- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
hoşbulduk yaz geldi normaldir durgunlukyok canım hoşgeldin. şu sıralar biraz durgun topik ama normalde kalabalıktır :)
Betül
Hojgeldin yawrım.
Slm canım,
Hoşgeldin, nerelerdesin sen? Herkes seni soruyor.
Yarın da biz gidiyoz inşallah termal otele, pazartesi görüşürüz. Bir de işyerinde taşınma telaşesi çıktı ki sorma, her taraf her tarafta. Yarım yamalak, otele gitcez, dönüşte ofis taşicazne kötü dimi. Tatilin üstüne taşınma, offf of. Sevinemiyom bile otele gideceğime, neyse hayırlısı.
dileğimmmmmmmmmm hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
veririsin canım inşallah takıl bize çok güzel kilolar veren kızçeler varsürekli kilo alıp vermekten sıkıldım
birbuçuk yıl önce işten çıktığımda 62 kiloydum
işten çıkınca 70 kadar çıktım kışın spor ve diyetle 66 ya indim
sonra 74 çıktımböylesine pis boğazım işte
ama sıkıldım artık ve 2.bebişi düşünüyorum oyüzden zayıflamak istiyorum
Tosun bacaklarımla biz geldik.
Eki Görüntüle 443727
SECEM seninlede iddaaya girdik lakin bu son kilolar beni fena zorluyo
sürekli kilo vermeyi düşünür oldum
bugün bi doktordan dinledim sürekli kilo verebilicekmiyim düşüncesi böbrek üstü bezlerini çalıştırıp adrenalin ve kortizon salgılatıyomuş buda kilo vermeyi zorlaştırıyomuş
ben gene önceden yaptığım gibi akşamları hafif geçiştirerek devam edicem bide yemek saatini de 6 ya çektim daha faydası olur gibime geliyo RABBİM'İN izniyle
Tosun bacaklarımla biz geldik.
Eki Görüntüle 443727
[video=youtube_share;-ZcYMlxOCP4]http://youtu.be/-ZcYMlxOCP4[/video]
niyet ettim Allah rızası için fazla kilolardan kurtulmaya
çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer rahatsızlıgınızmidem çok kötü kızlar ateşimde var. hiçbirşey yiyemiyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. sabah yağsız bir kaşarlı tost yedim öğlende 2 dilim kadar ekmekle 4-5 zeytin.
akşam ne yiyecem ben yaaa.herşey çok uzak geliyor. midem çok kötüüü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?