günaydin kizlar hemen kacacam toplandiya bi bakayim dedim benim sekerlerime
geri dön geri dön
kactim geri kizlar
eşim snickers getirmiş bide enerji içeceği..bunları niye getirdin dedim sana getirdim dedi.bende ben zayıflayıncaya kadar bu ewe sudan başka içecek we çikolata aburcubur girmeyecek demiştim dedim..neyse dolaba koydum yemicem dedim.herşeye dayansam çikolataya dayanamıyorum..ben bu yaşıma kadar çikolata yemeden uyuyamayan biriydim..şeytan dürttü gittim dolabı kapısını açtım aldım snickers ı..tam hepsini yicektim ki wazgeçtim çeyreğini yedim geri koydum.inşallah şeytan dürtmez yine..dürtüyorda inşallah ben kanmam..aslında yerdim hepsinide sabah tartıda güzel bir rakam gördümde ondan yemiyorum..
cikart canim o seytani icindenwe o pis şeytan yaptı yapacağını..geldi 1200kalori
hasta olursun dilek yememeslik yapma canimDilek arada bi bakıyo size ama dertler derya olmuş bende bir sandaldurumu.
bende hic sevmembiraz yaptım ama sıkıldım bıraktım pufffffffff ütüden nefret ediyorummmmmmmmmmm
canim benim yaof kızlar çok kötüyüm. bugün deli gibi yedim hala açım. mutfağa girip çıkıp ağzıma birşey atıyorum.
nerdesinizburası benim için çok önemliymiş..
neden kilo aldığımı hatırladım. çünkü sıkılıyorum çünkü bunalıyorum ve bura da da konuşacak kimse yok
eşim evde yok. bu şehirde arkadaşım yokyalnızım yalnızım sizde yoksunuz moralim berbat
yeniden 44 beden olmak istemiyoru
neyin var minem :26:
canımmmm
bütün gün nete giremedim
biraz rahatsızım okusamda cevap yazamıyorum
şuanda geçmişi bitiremedim
tam kapatıyordum senin yazdığını gördüm alıntılayayım dedim
zayıflamışsın demişler kesinlikle sporun faydaları
keşke bende yapabilsem ama sıcaklar geldi
yerimizden kıpırdayamıyoruz
görüşürüz tatlım gelirim yine
iyigeceler kızlar
minderimiyi canim ne yapalim kaynanamlardayiz:82:sen nabiyonnn?
geziyom yawrum,haftasonu donucez..hayatim normale donucek..eskisi gibi foruma gelicem isallah
ozlediniz mi uleyn benii
nabionn suzimmm
ceeeeeeeeee
noldu canim,gecmis olsun:26:
gitme pisim ben geldimmm
off canim ya kiyamammmevde belgesel izleyebilirsin,ya da bol bol film indir netten..gym falan varsa uye ol,ya da belediye kurslar aciyo ona yazilabilirsin..ya da yeni bir dil ogrenebilirsin..sana guzel bir belgesel onerebilirim canim,papagan manyagi oldugum icin australia land of parrots cok tatli papaganlar var ya da eve papagan alsana yawrum pisiye arkadas gelsinnn
insallah neticede güzel olur canimvalla başladım bugünden nora, bugün oğlumu okula bırakıp 3 saat boyunca dolandım, eve gitmek gelmek hep yürüyerek tabi sonra da akşam yemekten sonra 1 saat spor yaptım, temmuz ayının 1 ine kadar nasip olursa kendimi kampa alıyorum bakalım işe yarayacak mı:)))
atlattım suzimmm ya bakalım netice ne olacak bu ingilizler nasıl değerlendircekler benim sınavı:) sen nasılsın keyfin yerine geldmi biraazzzz
günaydin hasretcimgnydnlar nasılsınız
nette problm war sanırım bugun bu yazıyı yazmak ıcın ugrasıorum suan donup duruyo
günaydin sekerherkse günaydınnnn
bu gün menümü paylaşmıcam.kafama göre takılıcam
günaydin canimgünaydın,
geçmişi okumadım henüz, umarım herkes iyidir.
dün akşam yemeği yerine feci kaçamaklar yaptım:26:
biri beni dövsün
haftasonu annmle alıswerıse cıktk
su yenı moda uzun etekler warya cok begenıorum onları
dedım alıım denemek ıcın 42 sını aldım
calısanlardn bırı bune kndıne hakaret edıosun dıyerek 40 ını werdı onuda gıydm belm de durmadı dustu
38 gıydm yıne bol geldı
ben sookkkkkk
ama nasıl sımardm anlatamm
tabı kesn kalıp buyuktr yoksa nerde bende 38 bedn
günaydin busecimGünaydın kızzlar
Bu da dünkü menüm
Sabah:
2 dlm tam buğday ekmek
1 domates
1 salatalık
2 kk peynir
Ara: yok
Öğlen: yok
ara: yok
Akşam:
1 kase çorba
2 yk kıyma kavurması
1 domates
:26::26::26:ben hiççç iyi değilimmmmmmmm
tesekkürler canim bilgin icinKizlar bir arkadasim kizi cok kilolu oldugu icin ve kucuk oldugundan diyete uymuyor bu yuzden arkadasim her sabah bir cay kasigi kadar corek otu veriyor bunu verince gun icinde fazla yemiyor diyor aklima geldi soyleyim dedim belki ilginizi ceker
tekrar gecmis olsun neslimmmmgünaydın kızlar
kaç gündür uğrayamadım çok özledim sizi
ben geçen salıdan buyana gribim ama nasıl bir grip böyle anlamadım
hayatımda ilk kez bukadar sümüklerim akmıştır
kulaklarım bile tıkandı
hala aynıyım daha geçmedi
çocukda bende grip
babamızada bulaştırdık
olduk mu 3'ü bir arada offf çok hastayım
bulaştırcak birileri varsa vermek istiyorum hapşuuuuu
offff sizler naptınız havalarda çok sıcak
kactim geri kizlar