşallah ne güzel vermıssın kıloları ınsallah bende verebılırım ah su kacamaklarıda yapmasamklava: cok daha mutlu olacagım..benım özümde daha uzun bır yol var mafoldumben

sağol canım... azimle devam et... bende kaçamak yaptım arada hatta bugün doğumgünü vardı arkadaşın pasta yedim... ama haftada bir kez kaçmak yaparsan akşama hafif yiyeceksin. dengeleyerek sporlada takviye ederek zayıflayacaksın...

hadi ama nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa
ben geldim kankim sen gitmşsin.. kimsecikler yok...

teşekkür ederim canım...

yaaa ben geliyorum kimseler olmuyor gece girebiliyorum bennnn:1no2:

şu an bulursam yapıyorum çoook uzun zamandır diyet yapıyorum elma sirkesi bence kesin işe yarıyor bugünde beşibiryerde çay aldım başladım hayırlısı bakalım noolcak sonum

yok canım yalnız değilsin bende buradayım
elma sirkesini içemiyorum ben midemi bulandırıyo işe yarıyosa ne güzel ama bana göre değil

heh hehe ilkgünaydın demek bana düştü herkese kocaman günaydın takım arkadslarım ::)
ben sporumu yürüyüşümü yaptım henüz kahvaltı etmedim birazdanda kahvaltı edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…