70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yawrum temmuza kadar 8 kilo mu vercen:26:1 ayda fazla diil mi yauww:18:

tuvalet sorunu olanlar sabah ac karna maydonoz suyu icerseniz,klozeti sel goturuyo haberiniz olsunnnn

yavrucuk hedefler büyük Maydanoz suyunu bende söylüyorum da işte sakalımız yokki sözümüz dinlensin

Sen neler yaptın, durumlar ne bi söyle

bak senn nıye agladın sımdık yawwww bıs varız topıkte olmasakda sen yaz bıs gelınce okuruz cıcımm aglama tamm mı burası herkes ıcın guselll ve motoo ugrastırıcı dusunsene sen yazarjken bıle kalorı gıdıyor hehehhe yaa bacummmm durr sıkı sıkı sarılımmm bır dahaaaaa cıcımmmmm uzulme utun umarımbıtmıstırrr hehe dunde esım geldı aldı benı st 8,5 da gıttık 11,5 da geldıkkk tabi kacamak yaptımm vee araba diillll yürücezz didim eşimde onayladı bılıyorya sıkılcamı kacamaktan sonraaa yarım st kdr yurudukkk hemen yattık ammm ılac ıcmeyı unuttummm sbh esım ıcın alarm a kalktım goslerımı acar acmazz amanınnnnnnnn ilaçç ıcmeyı unuttum dedımmm nasıl etkı ettıyse bana sımdı temıslık bıtttı ara mıda yedımm pılates e devam hehehe

krem ceket 12.99tl

siyah ceket 19.99tl, ve su yeşili pantolonu da aldım oda sanırım 19.9dı

birde bu elbise 13.tl

o ceketten bendee ıstıyorum fıyatıda ckk uygun sıtenın adını mesaj atsana bayb bayıldımmm ole bırsey ıstıyorumm tabıı beden lerı varsaaa

yavrucuk hedefler büyük Maydanoz suyunu bende söylüyorum da işte sakalımız yokki sözümüz dinlensin

Sen neler yaptın, durumlar ne bi söyle

canim kaynanamlarda oldugumuz icin cok dikkat edemiyorum ama salata,yesilcay,maydonoz suyu surekli iciyorum..+500 um simdilik..eve cumartesi donucez isallahben de sahalara donus yapicammmm

krem ceket 12.99tl

siyah ceket 19.99tl, ve su yeşili pantolonu da aldım oda sanırım 19.9dı

birde bu elbise 13.tl
ay kiyafetler ccok guzel canim,gule gule kullanfiyatlari da cok uygunmus..nerden aldin cabuk soleeehos 58 olana kadar kiyafet almiycamama bakarim en azindan,,

saol canım hoşgeldin bu arada bende artıdayım hiç dikkat edemedim hastayım bide grip
canım vip magazası asso giyimden aldım tatlım

sabah
-7:15
-2 zeytın
-1 dılıme yakın cavdar ekmegi
-yarım k.k.peynır
-1-2 catal domates+salatalık

ara
-11:00
-1k.kase mısır gevregı sutsuz

ögle
-14:00
-1 tavuk kanat(teflonda kendı yagında)
-yesıllıkmarul
-2bıber közlemesi

ara
-bilmiyorum suan

akşam
-kuru fasulye pısırcem
-2-3y.k kuru fasulye
-salata

ileveler
-2 kupa yesıl cay
-3 lt tamamlarım suyumu
-sporumu en az 1 st yaparımınsl...

canım vipde kadın bölümünden mağazalar varya ASSO orası çok uygundu bugğn
herzaman gelmiyo geldinmide kapışş kapış
bugğünde bittiyo çok güzel şeyler var

cokk atlı seylervar orda yaa pekı bedenlerı tutuyormuuu maas yatsnda bende bakımmmmmmmmmmmmmmmm

MEnünü beğendim Suzancım, kahvaltıda sebzeleri daha yoğun tüketebilirsin, kuru fasulye de miktarın az olması iyi olmuş

Nesli hayırlı olsun kıyafetlerin, çok şıklar

KAHWLTI COK AZ DIILMI Seker yaaaa

cokk atlı seylervar orda yaa pekı bedenlerı tutuyormuuu maas yatsnda bende bakımmmmmmmmmmmmmmmm

canım ben kapalı bayan olduğum için elbiseleri bir bedeb büyük alırım genelde
pantolonlarıda çok dar kesimleri bir beden büyük alıyorum
geçen aldığım kargo ürünlerim geldi
siyah bir elbise almıştım 19tl çok güzelmiş bide iç giyimi alırken çok utanırım
bayan olsun erkek olsun sistina vardı 2 hafta önce vipde kargo bedavayken ürünleri çok ucuzdu içgiyimin
aldım bi kaç bişey onlarda geldi ay çok hoşlar ya
valla kötü sardım ben buraya

menün güzel canım çok beğendim
inşallah kilonu azaltana kadar böyle azimli gidersin
sonrasında zaten yavaş yavaş oturcak tatlım

menum
sbh az peynır salatalk
4 sıyah zeytn
yarm dılm ekmek
yarım haslama patates

ara

form cay
seftalı

oglen

1 haslama patates ayran

ara

seftalı yeslıcay

aksam

salata corba yogurt yada ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…