70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

poğaçaları yerken pişman oldum ama nafile kızımın canı istedi epeydir yememiştik bende ona eşlik ettim
ben çalışmıyorum canım ev hanımıyım

bu arada kendimi tanıtmadım
34 yaşındayım evliyim bir kızım var ev hanımıyım

ya kızlar bana bişey oluyor acıkmıyorum...bişey yemek istemiyorum..olsa yer dururumda yani bi açlık yokkkk

noram bana bi anlat bakem bu foto koyunca yüz karalamayı kk da mı yapıyorsunuz..gerçi teldende yaparımda..burdan yapılıyorsa kolaylık olur demiştim..pc de yapamadım

Fotoğraflarına ve kızına baktım canım, çok tatlı Allah analı babalı büyütsün, maşallah

Nora ablası yir onu

amin kuzumm..yi bakem ben hergün bi ısırık alıyorum..yanaklarını bandırıp bandırıp yiyorum..kız acep ondan mı kiloyu wermem zorlaştı benim..bu arada canım bn:44::44:e yine kilo wermeye başladım.şimdiden werdim az olsada.cumaya nolur bilemem..

Son düzenleme:

caım bide baskülde çıkan rakamı foto çeksek onu koysak cumaları..foto kabul edilmezse bile bu olsun bence..arkidişler ne düşünür bilmem..

Aaaaa Cumadan cumaya tartildiginizi bilmiyodum. Iyi Ozaman bende tartiyi Hergun Taciz etmiyeyim bari. Biraz Nefes Alsin.

ewet cumadan cumaya canım.istersen hergün bak aslında şart değil cuma bakmak ama ozaman daha motiwe olunuyor..ama ben bu hafta hep baktım..cuma bildirim yapıyoruz hem..

O zaman cumaya kadar başka cıss yok Böyle yasak besinler tükettiğin zaman en azından miktarına dikkat et canım olur mu

noram bana bi anlat bakem bu foto koyunca yüz karalamayı kk da mı yapıyorsunuz..gerçi teldende yaparımda..burdan yapılıyorsa kolaylık olur demiştim..pc de yapamadım

kkda yapılmıyor canım Bu arada acıkmasanda miğdeni boş bırakma, acıkmamana sevindim canım

Tartılma canım, cumaya kadar

Aaaaa Cumadan cumaya tartildiginizi bilmiyodum. Iyi Ozaman bende tartiyi Hergun Taciz etmiyeyim bari. Biraz Nefes Alsin.

Canım hergün tartılmak çok büyük hata zaten, ben mesela meraktan çatlıyorum şu an , cumaya kadar cııs yiyesim gelmiyor Cuma günü kuralımız yok ama , bazı kızlar malesef hergün tartılııp metabolizmalarını kitliyolar

caım bide baskülde çıkan rakamı foto çeksek onu koysak cumaları..foto kabul edilmezse bile bu olsun bence..arkidişler ne düşünür bilmem..

Bildirim o şekilde de yapılabiliyor canım zaten Ama bu fotoğraf olayı başka, hem motivasyon açısından iyi gelicek

Evet Hafta bir tartilmak daha iyi haklisiniz merak etsemde artik tartiyi unutucam. Buarada yemeklerimden Yagi cikarttigimdan beri yagin baska faydalarini kesf ediyorum. Artik bol bol isitip Saclarima suruyorum acayip parlatiyor.

Hemen menumude yazayim Bari

Sabah
Yogurtlu meyveli Müsli
Bir bardak cay

Arada
Bir türk kahvesi
Karpuz

Oglen
Nareksili salata
Yogurt
Bir bardak Yesilcay

Arada (yicem)
Iki Dilim salatalik
Iki Dilim havuc
Yogurtla birlikte

Aksamda
Taze fasulye salatasi bol yesillikli
Bir bardak Yesilcay

1litre su ictim daha icermiyim bilmiyodum
Sabah 1 Saat pilates yaptim
Aksam Yatmadan oncede 30 dakika Aerobic yapicam

Bugunluk Bu kadar

Güzel menü canım afiyet olsun, karpuzun miktarını çok arttırmamak lazım bu arada bilgin olsun

Simdik fark ettim yeni uyeler kendilerini tanitmislar. Dedim bende yazayim ayip olmasindan :))
24 yasindayim
Evliyim
3tane kizim var. 7, 5 ve 7 aylik
Bukadar

Simdik fark ettim yeni uyeler kendilerini tanitmislar. Dedim bende yazayim ayip olmasindan :))
24 yasindayim
Evliyim
3tane kizim var. 7, 5 ve 7 aylik
Bukadar

ooo 24 yaşına 3 tane evlat sığdırmışsın zor olsa gerek

Bende Buse 22 yaşındayım canım, bekarım ama sanırım bu sene son bekar hayatım olcak gibi

Tesekkurler haberim yoktu tuh ya Karpuz en sevdigim seyy ((

Meyve sonuçta , çoğu su ama karpuz tehlikeli meyvelerden malesef, öğünlerde 4 dilimi geçmemek iyi olur

Evet Hafta bir tartilmak daha iyi haklisiniz merak etsemde artik tartiyi unutucam. Buarada yemeklerimden Yagi cikarttigimdan beri yagin baska faydalarini kesf ediyorum. Artik bol bol isitip Saclarima suruyorum acayip parlatiyor.

ben de her gün tartılmayı bırakacağım nasipse. haftada bir en iyisi ama umarım dayanabilirim
bu arada hoşgeldin

mesaim bitti müsadenizi istiyorum.
bugün çok iştirak edemedim işler yoğundu
Hasret altta gördüm seni canım kocaman öperim
hepinize güzel günler, bol güneşler

Evet Canim genc yasta Biraz zor oluyo ama oluyo.....
Memnun oldum hayirlisi olsun insallah Allah Kalbine Gore Versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…