70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkes kilo vermiş yağlarını azaltmış bende yağlarımı çoğalttım ihtiyacım varmış gibi=(((( 71.3 olmuşum 2 haftadır normal yiyorum 2 kilo almışım hafta sonu ıstanbul ve izmit'e gidiyorum Pazartesi günü tekrar başlarım bişeyler yapmaya

günaydınn kızlarr

kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum opuyorumnanaktan

kilom 65.8 bu haftada 700 gr gitmiş hihoyyyt:
50 li kilolarıda görürmüyüm aceba

hayatım tebrik ederim 84 ten 72 süper gerçekten birilerinin olumlu şeyler söylemeside gerçekten çok motive ediyor :kedi:

yaptığın özel şeyler varsa yazarmısın opuyorumnanaktan

Kızlar herkese hayırlı cumalar kilo verenleri tebrik ediyorum aynı kiloda kalanlarıda tabiki o da bir marifet :)) kilo alanlar biraz dikkat artık yaz geldii :)) bende aynı kilodayım en azından almamışım haftaya tatil öncesi biraz daha dikkat edicem bikini giycez malum inşallah tatilde bende nuray gibi sıkılaşırım bol bol yüzmeyi planlıyorum ama genelde yan gelip yatma taraftarıyım hehehh :))) herkese az kalorili günler

günaydın herkeze 66,7 kg kilom :lepi: kolay gelsin herkeze sonra görüşürüz.
günaydın canım bu hafta iyi verdin tebrik ediyorum valla seni haftaya 65 olursun sen durdun durdun ilaç sayesinde veriosun kiloları valla sen ağustosa kadar 60ın altına inersin :) bu gidişle

güaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar bu hafta iyinin kötüsüyüm 75.4 olmuşum topu topu 100 gr vermişim kilo verenleri kutluyorum

ben bi ara 3 hafta diyet yapmıştım günde bir saat yürüyordum
akşamları yoğurt meyve falabn yiyordum
evde tatlı hamurişi pasta kızartma yapmadım eşimde yemedi garbim
cumartesi ve pazar gündüz biraz bozuyordum 78den 73e inmiştim
şimdi niye yapamıyorum yaaa

güaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar bu hafta iyinin kötüsüyüm 75.4 olmuşum topu topu 100 gr vermişim kilo verenleri kutluyorum

bence kilo vermek adına 100 gram bile harika bi başarı ya hiç veremeseydik yada kilo alsaydık :bbo: bunu düşünün motivenizi bozmayın beni sizler çok motive ediyorsunuz kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum en ufak kaçamağım sizlere ihanet gibi geliyo :sinifsinif:
arkadslar kilolarınızı ne zaman ölçüyorsunuz bilmiyorum bide hangi baskülle
ama benim baskül biraz antika hassa olduğu için çok sinir bozucu evin her köşesinde faraklı çıkabiliyosunuz ben kesinlikle sabhları tartılın derim bence ideal kilonuz bu zaman çıkan kilo yoksa akşam üstleri felan çok çıkabiliyo hem insan d
düşük görünce motivede oluyo 100 gram bile olsa ben kendime kızımı alıyorum onun kilosu hiç değişmez hep 9 çıkarı o yüzden baskül ne zmana 9 gösterse bende kilom doğru diyorum :))):lepi:

selam kizlar bende gecen hafta 61kiloydum bu sabahta ayniyim degismemisim ama diyetime devam ettim nedense durdu yine 1-2 gunluk sok diyet yapmam lazim sanirim kilo takilinca iyi oluyor Allahtan kiraz ciktida artik diyet gozumde buyumuyor cikolata agzima surmuyorum kiraz var diye

özicim bende digital tartı kullanıorum fazlasıyla hassas benimkide yerini hiç değiştirmiyorum....tartıda doğru sonucun görülmesi için sabah aç karnına ve kıyafetsiz olarak tartılmak gerekiyor :kedi:
kızını ölçü alma özicim kaydirigubbakcemile3 dolu su şişesi kullann zemuszemus

bende bildireyim kilomu kızlar bu gün sporumuda yürüşümüde yaptım kilom 75,3

günaydın herkeze 66,7 kg kilom :lepi: kolay gelsin herkeze sonra görüşürüz.

günaydın kızlar.kilom 77.1.bu kiloyu görmekte güzel

günaydınn kızlarr

kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum opuyorumnanaktan

kilom 65.8 bu haftada 700 gr gitmiş hihoyyyt:
50 li kilolarıda görürmüyüm aceba

TEBRİK EDİYORUM KIZLAR...SÜPERSİNİZ... azda olsa yerinizde durmadan vermişsiniz ne güzel... minna'cım rekor sende şimdilik...

