arkadaşlan herşey iyi güzel noş ama ben soru yazıyorum ama bi türlü verilen cevapları takip edemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz ya ben soru yazıyorum cevaplarını göremiyorum tek tek sayfalara bakıp buluyorum sizde mi öyle yapıyorsunuz
sabah kahvaltımı yazıyorum
2 dilim ekmek
bir dilim peynir
bol yeşillik (maydonoz roka dere otu tere taze nane)
2 bardak çay
bu arada dün 1 kilo vermişim ben sizin bu listeyi görmediğim için yazamadım cuma günü mü yazılıyor bide benim kilo çizelgemi yaptığım halde çıkmıyor onu anlamadım.....ANLAMAMAKTA UZMAN OLDUM GİBİ
nasılsınz kısceler
annem war gıremıorum nete ıse de gıtmıorum
ozledım sızı
rejımn nasıl gıttıgını bende bılmıorum:18::18::18:
grsrz sekerckler
heyooo diloş gelmiş :119::119::119::119::119:
Kızlar sporumu arttırdım daha 1 gün oldu bu düzene uyalı ama şimdiden çok iyi hissediyorum, tartılmıyorum çok enerjikim bu hafta , umarım güzel sonuçlar görürüm , ben kaçtım, öperim herkesüüü
arkadaşlan herşey iyi güzel noş ama ben soru yazıyorum ama bi türlü verilen cevapları takip edemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz ya ben soru yazıyorum cevaplarını göremiyorum tek tek sayfalara bakıp buluyorum sizde mi öyle yapıyorsunuz
2 dilim ekmek
bir dilim peynir
2 bardak çay
bu arada dün 1 kilo vermişim ben sizin bu listeyi görmediğim için yazamadım cuma günü mü yazılıyor bide benim kilo çizelgemi yaptığım halde çıkmıyor onu anlamadım.....ANLAMAMAKTA UZMAN OLDUM GİBİ
evet ya çok sıkıcı topiiiiiiiiiiiiiiik :84: :84:
bende şaka yapıyorum canım
etmeyeceğini biliyorum
ilk defa bukadar sessiz topik
ilginç
cuma sabah gelirsen anlarsın canım.arkadaşlan herşey iyi güzel noş ama ben soru yazıyorum ama bi türlü verilen cevapları takip edemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz ya ben soru yazıyorum cevaplarını göremiyorum tek tek sayfalara bakıp buluyorum sizde mi öyle yapıyorsunuz
2 dilim ekmek
bir dilim peynir
2 bardak çay
ne süpürgesiselam kizlarhaftasonum dolu dolu geciyor vakit bulup giremedim kusura bakmayin sekerler
cuma günü kizarkadas geldi
cumartesi oglis havuza gidelim diye tuturdu ondan sonrada yine baska bi kizarkadas geldi
bugünde esimin üveyannesi süpürge reklami yapiyormus ona gidcem
yeme düzenim de bozuldu zaten cuma günü 76 i görünce iyice saldim kendimi
öyle iste
süpürge reklamımı :44::44::44:selam kizlarhaftasonum dolu dolu geciyor vakit bulup giremedim kusura bakmayin sekerler
cumartesi oglis havuza gidelim diye tuturdu ondan sonrada yine baska bi kizarkadas geldi
öyle iste
bide sıcağı burada görevet ya çok sıkıcı topiiiiiiiiiiiiiiik :84: :84:
cuma sabah gelirsen anlarsın canım.
ne süpürgesi
eşinin öz annesi hayatta mı yoksa sende şimdi iki kaynana mı var
dileeeeeeeeeeek bu topik niye böle durgun sence
sabah kalktım kahvaltımı yaptııııııım sonracıma evi toparladım sonra eşim işe giderken bende ona yapıştım merkeze gittim.
saat 3 te gittim yeni geldim. bayağı bir dolaştım çoooook sıcakmış piştim. ama yürümüş oldum. birde hava kapanır korkusu ile elimde uzun kollu ile gezdim
mutfağa plastik saklama kabı falan aldım. sonra yolda simitçi gördümçok severim kendisini aaa baktım aynı ankara simidi
hemen aldım tabiii yiye yiye geldim ... öle işte akşama dün tavuk haşlamıştım onu yiycem yanına da salata yoğurt falan.
ay süt alcaktım unuttum yaaaaaaaa:84::84: bu saatte de kalmamıştır yine yarına kaldı
eee sizden ne habeeeeeeeeeeeeeer
süpürge reklamımı :44::44::44:
bide sıcağı burada gör
gece bile uyuyamaz olduk hemde hertaraf açık
yazı beklerken yanacağız diye düşünmeye başladık
dileeeeeeeeeeek bu topik niye böle durgun sence
sabah kalktım kahvaltımı yaptııııııım sonracıma evi toparladım sonra eşim işe giderken bende ona yapıştım merkeze gittim.
