70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın yeni uyandım bende
birazdan kahvaltımı edicem bugünde evdeyim yarın dısarı çıkıcam biraz gezeyim iyi gelir

günaydın kızlar ben geç kaldım galiba.bebişimi uyuttum anca gelebildim.dün dondurma yedim vicdan azabı çekiyorum ama dün 5 km yürüdümbu aralar tatlı krizine giriyorum ama yememeye çalışıyorum

aralarda kaçamak olucak canım ama diğer öğünlerde bunu dengeliyecez bu kadar vicdan hesabı duyma ben dün rejime başladım başlamaz olaydım akşama kadar ölüdm açlıktan sonra mc chicken menü aldım kızarmış soğan halkası birde kola sonra sütlü nescafe bütün günün acısını çıkarttım benim bir hafta aç kalmam lazım yanee :))) ama o kadar sıkmıyorum canımı bugün az kalorili beslenip dengelicem biraz zor olcak ama :)))

günaydın kızlarr.... sabah açtım ama iş yoğunluğundan geçmişi okuyupda günaydın mesajını yazamadım... yoksa saabah 7 gibi kalkıyorum... hoş kankim daha yeni kalkmış... çok saldı çokkkk...

işlerimi toparladım sıcak basmadan dedim bitireyim... şimdi bilgisayarda desenlerle boşurum oa serin bari... kızlar ben çarşıya ilk çıktığım zamanlar canım birşey istemiyordu ama dün işlerim vardı amannn heryerde bir koku heryerde yiyecekler zor tuttum kendimi ama karnımda acıktı birşeyler yemem şart... manav vardı hemen 2 avuç kiraz aldım yıkayıp oturdum banklara hızımı kesene kadar yedim... o sırada adamın biri birşeyler almış karşıma oturupda yemezmi... atlayacaktım üzerine.. ben orada cebelleşiyorum yemiyeyim diye kaçıyorum dükkanlardan... ama en son midye dolma yedim dayanamayıp... o kadarda olsun hamur işi yağlı yiyeceğime bu kadarla kurtardım...

bu hafta benim fazla umudum yok kilo veremeyeceğim sanırım.. çok koşturdum ama düzenim değişti misafirliktede olunca ne bulduysam onu yedim... bakalım yarın ne olacak...

günde bir tane kahvaltıdan sonra içiyorum içinde 30 kapsül var 1 aylık işte 50 tl aktarlarda satılıyormuş çok ucuza ama sahtesiymiş

herşeyin sahtesini yapıyorlar ya yapandada satandada allah korkusu yok valla 1 ay sonra merak ediyorum seni canım bakalım ne olucak

REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN İNŞALLAH... SAĞLIKLI, HUZURLU, MUTLU, KAZANÇLI, HAYIRLI NİCE KANDİLLERDE KAVUŞMAK NASİP EYLESİN....

HEPİNİZİN YANAKLARINDAN ÖPÜYORUM.... ŞenizŞenizŞeniz

mrb kızlarr

kandiliniz mübarek olsunn a.s.

bursefacım fotoğrafına baktım canım harikasınn benim en çok beğendiim tipe sahipsin opuyorumnanaktan
benimde fazlalıklarım bel bölgeside yaa bacaklarda kalçada bişe yok :çok üzgünüm: ne varsa bel ve karın bölgesiinde :çok üzgünüm:

kızlar bua arada kandiliniz mübarek olsun
bugün yediklerim
sabah 1 domates 1 salatalık biraz peynir ve yarım gevrek
ara yeşil çay
öğlen gene aynı domates,salatalık ve kalan yarım gevreğimi yedim fazla değil dimi kızlar

bende bu hafta fazla spor yapamadım cok üzgünüm bayagı yogundum, bakalım ne olacak ama yınede rejımıme sadık kalmaya çalısdım aradakı kacamakları saymazsak. ya minnacım bu ilacın adı meksika biberimi, birde yine rejim yapıyorsun demi ? bu arada herkesın kandılını kutlarım,bide annemle birazdan helva yapıp dagıtacaz:)

rejim yapıyorum tabiki canım ama zaten ilaç iştahını kestiği için yiyemiyorsun bizim sitede reklamı dönen acı çehre değil başka ilaç

kızlar beni yeni geldim tam 73 kiloyum veremiyorum çünki yemeği çok seviyorum .......napıcam bilmiyorum şu boğazımı bir tutabilsem......neyseki boyum 1.70 de fazla belli olmuyo.....

sanki ib ucnu kaçırırsam devamı gelicekmiş gibi geliyo.bu arada annem bana yani 77.2 kilo olan kızına biraz süzülmüşsün dedi:teytey:.valla zevkten 4 köşe oldum.ama benim daha çooook süzülmem lazım

ayparcamm nasılsın sesin çıkmıyor fazla görünmüyon bu aralar
Selam canim sagol iyiyim hersey yolunda ama pek zamanim olmuyor sadece okumakla yetiniyorum...
Rejimde yapmiyorum sadece kilomu tutmaya calisiyorum simdilik ve ortalama hep 69,50 ile 70 gidip geliyorum...

Sen nasilsin hersey yolundami canimcim????

herşey yolunda çok şükür bende bu hafta çok yoğunum canım ilaçla devam ediyorum bakalım tam bir ay kullanınca ne kadar verecem bakacağız sende dikkat et en azından korumaya çalış kilonu :lepi:

sanki ib ucnu kaçırırsam devamı gelicekmiş gibi geliyo.bu arada annem bana yani 77.2 kilo olan kızına biraz süzülmüşsün dedi:teytey:.valla zevkten 4 köşe oldum.ama benim daha çooook süzülmem lazım

doğru canım ipin ucunu kaçrımamaya çalışcaksın aralarda kaçamak doğal ama sıka sıkada rejim olmaz ki
mesela benim şimdi canım böle kakaolu bişiler istio yanıada nescafe offfffff karnım acıktı sanırım :)

yerimseniben bence sen şimdi gidip bişeyler ye yoksa tatlıya yumulucaksın gibi geliyo bana.bak sen söyledin benimde canıom çekti şimdi:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…