günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar
ofisin önündeki yolda aski çalışma yapıyo, sabahtan beri beton kırıcı çalışıo, dadada dadada dadada kafam şiştiii
ama demin baktım beton kırıcıyı çalıştıran adam, kullanırken tirtir titriooooo, acaba dedim adama soyleyıp ben mı kırsam betonları, o kdr tıtremeye zayıflanırmı ki acabaa dedimmm
baslangıc : 76.6
bu hafta :66.1
gecen hafta : hatırlamıorum
hedef : 60
toplam gıden : 10,5
başlangıç kilo 84
geçen hafta 70
bu hafta 68.20
giden 1.800
toplam giden 15.80
hedef 55
bu arada bildirim kime yapılıyor..
günaydın arkidişlerrrr
başlangıç: 78,5
geçen hafta : 71.2
bu hafta: 71.0
giden: 200
toplam giden: 7.5
hedef: 58
çok saldım bu aralarbir an önce toparlanmam lazım olmuyor böyle 200- 300gr
şimdiden kilo veren herkesii tebrik ederim
pazartesi kardesimle önceden gittigim diyetizyenin verdigi listeyi uykulamak istiyorum
ama menüde paylasmak istiyorum olurmu yoksa liste disina cikabilirim olurmu farkli olacak menüm ama uymak istiyorum ona
haftaya verirsin canim sIkma caninikolay gelsin canim
iyi bari söz vermis bebegim
tebrikler canim
elifimmmtatilin güzel gecer insallah tatlim gelince verirsin
günaydin canimgeleyimmi bende yardima pelincim
Ramazana kadar sende gamzeyle bana eşlik edip hedefi görceksin tamam mı len hasret
görüsürüz canim :80:haftaya cuma görüşmek üzere................
pazartesi degil yarindan ihtibaren basliyorum busecim
Ramazana kadar sende gamzeyle bana eşlik edip hedefi görceksin tamam mı len hasret
Bu arada verdiğin kilocuklar için öperim
Sen kendini aşmaya başladın son zamanlarda afferin
Canım böyle 200-300 vermelere alışsan iyi edersin çünkü bu sağlıklı bir vücutun arada verebileceği en fazla kilo olabilir
Sen elinden geleni yapmadıysan orası ayrı, toparla bir an önce haftaya elinden geleni yap , ama eğer zaten kaçamaksız bir hafta yaptıysan kızma kendine ve vücuda
Tebrik ederim
Suuzzim sen artık neyi yiyip yememen gerektiğini biliyorsun ama bunu uygulamak için liste daha iyi olabilir.Mümkün olduğu kadar uygulamaya çalışbenimle birlikte hemen 60lara geliyorsun suzii
gerçekten canım bazen tartıdan uzak durmak çoook iyi geliyor..inşallahartılarla dönmessin..şimdiden iyiy tatiller sana..
Sen kendini aşmaya başladın son zamanlarda afferin
saol cnm geldımı sevdıcegın geçmişe baamadım
yaptım cnm
gerckten cok guzl oldu cok haff ve cok guzl bır yemek yapmasıda kolay
herkese önerırım yanı
bu aksama yıne war afytle
sewdıck bıle begendyse guzl olmustr
bastan dıyet yemegı demedım bıtrdı sonra soledım
aaaa dıo dıyet yemklerı bole guzl oluyomuydu dıo
teşekkürler canım kızlar sana atsın o zaman.
Ben bugün aktif olamıycam..
Sağolasın.
