hoşbuldumm noracım
boyum 1 68 65 kilo bi görsem daha aşığılarada inmeyi isterim tabi
topik olarak kurallarınız varmı ona yanlış bişeyler yapmıyım
kilo vermiş olanlar bana biraz tüyo verebilir mi? okullar açılana kadar 60a inebilir miyim? neler yapmalıyım bunun için?
Canım aslında yok ama buraya ne kadar çok gelirsen senin için daha faydalı olabilirizYani buraya da zaman ayırmalısın
Biz cuma günleri tartılıyoruz, her hafta kilo verenlerin yazıldığı bir listemiz var, cuma dışında tartılmamalısın
Kural sayılmaz ama yapman gereken en önemli şey bizlerle menünü paylaşman, çünkü menü paylaşımında hem sen hatalarını göreceksin hemde arkadaşların menüsünden de yeni fikirler edinirsin
Biz burada diyet yapmıyoruz zaten, bol bol su içiyoruz, spor yazpıyoruz, kalorisi yüksek olan herşeyden uzaktayız, sebze ağırlıklı besleniyoruz ve çene çalıyoruz, biz farkında olmadan kilolar gidiyor
kıştan beri diyetteyim ama arada sigarayı bıraktım ve verdiğim kiloyu geri aldım
daha önce başka bi topikte zayıflamaya çalışıyodum ama oradaki kızlar artık pek uğramıyolar eee bende zayıflamak istiyorum fitt olmak istiyorum .en güzeli arkadaşlarla beraber zayıflamak hem muhabbet edilir hemde birbirimizden etkilenip yedikşlerimize dikkat ederiz diye aranıza katıldım
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara inerizz
ozman esine gecmis olsun canimcanım benim bişeyim yok eşimi götüreceğiz dişçiye, 3 yıldır erteliyor, 3 yıl önce başlasa bitmişti çoktan şimdi 2 dişi gitti çektiler belki o zaman yapsaydı kanal dolgu kurtarırdı dişi, şu erkeklerin dişçi korkusuda bana çok komik geliyor
15:30 da randevumuz var geçen hafta gitmedik yanında bu hafta gelin illa diyor ordan sonrada birkaç şey bakarım kzıma , biraz gezer geliriz
affiyet olsun pisimya ne alıntı yapıyo ne beğene tıklıyo iyice kafayı yedi benim net
suziiiiiiiii hurka yedim geldim öğle yemeğinde çok güzeldi
proteinde miktar önemli degildin sanirsam keske fazla getirseydin seker :26:4 te noram daha çok var yani hata bende ama salatamı üşendim yapmadım salatalık domates getirdim 1 er tane
oda haliyle doyurmadı.burdada dağın tepesindeyim bi b... bulamıyorumyaban mersini var yesemmi acaba?
güle güle kullan tatlimselam kızlar,
alışvewriş manyağı oldum çıktım.daha geçen 3 çift aldım şimdi yine bakıyorum nerde giyceksem o kadar ayakkaıyı??kocişin haberi yok daha 3 çiftten nasıl söyl,ücem bilmem.maaş yatmaya başlıyor ya bu ay gözünü çıkarmam lazımmenümü yazayım
sabah.1,5 dilim tam buğday,1 salatalık,1 kk peynir,3 zeytin
ara yok
öğle 1 kepçe taze fasulye 2 kaşık pilav yoğurt
ara
meyve
akşam taze fasulye yoğurt
ben birgün tartiyi böyle sutliyacamahandaböle yapkısss ama devlet malı Eki Görüntüle 441846
hosgeldin canim aramizaAranıza katılabilir miyim?
Adım Ela
Kilom 76 hedefim şu anlık 60
sende hosgeldin canimmerhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim
kilom dün 69 700 idi bu sabah 70 olmuş tam sınırdayım yani
5 kilo vermem lazım
cok sükür atladin canimselammmm kızlarrrr, sınavı atlattım geldimmmmmm, nasılsınızzz herkesçikler iyidirrrr umarımmmm, 15 gün sonra belli olcak sonucu bakalım hayırlı birşeyler gelsin diye dua ediyorummmmmmmm:)))))))))
ya kızlar ben kilo vermemi hızlandırmak istiyorummm, aslında ben en başta 76dıydım ama çizelgemi 75 ken yaptığım için sonra bir daha değiştirmedim ona göre 9 kilo vermiş oluyorummm zatenn ama ben hep ayda 2- 2.5 arası verdim en çok, bana azzz geliyor en azından haftada 1 kilo olsaydı sizce hızlandırmak için neler yapabilirim, troid problemim var biliyorumm o yüzden az veriyorum ama yinede haftada 1 kilo vermek zor olmasa gerek genelde menularime dikkat ediyorum günde en fazla 2 dilim kızarmış ekmek yiyorum, saat 5 den sonra meyve yememeye çalışıyorummm yemeklerimi en geç 7.30 da yemiş oluyorumm hatta geçen hafta hep akşam yemeğimi saat 5 te yedim sonra da birşey yemedim, şimdi sınav geçti hareket olayını arttırabilirim aslında:)) ama işe yarar mı bilmiyorummm tecrübeliiiiiiiiiiiii arkadaşlara duyrulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neler yapabilirimmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaay suzim bi Türk kahvesi yapta içelim ya
valla ne iyi olurdun biri yapsada icsekaaay suzim bi Türk kahvesi yapta içelim ya
için için kesti beni
bizede yapsaydin keske tüstüm banane :84:
valla ne iyi olurdun biri yapsada icsekyemege yedikden sonra iyi giderdin
kiz buse sen sigariyi biraktin dimi yoksa geri basladinmiona göre ya sacini cekecem yada sevip oksaliycam seni
orta mı şekersiz mi nası içersiniz :80:
Ne ortası kız
Biz kim şeker kimhatta biz kim kahve kim sen direk su şeyet bize
dilek gelemiyor
betül nezaman gelecekdin acaba
mona nerelerde
nesli de hastaliklan ugrasiyor
balli ehliyet sinavina girecekdin insallah kazanir
minede yok ortalikda
kizlari sayayim belki ceee deyip girerler
aklima simdilik bu kadari geldi :44:hepsini öpüyorum
sekerli desem nora sacimdan ceker korkuyorum :18:orta mı şekersiz mi nası içersiniz :80:
afferim kizBıraktım anneeemm
Zaten o yüzden bi duraksamalar bi kilo almalar fln oldu
Ama bu hafta toparladım suzim
Yeşilaycıyım artıkHakko da bıraktı
ballı bugün mü giricekti sınava :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?