70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Topiğin üst kısmında forum takip / yazdıgım cevaplar var yazdıgın cevaplardan otomatik takip edebilirsin

nasılsınz kısceler
annem war gıremıorum nete ıse de gıtmıorum
ozledım sızı
rejımn nasıl gıttıgını bende bılmıorum:18::18::18:
grsrz sekerckler

Selam beybi.

oOoOO NoraAAaaaAaa:119:

evet tek tek okuyoruz sayfaları
en son kaldığın yeri bulmak için dileğin dediği yerden yazdığın cevaplara bakabilirsin
cuma günü bildirim yapılıyor sonra liste hazırlanıyor
cuma günü hiç girmedin sanırım
çizelge konusunda ise bilgim yok

selam kizlar haftasonum dolu dolu geciyor vakit bulup giremedim kusura bakmayin sekerler
cuma günü kizarkadas geldi
cumartesi oglis havuza gidelim diye tuturdu ondan sonrada yine baska bi kizarkadas geldi
bugünde esimin üveyannesi süpürge reklami yapiyormus ona gidcem

yeme düzenim de bozuldu zaten cuma günü 76 i görünce iyice saldim kendimi
öyle iste

bende şaka yapıyorum canım
etmeyeceğini biliyorum
ilk defa bukadar sessiz topik
ilginç
evet ya çok sıkıcı topiiiiiiiiiiiiiiik :84: :84:
cuma sabah gelirsen anlarsın canım.
ne süpürgesi
eşinin öz annesi hayatta mı yoksa sende şimdi iki kaynana mı var

dileeeeeeeeeeek bu topik niye böle durgun sence
sabah kalktım kahvaltımı yaptııııııım sonracıma evi toparladım sonra eşim işe giderken bende ona yapıştım merkeze gittim.
saat 3 te gittim yeni geldim. bayağı bir dolaştım çoooook sıcakmış piştim. ama yürümüş oldum. birde hava kapanır korkusu ile elimde uzun kollu ile gezdim
mutfağa plastik saklama kabı falan aldım. sonra yolda simitçi gördüm çok severim kendisini aaa baktım aynı ankara simidi
hemen aldım tabiii yiye yiye geldim ... öle işte akşama dün tavuk haşlamıştım onu yiycem yanına da salata yoğurt falan.
ay süt alcaktım unuttum yaaaaaaaa:84::84: bu saatte de kalmamıştır yine yarına kaldı
eee sizden ne habeeeeeeeeeeeeeer

süpürge reklamımı :44::44::44:
bide sıcağı burada gör
gece bile uyuyamaz olduk hemde hertaraf açık
yazı beklerken yanacağız diye düşünmeye başladık

bide sıcağı burada gör
gece bile uyuyamaz olduk hemde hertaraf açık
yazı beklerken yanacağız diye düşünmeye başladık

buranın sıcağı bir acayip. çok fena yakıyor ve çarpıyor. ama bir bulut gelirse de buz gibi oluyor. akşamlarıda seriniz. hatta tüm kış ince pike örtündük kalorifer çok yanıyordu. şimdi de battaniye örtüyoruz. giderek yordana doğru yol alıyoruz diyorum
akşamları soğuk yani. ay b,r acayip havası var memleketin anlayamadım...
burası 2000 metre de falan ya güneşe daha yakınız güneş çok çarpıyor diye gülüyorum

herkese iyii akşamlar
uzun zamandır açamamıştım neler yaptınız bu ara????
benim kilo aynı 71 de takıldım kaldım kilo almadıgıma da seviniyorum yani ama sporu bıraktım şimdilik inşallah tekrar başlıycam

Hmm niye suskunn.
Güzel soru çoğu hatun cevap yazmıyo ya kaçamak yapıyolar ya da dışarda geziyolar.
Benim hiç keyfim yok bakıyorum ama ne biliyim çok tatsızım.

Nora 3 kişi kalsa bile motivasyonla verilmeli falan demiş tebrik ettim onu.
Herkese yazıyorsun sende insaallah yarın eski haline döner.
Yazın normal ama.

Süpürge reklamları da hiç çekilmez he.
Burda da yapıyolar 2.000 tl ye makine alanı gördüm ben.

naber fıstık hatunlar,yaz geldi demii herkez geziyo tozuyo topiğe pek uğrayan olmaz artık,,bizde bu sıcak havalarda hala ev arıyoz iyimii oof yok ev işte olsada kiralık değil yada tutulmuş oluyo napcaz biz yaa,düzensizlikten bıktım eşyaların çoğunu topladık emanet gibi yaşıyoz ,ama ev ok gidemiyoz

ee kimler var kimler yok bakem şimdi burda

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar saat gec oldu anca gelebildim 2 günlük gecmiside hizli gectim kimse alinip gücenmesin kizlar hepiniz aklimdasiniz ama detaili okuyamadim yorgunum yatacam yarin yine is var

troide de baktircam da gittigim yok minem o degilde ben yine kistden süpheleniyorum karnim sisip kaliyor
bakalim bu ay regl olurum insallahda bidaha kist geri gelmis olmazin ya
buarada
bugün bana kemiklerin çıkmış yeter zayıflama dediler

