menum
sbh az peynır salatalk
4 sıyah zeytn
yarm dılm ekmek
yarım haslama patates
ara
form cay
seftalı
oglen
1 haslama patates ayran
ara
seftalı yeslıcay
aksam
salata corba yogurt yada ayran
sağolun kızlar yorumlarınız için benim moral yerlerde akşam gelirim inşallah şimdilik depresif takılmaya devam
yarım haşlanmış patatesin 1 dlm ekmekle aynı olduğunu düşündüğümüzde menün olmamış tabi ki
Sorun sadece patates de değil, öğlen çok az hasret, patates en son trcih edilmeli başka şeyler yemeliydin
blıorum cnm yaaa
ewde yanmda gtreblecegm hc bısı yoktu kı
mecbr onu gtrdm onuda yıyemedm zaten
ayran ıctım sadce
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bebelak arada olur böyle tabi ki ama ben yine de söyleyeyim istedim, aç kalma bence , çantanda her zaman erik, elma vs. bulundur, iş yerine yoğurt al, yoğurt kaç kere benim günümü kurtardı , çok tok tutuyor, ayran uykunu getirir, bir de aç kalıyorsun ki uyuyp kalırsın bak masa başında
herkes gezmelerde senelık ızne cıkmalarda bodrm antalya alanya turlamalrda
bızse hergun aynı
3 gun ızın yaptım ewde gectı gunlerım
hergun aynı sey ew ıs ew ıs
wee tabı sorumluluklarmda ayrı bısı agır gelıo bna bunlar
sewdıceme bısı dıyemıorum da
o hıc ızın kullanamıo o napsın
allahm bızlere ıı ısler nasıp etsın
sıkldm artık
yınede sukur halımıze ama
Hasretcim eğer yapamadıklarımıza, elde edemediklerimize bakarsak bu hayat bizi çok kötü duygulara sürükler.
Tabi insan bazen bunalıyor sıkılıyor ama hiçbirşey olduğu gibi kalmayacak siz çabaladıkça
bnde o bunalmdayım suan canm
hem sukredıorum hem uzuluorum tuaf bıseyn ıcerısndeym
yaz geldı gezmk ıstıo ınsan
belkıde bole gecen ılk yazm ondan zorlanıorum:18:
Olabilir canım ama herkesin gezip tozduğu yok buna emin ol, zaten herşeyin bi yeri var devamlı gezen bi insan olsan sana o da mutluluk vermeyecek mesela çalışmak isteyeceksin bu sefer
Güle güle giy aldıklarını, biz kadınlar birinden duyduk mu hemen atlıyoz gibi geliyo. Kim başlattı bu alışveriş furyasını bilmem ama, bakıp gördükçe ben de istiyom valla. Ama internetten bedenlerine, kumaşına emin olamadığım için almadım hiç. Fazla kaptırmayın kızlar kendinizi, ay sonu bütçenizi de düşünün.saol canım hoşgeldin bu arada bende artıdayım hiç dikkat edemedim hastayım bide grip
canım vip magazası asso giyimden aldım tatlım
Slm kızlar,
Herkese merhabalar,
Çok yoğun bir hafta geçiriyorum, bir taraftan sınav, bir taraftan işyerinde rapor çıkarmalar falan. Geçmişi de okuyamadım, kusuruma bakmayın. Şimdi bir sorum olacak, biz cuma günü otelde olacağızya, Afyon 'da perşembe sabahtan bildirim atsam olur mu, olmazsa, izinli sayılsam olur mu? Malum, otelde bildirimim yapamam, bir cevap veriverin gari, Blackcat mi yapacak listeyi bilmiyorum ama?
Herkese güzel ve eksiliiiiiiiiiiiii bir gün diliyorum
gecen senede oleydm cnm hep gezıodm
artık bıkmıstm allhm bı ıse gıreym feln dıodm
smdıde ıs oldu tatl ıstıorum
bı turlu ortası olamadı yaaa
yok be noracık dipteyim aslında ama:)) neşeli olmaya çalışıyorummmm, malum stress de olumsuz etkiliyor, bayağı dertlerim var bu aralar aile meseleleri ama napalım dert hep var hep de var olcak en iyisi onlar yokmuş gibi davranmakkkk, tek gözardı edemediğim azar azar kilo vermek bugün tekrar tartılıp yağ kas su oranımı yazdımmm deftere baktım mayıs ayının 30 dan beri sadece 1 kilo vermişim canım sıkıldı ama bakalım sporu attırmak işe yarayacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?