70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun dualarınız kabul olsun

minnacım bende alıyım dıyorum o ilaçtan gerci haftaya yenıden spora devam edecem bu hafta işim vardı sporla beraber daha kolay kılo vereceksem bende alıyım dıyorum o ilacın tam adı ne birde nerden aldın canım

ben mersinde bir arkadaşımdan aldım gümrük sektöründe çalıştığım için malı çeken ithalatçıdan almış oldum yani sen google meksika biberi yaz çıkan sayfada sonu comla biten siteye gir ilacın adını görürsün orda aynı ilaç aktarlarda daha ucuza satılıyormuş ama sahtesi çok olduğu için güvenilirmi bilemiyorum hemde çok ucuza satmaları şüphe uyandırıcı dediğim siteden alanlar olmuş herhangi bir sorun çıkmamış

ya özel ders verdiğim cocugun annesi lida kullanıyormus bende kullanıyım dıyorum 15günfelan ama netten baktım ıyı bır ılac degılmıs ben sadece l-carnitin kullanıyorum yenı basladım spor yaparken kullanılıo sadece yağ yakımını hzlandırmak için ama senın su ılactan kullansam dıyorum ama bır taraftanda ilaç kullanmadan vermek saglıklı olan dıyorum offfffffffff

ben dayanamadım ikram yedim birde nescafe içtim valla krizim gelmişti nasıl :))))) yarın 66 çıkmazsam iyidir :)))

valla bende çok karşıydım bu ilaç olayına aylarca araştırdım hepsini bütün siteleri bütün yorumları okudum, ama aylardır uğraşıp gram gram kilo verince malum yazda geldi biraz hızlandırmak için son çare ilaç aldım canım

İYİ KANDİLLER kızlar MUBAREK olsun kandiliniz kızlar sorun var nette açılmıyo ya çıldırcam evdeyimde böyle sorun olup giremeyince fena oluyom bende uyudum 2 5 saat neyse şekerler buralardayım bakarım aralarda

ben az önce çıktım yürüdüm biraz.bebişide gezdirdim.banada yürüyüş oldu.koşu bandında yürüyorum akşamları ama gün içinde dışarıda yürümekte iyi geliyo.

kıymetcim sende baya hoş bi bayanmışsın.az önce fotoğrafını gördüm profilinde.maşallah oğluşunda çok tatlı.kaç yaşında

Günaydinlar herkese bende kilo bildirimi yapayim bugün yogun olucagim az girerim büyük ihtimal...

Kilom 69,70 ayni kalmisim bunada sükür :) Zaten hedefim kilomu tutmak basariyomda kupayi hak ettim :)

GÜNAYDIN... GÜNAYDIN... GÜNAYDIN... K.K'NIN ÇITTTTTIIIRRRRRR BAYANLARII....

herkeze güzel bir gün diliyorum... benim kilom aynı malesef ama bu hafta kaçamaklarımda vardı aynı olmakda güzel... haftaya vereceğim inşallah... herkezi öpüyorum... kilo verenleri çokk tebrik ediyorum... yerinde sayanlar aynı kaderi paylaşıyorum... alnlarda üzülmesinler dikkat diyorum... şimdilik hoşçakalın...

Ha masallah basinizi almis gidiyorsunuz bu ne hiz fistiklar...
minna yavas yavas nereye kosturuyo kilocuklarin :))
bende kendi kendime seviyorum ayni kiloda kaldigim icin...
Kollari sivasammi bende :)

kilom 72,1 bu hafta anca 900 gr vermişim lmaz: artık aynaya baktığımda vücudumu beğenmeye başladım :lepi: babamda durup durup kızım ne güzel oldun sen deyip duruyor :lepi: annemde aynı şekilde :lepi: ayy süper bişey bu yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…