benim baskül digital değil zaten net göremedğim için net görene kadar bekliyorum ama bu hafta gram veremediğim kesin... düğünlerde bir okadar koplamam mağmen sebze ve meyva yiyemedim... ne bulduysam azar azar onlardan yedim... ev sahibini mahçup etmemek için sofradaki lezzetli şeylerden yedim... görünce zaten yemeden duramıyor insan...

bu hiç aklıma gelmemişti bak vereliniortakvereliniortak
bazen benim zilli inatlaşıyo çıkmıyo o zmana kızıyom nasılki ben çıkıyom basküle küçük hanım benimle beraber çıkıyo :roflol:

bu hiç aklıma gelmemişti bak vereliniortakvereliniortak
bazen benim zilli inatlaşıyo çıkmıyo o zmana kızıyom nasılki ben çıkıyom basküle küçük hanım benimle beraber çıkıyo :roflol:

ay bayıldım kızınaa yaaa kaydirigubbakcemile3
canım sen en iyisi su şişesi kullann inatlaşma olayıda olmazz kaydirigubbakcemile3

Nuraycım sen süper gidiosun arada vermeyiver zaten artık çok hızlı veremezsin ki zate vercek çok az kilon kaldı :)

benim tartıda hassas değil ama gün içinde çok farklı çıkıo akşam 64 sabah 65 falan sabaha kadar şişiyormuyum neyim anlamadım hassas tartı alıcam ama korkuyorum kilo farklı çıkıcak die :) inşallah bir an önce 60ın altına ineriz

Sevdiğiniz atıştırmalıkları zararsız hale getirin!

Metabolizmanızı hızlandıran doğru atıştırmalıkları tercih ederek ana öğünler dışında çok fazla yemenin ve kilo almanın önüne geçebilirsiniz. Gerçekten işe yarayan bu yöntemi deneyin ve artık sevdiğiniz yiyeceklerden uzak kalmayın.

6883

kızlar bir yazı buldum sizede göndericem :)

Patates kızartmasına bayılıyorsunuz, ya da dondurma yemekten kendinizi alamıyorsunuz. Sizi çok iyi anlıyoruz. Fakat fit kalmak için arkadaşlarınız patates yerken kafanızı diğer yöne çevirmenize gerek yok… ınanın patates kızartmasını bile zararsız hale getirebilirsiniz. Ya da tatlıya dayanamıyorsunuz, o zaman da rejiminizi bozmayacak bir tatlı yapabilirsiniz, ya da çok sevdiğiniz bir tatlıyı daha az kalorili hale getirebilirsiniz. Nasıl mı? Çok basit, yapmanız gereken tek şey foto haberimize tıklayıp önerilerimize bir göz atmak…

sğl cnm opuyorumnanaktan
bende şimdi veriorum ama 1 ay sonra memlekete gitcez artık annem neler yapar neler klava: yemeyincede çok üzülür off şimdiden onu düşünüorum walla :çok üzgünüm: ama ben kararlıyım bozmucam diyetimii :dilcikar:

ÇıKOLATALI SHAKE
Sütten yapılan çikolatalı shake soğuk olduğu için sindirim sırasında biraz daha fazla kalori yakmanızı sağlar. ıçeriğindeki süt, protein ihtiyacınızı karşılar. Evde şu kolay tarifi hazırlayabilirsiniz: Yarım fincan light sütle bol buzu blender’dan geçirin ve karışımın üzerine iki yemek kaşığı çikolata şurubu ekleyin. ışte muhteşem serinletici içeceğiniz hazır.
Dil Peyniri
Peynir her zaman için diyet düşmanı bir gıda olarak sunulmuştur; bu nedenle çoğu diyet programı peynir çeşitlerinden uzak durmanız gerektiğini salık verir. Oysa ki dil peyniri son derece masumdur. ıçerdiği yüksek protein miktarıyla muhteşem bir diyet yiyeceğidir. Kalori oranları diğer peynirlere göre oldukça iyidir ve buzdolabında saklamak gerekmediği için çantanızda taşıyarak istediğiniz an atıştırabilirsiniz. Gün içinde yaşadığınız açlık krizlerini böyle sağlıklı bir seçimle aşabilirsiniz.
Yoğurt
Süt ürünleri yüksek kalori değerleri açısından olumsuz bir imaja sahip. Ama özellikle az yağlı olan süt ürünleri probiyotik denilen dost bakteriler içerir. Birçok araştırma probiyotiklerin vücut tarafından emilen yağ miktarını azalttıklarını gösteriyor. Yanınızda da taşıyabileceğiniz yoğurt, protein açısından zengin, şeker açısından da düşük değerlere sahiptir. Her bir porsiyonun kalorisi 100’den azdır.Son zamanlarda yapılan bir araştırma günde üç porsiyon yoğurt yiyen kişilerin hiç yemeyenlere göre daha sağlıklı bir vücuda sahip olduklarını gösteriyor.

