canim sana birsürü sey yazdim gitti hepsiarkadaşlar ben sabah 8 00 da kalktım bir bardak çay içtim bir dilim ekmek yedim yumurta yedim arada 1 fincan kahve öğlen birşey yemedim akşam üstü diyet kısır yaptık içine bol yeşillik bir yemek kaşığı zeytin yağı 2 bardak çay içtim akşam yemek yemem artık biraz meyve yerim ve çay içerim saat 5 den 6 ya kadar sauna eşofman la yürüyüş yaptım eve geldim şimdi oturuyorum onun yanı sıra evimi temizledim artı sürekli gün içerisinde hopladım geçen gün soru sordum ben bu hareketleri her gün yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama zayıflayamıyorum yardım edin bana
gelsinler canimarkadaşlar bu gün çok mutluyum tam 3 arkadaş buldum kendime onlarda zayıflamak istiyorlar beraber spor yapıyoruz onları kadınlar kulübüne kayıt edicem birazdan ve artık onlarda bizimle zayıflayacak çok güzel dimi hem bana arkadaş hem size :)
zerram senin sünnet dügünü bu ayin sonundamiydinCanım suzim iyiyim
Sen napiyon
Bu aralar dışarda isim çıkıyor giremiyorum pek
Zaten gelmeyede yüzüm yok diyet miyet hak getire
Öpüyorum bebeğim
hic sorma ya sasdim kaldim zatenarkadaşlar haberlerde gördünüz mü kadın yürürken doğum yapıyor çocuğu bırakıp gidiyor böyle bir şey olması mümkün mü ya millit normal doğumdan kaçıyo kadın ayakta doğurup gidiyo bişe yokmuş gibi vay beeeee
canim topik sessiz oluyor bu zaman aralarinda sonra yine gelirler kizlarkimse bana birşey yazmadı olsun ben kaçıyorum her anınızda kalorileriniz yanssssıııııınnnnnnnnn innnnnnnnşşşşşşaaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaahhhh iğne ipliğe dönün en sağlıklısından :)))))))))
ptty canim napiyorsunesinin isi noldu düzeldimi patronla arasi :26:
kızlar napıonuz
İyiiiiz sen napıosun nerelerdesin sen bakem ??
yavruuuu naptınn böylee sen yenisin galibaaaa ya da ben hiç farketmedim senisabah 2 yumurta 2 tane yaprak sarma papatya ekmeği 1 dilimiyle yapılmış tost
öğle 2 dilim çavdar ekmeği patlıcan yemeği 1 kase çorba
ikindi 3 tane kaymaklı bisküvi 5-6 kuru kaysı ,3 meyve kaysı
akşam 3 kaşık tavuk 1 kase çorba 2 dilim çavdar ekmeği
galiba ikindi tatlı krizim katletti napcam bu ikindileri bilmiyom
iyiyiz canımm nasıldı sınavların bakalımkızlar napıonuz
yavruuuu naptınn böylee sen yenisin galibaaaa ya da ben hiç farketmedim senio ekmekler varyaa çok masum değil bence günlük toplam 2 dilim olmalı ekmek sayın taş çatlasın yeni başladıysan 3 dilim olabilir yoksaa 4dilim+papatya ekmeği nasıl oluo bilmiyorum ama o da ekmek sonuçta toplam 6 dilim de kaç kilodasınki sen ve yenimi başladın diyete bana şahsen fazla geldi öğünlerin
iyiyiz canımm nasıldı sınavların bakalım
canim bisküvi ve aksam ekmegi olmazsa gayet güzelmis menün bencesabah 2 yumurta 2 tane yaprak sarma papatya ekmeği 1 dilimiyle yapılmış tost
öğle 2 dilim çavdar ekmeği patlıcan yemeği 1 kase çorba
ikindi 3 tane kaymaklı bisküvi 5-6 kuru kaysı ,3 meyve kaysı
akşam 3 kaşık tavuk 1 kase çorba 2 dilim çavdar ekmeği
galiba ikindi tatlı krizim katletti napcam bu ikindileri bilmiyom
