Kızlar her ayın1 i topikte fotoğraf yükleme günü olsun mu
Böyle 1 ayda ne kadar dobiç kaldınız, ne kadar değiştiniz görürsünüz, hemde bı bazı arkadaşları motive edecektir
Böyle 1 ayda ne kadar dobiç kaldınız, ne kadar değiştiniz görürsünüz, hemde bı bazı arkadaşları motive edecektir
Kızlar topik olarak yeni motivasyonlara ihtiyacımız var ve fotoğraf bu konuda kilo veren yada vermeyen herkesi çok güzel dürtüyor
Eğer sizde okeylerseniz her ayın 1i fotoğraf yükleme günü olsun , ben onay verenleri not alacağım, eğer kısçeler onaylarsa, cuma günü tartılma gibi bir gelenek haline gelsin fotoğraf günü
Evet yada Hayır diye fikrinizi yazarsanız çok sevinirim
Spor işe yarar canım, ayrıca kilo vermek sabır işi, biz hep psikolojik olarak yedik, malesef bunu aşamadıkça zayıf olmamız mümkün değil...
Yavaş kilo verince yiyoruz.
Birileri moralimizi bozuyor yiyoruz.
Sıkılıyoruz yiyoruz.
İstediğimiz birşey olmuyor yiyoruz.
Ve yedikçe daha da mutsuz oluyoruz malesef.
Sonuçta 7 kilo vermişsin bu büyük bir başarı, bi 7 kilo daha gidebilir, senin kilon azaldıkça zaten vermen yavaşlayacak normal olan bu
Kızlar topik olarak yeni motivasyonlara ihtiyacımız var ve fotoğraf bu konuda kilo veren yada vermeyen herkesi çok güzel dürtüyor
Eğer sizde okeylerseniz her ayın 1i fotoğraf yükleme günü olsun , ben onay verenleri not alacağım, eğer kısçeler onaylarsa, cuma günü tartılma gibi bir gelenek haline gelsin fotoğraf günü
Kızlar bu durum cuma gününe kadar fikirlere açıktır, cumaya kadar herkes fikirlerini belirtirse sevinirimOlumlu ve olumsuZ cevapları not alıyorum
fikri çokkkkkkkkkkkkk beğendim gerçekten motive edici olurrr herkes için fakat ben bu konuda eşimle mutabakat sağlayamayabilirim dolayısıyle biraz zor benim için foto yüklemek kızlarrr
fikri çokkkkkkkkkkkkk beğendim gerçekten motive edici olurrr herkes için fakat ben bu konuda eşimle mutabakat sağlayamayabilirim dolayısıyle biraz zor benim için foto yüklemek kızlarrr
Canım forumdaki kişisel albümlerini forum üyeleri dışında kimse görmüyor, ve paintte yüz kısmını boyayarak çok kolay gizlilik sağlayabilirsin..
Hem böylece kızlar sana nereni ertimek için daha fazla çabalaman gerektiğini de söyleyeceklerdir, ama zorlama yok tabi, yine de herkesin katılımı olması gerekiyor:26:, o yüzden senin adına olumsuz olarak not aldım canım şimdilik
hayırdır black umarım kötü bişey yoktursağolun kızlar yorumlarınız için benim moral yerlerde akşam gelirim inşallah şimdilik depresif takılmaya devam
mazeretin varsa neden olmasınki perşemde olur yada bildirim yapmazsın canımSlm kızlar,
Herkese merhabalar,
Çok yoğun bir hafta geçiriyorum, bir taraftan sınav, bir taraftan işyerinde rapor çıkarmalar falan. Geçmişi de okuyamadım, kusuruma bakmayın. Şimdi bir sorum olacak, biz cuma günü otelde olacağızya, Afyon 'da perşembe sabahtan bildirim atsam olur mu, olmazsa, izinli sayılsam olur mu? Malum, otelde bildirimim yapamam, bir cevap veriverin gari, Blackcat mi yapacak listeyi bilmiyorum ama?
Herkese güzel ve eksiliiiiiiiiiiiii bir gün diliyorum
bende sevmiyorum fazla harcamayı malum muhasebeciler cimri olur zatenGüle güle giy aldıklarını, biz kadınlar birinden duyduk mu hemen atlıyoz gibi geliyo. Kim başlattı bu alışveriş furyasını bilmem ama, bakıp gördükçe ben de istiyom valla. Ama internetten bedenlerine, kumaşına emin olamadığım için almadım hiç. Fazla kaptırmayın kızlar kendinizi, ay sonu bütçenizi de düşünün.