saat 3 te gittim yeni geldim. bayağı bir dolaştım çoooook sıcakmış piştim. ama yürümüş oldum. birde hava kapanır korkusu ile elimde uzun kollu ile gezdim
mutfağa plastik saklama kabı falan aldım. sonra yolda simitçi gördümçok severim kendisini aaa baktım aynı ankara simidi
hemen aldım tabiii yiye yiye geldim ... öle işte akşama dün tavuk haşlamıştım onu yiycem yanına da salata yoğurt falan.
ay süt alcaktım unuttum yaaaaaaaa:84::84: bu saatte de kalmamıştır yine yarına kaldı
eee sizden ne habeeeeeeeeeeeeeer
selam kizlarhaftasonum dolu dolu geciyor vakit bulup giremedim kusura bakmayin sekerler
öyle iste
troide de baktircam da gittigim yok minem o degilde ben yine kistden süpheleniyorum karnim sisip kaliyor
kimbilir neyi kutluyorlar diyorsun ya ona gülüyorum
çorapta giydirdinmi canım
benimki nezle olupta öksürünce hemen geçiriyordu
fena üşütmüş demekki canım
aynen korunan göze çöp batıyor
bende sinir oluyorum ona ama yapacak bişey yok biz korumaya devam edeceğiz
allah şifa versin canım
hastayken misafir çok zor yaaa
çocuk hastaysa daha zor
kızım hastayken ben küçük emrah gibi geziyormuşum
eşim öyle diyor
canımm
tiroide baktırmışmıydın
annem dün tahlil yaptırdı
kilo veremiyordu oda
troidi az çalışıyormuş doktor ilaç vermiş
kilo verememe varmı demiş annemde evet deyince bu ilaçtan sonra vermeye başlarsın demişş
sende git doktora bak kızlarla hep aynı fikirdeyiz sen bizi hiç dinlemiyorsun
boşuna kendini üzüyorsun
kıyamam sana suziiiiiiiiiiiiiii
buarada
bugün bana kemiklerin çıkmış yeter zayıflama dediler
eline saglik pisimBu haftanın birincisi '' cocostar '' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Kilo verenleri çok çoooooooook tebrik ediyorum.
Alanlarda üzülmesinler haftaya daha iyi sonuç alacaklar inşallah.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız;hasret,ssceemm,esinturgay,nora,guldogrudur.
Katılımlarının devamını diliyoruz.
liste bu hafta batışta hepimize sopa
Kusurum varsa affola
kızlar değiştirmemi isterseniz sabah değiştirir, düzenler, yayınlarım, yeniden.
gecmis olsun canim :26: benim kist haplarlan düsmüsdün bugün oturmaya gidiyimde esimin yengesindede kist cikmis hemen ameliyat demisler :26:Evet yaaa, doktora da kızdım. 1 hafta öncesinde bişey yokken, hemen 1 hafta içinde nasıl bir kist olabilir ki? Çok ağrın olursa muhakkak hastaneye git ihmal etme diyor, müdahele ederlermiş, özel hastane, hemen opersyon yapıp para alacaklar, ben de kendiliğinden gider diye düşünüyorum, ama insanı korkutuyorlar işte. Allah kimseye hastalık, dert vermesin inşallah. Verdiklerine de şifalar versin.
Dileğimiz nerde ki, bizi terk mi etti, stajerlerden mi giremiyor?
Bir de Aslı vardı, o da hiç gelmedi sanırım bu hafta.
Millet teker teker dökülüyor sankim, tatile gidenler var herhalde. Neyse kalan sağlar bizimdir, inşallah ben 55 oluncaya kadar burdayım
benim arkadasinda kizi var 11 yasinda benim oglan 5 inatina hep aglatiyor oyuncaklarini aliyor koca kizsin ne ugrasiyorsun benimkiylen ama arkadasimda fazla önemsemiyormu anlamadim bende ben ogluma öyle yaptirmadim hic paylasmayi ögretim kücük cocuklara vermesini hep söylemissimdir odaha kücük diye baskasinin cocuguna birsey söyleyemiyorsun dimi neslimvalla canım evde 2 kişinin hasta olması ne zor
ikimizde gribiz
eşim dalga geçiyor yazın ortasnda elinde mendille dolaşıyo diye
hadi kendimi bıraktım çocuk hasta oldumu minenin deyimiyle küçük ceylena dönüuyom
artıyı hiç öenmsemiyorum canım
bi iyileşelimde inşallah devam ederim tatlım
hiç sorma bebeğim ya gerçekten çok zor
bide gelen arkadaşdada 2 tane çocuk vardı
daha kapıyı açar açmaz bizimki onlara bay bay yapıyo kapıyı kapatıyo üstlerine gidin diyodu istemedi onları
çocukları bizimkinden büyük gelince oyuncaklarını alıyorlar oğluşda başlıyo ağlamaya
vermiyolar kızlar inatçılık yapıyo paylaşmıyorlar
onlar gidene kadar ağladı içim parçalandı
canim benimgeçmiş olsun canım. 1 haftada elbette kist olmaz o doktor anlamamış ilk seferde sanırım. imkanın varsa bir doktora daha görün derim.
