merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim
kilom dün 69 700 idi bu sabah 70 olmuş tam sınırdayım yani
5 kilo vermem lazım
selammmm kızlarrrr, sınavı atlattım geldimmmmmm, nasılsınızzz herkesçikler iyidirrrr umarımmmm, 15 gün sonra belli olcak sonucu bakalım hayırlı birşeyler gelsin diye dua ediyorummmmmmmm:)))))))))
ya kızlar ben kilo vermemi hızlandırmak istiyorummm, aslında ben en başta 76dıydım ama çizelgemi 75 ken yaptığım için sonra bir daha değiştirmedim ona göre 9 kilo vermiş oluyorummm zatenn ama ben hep ayda 2- 2.5 arası verdim en çok, bana azzz geliyor en azından haftada 1 kilo olsaydı sizce hızlandırmak için neler yapabilirim, troid problemim var biliyorumm o yüzden az veriyorum ama yinede haftada 1 kilo vermek zor olmasa gerek genelde menularime dikkat ediyorum günde en fazla 2 dilim kızarmış ekmek yiyorum, saat 5 den sonra meyve yememeye çalışıyorummm yemeklerimi en geç 7.30 da yemiş oluyorumm hatta geçen hafta hep akşam yemeğimi saat 5 te yedim sonra da birşey yemedim, şimdi sınav geçti hareket olayını arttırabilirim aslında:)) ama işe yarar mı bilmiyorummm tecrübeliiiiiiiiiiiii arkadaşlara duyrulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neler yapabilirimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bilmiyorum gamzem zaten bi şişkinlik var bende, maydanoz olsaydı maydanoz suyu yapıcaktım ama yok malesef
Benim canımda zero istedi yaaabak saat 3 olmak üzere 4 e bişi kalmadı dayan, temmuzun 20sine kadar görücez hedefleri bebiş
Yaaaa bende alışveriş yapmak istiyoruuumHayırlı olsun pabuçlar
BEbiş pilav yasakYani kaçamk sayılıyor onun dışında güzel menü, cuma gününe daha var 2 kaşık pilavı görmeyebiliriz o yüzden
Yanında da kahve iç gamzem tok tutarBen içiyorum şimdi, öğle yemeği yemedim zaten canım istemiyor
Maydanoz suyu yapmak zorunda değilsin salatana bolca maydanoz at, maydanozun ödem söktürdüğü kanıtladın artık
Yeme canımHedefine çok yaklaşmışsın, koruma döneminde az az yersin nasıl olsa istediğini ama şimdi yeme
dayanıyommm norammm merak etme gönderim sanada bi zero
bendede şişlik var akşama bendemi içsem ne yapsam şu maydonoz suyundan
teşekkür ederim canım netten aldım bakalım ne zaman gelecekler?...pilav konusunda haklsın bu ara kaçırıyorum çok .yememem lazım ama yiyom valla...bugün son olsun inşllh...
olum milletin işi gücü var, tatili var, biz sap gibi burdayız
yaaa nerde bu kızlaaarr yaaa
daha erken ya tatil için hele önce bi zayıflasalardı
Valla ben ağustosa kadar burdayım
oooo bi aksilik olmazsa 65in altına bile düşerim tatile gidene kadar
Bak heyecanlandım
Bende senin gibi olabilcem di mi gamzem, 60lara inicem
ay gamze senin başlangıç kilondayım
Bi de rakip olcaz
tabiki iniceksin noram sen bu gidişle beni bile sollayacaksın gör bak
hem şu anda inan bana spor seni çok sıkılaştırdı yan yana gelsek sen benden zayıf durursun
bence şimdiden kendine bikini al limon sarısı olsun
tatile nereye gidicen ben burdayım bu yaz belki ağustos sonunda izmire giderim ama zor biraz
len boy farkımız var harcama kendini
hem ben 3 buçuk ayda 10 kilo verdim sen 15.Allah hızını daim etsin
Valla 40-42 giyiyorum gamzem , 44 ün altına mümkün değil giyemiyordum, bunu 36 a indirmek istiyorum eskisi gibi, hala pantolonlarım duruyor bakıyorum öyle, ben neymişim eskiden diyorum aaah ah
Ben bikini aldım yaa pentiden turuncu38 beden aldım, nasip olur inşallah
Biz fethiyeye gideriz hakkoyla gamzem bu sene, geçen sene de ordaydık çok beğendikEğer o gelemezse tekirdağa giderim şşarköyde akrabalar var ,1 hafta orada takılırım
kaç haftadır duraksamalardayımama şimdi plates ve yürüyüşle sahillere çok sağlam bi giriş yapıcam
Hoşgeldin canım, ne güzel çizelgende hazır
Boyun kaç, 65 yeterli olacak mı sana :26:
Spor yap kızıımUmarım sınavdan güzel sonuç alırsın, biz napalım topikte ki kızların yarısından fazlası bir takım sebeplerle ortada yok, kalan sağlar bizimdir diyip, kilo vermeye çalışıyoruz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?