70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun buyuk kizim beni Oglen yulaf ezmesi yerken gordu ve ilk Dedigi su oldu Anne bunu havanlar yiyor sen niye yiyiyorsun . Ordo gulmekten oldum . Bundan sonra yediklerim baya tuhaf gelecek Benim kizlari anlasildi

Bugun buyuk kizim beni Oglen yulaf ezmesi yerken gordu ve ilk Dedigi su oldu Anne bunu havanlar yiyor sen niye yiyiyorsun . Orda gulmekten oldum . Bundan sonra yediklerim baya tuhaf gelecek Benim kizlari anlasildi. Hele turkiyeye tatile gidince yandim ......

wallaha bende gülmekten öldüm..

Ayni durumda olan insanlarla Konusmak buyuk dessen oluyor. Sen cok vermissin Darisi basima . Tebrik ederim seni . Zayiflamaya basladikcada dahada istekli oluyodur insan heralde.

slmm kızlarr
dün cıss yedim birazcıkk
1 tane mercimek köftesi ve 1 tane un helvası yedim
mercimek köftesi neysede un helvası 100 kalori civarındaymışşşşş şok oldummmmm
haftasonu yiyeceğimi yedimm artık
dün aklıma ilk defa şöyle birşey geldi
karşımdakiler yiyor amnn bende yiyeğim bişey olmaz dedim :26: herkes yiyor diye yememem gerekiyordu
sonra siz topik aklıma geldi yanlış düşündüğümü anladım
biraz saçımı başımı yolunn un helvası yedim ÇOK KALORİLİYMİŞŞŞŞŞŞŞ
şu anki halim
gidip pilates yapıyım yoksa rahat edemicem

Son düzenleme:
Ayni durumda olan insanlarla Konusmak buyuk dessen oluyor. Sen cok vermissin Darisi basima . Tebrik ederim seni . Zayiflamaya basladikcada dahada istekli oluyodur insan heralde.

ewet canım zayıfladıkça kilo wermenin çıtır olmanın ne kadar harika olduğunu olacağını farkediyorsun..daha da hırslanıyorsun..

canım 1 tane yemişsin abartmamışsın işte..bence bi kilo alımı yapmaz ben olacakta 1 tane yicem.1 tane yesem dewamını getirirdim..sen kendine hakim olmuşsun..

canım ben artık tartılmama kararı aldım. bir kitap okuyorum sizlede paylaşacağım anlattıklarını çok güzel. onun ilk söylediği kilo vermek istiyorsanız hayatınızdan tartıyı çıkarın
akşam sohbete gelin ben anlamam sonra beddua falan ederim bak karışmam
şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun sokmalı
benden tüm kaynanalara
Bugun buyuk kizim beni Oglen yulaf ezmesi yerken gordu ve ilk Dedigi su oldu Anne bunu havanlar yiyor sen niye yiyiyorsun . Ordo gulmekten oldum . Bundan sonra yediklerim baya tuhaf gelecek Benim kizlari anlasildi
ay canı hiç güleceğim yoktu. ya zayıflayacağız diye ne hallere giriyoruz değil mi
ama kendini diet yemekleri ile hayata küstürme. çabuk sıkılırsın.
sağlıklı ye ama herşeyden az az ye
un helvasımı
neyse bir tanecik en azından
benim canım kaç aydır çekiyor ama yapmadım. bir yaparsam yandım çünkü
bir tabak yerim

bugün burada panayır varmış ona gittik dünyanın peynirini aldım. nasıl bitirecz bilmiyorum
bir de gül reçeli aldımsankim kilo almaya çalışıyorum
neyse ben kaçar akşam yeme yapcam.
akşam yine gelirim buralarda olunda sohbet edelim ya. kimseler yok

bende doğumdan sonra 87 ye indim fakaaat emzirme döneminde 97 oldum
bir ayı geçti memeyi bırakalı çabucak zayıflamak istiyorum ama hedefe yaklaştığım için kilo vermekte zorlanıyorum

bizde aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalideyle ben baştan pek canım cicim olmadım iyiki olmadım ha :) anahtarla kapıyı açıp çat kapı eve giriyo yeni evliykende yapıyodu aynısını insan bi düşünür bunlar yeni evli özel işleri vardır diye ( anladınız siz onu ) biz artık ne ettiğimiz anlaşılmasın diye renkten renge giriyoduk yada yatak odasına kapanıp sessizce gitmesini bekliyoduk cahillik diyorum yoksa olgun bi insanın davranışı bu olamaz
yinede fazla kızamıyorum onlar kayınvalidelerine saygıda kusur etmedikleri için bizden de aynısını bekliyolar

ALLAH sana da kolaylık versin küçük çocukla iş yapmak mesele yaşıda gençmiş ama bazı insanlar anlayışsız...

