70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok onada çok var valla anlamadım.karnım davul gibi
vur patlasın çal oynasınn ayy piskolojim bozuldu bu kilo yüzünden yaaa

Olum hergün tartılırsan tabi ki psikolojik olarak şişip kötü hiissedersin anaaa

Deli midir nedr, bak havada aşk kokusu var, işin var gücün var , kilolar zaten gidiyor bi rahat bırak kendini ya, duyanda benim gibi 70lerdesin zanneder

yok artık tartılmıyorum zaten bitti tartı işi yarın sabah tartılıcam ondan sonra önümüzdeki cumaya kadar nayırrrrr tartı
len sen 70 sen bende 90.bence senin tartıda problem var

gerçi tartılarımızda aynı

Sabah kalça - karın - göğüs ölçülerini al , bak karşılaştıralım yarın bence sende miyopluk fln olabilir

Gmaze yordun len beni

Ben çıkıyorum kızlar aşağıda dilomda var, onu da öptüm herkesi öptüm, en çok ben öptüm, umarım güzel bir cuma geçirirz

selam canlarım ben geldim
yedim yedim şiştim geldim :18:
geçen hafta köye gittik cuma günü orda da net yok sevgilime msj attım uzun uzun anlattım nasıl mesaj gönderceğini
o da halledip çıktı profilimden bi de diyorum sakın biyerleri kurcalama birinin profiline filan girme
uygun olmayan resimler olabilir diye
yapmazdı zaten de yine de uyardım ben
minderin resimleri geldi aklıma uyarırken
ama zar zor listeyi buldum listede yokum ben şimdi bu hafta giremiyor muyum :26:
neyime listeye girmek istiyorsam sanki deli gibi artıdayımdır zaten
bu arada ya resmen kilo verdiğimi pek farketmediler
anneme söylüyorum kızım söylemiştin ya ondan demedim filan diyor
yengem filan farketmiyor nasıl sinir oldum anlatamam
en sonunda kuzenim gördü geleceğim gün o dedi ay betül çok zayıflamışsın süper olmuşsun filan diye
dönüp dönüp baktı bana
o da anlamasaydı intiharın eşiğine gelecektim
öyle işte benden bu kadar uzun uzun anlattım sanırım..
özledim sizi
eee ben yokken neler oldu bakalım değişik şeyler var mı topikte

bu arada mutlaka yeni gelenler olmuştur hoşgeldiniizz

Menümun devamini Veriyorum

Aksam
Bir KAse tarhana corbasi
Salata yogurt

Bir bardak Yesilcay. Bugunluk bunkadar

Bakalim yarin tarti ne dicek????????

alttakı ımzayı nasıl yapıyorsunn yafffffffffffffff dılekın kıne bayıldım daa

hoşgeldin canım
dileeeeeeeeeeeeeeel listeeeeeeeeeeeeeeeee yapacak mısın sabahta sordum görmedin galiba:26::26::26:

hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimm uzun süree oldu girmeyeli ama napimm anca bitti temzilik öldüm bittim vallahii

bakalım yarın tartı ne gösterecek bu arada dikkat ettim bir hafta olmuş girmeyeli ben :44:ve siz sadece 100 sayfa konuşmuşsunuz hayırdır performansmı düşük kızçeler noldu böyle topiğe ben diodum 200 sayfa vardır okuncakk :44:

neyse bakalım yarın tartı günü inş. güzel rakamlar görürüm dicem ama her an herşey olabilir benden evde misafirim var kociş diyor hatta kk yı misafire değiştin vallahi yokk dedim unuturmuyum hiçç aklımdalar hepsi kendime gelicem sözzzzz kociş dedim inş. sabit çıkarım temizlik yüzünden ne diyet kaldı ne başka bişi öğünler falan kkarıştı bir acayip haller oldum :44::44:

inş. düzelirim nora dilek bana çok kızıcak biliyorumm :26:

pisim gel bana özet halinde bir haftayı anlat kimler ne yaptı önemli olaylar ne accık dedikodu yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…