nasılmışş nasılll delikafadulden

Yer Fıstığı Ezmesi Sürülmüş elma dilimleri
Bu karışım, yer fıstığından dolayı protein, elmadan dolayı da lif yüklüdür. Bu ikiliyi tükettiğiniz zaman kendinizi uzun süre tok hissedersiniz. Yarım elmanın dilimleriyle beraber tüketilen 1,5 yemek kaşığı miktarındaki yer fıstığı ezmesi sadece 200 kaloridir.
Patates
Kızartması Tek kişilik patates kızartmasının porsiyonu 380 kalori içerir. Yine de canınız çok fazla patates kızartması istiyorsa evde hazırlanan şu kolay tarif denemelisiniz.Patatesi ince ince dilimleyin,dilimleyin, dilimleri bir çay kaşığı zeytinyağı ölçüsündeki yağla fırçalayın, üzerine biraz tuz ve tarçın ilave edin ve sonra 30 dakika süreyle fırında 425 derecede pişirin. Patates yüksek oranda lif içerir. Bol lifli beslenmek ise kan şekerinizi dengede tutmanıza yardımcı olur. Bu sayede geç saatlerde zararlı yiyecekler atıştırmak istemezsiniz. bir kişilik porsiyonun değeri 130 kalori civarındadır. Bu şekilde hazırlanan mısır, lif yönünden zengindir, üstelik yağsızdır. 3,5 bardak ölçüsündeki mısır üç kurabiyeden daha az kalori içerir. Mısırı üzerine biraz kırmızı biber serperek de tüketebilirsiniz. Az miktarda acı metabolizmanızı hızlandırmaya yardımcı olacaktır.
Patlamış Mısır
Mikrodalga fırında pişebilen yağ içermeyenbir kişilik porsiyonun değeri 130 kalori civarındadır. Bu şekilde hazırlanan mısır, lif yönünden zengindir, üstelik yağsızdır. 3,5 bardak ölçüsündeki mısır üç kurabiyeden daha az kalori içerir. Mısırı üzerine biraz kırmızı biber serperek de tüketebilirsiniz. Az miktarda acı metabolizmanızı hızlandırmaya yardımcı olacaktır.

Salsa Soslu Cips
Salsa sosu biberlere acı tadı veren “capsaicin” adlı maddeyi içerir; bu madde metabolizmayı çok hızlandırır. Tayland, Hindistan ve Çin mutfağında ağırlıklı olarak kullanılır. Ayrıca capsaicin vücut ısısını artırır ve bu da kalori yakımını artırmak için ekstra bir etki sağlar. Bu atıştırma size 150 kalori verecektir.
Tahıllı Pizza
Beyaz undan yapılan pizza kısa süre sonra tekrar acıkmanıza sebep olur. Ayrıca bazı araştırmalar beyaz undan yapılan ürünlerin karın şişkinliğine yol açtığını gösteriyor. Bu nedenle kendi pizzanızı bol tahıllı buğdaydan yaparsanız B vitamini almış olursunuz. Pizzanın üzerinde kullanacağınız az yağlı beyaz peynir ve domates sosu da size en fazla 200 kalori verir.
FINDIK
Zengin yağ içeriğine sahip olduğu için fındığın sizi şişmanlattığını düşünmeyin. Aksine fındık, kalp ve damar sağlığı açısından çok faydalıdır. Kolesterolü düşürüp, kalp ritmini ayarlamaya yardımcı olan fındığı her gün tüketmek kalp krizi geçirme riskini azaltmakta çok etkilidir. Ayrıca çok iyi bir enerji kaynağıdır, vücuda direnç kazandırır; beden ve zihin yorgunluğunu giderir. Kansızlığa iyi gelir, vücut ve kemik gelişimini destekler. Üstelik çeyrek su bardağı dolusu fındık 200 kalorinin altında bir değere sahiptir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…