eline saglik pisim
gecmis olsun canim :26: benim kist haplarlan düsmüsdün bugün oturmaya gidiyimde esimin yengesindede kist cikmis hemen ameliyat demisler :26:
benim arkadasinda kizi var 11 yasinda benim oglan 5 inatina hep aglatiyor oyuncaklarini aliyor koca kizsin ne ugrasiyorsun benimkiylen ama arkadasimda fazla önemsemiyormu anlamadim bende ben ogluma öyle yaptirmadim hic paylasmayi ögretim kücük cocuklara vermesini hep söylemissimdir odaha kücük diye baskasinin cocuguna birsey söyleyemiyorsun dimi neslim
icin gidiyor kendi cocugun aglayinca ama normalde arkadaslarin kizlarina söylemezi lazim odaha kücük diye
simdi nasil oldu neslim :26:sen nasil oldun :26:
canim benim haftasonu full doluydum dinlenemedim anliycan

kızlar tercih bize kalmış
amannn allahim
senin iyi oldugunu bilelim yeter fistik canim benim
evet ya çok sıkıcı topiiiiiiiiiiiiiiik :84: :84:

cuma sabah gelirsen anlarsın canım.

ne süpürgesi
eşinin öz annesi hayatta mı yoksa sende şimdi iki kaynana mı var
yok canim esimin annesi o 13 yasindayken akciger kanserinden ölmüs allah mekanini cennet eylesin
bu cicikaynana benden 4 yas büyük 34 yasinda cok bilmis
sulu süpürge canim hali yikiyormus cam siliyormus toz birakmiyormus falan filan

evet minem baya özelikleri var annem almisdin zaten kulaniyor ama baya tuzlu fiyati
evet dilegim bu 1500 euro istiyor yani 3000 tl taksitde yapiyoruz dedi herseyim bitti de süpürge mi kaldi dedim bende icimden
tugbis seni özledik citir oldun bizi unuttun insallah hayirlisiyla güzel bi ev bulursunuz artik canim
gecenlerde aklima geldin sen kücük köpek bulmusdun naptiniz diye aklimdan gecti gelmiyor falan diye unutmadim yani seni sen beni unutmussundur belki

neler yedim neler ictim ne siz sorun ne ben söylim
ama bugün misafirlikde esimin akrabalarindan ikisi suzan sen baya zayiflamissin dedi
ay kilo bile aldim ne zayiflamasi diyemedim yok canim dedim
yok cidden falan dediler hosuma gitti ama öyle dalga geceer gibi degil neyaptin sen falan dediler gülermisin aglarmissin
ama iyi oldu ruhum oksalandi dedim kendi kendime gercekden versen kimbilir neler diycekler diye tekrar gaza geldim
herhalde spora baslayinca artik vucut seklim bi degisti yoksa giysi mi beni öyle zayif gösterdi ama pekde hos oluyormus
yarin yola devam türkiyede itifatlar duymak istiyorum

Günaydınnnn Milleeeeettttttt

Bugünkü Menüm

Sabah:
domates salatalık peynir 3 küçük sosis

Ara:
10 ad. fındık

Öğle:
1 şinitzel
Salata
Sade soda

Ara:
15 Ad. Badem

Akşam:
Tonlu Salata

Ara:
Yeşil Çay

günaydınlar sbh 6,5 da kalktım suyumu ve dere otum u yedımm
sonra kahvaltıı hazır ettımkocısı kaldırdım bırlık de 7,15 de yaptık kahvaltımızı:))
vee 7,30 da ılk platesı mı yaptım 20 dk ılk oldugu ıcın kendımı okdr kas magduru yapmadımm

kaynım nobetten geldın ustumu degıstırıp yürüyüşe cıkacagımm bu hafta en az 1,5 kg gıtmesı gerekkkkkkkkk

lıste mı aksam yayınlarımınsl..bellıolsun yıyeceklerımde:))

suzımmm dıkkat et yafff ınsl..vereceksınnn ınsllll dıkkatet bacuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
h.g bacımmm ıyı barı buraya gelmeden kg almamak da ı bırsey

menun super ınsl..uygularsın cnm

bende ustumu degısıpp yuruyuse ckcamm 20 dk lık pılatesten sonra ınsl....

Heeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy bütün kızlarrrrrrrr nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
çabucak herkes gelsin yoksa valla hepinizi yolarım ona göre
bu ne rahatlık yahuuu yaz geldi yaz toparlanın hadeeeee

ay suzi o süpürgelerden burda da var. 2000 ile 4000 tl arası dğişiyor fiyatları.
,şahsen bir süpürgeye o kadar para vermem. ama vereceksem bi zahmet o süpürge evi kendi süpürsün dip köşe temizlesin hatta akşama yememi de yapsın dimi
kimse gelmiyor bende gidiyorummm
günaydıııııııııııın dur kız gitme gelir millet.
bugün gelmesinler yolacam zaten herkese haftasonu öldüm sıkıntıdan ya. nerdeydiniz leyyyyyyyyyyyyyn tek başıma bekledim topikte

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar ilk gelenler en çok kiloyu versin bu hafta

Günaydın pisim ne ayak bu kızlar nerdeler

Günaydın dobiçlerimmm

Sabah 6da kalktım, 1 saat yürüyüş, yarım saat plates yaptım, kendimi çok iyi hissediyorum
, her sabah böyle artık, karın kaslarım ağrıyo baya

Ben bi takımıma bakıp geliyorum , artık gelmeyen kızlara kızmamaya karar verdim, sanırım çok gereksiz birşey yapıyorum, kalan sağlar bizim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…