günaydın kızlar ben geç kaldım galiba.bebişimi uyuttum anca gelebildim.dün dondurma yedim vicdan azabı çekiyorum ama dün 5 km yürüdümbu aralar tatlı krizine giriyorum ama yememeye çalışıyorum
MİNNACIM nasıl ilaç yani günde kaçtane alıyon içinde kaç tane var kaç para yani işte kaç kaç
günde bir tane kahvaltıdan sonra içiyorum içinde 30 kapsül var 1 aylık işte 50 tl aktarlarda satılıyormuş çok ucuza ama sahtesiymiş
herşeyin sahtesini yapıyorlar ya yapandada satandada allah korkusu yok valla 1 ay sonra merak ediyorum seni canım bakalım ne olucak
bende merak ediyorum ama bu metabolizmayla en fazla 6 kg veririm gibi geliyor bana bunada şükür demek lazım hihoyyyt
bende bu hafta fazla spor yapamadım cok üzgünüm bayagı yogundum, bakalım ne olacak ama yınede rejımıme sadık kalmaya çalısdım aradakı kacamakları saymazsak. ya minnacım bu ilacın adı meksika biberimi, birde yine rejim yapıyorsun demi ? bu arada herkesın kandılını kutlarım,bide annemle birazdan helva yapıp dagıtacaz:)
aralarda kaçamak olucak canım ama diğer öğünlerde bunu dengeliyecez bu kadar vicdan hesabı duyma ben dün rejime başladım başlamaz olaydım akşama kadar ölüdm açlıktan sonra mc chicken menü aldım kızarmış soğan halkası birde kola sonra sütlü nescafe bütün günün acısını çıkarttım benim bir hafta aç kalmam lazım yanee :))) ama o kadar sıkmıyorum canımı bugün az kalorili beslenip dengelicem biraz zor olcak ama :)))
Selam canim sagol iyiyim hersey yolunda ama pek zamanim olmuyor sadece okumakla yetiniyorum...ayparcamm nasılsın sesin çıkmıyor fazla görünmüyon bu aralar
Selam canim sagol iyiyim hersey yolunda ama pek zamanim olmuyor sadece okumakla yetiniyorum...
Rejimde yapmiyorum sadece kilomu tutmaya calisiyorum simdilik ve ortalama hep 69,50 ile 70 gidip geliyorum...
Sen nasilsin hersey yolundami canimcim????
sanki ib ucnu kaçırırsam devamı gelicekmiş gibi geliyo.bu arada annem bana yani 77.2 kilo olan kızına biraz süzülmüşsün dedi:teytey:.valla zevkten 4 köşe oldum.ama benim daha çooook süzülmem lazım
doğru canım ipin ucunu kaçrımamaya çalışcaksın aralarda kaçamak doğal ama sıka sıkada rejim olmaz ki
mesela benim şimdi canım böle kakaolu bişiler istio yanıada nescafe offfffff karnım acıktı sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?