selam ciciskomselam minikoşlar
denedimeheheh ilahi Suzi hediye bulaşık makinesi mi istedin.
Pef bulaşık makinesiz bi hayat düşünemiyorum.
Allah yardımcın olsun.
selam ciciskom
denedimhic sorma baslayinca yikamayi seviyorum da elden ama rahat oluyordun icine dolduruyordum
sagol fisitik
benimdeee başımaaaaaaaaaa
aminn cümlemize
zaten güne "ağşam olsada bi yatsak" diye başlayan bi tipim ya
anneciğim geçmiyor wakit
ben çok geç çıkıyorum ama onun için isyanlardayım.
eve 7 buçukta gidiyorum
bende ewde 7 de oluyorum kuzum ya, isyean etmemiz normal sanırsam
cıkmama 30 dk kaldı
belkide cal geldin canim :26: baktim oydun herhaldeçok fenanın yanına virgül koymamışım.virgülü atlayınca manasız olmuş.1 tane yedim ama nolcek bilmem
calgel dir canım o aldık aldık var jelimiz bazen işe yarıyor bazen yaramıyor..tatlı da kemalpaşaydı.okula götürdüm arkadaşlara yaptım e tadına bakmadan olur mu??geçen hafta d atartı öncesi tatlı yiyip pişman olmuştum.alıştım artık kendime.zaten sıkılmya başladım artık diyettn yaa...şeytan diyor ne bulursan ye.ama sen bana uyma şu şeytanın bacağını kırsan bir gerisi ne güzel gelecek..biraz daha gayret canım.
geçmiş olsun makinana canımm
uff suzim yabide hastaymış eşin ya geçmiş olsun
sen öyle bitki çaylarının üzerine "dikkat cırcır yapabilir falan yaz barim"ıyy ne irencim
bende ewde 7 de oluyorum kuzum ya, isyean etmemiz normal sanırsam
belkide cal geldin canim :26: baktim oydun herhaldekemalpasa tatlisi da hic yemedim hain gurbetde yiyemiyoruz bende anlamadim burda öyle simitdir tatlidir dogru düzgün birsey yok ben niye böyle dobicim sen güzel vermissin tatlim zaten korumaya gecsende yeri seker
insallah bende bi atak yaparim canim artik
sagol tatlim
sagol elifimahada kalkdi birde bi sinir bi sinir hic sorma her dakika bogazim sis nefes alamiyorum hastayim diyor napcaksam ben cok nazli damagi sismis
simdi internetde bi bak diyor
öyle yazayim bari
kizlar ben kacayim kocis depresiv durumda catacak yer ariyor öptüm
çekilmiyor yaaa sabah 7 de servise biniyorum akşam 7 de servisten iniyorum.
beynimde vücudumda kaldırmıyor
kızlar aksam fırında patlıcn yapıcm dedım ya
ılkkez yapıcm
ıns guzl olur
yoksa sewdıck yemez
ama cok cnm ıstedı patlıcn
patlıcnları bıberlerı fırın posetne koyuyosn pısıo
ustune sarmsaklı yogrt we kıyma
nasıl olur sızce
yoksa mantar mı yapaym
datlımmm napan
ya özledim burayı
biliyorum bir tane var aldim gecen sene 1 kere giydim sadecetuhaf yürüyorum leylek gibi kac senedir giymedigimden herhalde aliskin degilim ya
ben sevmiyorum cikoyu ama sana derim artik dilek su mozartli cikolardan ye bi diye
yarin yine is var ama dilegim sadece bugün
bende kayisi form iciyorumesim hasta ya bitki cayi aramis sabah uyuyamiyor agridan kendine kayisili cay yapmis habire bana diyor haplar bana yan etki yapti cir cir oldum diyor dedim acaba antibiotik mi dokandi adama sonra kendime kayisi cayi yaptim sana ne yapayim dedim ben sabah icmisdim kayisiliyi yapda bende iceyim dedi
dedim ondan cir cir olmussun icmesene benim caylaribu arada annem baska marketden bulmus yine kayisiliyi cok mutlu oldum
bence kisa olmaz fistikbende merak ettim kisa olursada ceyizine saklarsin evde giyersin evlenince
ayyy sagol elifimmm cok duygulandim bak simdinaabıyon fıstıkım
suzim gelem yıkıyam ben senn bulaşıkları kıyaman sana
bütün günün nerdeyse isde geciyor desene sekerçekilmiyor yaaa sabah 7 de servise biniyorum akşam 7 de servisten iniyorum.
beynimde vücudumda kaldırmıyor
hegeçer çabucak umarım canım ya kötü olmuş baya. aman yarabbim erkeğin nazı bi ayrı oluyo sanki yaf
hoşçakal suzim
aynen aynen bende öyle canım ya
ben bide dobik olunca, hele son günlerde daha bi dobik hissedince kendimi wücudum hiç kaldırmıyo
bak herşeyin başı kilo anacım, görüyomusun herşey kiloya bağlanabilir, hafif olsak wücutta kaldırcak bizi
ayyy sagol elifimmm cok duygulandim bak simdidüsünmen yeter tatlim
bütün günün nerdeyse isde geciyor desene seker
hesagol elifimm
Bizde seni özledik.
Çalışmaca işte 6 olsa da gitsek diye bekliyorum.
Senin işler yoğun sanırım.:26:
Bol bol çiko yerim valla
Dikkat ettimde ben bi tek tatlıya dayanamıyorum.
Hani yemek yiyince ya tıka basa doydum yeter diyebiliyorum.
Beyaz ekmek, pilav, makarna falan filan bunları da aramam.
Tek zaafım çiko.
ahahha eşine çok güldüm.
Hee ilaçlar yan etki yapmış deseydin.
ayyy sagol elifimmm cok duygulandim bak simdidüsünmen yeter tatlim
bütün günün nerdeyse isde geciyor desene seker
hesagol elifimm
wow okuken ağzım sulandı şeker
bence güzel olcak gibi ya
acıktım denizden kayıp balık nemo bile çıksa onu yicek durumdayım, o masumiyetine we tatlılığına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?