70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar her ayın1 i topikte fotoğraf yükleme günü olsun mu

Böyle 1 ayda ne kadar dobiç kaldınız, ne kadar değiştiniz görürsünüz, hemde bı bazı arkadaşları motive edecektir

Kızlar topik olarak yeni motivasyonlara ihtiyacımız var ve fotoğraf bu konuda kilo veren yada vermeyen herkesi çok güzel dürtüyor

Eğer sizde okeylerseniz her ayın 1i fotoğraf yükleme günü olsun , ben onay verenleri not alacağım, eğer kısçeler onaylarsa, cuma günü tartılma gibi bir gelenek haline gelsin fotoğraf günü

Evet yada Hayır diye fikrinizi yazarsanız çok sevinirim

Böyle 1 ayda ne kadar dobiç kaldınız, ne kadar değiştiniz görürsünüz, hemde bı bazı arkadaşları motive edecektir

süper fikir
eveeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttt

haklısın beybiii bakalım sporla birşey değişecekmi temmuz ayının 3 ünden sonra türkiyeye gidiyoruz, ve ben en son türkiyeden dönüşümde yemin ettim bir daha aynı halimle gitmicem mutlaka eski kiloma inecem diye:)) bu sefer olsun istiyorum ocaktan beri vermeye çalışıyorum benim değişik bir metobolizmam var , 2 ay hiç kilo vermedim direndi vucudum şimdie işte 27 marttan beri sadece 7 kilo verdim ama hedef tutmadı tabi şimdide istiyorum ki ayın 1 ine kadar günde 3 kere spor yaparsam artarmı verme hızım ama bakalım görelimmm beni en çok stress etkiliyor mutluyken çok kolay kilo veriyorum, mutluluk dediğinde 5 yıldır hayatımda yokkkkk rabbim hayır versinn inşallah hepsi geçecek biliyorummmm önce kilolarrrr gidecekkkk

hedeflerimize varalım inşallahhh

Kızlar bu durum cuma gününe kadar fikirlere açıktır, cumaya kadar herkes fikirlerini belirtirse sevinirim Olumlu ve olumsuZ cevapları not alıyorum

Kızlar bu durum cuma gününe kadar fikirlere açıktır, cumaya kadar herkes fikirlerini belirtirse sevinirim Olumlu ve olumsuZ cevapları not alıyorum

fikri çokkkkkkkkkkkkk beğendim gerçekten motive edici olurrr herkes için fakat ben bu konuda eşimle mutabakat sağlayamayabilirim dolayısıyle biraz zor benim için foto yüklemek kızlarrr

fikri çokkkkkkkkkkkkk beğendim gerçekten motive edici olurrr herkes için fakat ben bu konuda eşimle mutabakat sağlayamayabilirim dolayısıyle biraz zor benim için foto yüklemek kızlarrr

Canım forumdaki kişisel albümlerini forum üyeleri dışında kimse görmüyor, ve paintte yüz kısmını boyayarak çok kolay gizlilik sağlayabilirsin..

Hem böylece kızlar sana nereni ertimek için daha fazla çabalaman gerektiğini de söyleyeceklerdir, ama zorlama yok tabi, yine de herkesin katılımı olması gerekiyor:26:, o yüzden senin adına olumsuz olarak not aldım canım şimdilik

Son düzenleme:

tamam baby düşüncem yinede denicem yani :) öpüyorum hepinizi kaçıyorummmmmmm şimdilikkk

sağolun kızlar yorumlarınız için benim moral yerlerde akşam gelirim inşallah şimdilik depresif takılmaya devam
hayırdır black umarım kötü bişey yoktur
mazeretin varsa neden olmasınki perşemde olur yada bildirim yapmazsın canım
bende sevmiyorum fazla harcamayı malum muhasebeciler cimri olur zaten
ayrıca bilmediğim ibr marka kullanmadım firmalar zaten belli
kumaşını kalitesini daha önce alışveriş ettysen mağazasından biliyorsundur
ona görede sitesinden de alabiliyorsun
ay sonu düşünmeden bilinçsizce yapılan harcamalara çok karşıyım
herzaman ayağını yorganına göre uzatıcaksın

