70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar herkese iyi sabahlar
henüz kimse kendine gelememiş yoksa işe mi daldınız hemen :))))))
bugün yeni bir diyete başladım hadi bakalım hayırlısı belki bir 3 kiloda bununla verebilirim :)

valla canım bir haftalık diyetle gitti 3 kilo yoksa çoooooook zor benim kilo vermem bana dionda sende 66 ya düşmüşün inşallah 60ı görcez kısa zamanda :))

heh hehe ilkgünaydın demek bana düştü herkese kocaman günaydın takım arkadslarım ::)
ben sporumu yürüyüşümü yaptım henüz kahvaltı etmedim birazdanda kahvaltı edicem

günaydın canım maşallahın var sabah sabah sporunu bile yapmışın sabah bir yana akşam yapamıyorum ben nasıl zor geliyor offff spor yapmak lazım yaaa

elma sirkesini ne zaman ve nasıl içiyosun canım.bende denemeyi düşünüyorum:1rolleyes:

günaydın canım maşallahın var sabah sabah sporunu bile yapmışın sabah bir yana akşam yapamıyorum ben nasıl zor geliyor offff spor yapmak lazım yaaa

canım inan banada çok ama çok zor geliyor evim ok dar sıcakki bildiğin hamam yani akşamları işten eve gidinceyorgunluk çocuk bide kızım hiç fırsat vermediği için akşam bişey yapamıyorum sabahta o uyurken kalkıp şu nivea cd si varya onunla başlıyorum spora , kızım uyurken yapıyorum yoksa onunla olmuyo ,sirkeli ballı limonlu suyumu içiyorum streç filmimi sarıp başlıyorum yürüyüşe ben bide limon lapasıı kulannmaya başladım ki bence faydalı şimdilik 3 gündür onuda kullanıyorum ama faydalarını okudum ben yararlı olacağına inanıyorum

bursefa canım sen nişanlımıısn :uhm:

anca gelebildim kankam malum ev kalabalık bana anca bu saate sıra geliyo saatte 1 olmuş sen uyumuşsundur şimdia.s

eve ya sen geliyorsun ben yokum,,, ben geliyorum sen yoksun.... oyy oyy nasıl görüşeceğiz biz??? bende 1'e geliyordu anneme teslim ettim ondan sonrada yattım...

günaydınn kızlarr opuyorumnanaktan

canım bende aynen bu söyldiklerini yaptım delikafadulden spor hariç lmaz: ben spor yapamıorum ya :mymeka: bi ara 150 mekik çekiordum yürüordum bi faydasını görmedim :sm_confused: o zamandan beri hiç spor yapmıyorum zaten 2 çocuk birde diyet üzerinede spor suyum çıkar herhalde kafamçokkarıştı

kızlar tam açıldı ama kimseler yok neyse ben içerlerdeyim bakarım arada meran7 canım ananas olayı neki
canım ananasın içnde yağ eritici ve zayıflamaya yardımcı bir enzim varmış...ama konserve değil taze ananas olcak...ben hemen hergün yarım ananas yiyorum..ama ben ananası sevdiğim için yiyordum böyle bir etkisi olduğunu sonradan öğrendim kaydirigubbakcemile3 çünkü tatlı yemediğim için ananas yeyince canım tatlıda istemio yağda yakıomuş bi dene istersen :lepi:
heh hehe ilkgünaydın demek bana düştü herkese kocaman günaydın takım arkadslarım ::)
ben sporumu yürüyüşümü yaptım henüz kahvaltı etmedim birazdanda kahvaltı edicem
günaydınn özicim opuyorumnanaktan
oh ne güzel ya spor yapıorsun ben yapamıorum yaa :çok üzgünüm: evde de bissürü alet var da yapcek kimse yukkk birde kilo vermem durunca yaparım sporu diorum fisfisfis
günaydın cnm opuyorumnanaktan
diyet yapmanın ilk şartı vucüttaki toksinleri atmakmış canım...biz vücudumuzdaki toksinleri attık sonra kilolarda gitti şimdi daha kolay vercez...60 larıda görcez inş. :lepi: yalnız bol bol toksin atıcı arındırıcı şeyler içelim ki hızlansın kilo vermemiz a.s bursefanın dediği gibi limon maydanoz sapı kiraz sapı vs...bunları bol bol içelim özellikle aç karna :içelim:

ben oda sıcaklığında içiorum canım :içelim:

bursefa+, meran07, özi16 kızlar günaydın giremiyom kızlar sayfada hata deyip duruyo sürekli ben oruçluyum 3 gün tutcam ben bu haftada bişey beklemiyom kilo aynıdır neyse geçmişe bakıp geliyom

bursefa+, meran07, özi16 kızlar günaydın giremiyom kızlar sayfada hata deyip duruyo sürekli ben oruçluyum 3 gün tutcam ben bu haftada bişey beklemiyom kilo aynıdır neyse geçmişe bakıp geliyom

günaydın kıymetcim opuyorumnanaktan
bu sıcaklarda da oruç zor walla Allah kabul etsin :Saruboceq: bu yıl ramazan ağustosa denk gelio fisfisfis antalyanın ağustos sıcağında oruç tutmak bizim içinde kolay olmayacak napcaz bilmem :sm_confused:

MERAN07canım 3 aylar başladı ya bugün o yüzden 3 gün tutcam yoksa borcumdan değil borç bu sıcakta zor olurdu ama ağustosta mecbur eskiden benim çocukluğumda tutulurdu yazın biz tutmadığımız için anlamazdık zorluğu ama bayramlar çok güzel olurdu yazın

günaydın kızlar bende kalktım k,fleksımı yedım sabah spora gıdıyordum ama bugun işim var gıdemedım bende ebru şallı ıle çalıştım cok yogun çalısmıyor ebru şallı ama olsun hiç spor yapmamaktan ıyıdır. ya bu hafta cok kacırdım oyuzden kılo veremeyecem dıye üzülüyorum ama bakalım artık kaytarma yapmayacam cumaya kadar umarım dengelemıs olurum.. aranızda olmaktan ayrıca mutluyum motive oluyorum hepinizide kocaman öptüm şimdi temızlık zamanı ardından da dısarı cıkacam ...

Allah kabul etsin kıymetcimbu sıcakta oruç tutmak baya zor.Allah yardımcın olsun

kızlar donup duruyo bu pc ya çıldırcam ben neyse içerlerdeyim bakarım sizlere kapamıcamki herkez gelsin sohbet olsun

güzelim şu elma sirkesi olayını denemeyi düşünüyorum.herkes faydasını görmüş belki bende görürüm.herşeyi denemek lazım ama dimi şu kilolardan kurtulmak içinyerimseniben

SECİLSECİL canım ya onu bende yapıyom bakalım bence kolayda hemde ilaç olayına güvenemiyom ben ilerde bi zararı olur diye gece bile sahur yemeğimden önce elma sirkeli su ve beşi bir arada çayımı içtim bakalım iftardada öğle başlıcam artık denemekten bişey olmaz sirkeli su bide beşibir arada çayla geçen sene bayağı kilo verdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…