70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Napiyon suzim
Spora gittin mi
yetisemedim sana zerram hizli yazmaya calismisdim olmadi
gittim de yanliz daha iyi oluyor zerram biri yanimda olunca yapamiyorum dogru düzgün sporumu
birde kizarkadas benden zayif ben komplexlere girdim cok dobic görünüyorum sporsalonunun etrafinda aynalar var bakasim gelmedi kendime
agliyasim var
gelince birde 2 köfte yedim

pazartesi kardesimle önceden gittigim diyetizyenin verdigi listeyi uykulamak istiyorum
ama menüde paylasmak istiyorum olurmu yoksa liste disina cikabilirim olurmu farkli olacak menüm ama uymak istiyorum ona

Canım hf da uç dört gün gtmen lazım
Ki bi ise yarasın spor
İsten gelince oglisle biraz vakit geçir
Sonra babasına bırak sporuna git suzim

Diyetsyenin verdigi listeyi paylaşman iyi olur canım
Kacamakta yapmazsın o zaman

arkadaşlar bende geldim benide zayıflatın en azından destek olun bana diyeti bırakdırmayın yaklaşık 20 gündür falan diyet yapıyorum 82 den 78 e düşdüm ama birilerinin desteği olmazsa yapamıcam bi arkşdın günlüğü vardı ama diyeti yapamadı vazgeçdi bırakdı bende buraya geldim napmmm kilo vermem lazım kendi kendime yapıorum diyetisyenle falan değil bi an önce en azından 75 in altını görsem oh ben zayıflıyorum dicem ama daha diyemedim ilk başda çok hırslıydım kesnlkle diyeti bozcak bişi yapmıodum ama şimdi yapıorum arasıra yapmamamgerek yardımmmmmmbu arada yaşım 20 ve hep şişmANDIM hayatım boyunca bi ara lisedeyken 80 e çıkmışdım annemler beni diyetisyene götürdü sporla diyetle 13 kilo vermişdim 67 kilo falan olmşdum ama aldım gene salak ben yersen alırsın tabi boyumda 1 67 bnm kiloyu verdikden sonra ömür boyu yediğime içdiğime dikkat etmem gerek bunu anladım ama braz geç oldu

ya halamın gittiği bu kaçıncı diyetisyen akapunktura bile gitti hiç bi işe yaramaz tek başına ama evdede olsa bilincin inadı ile verirsin inş bazılarımız evden bazılarımız diyetisyen ama sağlıklı beslenmeyi şiar ediniyoruz bölece diyet diyet diyet kasıntıyla yaşamıyor rahat olduğumuz için çıtır olmada adıım adım :) nese aldırma sen sölediklerime ben daha iki gün evvel ağlıyodum burdaki kısceler okadar cici ki bana çok yardımcı oldular ALLAH hepsinden razı olsun tek sen pes etme alırsın verirsin bazen tartın tüm çabana rağmen artı yapabilir çok takılma birlikten kuvvet doğar kısacası hogeldin yeni çıtır adayııı :)

hepinizi seviyorum!!!

şimdik küçük küçük planlarım var onları yazıym size paylaşırsak çoğalır? :)?

küçükken çok duyardım büyüklerden

evimi taşıyorum yerleşip ortam kurmam haziran sonunu bulur çünkü çok ince eleyiciyimdir,sonra kızımı anasınıfına kayd edicem birhafta bursadayım kocişimin anası gilde gil :)
temmuz u tatillere felan ayırıyorum kociş izinde olcak ağustos dernek piknikleri haricinde boşum akraba ziyaretleri yapmak istyrm ne zamandır sılayı rahmetmedik

ve eylül kızım okula başlıyor teyzeleeriiii :)) bende spora yazılcam büyük bi merkez var bizim burda a'dan z ye hanımlara destek amaçlı sadece 40 tl kayıt ücreti sen terk edene kadar ister üç yıl ister beş yıl :) sonra kısımla beraber ara verdiğim eğitimime devam etceeem :) inşaallah

bugün ne kadar yorgunsamda mutluyum ve hepiniz mutlu olun inş A.E.O BYE kısa ve öz :)

napıyon pisim nasıl gidiyor diyet

ben yarın artılardayım kesinnnn

canım çıkmıştım çok özür

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar nerede herkes .
cuma ları kalabalık olurdu aaaaaa saat daha 8 30 muş
bende geç sandım
dileeeeeeek listeyi yapacan mı işin varsa bende yaparım sorun değil

kızlar tek şişman beynimiz diye bir kitap okumaya başladım. daha önce okuyan varmı.
faydalı bulduğum bilgileri sizle de paylaşırım

Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 59,6 kg
bu hafta kilo : 60,3 kg
gelen :700 gr
toplamda giden :10300 gr
hedef kilo : 55 kg

yemezse ben yerim

insallah güzel sonuc görürüsüz canim yarin

zerram öpüyorum tatlim bu aralar gelemiyorsun sanirim :26:
yedı yedı hemde nasıl

nasıl oldu merak ettim
benim eşim poşette yemiyor ben seviyorum ama
buharda tam diyet işi

cok guzl oldu cnm
ben cekınerek yaptım ama cok begendı
hafıf we cok guzl bır yemk oldu

gunydn seker
bencede bu saatte burann kalabalık olması gerekıo ama durgun :18::18::18::18::18:

baslangıc : 76.6
bu hafta :66.1
gecen hafta : hatırlamıorum
hedef : 60
toplam gıden : 10,5

Günaydın canım, listeyi kim yapacak ona göre mesaj atalım.

Günaydın canım

başlangıç kilo 84
geçen hafta 70
bu hafta 68.20
giden 1.800
toplam giden 15.80
hedef 55
bu arada bildirim kime yapılıyor..

günaydın arkidişlerrrr

başlangıç: 78,5
geçen hafta : 71.2
bu hafta: 71.0
giden: 200
toplam giden: 7.5
hedef: 58

çok saldım bu aralar bir an önce toparlanmam lazım olmuyor böyle 200- 300gr
şimdiden kilo veren herkesii tebrik ederim

Kilo bildirimimi yapayım:

başlangıç: 76 kg
geçen hafta : 68 kg
bu hafta: 66 kg
giden: 2 kg
toplam giden: 10 kg
hedef: 58

Dipnot: Geçen hafta +1,5 olduğum düşünülürse, reelde kaybettiğim sadece 500 gr

hılalcım bnm cızelgemı degıstrrmısın
baslangıc 87.2 yaparmısın cnm
cnku ben okılodan ındm sonucta
dha cok motıwe olurum
hedefım 60
boyum .1.68
ellerıne saglk smdıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…