72(((( cocuklardan sonra Aldi basina gitti kilolar nasil vericem yaaaa haksizlik insandan Bu durumda ne yemekler istiyorlar ya
Bugun buyuk kizim beni Oglen yulaf ezmesi yerken gordu ve ilk Dedigi su oldu Anne bunu havanlar yiyor sen niye yiyiyorsun . Orda gulmekten oldum . Bundan sonra yediklerim baya tuhaf gelecek Benim kizlari anlasildi. Hele turkiyeye tatile gidince yandim ......
Ayni durumda olan insanlarla Konusmak buyuk dessen oluyor. Sen cok vermissin Darisi basima . Tebrik ederim seni . Zayiflamaya basladikcada dahada istekli oluyodur insan heralde.
ewet canım zayıfladıkça kilo wermenin çıtır olmanın ne kadar harika olduğunu olacağını farkediyorsun..daha da hırslanıyorsun..
slmm kızlarr
dün cıss yedim birazcıkk
1 tane mercimek köftesi ve 1 tane un helvası yedim
mercimek köftesi neysede un helvası 100 kalori civarındaymışşşşşşok oldummmmm
haftasonu yiyeceğimi yedimm artık
dün aklıma ilk defa şöyle birşey geldi
karşımdakiler yiyor amnn bende yiyeğim bişey olmaz dedim :26: herkes yiyor diye yememem gerekiyordu
sonra siz topik aklıma geldi yanlış düşündüğümü anladım
biraz saçımı başımı yolunn un helvası yedim ÇOK KALORİLİYMİŞŞŞŞŞŞŞ
şu anki halim
gidip pilates yapıyım yoksa rahat edemicem
Sen ne Kadar zaman icinde bu Kadar Kilo verdin?
canım ben artık tartılmama kararı aldım. bir kitap okuyorum sizlede paylaşacağım anlattıklarını çok güzel. onun ilk söylediği kilo vermek istiyorsanız hayatınızdan tartıyı çıkarın
bugün nasıl oldu oğlun canım?
altıda takmıyorum artık yaaa
orası yemeden gitmiyor spor lazım
ben farkettim olmadığını
artımıydın tartılmadınmı canım?
benim bisebebim yok valla soğudum sanırım tartılmak bile aklıma gelmedi cuma günü
gelip sizi okuyorum ama sizde pek bişey yazmamışsınız
öyle bedduamı olur kız zarzor verdik zaten
neyse ben temizliğe gideyim yoksa uyuyup kalacam
homiligırtlak yönteminden çık hemen heee..sonra alıwerirsin kilocukları.kayınwalide ne derse he diyorum zaten.alt üst oturuyoruz her sabah erkenden 5 6 7 de zile basıp çocukları uyandırıyor.gel caım börek çekti yap....yaprak war sarma yap bunu şunu yap..bu ewde çocuk war..her sabah uyandırıyor.kaynanam daha 45 yaşında..beni hizmetçi olarak görüyor kadın resmen ya..iyi niyetimi suistimal ediyor.3 buçuk yıldır ewliyim daha neler çektirdi bana dudağın uçuklar.kocamdan ayrılıyordum onun yüzüne..şimdi hiç bişey olmamaış gibi yüzsüzlük yapıyor..kız sen 90la gitmişindoğuma ben 92yle gittim.87yle geldi..
ay canı hiç güleceğim yoktu. ya zayıflayacağız diye ne hallere giriyoruz değil miBugun buyuk kizim beni Oglen yulaf ezmesi yerken gordu ve ilk Dedigi su oldu Anne bunu havanlar yiyor sen niye yiyiyorsun . Ordo gulmekten oldum . Bundan sonra yediklerim baya tuhaf gelecek Benim kizlari anlasildi
un helvasımıslmm kızlarr
dün cıss yedim birazcıkk
karşımdakiler yiyor amnn bende yiyeğim bişey olmaz dedim :26: herkes yiyor diye yememem gerekiyordu
şu anki halim
84 gü oldu..3 ay olmak üzere işte
homiligırtlak yönteminden çık hemen heee..sonra alıwerirsin kilocukları.kayınwalide ne derse he diyorum zaten.alt üst oturuyoruz her sabah erkenden 5 6 7 de zile basıp çocukları uyandırıyor.gel caım börek çekti yap....yaprak war sarma yap bunu şunu yap..bu ewde çocuk war..her sabah uyandırıyor.kaynanam daha 45 yaşında..beni hizmetçi olarak görüyor kadın resmen ya..iyi niyetimi suistimal ediyor.3 buçuk yıldır ewliyim daha neler çektirdi bana dudağın uçuklar.kocamdan ayrılıyordum onun yüzüne..şimdi hiç bişey olmamaış gibi yüzsüzlük yapıyor..kız sen 90la gitmişindoğuma ben 92yle gittim.87yle geldi..
ewet belki onların peşinde koşmaktan olabilir.iştah bol ama kalmaz mı?hiç..ben streslendikçe tıkınanlardanım.moral bozulunca falan tıkabasa yerim..burda dal olacağız canım..Allahım en kısa zamandada bebeğini werir kucağına inşallahhh..herşeyin zamanı war rabbim nasıl uygun görürse ozaman olur..gör bak zayıflıcanda bebeğinide sağlıklı sıhhatli kucağınada alcaksın..
