70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar, şimdi yürüyerek eve gideceğim ve biraz kalori yakacağım... Yarın görüşürüz

eşim snickers getirmiş bide enerji içeceği..bunları niye getirdin dedim sana getirdim dedi.bende ben zayıflayıncaya kadar bu ewe sudan başka içecek we çikolata aburcubur girmeyecek demiştim dedim..neyse dolaba koydum yemicem dedim.herşeye dayansam çikolataya dayanamıyorum..ben bu yaşıma kadar çikolata yemeden uyuyamayan biriydim..şeytan dürttü gittim dolabı kapısını açtım aldım snickers ı..tam hepsini yicektim ki wazgeçtim çeyreğini yedim geri koydum.inşallah şeytan dürtmez yine..dürtüyorda inşallah ben kanmam..aslında yerdim hepsinide sabah tartıda güzel bir rakam gördümde ondan yemiyorum..

Dilek arada bi bakıyo size ama dertler derya olmuş bende bir sandal durumu.

Ohaa ohaaa
Beraber deniz, bikini amanınn
Acil zayıflama çanları çalmış snn için

tatlım neyin var hastamısın :26:
neyin varsa geçmiş olsun cnm yorma kendini.bende dün proteine başlamıştım ama
şu anda kendimi çok kötü hissediyorum eve gidince bozucam sanırım diyeti :18:

slm kızlaaaaaaaaar öğleden sonra bil ile bayağı boğuştuktan sonra pes ettim :)
dilek neyin var hastamısın canım:26:
ya bu hal topiğe hiç yakışmıyo durgun durgun
gelin sohbet edeliiiiiiiiiiiiiim

sana gaz ı verdımparcaalapc yı dıye daldımbanyoya duvarlar lavobalar ohhhhh mısss gıbı olduu hehehehe sonra wc ohh ohhhh yorganalrı gunlettım bır yandanda full gunes ohhh mıss rabbım hayılrı mevsımler yasatsın ınsl..ee pısıı ne yaptın ben kacamakyaptımm az once yaaaaa ama na yapımkaynımfırından sıcakkcık ekmek getırmıs bende salata ve ıspanak ıle doymamısım gozüüm de ac ya ee hangınız olsanızsıcacık ekmege hayr derdınız kı demıi????sacımıcekmeee tammmııııııııııııııııııııııııı aglarımbakkk

şimdide sen gitmişsin
akşam mısır gevreği süt yedim süt çok fazla şişkinlik yaptı :100:

dolapta tatlı var bende onun hayalini kuruyom ama daha yemedim yemeyecem inşallah
şimdide sen gitmişsin
akşam mısır gevreği süt yedim süt çok fazla şişkinlik yaptı :100:

yok yok buralardayım canım ben nette geziyordum

bugünkü mönüm

sabah:bir dilim karpuz (Noranın dediği gibi dilimin dilimi değil) 1 kk kadar peynir küçük bi ısırık simit

ara:bir bardak süt bir çay kaşığı tarçın bir çay kaşığı türk kahvesi ile (değişik bi tat oldu)

öğlen:semizotlu yoğurt

akşam:bir buçuk yeşil elma 2 kaşık yoğurt

az gibi görünüyo ama 4 gündür yediklerimin haddi hesabı yok

Son düzenleme:
yaf esım ark.gıttı gelıp senıde alıcam bıs araba ıle ugrasacagız dedı ark.eı aradı nerde kaldın dıye bısımmkı daha orta da yok kafayı yedım heeeeeeeeeeeeeeeeeee ne yapımm sıkıldım ahanda ezan okunuyorr ben kactımkıslarrr ibadet vaktıınsl..HAYDI ALLAH IMA EMANETSINIZ INSL.... YARIN GORUSURUZ INSL....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…