çok iyi olur tatlımda benim kociş izin vermiyor artık resim koymama
kimseyi tanımıyorsunuz aranızda erkek olmadıgı kötüye kullanılmadıgı ne malum resimlerinizin
örneğin geçende güz<ellik yarışmasında bir kısçenin resmiyle yarışmaya katıldı birileri
sahte çıktı
vb gibi şeyler tatlım
ama facemde var resimlerim eklemek isteyen arkadaşlarım özelden yazışırım olurmu arkadaşlar
aksi takdirde çok güzel fikir noracım bence yapın

Şirket toplantısı canım, cıslardan uzak duramicam ama, kırk yılda bir derlerya öyle işte. Onun için can boğazdan gelir misali herşeyden yiyecem, çok olsa 2-3 kg. artıya geçerim, dönünce telafi ederiz.

Ben isitoyrum faceni, atsana bana canım. Bakarım ordan, sonuçta eşin face koyduğun fotolara kızmıyor mu, benim eşim de kızıma yasaklattı face, fotoları alıp kullanıyolar diye de. Bunların hepsi böyle demek ki, ben de foto koymuyom o yüzden. Ama dediğiniz gibi yüzümüzü kapatıp ekleyebiliriz, ne olcak ki o zaman, yüzün görünmeyince sorun olmaz.

Bence isteyen katılsın, zorunluluk değil de, koymak isteyenler koysun, biz de bakıp yorum yapalım.

facede arkadaş çevremiz tanıdığımız bildiğimiz insanlar var akrabaların onun dışında
bir sorun olmaz
ama burda resim ekledim diyorsun tanımadın insanlarda arkadaşlık gönderiyor ee sonuçda 1 2 haftadır isimlerini görüyorsun
insan çekiniyor doğursu canım
ilk resimleri koydum daha silemedimde onları
aslında adm da haklı kimin ne olduğunu bilemiyorsun ki
ama facede ne halt ettiğini ne olduguınu kim oldugunu bilirsin
ve silersin

facede arkadaş çevremiz tanıdığımız bildiğimiz insanlar var akrabaların onun dışında
bir sorun olmaz
ama burda resim ekledim diyorsun tanımadın insanlarda arkadaşlık gönderiyor ee sonuçda 1 2 haftadır isimlerini görüyorsun
insan çekiniyor doğursu canım
ilk resimleri koydum daha silemedimde onları
aslında adm da haklı kimin ne olduğunu bilemiyorsun ki
ama facede ne halt ettiğini ne olduguınu kim oldugunu bilirsin
ve silersin

merhaba arkadaşlar bugünkü menüm

sabah
2 tane pastane poğaçası
şekersiz çay

elma sirkeli ballı su

şekersiz az sütlü neskafe

öğle
yeşil mercimekli ,bir tatlı kaşığı zeytinyağlı ,semizli maydonozlu marul salatası
bir kase yoğurt

kiraz saplı yeşil çay
1 litreden fazla su
şimdiye kadar yediğim içtiğinm bunlar

akşamada karalahana kavurması ve çoban salata yerim
bitkiçayı ve neskafe içerim suyu 3 litreye yakın içerim

Kahvaltını beğenmedim, onun dışında güzel canım, çalışıyor musun neden pohaça tercih etin:26:

Bence isteyen katılsın, zorunluluk değil de, koymak isteyenler koysun, biz de bakıp yorum yapalım.

Tamam öyle olsun o zaman, umarım katılım bol olur :26:

Tatlım birden kilo almak çok zararlı biliyorsun di mi İstediklerini yiyeceksin madem az ye baştan savma öyle

Tamam canım , yapıcaz bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…