kızlarım günaydın
bildirim yapmıcam yapamıcam, tartımı bozdumelim ıslaktı yere düşürdüm, sinirliydim biraz ondan oldu galiba dikkatli almadım yerinden tartıyı kafayı yidi dün akşamdan beri, kendi haline bıraktım tamam sana yüklenmicem dedim, annemde kafayı yediydin sen o tartıyla biraz uzaklaş dedi hatta
eski tarz tartılardan war onlarda tam net göstermiyo zaten
yarın tatile gidicem pek tatil sayılmaz ama bi 6 gün kadar, kesin orda alırım kilo ama almamaya gayret edicem
sonra dönüşüm muhteşem olcak artık ya, yeni bi tartı almayıda bi kaç hafta ertelicem, tartıdan bazen uzak kalmak mı gerekiyo ne
spor yapmayıda düşünüyorum artık bebeklerim
beni bi kaç hafta sonra listeye tekrar kabul görürsünüz dimi kızlarım ya çok özür dilerim
+ çıksamda hep yazıcam yani buraya hedefime kadar
motiwasyonumda çok düştü bu aralar kafamda bozuk, içim sıkkın, saçma sapanım
herkesin bi derdi war işte
hıhıhıh bende kaf defa aglamıstm yannda rejımm senn yuzunden gıdıo dıe
alemız kız bız
yemekle ıı etmıssn ama kucuk dusmektense ben olsam bnde yerdm
ins bıdaha da rejımını etkıleyck bısı yapmz hakan yaparsa
iyi bari söz vermis bebegim
günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar
ofisin önündeki yolda aski çalışma yapıyo, sabahtan beri beton kırıcı çalışıo, dadada dadada dadada kafam şiştiii
ama demin baktım beton kırıcıyı çalıştıran adam, kullanırken tirtir titriooooo, acaba dedim adama soyleyıp ben mı kırsam betonları, o kdr tıtremeye zayıflanırmı ki acabaa dedimmm
Bu arada verdiğin kilocuklar için öperim
Suuzzim sen artık neyi yiyip yememen gerektiğini biliyorsun ama bunu uygulamak için liste daha iyi olabilir.Mümkün olduğu kadar uygulamaya çalışbenimle birlikte hemen 60lara geliyorsun suzii
tamam şeker. Moralin mi bozuk senin
kızlaaaaaaaaaaaaaar bildirimler banaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mesaj atma hakkı olanlar lütfen mesajlaaaaaaaaaaaaaaaa
olmayanlar topiğeeeeeeeeeeeeeeee
hadi bakiiiiiiiiiim çalışsın parmaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne aşması canım ya 3 haftadır kilo weremiyordum haberin yokkk...şükür 69 un altına düştüm..
hey, Gamze kim niki nedir ?
hani senin profil msjında yazan Gamze ile aynı mı bu Gamze
görüsürüz canim :80:
pazartesi degil yarindan ihtibaren basliyorum busecimbugün alayim listedekileri alisverisimi yapayim ondan sonra da hergün menü paylasacam
ne aşması canım ya 3 haftadır kilo weremiyordum haberin yokkk...şükür 69 un altına düştüm..
Günaydın kızlaaar. Sizin için erken kalktım bildirim yapabileyim diye. Geçen hafta yetişememiştim.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum fazla kalamayacağım yoksa tek tek tebrik ederdim
Evet canım geldi sonunda hatta geleli bi hafta oldu. Bu gecede yola çıkıyoruz tatile
çok uykusuzum suzim çok yorgunum başım feci ağrıyoryemezse ben yerim
bendede tam tersi fistiktuzlu seylere daha yatkinim tatliyla aram pek yok
dedim olabilir antibiotik belki yapmisdir dedim nebileyim kayisi form cayini ictiginibirde normalde anlatmaz demek ki baya etki yapmis cay
insallah güzel sonuc görürüsüz canim yarin
bende diyorum kizkardesini daha gecenlerde istediler cet hiziyla evleniyor kiz diye
iyi eglenceler esincim
naptin oglis nasil oldu neslim :26: denedinmi sogani
hayirdir canim :26:
yarin tarti günü canim ne yedin bakem
hosgeldin canim aramizamasallah boyun pek uzun
annem cagiriyor kactim geri
zerram öpüyorum tatlimbu aralar gelemiyorsun sanirim :26:
Elüfüüümmm:!6:
Sen bu topiğin tam 15 kilo vermiş bir hatunusun ve lütfen tatilin keyfini çıkar, canını hiç sıkma döndüğünde hep beraber hedefe kadar devam edicez bebiş
Lan ben tatile gidiyo olsam nasıl olurum biliyor musun
:119: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Yok hasretcim yemin etti aşkısım bi de dün ben ağlayınca çok kötü oldu o da saftirik aşkım
Zorla verdirdim Suziimm
Gerdüşcüm sana da günaydın, o adamı izlemeyi bırak ve kendine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?