ınsll..cnm kg lerın ck etkısı varmıs zaten hamıle kalmakla hayırlısı o artık zamanını bılıyor nede olsam

rabbımsenın evlatlarınıd a sana bagıslasın ınsl..hayırlı evlat olurlarrr

ck dusuk yaaaaaaaaaaaaaa ıstah acıyor ama kg aldırmıyor dıe bılıyorum bende...pekmez ye pakmez bacuuuuuuuuu ayrıca kepek ekmegı yeme cavdr ekmegi fılan ye oda kansızlık yapıyormus aklında olsundaaa

kızlar bende smile gözükmüyo nerden ayarlanıyo deyiverin hele

hangı smıle cnm hangısııı bunlarmı:))

olsun baska yememıssın ya yaff bende 3 tane mı ne bıskırem yedım mısafıre koydum bende yedım:18::18:ara nıyetıne ınsl...sonrada uyuyup kalmısım esım kalktımkı ıse gıtmısbıleee pılatesı nerden yapıyorsun merak edıyorumbnde yapabılırmıyım acabaaaaaaaaaaaa

3 ayda bu Kadar Kilo valla masallah Darisi basima ......

amın ınsll bendee

rabbım gnlunuze gore versın de dıkkt et cnm 5 sene az dgl bende 1 sene ıstemedım hemen olacakmıs gıbı ama bak 4 yıl bıtecek ve halen hıc hamıs olmadım ssz
o karar sızın ama dr kontrolunde ıstememeyı dene kontrollerıne gıt erkeklere bırsey olmuyor ama bısde kı yas konusu cokk onemlı cnm bnmmm bılıyorsundur belkı soyledıklerımıama genede soylemek ıstedım zamanı gelınce bnmgıbı sıkıntıcekme ınsl....

kolay gelsın sana bende esımı ıse gondermeden uyuyup kalmısım yaklasık 3 aydır uyumuyorum sbh 8 de ayatayım ya bgn uyumusum st 17:00 gbıuyumusumm 6,5 a gelıyordu kalktıgımda ve esım ortada yoktuu

canım okuduğun kitap yasemin soysal tek şişman beyniniz kitabı mı oysa süper bi kitap

Son düzenleme:
sabah 9:30 1 yumurta 1 dilim kepekli ekemek salatalık domates
ara 2 kayısı kurusu
öğle fasulye yemeği salata yoğurt
ara yarım çay bardağı leblebi 2 tane kayısı
akşam kabak yemeği 3 kaşık kadar tavuklu patates salata
gece de 1 bardak ayran 2 tane kuru kayısı
3 litreden fazla su

Son düzenleme:
ay ne kaynanalar var
kız iyi sabretmişsin ben var ya onu öyle bir utandırırdım ki
gerçi benim kaynanada az çektirmedi bana eşimle ayrılma noktasına geldik onun yüzünden neyse ki artık karışmayı kesti
canım biz karı koca pek niyetli değiliz. birde şey benim eşimde kısırlık olma riski çok yüksek. gençken ameliyat olmuş. varikosel bu ameliyat yüzde 80 kısırlıkla son buluyormuş belki de o yüzden olmaz diye düşünüyor bende fazla üstüne gitmiyorum böyle kabul ettim evliliği
benim yaşta ilerledi zaten hayırlısı ne diyeyim benim duam olmayan ama senelerdir uğraşan insanlara versin rabbim. yengem var 10 yıllık evli hala olmadı.
doktor umutlu ama olmadı gitti işte
canım okuduğun kitap yasemin soysal tek şişman beyniniz kitabı mı oysa süper bi kitap
evet müthiş bir kitap ya. dünden beri okuyorum. bitirdikten sonra yavaş yavaş tekrar okuyacağım.
sanırım neden kilo veremediğimi bu kitap sayesinde çözeceğim

slm kızlaaaaaaaaaaar nasılsınıııııııııııız. yemeği yedikten sonra uyumuşum ya ... yeni kalktım mutfak toplanacak ama ben geldim oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…