gecti unuttum zaten canim ben 1 senedir nerdeyse burdayim hep yapmissimdir aliskanlik olmus rahat edemem ben gecmise gitmeden gelmeyevovvvvv geçmişee bir şöyle accık bakabildimdee heheyyttttttttt norammm gelmişşşşşşşşştopikk canlanmışşşş hadi bakalımm kim eşşek olucak kızz ikinizde hedefe ulaşırsanız o zaman nolcakk
suzimm alınmaa canım benim gözden kaçırdığımız hep olmuştur ben sendeki en çok o huyunu seviyorum herkese yanıt veriosun valla o yönden seni çok takdir ediyorum ben ama çok zaman kaybı olur senin için en azından bazılarını beğen geç ki bu topikte bunu herkes anlayışla karşılar hem kendini yormamış olursun biz seni çok seviyoruzzzzzzzhiçbirşeyi takma kafana hayatı en güzel şekilde yaşamaya canım benim
slm canimkızlar napıonuz
ayy canım benimmm saolasın iyiym azcık geçmişe bakıyordum bana yazmışsın yeni gördüm ama sende çevriimdışısın şuanda
şu an bakalım öyle gidip geliyorr hiçbirşeyden bahsetmiyor bir yere başvuruncaya kadar ve oradan olumlu teklif gelinceye dek duracak bu işinde canım, bakalım öylee kararsız bir hava var bir üzerimizde
canim bisküvi ve aksam ekmegi olmazsa gayet güzelmis menün bence
gecti unuttum zaten canim ben 1 senedir nerdeyse burdayim hep yapmissimdir aliskanlik olmus rahat edemem ben gecmise gitmeden gelmeye
gücendigim sey de biraz farkli görmezden gelme gibiama unuttum giitti canim takmiycam canim sagol
slm canimsen nerelerdesin bayadir görünmüyorsun
gidip gidip geliyorum canimsayfa acik ama ekran koruyucu gelince cevrim disi gösteriyor sanirsam
insallah düzelir yada hayirlisiyla güzel bir is imkani bulur insallah canim
hıç sorma cnm ya kayınvaldemgıl burdaydı 1hafta onlarla ugrastım sonra sınava gıttım geldım 6gundurdu elektrıgımız yok tam mahrumuyet bolgesı oldu yanı bura
bende menümü paylasayim :
sabah-öglen karisik (gec kalkdim): 1 dilim kara ekmek 1dilim yumurtali kara ekmek peynir zeytin domates salatalik
ara: kiraz yedim
aksam: sehriyeli corba, salata 1 tane sarma ( annem yapmis tadina bakip kactim yoksa en az1 tabak yiyesim vardin)
aksama kadar ictiklerim 1 tane form cayi 1litre su ama simdi 1 litre su daha doldurdum
sporuma gidecekdim hic totomu kaldiramiyorum ya iyice saldimdaha cocugu yikayacam amannn ev isi cocuk is birde esim hasta yine kendime zaman ayiramiyorum
Baya yoğun geçmiştir gerçekten. Sınavlarının iyi geçmesine sevindim canım.
bende diyorum erkek olsam diyeanladım canım dedim yetişemedim suzime diye üzülmüştüm ama, gerçekten msjına çok sevindim sanırım birileri tarafından halimin hatrımın sorulmasına ihtiyacım varmış
ayy sormaa canım geçmişe bende çok gitmek istiyorum ama bu sıralar yine ev hali yoğunlaştıı işleri evde bitiremez oldum valla
diyorum kendi kendime ne bitmez çilemiz varmış kadın olmak çok zor keşke erkek olaydım diyorumm
namazımı kılıp geleyim kızlar
arkadaşım senin 5 dk bile durmaman lazım unuttun mu bizim zayıflamamız lasımmmmm:))))) bahane üretme kendine spor yap snr hem duş al hem cocuğunu yıkaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?