oooo süpersin canım bir an önce gitsin kilolar bende sirkeyi içmiodum ne zamandır başllayım gene geri almayız umarım kiloları :)
öğle yemeği vakti geldi acaba ne yesem diye düşünüyorum karar veremedim bir türlüofff gevrek peynir domates falan mı yesem acaba çok kalorili olurmu ki
mrb kızlar :sm_cool:
öncelikle kilo veren herkesii tebrik ediorum alkisalkisalkis
kızlar bende süper gidiyorum ya çok seviniorum çünkü hipotroidim var daha öncede bahsetmiştim gram veremezken şimdi çok güzel kilo veriorm...bu hastalık varken doğumdan sonra kilo veremem derken oğluma hamile kaldığım kilonun altına düştüm sonunda :lepi: kendime bikini bile aldım :lepi: sirkeli ballı su ve ananas benim mucizem oldu galiba tabi sıkı diyette yapıoum a.s kii doktorum bu kilodada kalırsan iyi almamaya çalış kilo vermen zor diordu :çok üzgünüm: neyse şimdi çok mutluyum 12 mayısta başladım diyete 7,5 kilo gitti çok şükür :Saruboceq:
ayparçam sendin galiba demi sirkeli ballı su içemiorum diyen fisfisfis hayatım her markanın sirkesinin tadı bi başka bende ilk başka bir marka içiordum çok kötüdüydü tadılmaz: sorun olurmu tam adını yazsam bilmorum ama fersanın elma sirkesini al tadı çok güzel..balda süzme çiçek balı olsun sonrada gitsinn kilolarrr :dance:
bende sirkeli su içiyorum düne kadar soğuğa yakın ılık su içiyordum ama bu gün biraz daha sıcak içtim sanki daha etkili sen nasıl kullandım canım
kızlar bende süper gidiyorum ya çok seviniorum çünkü hipotroidim var daha öncede bahsetmiştim gram veremezken şimdi çok güzel kilo veriorm...bu hastalık varken doğumdan sonra kilo veremem derken oğluma hamile kaldığım kilonun altına düştüm sonunda :lepi: kendime bikini bile aldım :lepi: sirkeli ballı su ve ananas benim mucizem oldu galiba tabi sıkı diyette yapıoum a.s kii doktorum bu kilodada kalırsan iyi almamaya çalış kilo vermen zor diordu :çok üzgünüm: neyse şimdi çok mutluyum 12 mayısta başladım diyete 7,5 kilo gitti çok şükür :Saruboceq:
ayparçam sendin galiba demi sirkeli ballı su içemiorum diyen fisfisfis hayatım her markanın sirkesinin tadı bi başka bende ilk başka bir marka içiordum çok kötüdüydü tadılmaz: sorun olurmu tam adını yazsam bilmorum ama fersanın elma sirkesini al tadı çok güzel..balda süzme çiçek balı olsun sonrada gitsinn kilolarrr :dance:
kızlar düğünlerden birkaç resim ekledim... sonra yine ekleyeceğim merak edenler için...
bursefacım çok hoş görünüyosun fotoğraflarında.çok hoş çıkmışsın.
teşekkür ederim canım...
özi'cim teklifini kabul ettim canım.. bakabilirsin resimlerime...
teşekkür ederim canım...
özi'cim teklifini kabul ettim canım.. bakabilirsin resimlerime...
bursefa sen bu kiloları ne kadar zamanda verdin?
bursefa sen bu kiloları ne kadar zamanda verdin?
şimdi gördüm resimler iartist gibisin vallaha bayıldım çok hoş çıkmış tüm resimler ama ciddi anlamda çok güzel kilo vermişsin 8 kilo bu kadarmı fark ettiriyor vallaha hayran hayran baktım azmim dahada geldi a.s.a.s.a.s.a.s. güzeliğin için bunlar sna aarmağan olsun çok beğendim gerçekten
bende bu soruyu sorayım canım sirke içtiğini öğrendimama sadece sirke yapmadı demi bunu bu 8 kilo ne kadarda zamanda nasıl gitti? bu arada parkıda özlemişim vallaha en kısa zamanda gitsem zemuszemuszemuszemus
bursefa tebrık ederım maşallah ne güzel vermıssın kıloları ınsallah bende verebılırım ah su kacamaklarıda yapmasamklava: cok daha mutlu olacagım..benım özümde daha uzun bır yol var mafoldumben
ben geldim kankim sen gitmşsin.. kimsecikler yok...hadi ama nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa
BURSEFA canım çok güzel çıkmışın resimlere bayıldım kızlar giremiyom çünkü açılmıyo çıldırcam yaa
okudumda geçmişi paylaşımlar süper SEDACIM bizlerin yerinede yap tatilini canım resimdekine bende bayılıyom ve bütün bölümler var lost un bende en son sezon bile bitti ocağı bekliyoz artık nediyelim artık ALLAH eşine ve çocuğuna bağışlasın biz bakarkende umarım yazmasın günah nedemişler güzele bakmak sevap
yaaa ben geliyorum kimseler olmuyor gece girebiliyorum bennnn:1no2:
şu an bulursam yapıyorum çoook uzun zamandır diyet yapıyorum elma sirkesi bence kesin işe yarıyor bugünde beşibiryerde çay aldım başladım hayırlısı bakalım noolcak sonum
ben geldim kankim sen gitmşsin.. kimsecikler yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?