70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh bende bekliyom canım ya bi gidelim artık
şeker ya şeker bu kız
yoğundu tatlım ya, gireyim yazayım diyorum pat bişiyler çıkıyo işte

İnsancıklar bu aralar çok çalışıyor.

bu resim işi benii illallah ettirdi kardeşim.bir insan bu kadar mı beceriksiz olurr...neyse album ısınden vazgectım.sayfada nasıl paylasabılırım fotoları biri el atsın .....bi anlatsın hele.....

Topiğe mesaj yazarken üstte simgeler var A harfi yanında gülücük onun yanında attach resmi ona tıkla görürsün canım yüklersin ordan.

bende cıktım
yarın herkesın yuzu guler ınsallh
oprmmm muaaaaahhhhhhhh

İyi akşamlar şeker

yemekleri yaptım pişiyooooo
yeşil çayımı da aldım geldimm
hoş herkes gider birazdan mesai bitimi

Yok canım kız kardeşim değil yaa

Sevdiceğin bi akrabasının düğünü bende gidicem

selam kızlar nasılsınız
dünden buyana giremedim henüz vakit bulabildim benim huysuz ve tatlı oğlumdan
hastalandıya nazlanırda nazlanır babası kılıklı
sizde ne var ne yok
menümüde yazayım
sabah 8.30
bir bardakı limonlu su
2 dilim t.b.ekmeği
1yum has
1 çilek reçeli tk
1 tk çiko
2 zeytin

14.30
1 dilim karpuz, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek
17.00
yaprak sararkene 2-3 tane bat yedim biz çiğden yapmayız
7-8 badem
19.30
akşama ne yapıcam pofff sarma var
5-6 tane sarma
2 tavuk baget
salata
1 bardak ayran
düşünüyorum

sabah
-08:30
-1bardak su ıle 3 daldere otu

-09:00
-1 yumurta az yagda pısmısı
-dere otuu +maydonoz
-1dılım cavdr ekmegii
-1domates
-yarım salatalık

ara
-11:00
-2 adet lıgt bıskuvı(hastanedeydım ancak bnu buldumm)

ögle(gene hastanedeydım)
-12:30
-ince lavas arasına(bolyesıllık+tavuk etı)dürüm
-gazoz

ara:
-15:30
-2 lıgt bızkuvi
-yarım seftali

moralım ccokkk bozuktu aksam ıcın yemek bıle ıstemıyordum komsum kek ile patates salatası getırmıs

aksam
17:00
-1 bardak cay
-yarımdılım kek
-3-4 catalpatates salatası

tam su ıcemedım sımdı baslıcam su ıcmeye ınsl..
*yesıl cay 1 kupa ıctım ınsl..devamıda gelecek

offff:105::105::105::105::105:

kafamı toplamam gerekıyor kıslar sonra gorurusss ınsl..öfffffffffff

Kahvaltı (10:00) :
Bi dilim ekmek,Yumurta,2 yeşil zeytin,domates,salatalık çok az patates kızartma

Öğlen (13:00) : 5 nugget,Salata,Ayran

Ara (16:00) :Türk kahvesi

Ara (17:45) : Elma

Akşam (19:00) : Nesfit

Sabah ki patates için üzgünüm. Sevdiceğe kızarttım dayanamadım tırtıkladım azcık.

Akşamda mecburen nesfit. Evde hiiiç bişey yok. Tatil nedeniyle alamadık da bozulur kalır diye

canım hayırdır noldu:26:
doktorda bi sorun mu çıktı?

Yaaaa insaf edin azcık ne bu 22 sayfa ne konuştunuz nasıl okucaz o kadar şeyi bu sabah gayet güzel başlamıştı diyetim ama öğlen bozuldu yarına kısmet artık :)

Merhaba kizlar,
Verilen 15- 20 kilolari gordukce resmen motive oldum. Hepinizi azminizden dolayi tebrik ederim. Ben de evlendikten sonra dagitanlardanim maalesef kocayi bulunca rahatlama degil ) sadece yemek yapmayi ogrenmem benim sonum oldu :)) Boyum 1.78 oldugu icin de acayip iri duruyorum. Ve artik her kiyafetin en buyuk bedenini istemekten sikildim. Dolabimdaki zayiflayinca giycem diye her sezon kendimi kandirarak aldigim kiyafetlerin giyemeden modasi gecti!!! (cogumuz yapiyoruz bunu degil mi?)
Umarim bugun benim hayatimda bir milat olur ve ben de verdigim 10 kusur kilolarla ovunebilirim. Galiba bu sefer yalniz olmayacagim icin basaracagim :) herkese kolay gelsin :)

yemezse ben yerim
bendede tam tersi fistik tuzlu seylere daha yatkinim tatliyla aram pek yok
dedim olabilir antibiotik belki yapmisdir dedim nebileyim kayisi form cayini ictigini birde normalde anlatmaz demek ki baya etki yapmis cay

tatlım benm

hoşçakalın kızlar

bende cıktım
yarın herkesın yuzu guler ınsallh
oprmmm muaaaaahhhhhhhh
insallah güzel sonuc görürüsüz canim yarin
Yok canım kız kardeşim değil yaa

Sevdiceğin bi akrabasının düğünü bende gidicem
bende diyorum kizkardesini daha gecenlerde istediler cet hiziyla evleniyor kiz diye
iyi eglenceler esincim
naptin oglis nasil oldu neslim :26: denedinmi sogani
hayirdir canim :26:
Yaaaa insaf edin azcık ne bu 22 sayfa ne konuştunuz nasıl okucaz o kadar şeyi bu sabah gayet güzel başlamıştı diyetim ama öğlen bozuldu yarına kısmet artık :)
yarin tarti günü canim ne yedin bakem
hosgeldin canim aramiza masallah boyun pek uzun

annem cagiriyor kactim geri

zerram öpüyorum tatlim bu aralar gelemiyorsun sanirim :26:

arkadaşlar ben sabah 8 00 da kalktım bir bardak çay içtim bir dilim ekmek yedim yumurta yedim arada 1 fincan kahve öğlen birşey yemedim akşam üstü diyet kısır yaptık içine bol yeşillik bir yemek kaşığı zeytin yağı 2 bardak çay içtim akşam yemek yemem artık biraz meyve yerim ve çay içerim saat 5 den 6 ya kadar sauna eşofman la yürüyüş yaptım eve geldim şimdi oturuyorum onun yanı sıra evimi temizledim artı sürekli gün içerisinde hopladım geçen gün soru sordum ben bu hareketleri her gün yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama zayıflayamıyorum yardım edin bana

arkadaşlar bu gün çok mutluyum tam 3 arkadaş buldum kendime onlarda zayıflamak istiyorlar beraber spor yapıyoruz onları kadınlar kulübüne kayıt edicem birazdan ve artık onlarda bizimle zayıflayacak çok güzel dimi hem bana arkadaş hem size :)

Canım suzim iyiyim
Sen napiyon
Bu aralar dışarda isim çıkıyor giremiyorum pek
Zaten gelmeyede yüzüm yok diyet miyet hak getire
Öpüyorum bebeğim

arkadaşlar haberlerde gördünüz mü kadın yürürken doğum yapıyor çocuğu bırakıp gidiyor böyle bir şey olması mümkün mü ya millit normal doğumdan kaçıyo kadın ayakta doğurup gidiyo bişe yokmuş gibi vay beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…