70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim
kilom dün 69 700 idi bu sabah 70 olmuş tam sınırdayım yani
5 kilo vermem lazım

selammmm kızlarrrr, sınavı atlattım geldimmmmmm, nasılsınızzz herkesçikler iyidirrrr umarımmmm, 15 gün sonra belli olcak sonucu bakalım hayırlı birşeyler gelsin diye dua ediyorummmmmmmm:)))))))))

ya kızlar ben kilo vermemi hızlandırmak istiyorummm, aslında ben en başta 76dıydım ama çizelgemi 75 ken yaptığım için sonra bir daha değiştirmedim ona göre 9 kilo vermiş oluyorummm zatenn ama ben hep ayda 2- 2.5 arası verdim en çok, bana azzz geliyor en azından haftada 1 kilo olsaydı sizce hızlandırmak için neler yapabilirim, troid problemim var biliyorumm o yüzden az veriyorum ama yinede haftada 1 kilo vermek zor olmasa gerek genelde menularime dikkat ediyorum günde en fazla 2 dilim kızarmış ekmek yiyorum, saat 5 den sonra meyve yememeye çalışıyorummm yemeklerimi en geç 7.30 da yemiş oluyorumm hatta geçen hafta hep akşam yemeğimi saat 5 te yedim sonra da birşey yemedim, şimdi sınav geçti hareket olayını arttırabilirim aslında:)) ama işe yarar mı bilmiyorummm tecrübeliiiiiiiiiiiii arkadaşlara duyrulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neler yapabilirimmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim
kilom dün 69 700 idi bu sabah 70 olmuş tam sınırdayım yani
5 kilo vermem lazım

Hoşgeldin canım, ne güzel çizelgende hazır

Boyun kaç, 65 yeterli olacak mı sana :26:

Spor yap kızıım Umarım sınavdan güzel sonuç alırsın, biz napalım topikte ki kızların yarısından fazlası bir takım sebeplerle ortada yok, kalan sağlar bizimdir diyip, kilo vermeye çalışıyoruz yine

dayanıyommm norammm merak etme gönderim sanada bi zero
bendede şişlik var akşama bendemi içsem ne yapsam şu maydonoz suyundan

teşekkür ederim canım netten aldım bakalım ne zaman gelecekler?...pilav konusunda haklsın bu ara kaçırıyorum çok .yememem lazım ama yiyom valla...bugün son olsun inşllh...

haklısın cnm dilekten haberin varmı msn de karşılaşmadınmı hiç ?

dayanıyommm norammm merak etme gönderim sanada bi zero
bendede şişlik var akşama bendemi içsem ne yapsam şu maydonoz suyundan

Maydanoz suyu yapmak zorunda değilsin salatana bolca maydanoz at, maydanozun ödem söktürdüğü kanıtladın artık

teşekkür ederim canım netten aldım bakalım ne zaman gelecekler?...pilav konusunda haklsın bu ara kaçırıyorum çok .yememem lazım ama yiyom valla...bugün son olsun inşllh...

Yeme canım Hedefine çok yaklaşmışsın, koruma döneminde az az yersin nasıl olsa istediğini ama şimdi yeme

Valla ben ağustosa kadar burdayım

oooo bi aksilik olmazsa 65in altına bile düşerim tatile gidene kadar

Bak heyecanlandım

Bende senin gibi olabilcem di mi gamzem, 60lara inicem

tabiki iniceksin noram sen bu gidişle beni bile sollayacaksın gör bak
hem şu anda inan bana spor seni çok sıkılaştırdı yan yana gelsek sen benden zayıf durursun
bence şimdiden kendine bikini al limon sarısı olsun
tatile nereye gidicen ben burdayım bu yaz belki ağustos sonunda izmire giderim ama zor biraz

Valla 40-42 giyiyorum gamzem , 44 ün altına mümkün değil giyemiyordum, bunu 36 a indirmek istiyorum eskisi gibi, hala pantolonlarım duruyor bakıyorum öyle, ben neymişim eskiden diyorum aaah ah

Ben bikini aldım yaa pentiden turuncu 38 beden aldım, nasip olur inşallah

Biz fethiyeye gideriz hakkoyla gamzem bu sene, geçen sene de ordaydık çok beğendik Eğer o gelemezse tekirdağa giderim şşarköyde akrabalar var ,1 hafta orada takılırım

banada 42 dar gelmeye başlamıştı en son hatta gömleklerimin düğmesi kapanmıyordu.
canıma tak etmişti şu anda zorla 38 e giriyorum.bnmde hedef senin gibi 36 beden
inş olucaz noram
bikinin hayırlı olsun ben hala cesaret edepte alamadım denemeye bile cesaret edemiyorum nasıl giyipte salına salına
yürüycem merak ediyorum
fethiyeye hiç gitmedim ben inş seneye gitmeyi düşünüyorum işten güçten fırsat bulursam

hoşbuldumm noracım
boyum 1 68 65 kilo bi görsem daha aşığılarada inmeyi isterim tabi

topik olarak kurallarınız varmı ona yanlış bişeyler yapmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…