sğl cnm opuyorumnanaktan sende çok güzel vermişsin 64 olmuşsunn nazar boncuğu takalım sanada
şekerim yağsız peynir olduktan sonra kalorili olmaz bence :lepi: eğer çok yediğini düşünürsen akşam yemeğini biraz daha hafif geçirirsin vereliniortak
heh hehe ilkgünaydın demek bana düştü herkese kocaman günaydın takım arkadslarım ::)
ben sporumu yürüyüşümü yaptım henüz kahvaltı etmedim birazdanda kahvaltı edicem
7 nisanda başlamıştım canım kesin diyet ve spora... 2.5 ayda 8 kilo verdim canım...
valla tebrik ederim.doğrusu baya güzel kilo vermişsin
yaaa ben geliyorum kimseler olmuyor gece girebiliyorum bennnn:1no2:
şu an bulursam yapıyorum çoook uzun zamandır diyet yapıyorum elma sirkesi bence kesin işe yarıyor bugünde beşibiryerde çay aldım başladım hayırlısı bakalım noolcak sonum
günaydın canım maşallahın var sabah sabah sporunu bile yapmışın sabah bir yana akşam yapamıyorum ben nasıl zor geliyor offff spor yapmak lazım yaaa
anca gelebildim kankam malum ev kalabalık bana anca bu saate sıra geliyo saatte 1 olmuş sen uyumuşsundur şimdia.s
7 nisanda başlamıştım canım kesin diyet ve spora... 2.5 ayda 8 kilo verdim canım...
valla tebrik ederim.doğrusu baya güzel kilo vermişsin
Çok teşekkür ediyorum canım.. k.k olmasaydı ben yine ilk 1 haftada bırakırdım.. buranın motivesi sayesinde verdim... ablamı topiğe çağırıyorum gelmiyor bende ona motive baskı uyguluyorum onu yeme bunu yeme diye... 1 ay tek başıma yaptım ben verdikçe heveslendi başladı ablamda... irade ve k.k diyorum başka birşey demiyorum...
elma sirkesini ne zaman ve nasıl içiyosun canım.bende denemeyi düşünüyorum:1rolleyes:
ben denedim ama yapamadım şu sirkeyi içene kadar yandı boğazım yandı.... ben 2 yemek kaşığını 1 su bardağı sıcak suya karıştırdım... oda sıcaklığında su olsa içebiliyorum ama sıcak gitmiyor... işe yararmıkki oda sıcaklığına içsem???
ben sirke içemedim canım denedim ama çok yaktı içimi içemedim... 2 gün içti o kadar... lahana çorbasını denedim oda olmadı... ekmek sadece sabah kahvaltısında yiyorum onun dışında ağzıma sürmüyorum... şekeri, hamur işini, kızartmaları ve tuzu kestim canım... bol yeşillik bol meyva ve doğal yeşil çay, metabolizma çayları içtim... sabah kahvaltım sadece 1 dilim kepekli ekmek ve domates salatalık yanında peynir... öğlenleri yemeğe gitmiyorum bazen çorba, yoğurt getiriyorlar... konfleks ve süt yiyorum bazen sebze yemeği, akşamda sebze ve çorba yiyorum... yanında bol yürüyüş ve stepper aletini kullanıyorum.. iş yaparken çöp poşetini giyiyorum ve üzerine sıkı tayt ve eşortman çok güzel terletiyor... ne duyarsanız yapın kızlar.. kime neyin şifa getireceği belli değil... maydonoz sapı, elma, limon kaynatıp için fırsat buldukça... hepsinin faydası var...
canım ananasın içnde yağ eritici ve zayıflamaya yardımcı bir enzim varmış...ama konserve değil taze ananas olcak...ben hemen hergün yarım ananas yiyorum..ama ben ananası sevdiğim için yiyordum böyle bir etkisi olduğunu sonradan öğrendim kaydirigubbakcemile3 çünkü tatlı yemediğim için ananas yeyince canım tatlıda istemio yağda yakıomuş bi dene istersen :lepi:kızlar tam açıldı ama kimseler yok neyse ben içerlerdeyim bakarım arada meran7 canım ananas olayı neki
günaydınn özicim opuyorumnanaktanheh hehe ilkgünaydın demek bana düştü herkese kocaman günaydın takım arkadslarım ::)
ben sporumu yürüyüşümü yaptım henüz kahvaltı etmedim birazdanda kahvaltı edicem
günaydın cnm opuyorumnanaktanGünaydın kızlar herkese iyi sabahlar
henüz kimse kendine gelememiş yoksa işe mi daldınız hemen :))))))
bugün yeni bir diyete başladım hadi bakalım hayırlısı belki bir 3 kiloda bununla verebilirim :)
valla canım bir haftalık diyetle gitti 3 kilo yoksa çoooooook zor benim kilo vermem bana dionda sende 66 ya düşmüşün inşallah 60ı görcez kısa zamanda :))
ben denedim ama yapamadım şu sirkeyi içene kadar yandı boğazım yandı.... ben 2 yemek kaşığını 1 su bardağı sıcak suya karıştırdım... oda sıcaklığında su olsa içebiliyorum ama sıcak gitmiyor... işe yararmıkki oda sıcaklığına içsem???
bursefa+, meran07, özi16 kızlar günaydın giremiyom kızlar sayfada hata deyip duruyo sürekli ben oruçluyum 3 gün tutcam ben bu haftada bişey beklemiyom kilo aynıdır neyse geçmişe bakıp geliyom
ben denemeyi düşünüyorum okuduklarıma göre herkes faydalı diyo.bi denicem saol canım
bursefa+, meran07, özi16 kızlar günaydın giremiyom kızlar sayfada hata deyip duruyo sürekli ben oruçluyum 3 gün tutcam ben bu haftada bişey beklemiyom kilo aynıdır neyse geçmişe bakıp geliyom
kızlar donup duruyo bu pc ya çıldırcam ben neyse içerlerdeyim bakarım sizlere kapamıcamki herkez gelsin sohbet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?