70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilekim selam,
pazartesiden beri gelemedim annem geldi onunla ilgilendim dün denize gittik 2 yıldan sonra ilk kez girdim özlemişim.yarın seminere gidicem sabah wc yi bekleyemem diye bugün çıktım tartıya gördüğüm sayı beni mutlu etti yarın inşllh gelip bildirim yaparım.5 li rakamlara az kaldı diyebilirim.dün kotondan bir takım aldım etek ceket.38 beden eve gelince pişman oldum hedefe 3 kilo kadar kaldı acaba etek çok bol olur mu ki.bir sürü para verdim.eylülde hiç giyemeden bol gelirse üzülcem.indrm var diye aldım ama olmazsa parama yazık olcak.bugünkü menümü yazmaya hiç niyetim yok bol bol kaçamak yaptım nasıl olsa tartıya çıktım diye...

nefret edıorum kredı kartı kullnmktan
dun yaptıgım alıswerslerde bu aya eklenms yandm ben oldum ben bıttım ben

son kesim tarihine baksaydınyaa,ben çok tırsarım 18inde benim son kesim,ama ben 3ay ertelemeli aldım kampanya kartıylaekimde başlıcak ilk taksitim

Son düzenleme:

aman aman eşin sabırlı biriyse hatta hatta sen sabırlıysan yapılmıycak bişey değil,fakat erkek heryerde erkeklik taslıyoya,bende yeni öğrenmeye başladım,topu topu 4kez deneme sürüşü yaptırdı,manyak herif burnumdan getirdi bu sonkinidebidaha istesede binmem şöför koltuğuna
adama bak daha 2.ci denememde geri geri gitmeyi öğretmeye kalktı ,zar zor becerincede lafı yedirtti,,eve gelince ablama tel ettiydim,sen ehliyet alırken geri geri sürmeyi ne zaman öğrettiler dedimde,bize geri geri sürüşü öğretmedilerki hiç demesinmi
eşime patladım akşam gıcık o bile kendi kendine öğrenmiş,ehliyette öğretilmeyen şeyi ben bukadar arabaya cahil aklımla 2.denemede nasıl gideyim geri,,çok stresli iş çoook,,ben ilerde araba alırsam kendime oto vites alıcam eşime inat,ne geliyosa başıma vites değiştirmeyi unutmaktan geliyo

son kesim tarihine baksaydınyaa,ben çok tırsarım 18inde benim son kesim,ama ben 3ay ertelemeli aldım kampanya kartıylaekimde başlıcak ilk taksitim
en nefret ettıgım sey takst benm seker
ondan tek cekım yaptm ama nerden bıleym bu ay gelecegını
hasret: Allah kurtarsın bacım.
dıleeeeekk saol kuzu

bızım dha ılk denememz olck seker
bakalm nasıl gececk ama bnmkısının de arabası cok kıymetlıdr
aman bısı oolmasın aman dıkkt et der kesınnn
bende cıldırırım ozamn
ahh nerde eskı murat 131 ler ıstedıgın yere carp ıcın yanmaz

eee naparsın çalışmayan bi bayan olarak elime geçen para kısıtlı olunca mecburen en ufak fiyatlı alışverişleri bile taksitlendiresim geliyo,ne kadar çok ürün okadar çok taksit ama miktarlar taksit olunca bi ürün fiyatı kadar bile olmuyo,,mesela 37liralık bişey aldım 12 taksit yaptırdım,ardından 1.80tllik 6adet ürün sipariş ettim onlarıda 12 taksit yaptırdım
bide geçen ay aldığım tablet pcnin 27tl taksiti var ettimi bana her ay 49 tl taksit gelde bul o 50tlyi her ay,eşim vercekte biriktircemde ödicem diye uğraşcam durcam yazık bana
eşim sağolsun pekbi acır kediyimsi hallerimede taksit zamanı gelince öder arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…