- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
bende diyorum erkek olsam diyeadamlarin ne ev isi ne kilo derdi ne sac bas derdi var allah kabul etsin canim namazini
sporsalonuna yazildim canim 2-3 durak tramwayla ama evden cikmazi var birde cocugu yikadim yedirip yatircam sonra cok gec olmazsa yine giderim insallah
affiyet olsun canimMENÜM
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim salam
1 tane közlenmiş kırmızı biber
3 tane cherry domates, dereotu
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 fincan sütlü şekersiz nescafe
1 kuru incir
öğlen
kepekli makarna, tonbalığı, yeşillikle salata
1 bardak zero
ara
1 ince dilim karpuz
1 ceviz
akşam
1 kase tavuk çorbası
yarım kase yoğurt
arkadasim aradi kaciyorum canim simdiayyy çok uzakmış sen bu gün evde yap esneme hareketleri mekik ip atlama hareketleri ne bilim aklıma bunlar geldi evde yap saat baya geç oldu çnk
slm pisimslm kızlaaaaar bugün hiç uğrayamadım nasılsınızzz
aaaaaa kimse de yok:26:
suziiiiiiiiiiiiiiiiii
slm kızlaaaaar bugün hiç uğrayamadım nasılsınızzz
aaaaaa kimse de yok:26:
tamam spora ise git ama gel geriaffiyet olsun canim
arkadasim aradi kaciyorum canim simdi
slm pisim
kaciyorum ama geri gelirim cok yorgun olmazsam sonra
selam pisimmm:80:
evet yoktun bugün hiçççç
evet sorma bugün çoooooooooook yoğundu.
iş yerinde tayini çıkanlar vardı onlara hayırlı olsuna falan git gel .
akşamda yemek vardı yeni geldim daha
sen nasılsın ben bir türk kahvesi yapam gelem kendime
canım hayırdır noldu:26:
Doktorda bi sorun mu çıktı?
ben gomedım tv ızlemıyorum da ama merakettım dur netten bakım bırrrarkadaşlar haberlerde gördünüz mü kadın yürürken doğum yapıyor çocuğu bırakıp gidiyor böyle bir şey olması mümkün mü ya millit normal doğumdan kaçıyo kadın ayakta doğurup gidiyo bişe yokmuş gibi vay beeeee
[sıze=3]acilen alışveriş listesine ihtiyacım var diyette olmazsa olmazları yazalımmı kızlar[/sıze]
ne alacağımı diyette ne yenir unutmuşum valla kızçeler acayip uzaklaşmışım diyettenkendime gelmem şartt
Sahi biz ramazanda ne yapacağızzz diyetisyene giden arkadaşlar ,doktorlarınız o ayda ne tavsiye ediyorlar :s
suziiiiiiiiiiiiiiiiii
ne yedinn ye yedinn yemekteeeee
iyiyim ben de pisim
ohh mis gibi türk kahvesi süper olur şimdi
bana da yapıver bitane
canım ilaçlarını kullan, inşallah düzelir..sagol cnm bnmmm
dr la degılde tahlılerde bıraz ıyı cıkmadı regl gecıkınce yumurtalar dengesızlesmıs kendı kendılerıne sacmalarmıslar ne alaka ıse kıse benser bırsey +enfeksıyon olusmus dedı dr duzensızlık ıcın ılac yazdı sbh 9 dan aksam 16 yaca hastanedeydım tabı 2,5 st de yakın yurudum yemek yemek ıcın ne alaka ıse hıc bır yerbulamadım ogunum kacmasın dıye yaaaaaaaaa amann bırde bunun ustune sonuclarım ve hava sıcaklıgı etkı edınce aglayacaktım eve geldıgımdeEsım kızdı bende hemen dusa gırdım ancak ole sakınlestım ama aklıma geldıkce vede bebek ıstedıgımızı dusununce moralım bosuluyor ama rabbımbılır zamanını kımseye kaldıramıcaycagı yuk yuklamez ınsl...
hemen yapayım canım.
ne yedimmmmmmmm dürüstçe yazayım
ızgara yaptılar bahçede.
