70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin canim geleyimmi bende yardima pelincim

baslangıc : 76.6
bu hafta :66.1
gecen hafta : hatırlamıorum
hedef : 60
toplam gıden : 10,5

Ramazana kadar sende gamzeyle bana eşlik edip hedefi görceksin tamam mı len hasret

Bu arada verdiğin kilocuklar için öperim

başlangıç kilo 84
geçen hafta 70
bu hafta 68.20
giden 1.800
toplam giden 15.80
hedef 55
bu arada bildirim kime yapılıyor..

Sen kendini aşmaya başladın son zamanlarda afferin

Canım böyle 200-300 vermelere alışsan iyi edersin çünkü bu sağlıklı bir vücutun arada verebileceği en fazla kilo olabilir

Sen elinden geleni yapmadıysan orası ayrı, toparla bir an önce haftaya elinden geleni yap , ama eğer zaten kaçamaksız bir hafta yaptıysan kızma kendine ve vücuda

Tebrik ederim

pazartesi kardesimle önceden gittigim diyetizyenin verdigi listeyi uykulamak istiyorum
ama menüde paylasmak istiyorum olurmu yoksa liste disina cikabilirim olurmu farkli olacak menüm ama uymak istiyorum ona

Suuzzim sen artık neyi yiyip yememen gerektiğini biliyorsun ama bunu uygulamak için liste daha iyi olabilir.Mümkün olduğu kadar uygulamaya çalış benimle birlikte hemen 60lara geliyorsun suzii

haftaya verirsin canim sIkma canini kolay gelsin canim

iyi bari söz vermis bebegim

tebrikler canim

elifimmm tatilin güzel gecer insallah tatlim gelince verirsin

sağol suzim inşallah weririm, hepimiz weririz
yani durup durup biri bişiy söylüyo moralim altüst oluyo suzim ya

haftaya cuma görüşmek üzere................
görüsürüz canim :80:
pazartesi degil yarindan ihtibaren basliyorum busecim bugün alayim listedekileri alisverisimi yapayim ondan sonra da hergün menü paylasacam

gerçekten canım bazen tartıdan uzak durmak çoook iyi geliyor..inşallahartılarla dönmessin..şimdiden iyiy tatiller sana..

galiba tatlım ya bana bi işaret oldu bu
hayatta başka şeyler warken resmen tartıya takılıp kalmışım
neyse bakalım olsun wericem inşallah geri kalan kısmı
kendime kızgınım, başkalarına kızgınım off

Günaydın kızlaaar. Sizin için erken kalktım bildirim yapabileyim diye. Geçen hafta yetişememiştim.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum fazla kalamayacağım yoksa tek tek tebrik ederdim

saol cnm geldımı sevdıcegın geçmişe baamadım

Evet canım geldi sonunda hatta geleli bi hafta oldu. Bu gecede yola çıkıyoruz tatile

ohh afiyet olsun tatlım ya ellerine sağlık
hissetmiştim ben güzel olcağını
yani bak erkekler kolay kolay beğenmez bişiyi, beğendilerse demekki hakikaten güzel olmuştur

başlangıç: 73 kg
geçen hafta: 70.4
bu hafta: 69.7
Giden: 700gr
toplamda giden: 3.3 kg
hedef: 65

Ben geçen hafta listeye yetişememiştim ama sayfada yine de bildirim yapmıştım.

Şimdi liste altımı olacağım acaba ??

teşekkürler canım kızlar sana atsın o zaman.
Ben bugün aktif olamıycam..
Sağolasın.

tamam şeker. Moralin mi bozuk senin

kızlaaaaaaaaaaaaaar bildirimler banaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mesaj atma hakkı olanlar lütfen mesajlaaaaaaaaaaaaaaaa
olmayanlar topiğeeeeeeeeeeeeeeee
hadi bakiiiiiiiiiim çalışsın parmaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Elüfüüümmm :!6:

Sen bu topiğin tam 15 kilo vermiş bir hatunusun ve lütfen tatilin keyfini çıkar, canını hiç sıkma döndüğünde hep beraber hedefe kadar devam edicez bebiş

Lan ben tatile gidiyo olsam nasıl olurum biliyor musun

:119: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Yok hasretcim yemin etti aşkısım bi de dün ben ağlayınca çok kötü oldu o da saftirik aşkım

iyi bari söz vermis bebegim

Zorla verdirdim Suziimm

Gerdüşcüm sana da günaydın, o adamı izlemeyi bırak ve kendine gel

noraaaamm yanınzdaym artık
haftaya kendıme bı sıhr uygılıcm hedef 64
sızede yapiciğim

Yolladım bildirimimi canım

hey, Gamze kim niki nedir ?
hani senin profil msjında yazan Gamze ile aynı mı bu Gamze

Evet canım hiç bahsetmeyelim kendisinden

Damlar birazdan zaten 20 temmuza kadar o 60 bende 70 olucam olamayan topiğe 50 kere ben eşşeğim yazıcak aurı ayrı

görüsürüz canim :80:

pazartesi degil yarindan ihtibaren basliyorum busecim bugün alayim listedekileri alisverisimi yapayim ondan sonra da hergün menü paylasacam

Bak bu çok iyi olur Suzicim 60lara inene kadar liste yönetimi bırakma ve kendine "HAYIR" de Suzi, sonuçta kilo korumuyoruz bebeğim kilo vermeye çalışıyoruz

ne aşması canım ya 3 haftadır kilo weremiyordum haberin yokkk...şükür 69 un altına düştüm..

neee Kızım senin fotolara bakmadık mı biz hatta, sen 3 haftadır nasıl veremiyorsun yaa

o 69lara bende düşcem naaabeeeerrr

Günaydın Esincim Tatilinin tadını çıkar ve döndüğünde tatile gittiğine pişman olmuş şekilde olmayacak kadar sağlıklı beslen

çok uykusuzum suzim çok yorgunum başım feci ağrıyor
geçmedi yavrum yaptım ama sadece bu viks sürdüm ayağının altına aynı
devam ediyor öksürüğü bende gribim oda
onda daha fazla yavrucak öksürük takır takır
ya okadar dikkatliyim ya milletin çocukları ayaklarında çorapsız gezer yerlerde bişey olmaz
koruyoruzya korunan göze çöp düşer sinir oluyorum ozman
ilaçlarını veriyorum
ateşide var ama gükendime bakamıyorum suızim mahfoldum 2 gündür

oyy kuzum sağol ya çok canım sıkkın, tatil öncesi yine biraz önce biri bi haber werdi yine sıkıldı canım yani, ama iyiki warsınız sewiyorum sizi
hakket ya kıpır kıpır olmam lazım dimi
wericez tatlım ya wericez inşallah
annem geçen ya beni zayıflat nolur dedi kıyamam
herşey yemkten ibaret değil ya değil işte bu kadar basit
yemek yemeğe üşenen insanlar war ya etrafımda çok yani hepside zayıfcana, bense yemek söz konusu olduğunda kalkar yerim hiç üşenmeden
bi de ben roman okumayı çok sewerim, adamlar resmen bi günlerini kahwe we yeşilçayla geçiriyo yani yemek yemek akıllarına bile gelmiyo, bazen çok özeniyom o romandaki karakterlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…