70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıymet-ay canım sağol oğlan çok iyi şükür çabuk geçti sünnet yeri yaraları küçük yaşta yaptırmanın faydası bu sanırım oruçmussun allah kabul etsin

benim bebişimde 8 aylıkken sünnet olmuştu.doktor uygun gördü olması gerekiyo dedi.iyikide olmuş.rahat atlattı bi hafta zorlandık o kadar.çok geçmiş olsun

saol canım bunuda denicem yarın aktara gidip alırım.bide elma sirkesini.umarım bi faydası olur

bursefa kız nişanlımısın diyo özi kız değilsin biliyom ben ama kaçırdığım yazımı vardı acep bende merak ettim şimdi

bende kaçırmışım senden duyuyorum şimdi... yok kıymetçim nişanlı falan değilim... bekarım...
bursefa+, meran07, özi16 kızlar günaydın giremiyom kızlar sayfada hata deyip duruyo sürekli ben oruçluyum 3 gün tutcam ben bu haftada bişey beklemiyom kilo aynıdır neyse geçmişe bakıp geliyom

bende hiç sorun yok canım... rahatlıkla girebiliyorum ben... sizin bağlantıda sorun olmasın... diğer sitelere rahat girebiliyormusun???

bizde tutuyorduk kandillerde ama işyeri fırın gibi yanıyor... açlıktan susuzluktan bayılırım valla... ramazanda tutan arkadaşlar olunca insan yalnız olmuyor bari...

kimseler yok bende yemeğimi yedim oruçumu açtım suyla hemen sirkeli suyumuki bal yok içinde peşinden 5 li çayımı 15 dakika kadar sonrada pilav ve tavuklu bezelyeli yemeğimi ve salata yedim ekmek yok dizimi izlerkende ki en sevdiğim bitti avrupa yakası napcem artık canım ailemle behlül kaldı
şekerli türk kahvesi içtim az öncede 1 dilim karpuz yedim ve 3 .5 ta yatıyom yarında oruç tutcam için savurumu yapıyom öğle yatcam yani yediklerimde çok değildir savurdada kepek ekmekli sandoviç peynirli falan nescafe içiyom domates falan bide 5li çayım sirkeli suyumuda içcem zaten ramazan ayındada savuru yaptıktan sonra yatıyom önce uyumam tv izliyom İNŞALLAH bu ramazan almam ve gelene kadar 69 olsam bari neyse çok yazdım yine öptüm kızlar iyi geceler herkese zate kimselerde yokki

allah kolaylık versin canım neyse iş olsunda boş oturmaktan iyidir :)
benimde bu aralar yoğun değil pek oturuyorum bakalım yarın durumlar nasıl sende ben kilo aldım diyet bitince 64-65 arası çıkıo kaç gündür anlamaım bu işi :)

kafamçokkarıştıselam kızlar bende bu hafta istanbulda ablamdayım pazartesiye kadar burdayım kızlar aranızda elma kırom kullanan varmı kullanan varsa faydası olup olmadığını bana yazarmı
canım bir tanıdığım kullanıyor hiç bir faydası yok dio ben fx 15 kullanıyorum ilk hafta deli gibi susattı ve tok tuttu ama sonra etkisi hgeçti anlamadım şulede biber hapı kullanıo sanırım baya faydalıymış :)

günaydın herkese hava kapalı ama sıcak haftaya kadar düzelsinde tatile çıkıcam 4ünde :)))
dün domates limon suyuna başladım öğlen bıraktım lahana diyetinden betermiş yaa nasıl yapıo millet bunu kendime göre bşiler uygulucam bi süre dün tatil için bikini denedim biraz daha vermem ve spor yapmam şart yaa offfffffffffff

herkeslere günaydınlar hanımlar ben bu gün niyetliyim ,spor da yürüyüşte malum sıcak ve susamamk için kıymetcim seninkinide allah kabul etsin inş ben gece sirkeli su içeyim dedim ama midem bulanır diye onu içmedim sende bulant ıyaptımı aç karnına ona göre bende akşam açınca içeyim bari

benim bebişimde 8 aylıkken sünnet olmuştu.doktor uygun gördü olması gerekiyo dedi.iyikide olmuş.rahat atlattı bi hafta zorlandık o kadar.çok geçmiş olsun

teşekkür ederim

kızlar günaydın nasıl gidiyo MAGRENTA canım dikkat lahana bitince yine sıkı yapman lazım en az 1 ay ki alma çok tecrübeliğim o konuda artık apartmandaki kızlar nefret etmişti kokusundan anla yani çok yaptım ve aldım hızla geri MİNNA canım senin ilaç nasıl gidiyo ÖZİ canım ben biraz herşeyi yiyebilen ve herşeyi içebilen tipim yani bana hiç bişey olmuyo şaşırıyom sirkeli suyaki bal koymuyom artık ben içemeyenlere 1 dakika sık dişini diyom 5 li çayıda limon sık bikaç damla yumşatıo çubuk tarçında koyabilirsin demleme esnasında gecede yaptım hem sirkeyi hemde 5 li çayımı bir kepekli sandoviç bide kepek ekmekli tost yedim nescafeyle domates 1 tane dün tok tuttu

bu lahana çorbasınıda 3-4 ay ara verin öle yapın dioalrdı bende tekrar yapıym demiştim tatilden önce belki 2-3 kilo daha veririm die aklım karıştı yapsammı yapmasammı die başka diyete başladım dün öğlene bıraktım şimdi dikkat ediyorum dün hariç akşam götürdüm resmen bundan sonra dikkat edicem ki almayayım geri

günaydın kızlar ben geç kaldım galiba.bebişimi uyuttum anca gelebildim.dün dondurma yedim vicdan azabı çekiyorum ama dün 5 km yürüdümbu aralar tatlı krizine giriyorum ama yememeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…