kistten çok korkma kadınların çoğunda oluyor ne yazık ki
günaydın sinirli nora
ay yaparken bende utandım listeden çok kötü dökülmüşüz ya
günaydın. bende kilo alınca çizelgemi değiştirmiyom kaç haftadır aynı yerde ama ben o yazanın kesin 1-2 kilo üstündeyim
canım normal tartıdan dijitale geçince öyle oluyor.
bak şimdi söylediğimi dikkate al çünkü aynı hatayı bende yaptım. tartılmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evet tartılmayı keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
cumadan cumaya görüş tartı ile. yoksa bir alıp bir verip sinir hastası olursun
çocuk hasta sanırım geçmiş olsun canım. topikte gördüklerimi aldım listeye umarım kaçırdığım olmamıştır.
sana kıyak geçtim dermişim bir yudum versene kız kendinden
küstüm ben sanayok sana haftaya liste falan
ben seni anlıyom kızçe ama dedim ya bende 6 aydır burdayım çoooooooooook liste altı oldum inanki önemli değil. liste sadece bir araç. önemli olan senin zayıflaman.
bak çok iyi kilo vermişin boşver listeyi sen zayıflamana bak.
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar.
ay kimse listede olmadığımı farketmemiş.
artık tartılmıyorum kızlar. bir süre tartılmayacağım. günde 5 kere tartılıp sinilerimi bozmaktan sıkıldım. tartıyı yasakladım kendime.
dün pilini sökmek için bayağı uğraştım ama çıkaramadım. neyse birazdan yok edecem tartıyı
dileeeeeeeeeeeeeek nerdesin kııııııııııız ne oldu bak meraklanmaya başladım...
suziiiii balkaymak mona umay chosen minderbob neredesinniz ya. minder tatildemiydi:26:
eskiler niye girmiyonuz.dün akşam kaçkez girdim kimse yoktu. ama konuşacak adam lazım banaaaaaaaaaaaa özledim sizi sık gelin yaaaaaaaaa
yoksam beddua ederim alırsınız yağları bakın
kızlar tercih bize kalmış
senin iyi oldugunu bilelim yeter fistikKızlar 2 gündür giremedim sorunlarım vardı.
Kusura bakmayın mesaj atmışsınız görmedim.
Suzim ve diğer kızlar kesin sormuştur zaten geçmişe bakmadım ama iyiyim işte iyi olmaya çalışıyorum.
Öpüyorum sizi.
Bol bol kilo vermeler.
yok canim esimin annesi o 13 yasindayken akciger kanserinden ölmüs allah mekanini cennet eylesinevet ya çok sıkıcı topiiiiiiiiiiiiiiik :84: :84:
cuma sabah gelirsen anlarsın canım.
ne süpürgesi
eşinin öz annesi hayatta mı yoksa sende şimdi iki kaynana mı var
evet minem baya özelikleri var annem almisdin zaten kulaniyor ama baya tuzlu fiyati
süpürge reklamımı :44::44::44:
evet dilegim bu 1500 euro istiyor yani 3000 tl taksitde yapiyoruz dedi herseyim bitti de süpürge mi kaldi dedim bende icimdenHmm niye suskunn.
Güzel soru çoğu hatun cevap yazmıyo ya kaçamak yapıyolar ya da dışarda geziyolar.
Benim hiç keyfim yok bakıyorum ama ne biliyim çok tatsızım.
Nora 3 kişi kalsa bile motivasyonla verilmeli falan demiş tebrik ettim onu.
Herkese yazıyorsun sende insaallah yarın eski haline döner.
Yazın normal ama.
Süpürge reklamları da hiç çekilmez he.