çok iyi olur tatlımda benim kociş izin vermiyor artık resim koymamaKızlar topik olarak yeni motivasyonlara ihtiyacımız var ve fotoğraf bu konuda kilo veren yada vermeyen herkesi çok güzel dürtüyor
Şirket toplantısı canım, cıslardan uzak duramicam ama, kırk yılda bir derlerya öyle işte. Onun için can boğazdan gelir misali herşeyden yiyecem, çok olsa 2-3 kg. artıya geçerim, dönünce telafi ederiz.Canım Black yapıcak herhalde bilmiyorum, bunalmda kendisi ulaşamıyoruz
Sen perşembe günü tartıl bebeiş bildirim yap zaten listeyi kimin yapacağı belli olur o zamana kadar
Sana kolay gelsin canım, otelde kutlama fln var herhalde :26: Cısslardan uzak duur
İşte bu senin yarattığın psikoloji tatlım
Ben isitoyrum faceni, atsana bana canım. Bakarım ordan, sonuçta eşin face koyduğun fotolara kızmıyor mu, benim eşim de kızıma yasaklattı face, fotoları alıp kullanıyolar diye de. Bunların hepsi böyle demek ki, ben de foto koymuyom o yüzden. Ama dediğiniz gibi yüzümüzü kapatıp ekleyebiliriz, ne olcak ki o zaman, yüzün görünmeyince sorun olmaz.hayırdır black umarım kötü bişey yoktur
mazeretin varsa neden olmasınki perşemde olur yada bildirim yapmazsın canım
bende sevmiyorum fazla harcamayı malum muhasebeciler cimri olur zaten
ayrıca bilmediğim ibr marka kullanmadım firmalar zaten belli
kumaşını kalitesini daha önce alışveriş ettysen mağazasından biliyorsundur
ona görede sitesinden de alabiliyorsun
ay sonu düşünmeden bilinçsizce yapılan harcamalara çok karşıyım
herzaman ayağını yorganına göre uzatıcaksın
çok iyi olur tatlımda benim kociş izin vermiyor artık resim koymama
kimseyi tanımıyorsunuz aranızda erkek olmadıgı kötüye kullanılmadıgı ne malum resimlerinizin
örneğin geçende güz<ellik yarışmasında bir kısçenin resmiyle yarışmaya katıldı birileri
sahte çıktı
vb gibi şeyler tatlım
ama facemde var resimlerim eklemek isteyen arkadaşlarım özelden yazışırım olurmu arkadaşlar
aksi takdirde çok güzel fikir noracım bence yapın
Canım forumdaki kişisel albümlerini forum üyeleri dışında kimse görmüyor, ve paintte yüz kısmını boyayarak çok kolay gizlilik sağlayabilirsin..
Hem böylece kızlar sana nereni ertimek için daha fazla çabalaman gerektiğini de söyleyeceklerdir, ama zorlama yok tabi, yine de herkesin katılımı olması gerekiyor:26:, o yüzden senin adına olumsuz olarak not aldım canım şimdilik
Ben isitoyrum faceni, atsana bana canım. Bakarım ordan, sonuçta eşin face koyduğun fotolara kızmıyor mu, benim eşim de kızıma yasaklattı face, fotoları alıp kullanıyolar diye de. Bunların hepsi böyle demek ki, ben de foto koymuyom o yüzden. Ama dediğiniz gibi yüzümüzü kapatıp ekleyebiliriz, ne olcak ki o zaman, yüzün görünmeyince sorun olmaz.
Ben isitoyrum faceni, atsana bana canım. Bakarım ordan, sonuçta eşin face koyduğun fotolara kızmıyor mu, benim eşim de kızıma yasaklattı face, fotoları alıp kullanıyolar diye de. Bunların hepsi böyle demek ki, ben de foto koymuyom o yüzden. Ama dediğiniz gibi yüzümüzü kapatıp ekleyebiliriz, ne olcak ki o zaman, yüzün görünmeyince sorun olmaz.
merhaba arkadaşlar bugünkü menüm
sabah
2 tane pastane poğaçası
şekersiz çay
elma sirkeli ballı su
şekersiz az sütlü neskafe
öğle
yeşil mercimekli ,bir tatlı kaşığı zeytinyağlı ,semizli maydonozlu marul salatası
bir kase yoğurt
kiraz saplı yeşil çay
1 litreden fazla su
şimdiye kadar yediğim içtiğinm bunlar
akşamada karalahana kavurması ve çoban salata yerim
bitkiçayı ve neskafe içerim suyu 3 litreye yakın içerim
Bence isteyen katılsın, zorunluluk değil de, koymak isteyenler koysun, biz de bakıp yorum yapalım.
Şirket toplantısı canım, cıslardan uzak duramicam ama, kırk yılda bir derlerya öyle işte. Onun için can boğazdan gelir misali herşeyden yiyecem, çok olsa 2-3 kg. artıya geçerim, dönünce telafi ederiz.
çok iyi olur tatlımda benim kociş izin vermiyor artık resim koymama
kimseyi tanımıyorsunuz aranızda erkek olmadıgı kötüye kullanılmadıgı ne malum resimlerinizin
örneğin geçende güz<ellik yarışmasında bir kısçenin resmiyle yarışmaya katıldı birileri
sahte çıktı
vb gibi şeyler tatlım
ama facemde var resimlerim eklemek isteyen arkadaşlarım özelden yazışırım olurmu arkadaşlar
aksi takdirde çok güzel fikir noracım bence yapın
nora ablası kızımı koydumbak bakemmm..sewecekmisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?