2 şiş et(şişler küçük ha)
2 köfte 1 tane de pirzola kısmından et
çok az salata 2 parça lavaş 2 dilim de karpuz
anaaaaaaa nerde ise yarım kilo et yemişim ya
o sırada suzi vardı ona demiştinm canım. ama sen geldin sana da derim suzaaaaaaaaaaaaaaaansagol cnm bnmmm
dr la degılde tahlılerde bıraz ıyı cıkmadı regl gecıkınce yumurtalar dengesızlesmıs kendı kendılerıne sacmalarmıslar ne alaka ıse kıse benser bırsey +enfeksıyon olusmus dedı dr duzensızlık ıcın ılac yazdı sbh 9 dan aksam 16 yaca hastanedeydım tabı 2,5 st de yakın yurudum yemek yemek ıcın ne alaka ıse hıc bır yerbulamadım ogunum kacmasın dıye yaaaaaaaaa amann bırde bunun ustune sonuclarım ve hava sıcaklıgı etkı edınce aglayacaktım eve geldıgımdeEsım kızdı bende hemen dusa gırdım ancak ole sakınlestım ama aklıma geldıkce vede bebek ıstedıgımızı dusununce moralım bosuluyor ama rabbımbılır zamanını kımseye kaldıramıcaycagı yuk yuklamez ınsl...
ben gomedım tv ızlemıyorum da ama merakettım dur netten bakım bırrr
-lıgt bıskuvii
-salatalık:)))
-kepek+cavdr ekmegi
-aklıma gelen bunlar cnm:))
ben miiii:)):26::26::26:
canım ilaçlarını kullan, inşallah düzelir..
Sen buarada kilo vermeye devam et biliyorsun kilo da engel hamilelik konusunda
Inş en uygun zamanda kavuşursunuz bebeğinize
ohhh ohh mis bayılırım mangala
Lavaş hariç kötü değil canım ya et iyidir iyi
o sırada suzi vardı ona demiştinm canım. Ama sen geldin sana da derim suzaaaaaaaaaaaaaaaan
et iyidir de bu kadar da yenmez kicanım ilaçlarını kullan, inşallah düzelir..
sen buarada kilo vermeye devam et biliyorsun kilo da engel hamilelik konusunda
inş en uygun zamanda kavuşursunuz bebeğinize
ohhh ohh mis bayılırım mangala
lavaş hariç kötü değil canım ya et iyidir iyi
et iyidir de bu kadar da yenmez ki
ooo bu ne kiii mangal olunca benim gözüm dönüyor resmennnn
geçen haftasonu 3 köfte, 3 et şiş, 2 tavuk şiş,2 parça biftek yedim bennnnnn
sımdı sokakta dogum yapan kadını ızledımde rabbım ıslah etsın ınsl...ne kısıler var kısiliklerı daha oturmamıs olablarrrr
ınsl.sbh baslıcam ınsl.iştah fılan acmaz hatta kapatır evtkg vermek ck ıyı oluyor bnmıcın dr ole demıstı en ck gobek bolgesı aldıgı ıcın yumurtalıkları etkılıyormus kg ler cnm esımde dıyorkı hıc olmazdı yumurtlamamak sende bu ay kg ıcın rejım yapıyorsun vıtamınını tam almıyorsun acaba ondanmı dıyo
Yok be ne alaka dedım ıyı hatta dedım dur baklaım kısmetttt
:))
ahahah okadar ete diyet kola evet süper olurduay bende sıcak sıcak mangaldan geldikçe dayamadım ...
ama en azından başka bir şey yemedim. ha birde 2 şiş yazdım ama yağları hep ayırdım 1,5 şiş ancak kalmıştır.
hep et kısımları yuttum. yağları ellemedim.
birde diet kola olsaydı tam olurdu
en son mangalı taaaaaaaaaaaaaaa kasım da kurbanda yemiştim
sımdı sokakta dogum yapan kadını ızledımde rabbım ıslah etsın ınsl...ne kısıler var kısiliklerı daha oturmamıs olablarrrr
ınsl.sbh baslıcam ınsl.iştah fılan acmaz hatta kapatır evtkg vermek ck ıyı oluyor bnmıcın dr ole demıstı en ck gobek bolgesı aldıgı ıcın yumurtalıkları etkılıyormus kg ler cnm esımde dıyorkı hıc olmazdı yumurtlamamak sende bu ay kg ıcın rejım yapıyorsun vıtamınını tam almıyorsun acaba ondanmı dıyo
Yok be ne alaka dedım ıyı hatta dedım dur baklaım kısmetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?