kızlar bişey sorcam bende kansızlık war kan sayımım 7.2..çoook düşük.kan hapı kullanmaya başladım hamileykende yükseltemedi doktor we doğuma riskli girdim.neyse kan hapının yanında birde witamin werdi onuda kullanmaya başladım dün..witamin hapı kilo aldırır mı?
kızlar bende smile gözükmüyo nerden ayarlanıyo deyiverin hele
slmm kızlarr
dün cıss yedim birazcıkk
şu anki halim
3 ayda bu Kadar Kilo valla masallah Darisi basima ......
allah gönlüne göre versin canım. tez zamanda alırsın bebeğini kucağına inşallah.
bizde yok biz böle free takılıyozeşim pek istemiyoz bende ona uydum bende istemiyom bakalım nereye kadar böle gidecek
bende eşimin bensiz gitmesine gıcığım ama çok kavga ettik bunun için pes ettim artık gidiyo ne yapayım
ben kül kedisi kostümümü(her yeri çamaşır suyu lekeli kısa pijamam ve ona uyum sağlayan çamaşır suyu desenli rengi atmış tişörtüm ile) giyip temizliğe başlayam kızlar.
temizlik üstüne banyo sonra da akşam yeme hazırla çok işim var çok
canım okuduğun kitap yasemin soysal tek şişman beyniniz kitabı mı oysa süper bi kitapcanım ben artık tartılmama kararı aldım. bir kitap okuyorum sizlede paylaşacağım anlattıklarını çok güzel. onun ilk söylediği kilo vermek istiyorsanız hayatınızdan tartıyı çıkarın
akşam sohbete gelin ben anlamam sonra beddua falan ederim bak karışmam
şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun sokmalı
benden tüm kaynanalara
ay canı hiç güleceğim yoktu. ya zayıflayacağız diye ne hallere giriyoruz değil mi
ama kendini diet yemekleri ile hayata küstürme. çabuk sıkılırsın.
sağlıklı ye ama herşeyden az az ye
un helvasımı
neyse bir tanecik en azından
benim canım kaç aydır çekiyor ama yapmadım. bir yaparsam yandım çünkü
bir tabak yerim
bugün burada panayır varmış ona gittik dünyanın peynirini aldım. nasıl bitirecz bilmiyorum
bir de gül reçeli aldımsankim kilo almaya çalışıyorum
neyse ben kaçar akşam yeme yapcam.
akşam yine gelirim buralarda olunda sohbet edelim ya. kimseler yok
ay ne kaynanalar varbende doğumdan sonra 87 ye indim fakaaat emzirme döneminde 97 oldum
bir ayı geçti memeyi bırakalı çabucak zayıflamak istiyorum ama hedefe yaklaştığım için kilo vermekte zorlanıyorum
bizde aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalideyle ben baştan pek canım cicim olmadım iyiki olmadım ha :) anahtarla kapıyı açıp çat kapı eve giriyo yeni evliykende yapıyodu aynısını insan bi düşünür bunlar yeni evli özel işleri vardır diye ( anladınız siz onu ) biz artık ne ettiğimiz anlaşılmasın diye renkten renge giriyoduk yada yatak odasına kapanıp sessizce gitmesini bekliyoduk cahillik diyorum yoksa olgun bi insanın davranışı bu olamaz
yinede fazla kızamıyorum onlar kayınvalidelerine saygıda kusur etmedikleri için bizden de aynısını bekliyolar
ALLAH sana da kolaylık versin küçük çocukla iş yapmak mesele yaşıda gençmiş ama bazı insanlar anlayışsız...
canım biz karı koca pek niyetli değiliz. birde şey benim eşimde kısırlık olma riski çok yüksek. gençken ameliyat olmuş. varikosel bu ameliyat yüzde 80 kısırlıkla son buluyormuş belki de o yüzden olmaz diye düşünüyor bende fazla üstüne gitmiyorum böyle kabul ettim evliliğirabbım gnlunuze gore versın de dıkkt et cnm 5 sene az dgl bende 1 sene ıstemedım hemen olacakmıs gıbı ama bak 4 yıl bıtecek ve halen hıc hamıs olmadım ssz
o karar sızın ama dr kontrolunde ıstememeyı dene kontrollerıne gıt erkeklere bırsey olmuyor ama bısde kı yas konusu cokk onemlı cnm bnmmm bılıyorsundur belkı soyledıklerımıama genede soylemek ıstedım zamanı gelınce bnmgıbı sıkıntıcekme ınsl....
kolay gelsın sana bende esımı ıse gondermeden uyuyup kalmısım yaklasık 3 aydır uyumuyorum sbh 8 de ayatayım ya bgn uyumusum st 17:00 gbıuyumusumm 6,5 a gelıyordu kalktıgımda ve esım ortada yoktuu
evet müthiş bir kitap ya. dünden beri okuyorum. bitirdikten sonra yavaş yavaş tekrar okuyacağım.canım okuduğun kitap yasemin soysal tek şişman beyniniz kitabı mı oysa süper bi kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?