Kahvaltını beğenmedim, onun dışında güzel canım, çalışıyor musun neden pohaça tercih etin:26:
Tamam öyle olsun o zaman, umarım katılım bol olur :26:
Tatlım birden kilo almak çok zararlı biliyorsun di miİstediklerini yiyeceksin madem az ye baştan savma öyle
Tamam canım , yapıcaz bakalım
Fotoğraflarına ve kızına baktım canım, çok tatlı Allah analı babalı büyütsün, maşallah
Nora ablası yir onu
Hem böylece kızlar sana nereni ertimek için daha fazla çabalaman gerektiğini de söyleyeceklerdir, ama zorlama yok tabi, yine de herkesin katılımı olması gerekiyor:26:, o yüzden senin adına olumsuz olarak not aldım canım şimdilik
Aaaaa Cumadan cumaya tartildiginizi bilmiyodum. Iyi Ozaman bende tartiyi Hergun Taciz etmiyeyim bari. Biraz Nefes Alsin.
poğaçaları yerken pişman oldum ama nafile kızımın canı istedi epeydir yememiştik bende ona eşlik ettim
ben çalışmıyorum canım ev hanımıyım
bu arada kendimi tanıtmadım
34 yaşındayım evliyim bir kızım var ev hanımıyım
noram bana bi anlat bakem bu foto koyunca yüz karalamayı kk da mı yapıyorsunuz..gerçi teldende yaparımda..burdan yapılıyorsa kolaylık olur demiştim..pc de yapamadım
amin kuzumm..yi bakem ben hergün bi ısırık alıyorum..yanaklarını bandırıp bandırıp yiyorum..kız acep ondan mı kiloyu wermem zorlaştı benim..bu arada canım bn:44::44:e yine kilo wermeye başladım.şimdiden werdim az olsada.cumaya nolur bilemem..
Aaaaa Cumadan cumaya tartildiginizi bilmiyodum. Iyi Ozaman bende tartiyi Hergun Taciz etmiyeyim bari. Biraz Nefes Alsin.
caım bide baskülde çıkan rakamı foto çeksek onu koysak cumaları..foto kabul edilmezse bile bu olsun bence..arkidişler ne düşünür bilmem..
Hemen menumude yazayim Bari
Sabah
Yogurtlu meyveli Müsli
Bir bardak cay
Arada
Bir türk kahvesi
Karpuz
Oglen
Nareksili salata
Yogurt
Bir bardak Yesilcay
Arada (yicem)
Iki Dilim salatalik
Iki Dilim havuc
Yogurtla birlikte
Aksamda
Taze fasulye salatasi bol yesillikli
Bir bardak Yesilcay
1litre su ictim daha icermiyim bilmiyodum
Sabah 1 Saat pilates yaptim
Aksam Yatmadan oncede 30 dakika Aerobic yapicam
Bugunluk Bu kadar
Güzel menü canım afiyet olsun, karpuzun miktarını çok arttırmamak lazım bu arada bilgin olsun
Simdik fark ettim yeni uyeler kendilerini tanitmislar. Dedim bende yazayim ayip olmasindan :))
24 yasindayim
Evliyim
3tane kizim var. 7, 5 ve 7 aylik
Bukadar
Tesekkurler haberim yoktu tuh ya Karpuz en sevdigim seyy((
Evet Hafta bir tartilmak daha iyi haklisiniz merak etsemde artik tartiyi unutucam. Buarada yemeklerimden Yagi cikarttigimdan beri yagin baska faydalarini kesf ediyorum. Artik bol bol isitip Saclarima suruyorum acayip parlatiyor.
ooo 24 yaşına 3 tane evlat sığdırmışsın zor olsa gerek
Bende Buse 22 yaşındayım canım, bekarım ama sanırım bu sene son bekar hayatım olcak gibi
Meyve sonuçta , çoğu su ama karpuz tehlikeli meyvelerden malesef, öğünlerde 4 dilimi geçmemek iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?