70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun kı menum
sabah

2 yumurtadan yapılmıs menemenın yarısı (yagsız yaptım )
1 kbrt kutusu peynır
3 sıyah zeytın
domates salatlk bıber
1 buyuk kupa sekersız cay
1 dılm cawdr ekmegı

oglen

bol salata
1 dılım cavdar ekmegı
haslanmıs 1 but tavuk

ara
1 seftalı
1 kayısı
yesılcay

aksam

4-5 yk taze fasulye
bol salata
1 dılım ekmek

ARA
1 dılım karpuz
form cay

2 bucuk lıtre su

nasıl sızce

pisiiiiimm nsl oldun gıııııı

selam 74 kilo bir hatunum
Topiğe gelmek için herhangi bir şart şurt kaide var mı:44::44:
teferruat yok öle cnm dırek gel gır aramıza hatta gırdın bıle:))

[video=youtube_share;-zcymlxocp4]http://youtu.be/-zcymlxocp4[/video]

niyet ettim allah rızası için fazla kilolardan kurtulmaya
bayılıyorumm su kullangıllereeee süper yapıyorlarher gün

güsel bır menüseker..de öglen ekmek yemesen ı olmazmı ben pek yımıyorum ve doyuyorumda:)) mıdem küççüçükk oldu sanırım

pisiiiiimm nsl oldun gıııııı

güsel bır menüseker..de öglen ekmek yemesen ı olmazmı ben pek yımıyorum ve doyuyorumda:)) mıdem küççüçükk oldu sanırım

kuccucuk mu oldu
canm elımde bır lıste war ona uyuyorum
bı kac hafta denıyeyım bakalm nasıl olcak

[sıze=3]nbr sınızz h.g.dılekk nbr sın cnm umarım her sey duselır ınsl....

Bu arada kızlar sbh ögle aksam karpuz yememın zararı olurmu yaaa hanı boll su ve tatlı ıstegını karsılıyoryaa bu sbh karpuz yedım yarmdılım ve 1 dılım ekmegın yarısını zor yedımm cay zaten ıcmıyorummm

ıyı olur dımııı aralarda her ogunun yanında fılann karpuz manyagı olucammmmmmmmmmmmmmmm
[/sıze]

ehu ehu ehu bende cok sewıorum bılırsın artık karpuz sewdamı
ama fazlası kkılo yapıomus sadce ara ogunlerde tuketıorum kı oda gunde 1 kereye mahsus
sende dıkkt et kıscem zarrlı cıkma sonra

kızlar kilo veriyorum ama motive olmuyorum görünürde de değişiklik farketmiyorum sadece tartıda gerçi 2 kilo falan verdim diyeti bozmamam gerek insanların alaylarından bıktım

norayla idaaya girdik 20 temmuza kadar o 70 ben olacam.olamayan 50 kere ben eşşeğim yazacak topiğe
anlamıştım zaten idda kokusu var bu işte kesin falan demiştim
neyse nora 70 olcakta sen kaç olcan onu yazmamışın

günaydın kızlar
dilek iki gündür hastaydım ateşim vardı ve bir şey yiyemiyordum şuan iyiyim bakalım akşama kadar ne olur

geçmiş olsun aman dikkat et,havalara güven olmuyo,eşşek ölüsü gibi hastalık geçirdim bende sinüzit olmak zor kaçıncı tekrar edişi,yine ilaçlarla geçti bakalımda ,bidaha tekrarlarsa bu sefer ameliyat isticem bıktımyaaaaa
bebelerim varya nasıl zor geliyo o hastalığı yaşamak bi bilsen ölsemde kurtulsam durumuna getirtiyo o baş ağrısı vs..

kuccucuk mu oldu
canm elımde bır lıste war ona uyuyorum
bı kac hafta denıyeyım bakalm nasıl olcak

ehu ehu ehu bende cok sewıorum bılırsın artık karpuz sewdamı
ama fazlası kkılo yapıomus sadce ara ogunlerde tuketıorum kı oda gunde 1 kereye mahsus
sende dıkkt et kıscem zarrlı cıkma sonra

ama ama amaaaa neden zararlımıskı

kızlar kilo veriyorum ama motive olmuyorum görünürde de değişiklik farketmiyorum sadece tartıda gerçi 2 kilo falan verdim diyeti bozmamam gerek insanların alaylarından bıktım

bosver baskaları sen ne durunuyorsunnn asılona kulan ver bakk verıyormussunz dıkkat et hepımızde verıcezzzzzzzzzzzz canımm baskları ıcın yasama kendın ıcın yap dıyet ıniiiiiiiiiiiiiiiiii

kesinlikle bozma canım sakın insanların dediklerine bakma
onlara gösterceksin kimin ne olduğunu
bende zamanında insanların laflarına maruz kaldım,kendi akıllarınca espiri yaparak kilomla dalga geçiyolardı
şimdi o insanların ağzı açık kalıyo we bu seferde başardığımı görünce zayıflık yakışmamış diye kısknaçlıklarından çatlıyoar resmen
sen kesinlikle koyuwerme kendini, başta kilon gider sonra o görüntüne yansır canım
kıyafetlerin bol gelmeye başlıcak ve inanamıcaksın
sen kesinleikle bırakma sakın

yatak ıstıoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm

oldu canım, bende havuz istiyorum ofise oooooooooooooooooooooooofffffffff

noraaaaaaaaa her ogun 1 dlm ekmek ckk dglmı yaff kahvaltıda 1 dılım yetmesmı aga................
ve corba da öle:))) yatmadan 2 st once hmm sperrr bende 4 st deye blyrdumm:))

tesekkurl cnm sagolsınn

Canım onlar benim yazdığım bilgiler değil, normalde diyestisyen menülerinde bile her öğünde ekmek tüketilir, evet ekmekğin çoğu zarar ama vücudumuz enerjilerini karbonhidratlardan alır, hem tok kalmak hemde daha enerjik olmak için ekmek şart,. Tabi bence buna akşam öğünleri dahil değil Gün içerisinde herhangi bir karbonhidrat grubundan yenilmiyorsa ekmek rahat rahat yenilebilir bence 1-2 dlm öğünlerde

Menülerin belli olmadığı zaman ertesi gün yaz kuzu, şu an güzel menü ama akşam ne yedin bilmiyoruz mesela ki kilit nokta akşam öğünü

selam 74 kilo bir hatunum
topiğe gelmek için herhangi bir şart şurt kaide var mı:44::44:

Yok canım kilolu olmak yeterli

Hoşgeldin

Offf bende kilo alıp vere vere 89lara kadar çıktım, çok zararlı devamlı kilo alıp vermek vücut için

Açık renk pantolon giyersen öyle tosun görünür dilo, hem senin bölgesel hareket çalışman lazım, platesteki köprü hareketini yapsana sabah akşam, 1-2 dk, .ok basit ama çok etkili

slm bugün yediklerim
kalkinca büyük bir bardak su​
kahvalti peynir domates zeytin ve 4 dilim ekmek
ara 2 erik kurusu​
aksam üstü 2 kepce bamya yemegi
4 fincan bitki cayi​
2 litre su

Ama öğün atlamak yoktu :26: en azından bi salata yapıp yeseydin ablacım öğlen

noraaaaamm acık adres wer acıl bana
ısyerıne hawuz yaptıracagım en acılınden

aaaay hasret havuzu boşverde, dün benim ki tutturdu tantuni yiyelim diye

Ne bahane buldum biliyor musun Tantuni dediğin mersinde yenir yaa ankarada tantuni mi yenir dedim, ben hiç sevmem dedim

o önümde yedi bende uslu uslu zero içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…