Burda da yapıyolar 2.000 tl ye makine alanı gördüm ben.
tugbisnaber fıstık hatunlar,yaz geldi demii herkez geziyo tozuyo topiğe pek uğrayan olmaz artık,,bizde bu sıcak havalarda hala ev arıyoz iyimii oof yok ev işte olsada kiralık değil yada tutulmuş oluyo napcaz biz yaa,düzensizlikten bıktım eşyaların çoğunu topladık emanet gibi yaşıyoz ,ama ev ok gidemiyoz
ee kimler var kimler yok bakem şimdi burda
suzımmm dıkkat et yafff ınsl..vereceksınnn ınsllll dıkkatet bacuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuselam kizlarhaftasonum dolu dolu geciyor vakit bulup giremedim kusura bakmayin sekerler
öyle iste
h.g bacımmm ıyı barı buraya gelmeden kg almamak da ı bırseyherkese iyii akşamlar
uzun zamandır açamamıştım neler yaptınız bu ara????
benim kilo aynı 71 de takıldım kaldım kilo almadıgıma da seviniyorum yani ama sporu bıraktım şimdilik inşallah tekrar başlıycam
Günaydınnnn Milleeeeettttttt
Bugünkü Menüm
Sabah:
domates salatalık peynir 3 küçük sosis
Ara:
10 ad. fındık
Öğle:
1 şinitzel
Salata
Sade soda
Ara:
15 Ad. Badem
Akşam:
Tonlu Salata
Ara:
Yeşil Çay
ay suzi o süpürgelerden burda da var. 2000 ile 4000 tl arası dğişiyor fiyatları.iyi aksamlar kizlarsaat gec oldu anca gelebildim 2 günlük gecmiside hizli gectim kimse alinip gücenmesin kizlar hepiniz aklimdasiniz ama detaili okuyamadim yorgunum yatacam yarin yine is var
troide de baktircam da gittigim yok minem o degilde ben yine kistden süpheleniyorum karnim sisip kaliyor
bakalim bu ay regl olurum insallahda bidaha kist geri gelmis olmazin ya
eline saglik pisim
gecmis olsun canim :26: benim kist haplarlan düsmüsdün bugün oturmaya gidiyimde esimin yengesindede kist cikmis hemen ameliyat demisler :26:
benim arkadasinda kizi var 11 yasinda benim oglan 5 inatina hep aglatiyor oyuncaklarini aliyor koca kizsin ne ugrasiyorsun benimkiylen ama arkadasimda fazla önemsemiyormu anlamadim bende ben ogluma öyle yaptirmadim hic paylasmayi ögretim kücük cocuklara vermesini hep söylemissimdir odaha kücük diye baskasinin cocuguna birsey söyleyemiyorsun dimi neslim
icin gidiyor kendi cocugun aglayinca ama normalde arkadaslarin kizlarina söylemezi lazim odaha kücük diye
simdi nasil oldu neslim :26:sen nasil oldun :26:
canim benimhaftasonu full doluydum dinlenemedim anliycan
amannn allahim
senin iyi oldugunu bilelim yeter fistikcanim benim
yok canim esimin annesi o 13 yasindayken akciger kanserinden ölmüs allah mekanini cennet eylesin
bu cicikaynana benden 4 yas büyük34 yasinda cok bilmis
sulu süpürge canim hali yikiyormus cam siliyormus toz birakmiyormus falan filan
evet minem baya özelikleri var annem almisdin zaten kulaniyor ama baya tuzlu fiyati
evet dilegim bu 1500 euro istiyor yani 3000 tl taksitde yapiyoruz dedi herseyim bitti de süpürge mi kaldi dedim bende icimden
tugbisseni özledik citir oldun bizi unuttun insallah hayirlisiyla güzel bi ev bulursunuz artik canim
gecenlerde aklima geldin sen kücük köpek bulmusdun naptiniz diye aklimdan gecti gelmiyor falan diye unutmadim yani seni sen beni unutmussundur belki
günaydıııııııııııın dur kız gitme gelir millet.kimse gelmiyor bende gidiyorummm
ay suzi o süpürgelerden burda da var. 2000 ile 4000 tl arası dğişiyor fiyatları.
,şahsen bir süpürgeye o kadar para vermem. ama vereceksem bi zahmet o süpürge evi kendi süpürsün dip köşe temizlesin hatta akşama yememi de yapsın dimi
günaydıııııııııııın dur kız gitme gelir millet.
bugün gelmesinler yolacam zaten herkese haftasonu öldüm sıkıntıdan ya. nerdeydiniz leyyyyyyyyyyyyyn tek başıma bekledim topikte
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar ilk gelenler en çok kiloyu versin bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?