- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
kıymet-ay canım sağol oğlan çok iyi şükür çabuk geçti sünnet yeri yaraları küçük yaşta yaptırmanın faydası bu sanırım oruçmussun allah kabul etsin
SECİLSECİL canım aktardan hazır halde 5 çayıda karıştırmış halde veriyolar
ben 1 büyük fincan suyu ısıtıp kaynadıktan sonra 1 tatlı kaşığı ama dolusu hatta fincan büyükse 1 buçuk tatlı kaşığı koyuyorum yarım dakka 1 dakika kaynat fazla değil kapa 10 dakika demlensin süz onu içine limon sıkarak iç şekersiz yağ yakıyo yemeklerden 20 dakika önce ben sirkeli suyuda peşinden içmeye başladım pazartesinden bu zamana
bursefa kız nişanlımısın diyo özi kız değilsin biliyom ben ama kaçırdığım yazımı vardı acep bende merak ettim şimdi
bursefa+, meran07, özi16 kızlar günaydın giremiyom kızlar sayfada hata deyip duruyo sürekli ben oruçluyum 3 gün tutcam ben bu haftada bişey beklemiyom kilo aynıdır neyse geçmişe bakıp geliyom
allah kolaylık versin canım neyse iş olsunda boş oturmaktan iyidir :)özge canım sabah 8,30 başladım şuan saat 17,51 ben yeni işimi bitirdim günün çoğunuda dışarda geçirdim içtiğim su ve döktüğüm terin haddi hesabı yok valla bugün 2 kg vermişimdir bittimmmmmmmm
canım bir tanıdığım kullanıyor hiç bir faydası yok dio ben fx 15 kullanıyorum ilk hafta deli gibi susattı ve tok tuttu ama sonra etkisi hgeçti anlamadım şulede biber hapı kullanıo sanırım baya faydalıymış :)kafamçokkarıştıselam kızlar bende bu hafta istanbulda ablamdayım pazartesiye kadar burdayım kızlar aranızda elma kırom kullanan varmı kullanan varsa faydası olup olmadığını bana yazarmı
benim bebişimde 8 aylıkken sünnet olmuştu.doktor uygun gördü olması gerekiyo dedi.iyikide olmuş.rahat atlattı bi hafta zorlandık o kadar.çok geçmiş olsun
allah kolaylık versin canım neyse iş olsunda boş oturmaktan iyidir :)
benimde bu aralar yoğun değil pek oturuyorum bakalım yarın durumlar nasıl sende ben kilo aldım diyet bitince 64-65 arası çıkıo kaç gündür anlamaım bu işi :)
günaydın ben geçen hafta 68 çıkmıştım bu sabah tartıldım kaç gündür zor tutuyordum kendimi 66,7 çıktım kilodan ziyade incelme daha çok annemle 1 haftadır görüşmemiştik dün beni görünce gözlerine inanamadı yüzün kaşık kadar kalmış diyor kaydirigubbakcemile3 temmuz sonuna kadar devam edecem ilaca ağustosun ilk haftası iznim çünkü bakalım inşallah o zamana hedefime ulaşırım ,seninkide lahana şok diyet biliyorsun hemen verdiriyor ama bitincede 1-1,5 kg arası oynatabiliyor bir hafta hep tuzsuz yedin birden normal yemek yiyince vucüt su toplamıştır tuza dikkat et
teşekkür ederim
allah kolaylık versin canım neyse iş olsunda boş oturmaktan iyidir :)
benimde bu aralar yoğun değil pek oturuyorum bakalım yarın durumlar nasıl sende ben kilo aldım diyet bitince 64-65 arası çıkıo kaç gündür anlamaım bu işi :)
günaydın ben geçen hafta 68 çıkmıştım bu sabah tartıldım kaç gündür zor tutuyordum kendimi 66,7 çıktım kilodan ziyade incelme daha çok annemle 1 haftadır görüşmemiştik dün beni görünce gözlerine inanamadı yüzün kaşık kadar kalmış diyor kaydirigubbakcemile3 temmuz sonuna kadar devam edecem ilaca ağustosun ilk haftası iznim çünkü bakalım inşallah o zamana hedefime ulaşırım ,seninkide lahana şok diyet biliyorsun hemen verdiriyor ama bitincede 1-1,5 kg arası oynatabiliyor bir hafta hep tuzsuz yedin birden normal yemek yiyince vucüt su toplamıştır tuza dikkat et
valla canım zaten çok tuzlu yemem yağlı yemem ekmekle aram yok ama işte kilo veremiyordum biraz şok yaptım ben hemen alırmıyım geri diye korktum allahtan şimdilik öle olmadı benim ilaçta artık işe yaramıyo gibi gelio bi bitsin bakalım görücez işe yarıcakmı :)) valla sen yarın 66 çıkarsın bu gidişle maşallah sonunda kiloyu kıpırdattın tam kıpırdattın :)
teşekkür ederim
valla canım zaten çok tuzlu yemem yağlı yemem ekmekle aram yok ama işte kilo veremiyordum biraz şok yaptım ben hemen alırmıyım geri diye korktum allahtan şimdilik öle olmadı benim ilaçta artık işe yaramıyo gibi gelio bi bitsin bakalım görücez işe yarıcakmı :)) valla sen yarın 66 çıkarsın bu gidişle maşallah sonunda kiloyu kıpırdattın tam kıpırdattın :)
inşallah bakalım,benim 2 hafta bitiyor ilaçta halen çok susatıyor ve hiç acıkmıyorum sen ilacı değiştir bence ,meksika biberinin özelliği vucüt ısısını sürekli yüksek tutuyor hormonlar tavan durumda kaydirigubbakcemile3 o yüzden yağ yakımı hızlandırıyor kaydirigubbakcemile5 benimle aynı zamanda başlayan arkadaşım var hiç normalde rejim yapmıyordu 14 günde ilaçla 4,5 kg verdi uçuyor sevinçten
inşallah bakalım,benim 2 hafta bitiyor ilaçta halen çok susatıyor ve hiç acıkmıyorum sen ilacı değiştir bence ,meksika biberinin özelliği vucüt ısısını sürekli yüksek tutuyor hormonlar tavan durumda kaydirigubbakcemile3 o yüzden yağ yakımı hızlandırıyor kaydirigubbakcemile5 benimle aynı zamanda başlayan arkadaşım var hiç normalde rejim yapmıyordu 14 günde ilaçla 4,5 kg verdi uçuyor sevinçten
bu bitsin tatilden sonra ona başlarım artık canım birde onu denerim :) bu sıcakta çok zor olur o ilaçta allah yardımcın olsun mersin sıcak sen sıcak neyse ağustosa kadar sabreedicen :)
kızlar günaydın nasıl gidiyo MAGRENTA canım dikkat lahana bitince yine sıkı yapman lazım en az 1 ay ki alma çok tecrübeliğim o konuda artık apartmandaki kızlar nefret etmişti kokusundan anla yani çok yaptım ve aldım hızla geri MİNNA canım senin ilaç nasıl gidiyo ÖZİ canım ben biraz herşeyi yiyebilen ve herşeyi içebilen tipim yani bana hiç bişey olmuyo şaşırıyom sirkeli suyaki bal koymuyom artık ben içemeyenlere 1 dakika sık dişini diyom 5 li çayıda limon sık bikaç damla yumşatıo çubuk tarçında koyabilirsin demleme esnasında gecede yaptım hem sirkeyi hemde 5 li çayımı bir kepekli sandoviç bide kepek ekmekli tost yedim nescafeyle domates 1 tane dün tok tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?