70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gereği düşünüldü fotolarını gördümm höh dedim yaniiiiiii maşallahın var kızzzzz azimleniyim birazz yaaa ben o hale gelebilirmiyimki nerdeeeeee

sevgili topik kaldıkmı başbaşa
tabii bu hafta ben kızların yanına uğrayamazsam onlarda şimdi beni yalnız bırakırlar böylee
valla ben bu gidişle adam olmıycam gibi ama bu topiğe girince fotoları falan görünce inanın kendime geliyorum iyiki varsınız kızlar ve iyiki paylaşmışsınız başarı hikayelerinizi inş. bende o çıtır kızlardan olabilkirim bakalım artık dikat edeceğim yarından itibaren

bugün zaten işe diyet hakkında ilk önce kayısılı form çayı içerek başladım

akşamda bol salata ama bitiremedimmmmm bakalım yarın sonuçlar ne olacak meraklardayım sabit olsam dahi çok sevinirim gerçekten

aslında bu hafta hem diyet yapıp hemde temzilikten dolayı spor yapmış oluyordum böylelikle belkide çok fazla kilo verirdim ama ben fırsatı değerlendirmediğim için sabit kalmaya sevineceğim

bende diyorum bu kız hiç böyle yapmazdı acil işi çıktı sanırım ondan cvp yazmadı demiştim kendimcee eeee nasıl gitti bu hafta senin diyet canım benim bende durumlar pek fenaaaa:26:

bende de çok fena
eve gidince yemeden olmuyor tabii gözüm döndü
verdiklerimi aldım aldım geldim

pisim gel bana özet halinde bir haftayı anlat kimler ne yaptı önemli olaylar ne accık dedikodu yapalım

ay canım görmedim.
ne osun topik bir durgun bir durgun sorma
gelen giden vıdı vıdı yapan yok
akşamları giriyom kimse yok bende bakınıp çıkıyorum hep. gündüzleride birkaç kişi var gelen. bende şu sıralar yoğunum gündüz nadir girebildim.
öle işte geçmişten anlamışsındır zaten bir durgunluk var

kızlar ben yine buradayım.çok kötüyüm yine nefes kesilmelerim başladı.uykuya daldığım an nefes gidiyor..az önce bir dalmışım we yataktan fırlayarak kalktım..kalbim güp güp nefes almaya çalışıyorum bir yandan inanın şehadet bile getirdim ölüyorum diye gözlerim karardı mahwoldum..ne kadar kötü birşey Allahım..uyumicam sabaha kadar.okadar uykum warki..daha öncede bu problemi yazmıştım buraya canlarım..we ben doktora gittim bu yüzden..hep kansızlıktan oluyormuşş..nefes alamamak ne kötü birşeymiş ölüm korkusu yaşamak ne zormuş....yarın spiral taktırmaya gideceğim..sabah kilo bildirimimi yapabilirim inşallah..tabi eğer uykuya dalar we nefesim kesilip uykudan uyanabilirsem..

Herkese Günaydın

Başlangıç kilo : 77.3
Geçen Hafta : 65.8
Bu Hafta : 65.4
Giden : 400 gr.
Toplam Giden : 11.9
Hedef : 55

başlangıç kilom 84
geçen hafta 68.20
bu hafta 66.80
giden 1.400
toplam giden 17.20
hedef 55
bildirim kime yapılıyor..kızlar benim bayağı bir işim war we doktora gitcem..buraya yazıyorum inşallah tekrar girip bildirimi yapabilirim..eğer giremezsem lütfen bildirimi buradan alırmısınız..girmeye çalışcam bi aksilik olmazsa öpüldünüz..

Herkeze gunaydinnnnnnn

Baslangic Kilom :72
Gecen Hafta yeni basladim :72
Bau Hafta : 68.4
Giden Kilom : 3.6

Oleyyyyyyyy 69beklerken cooookkkk sevindim

çok geçmiş olsun canım...

bildirimler nora ya kızlar benim işim çok bu hafta nora yapacak sağosun

BİLDİRİMLER NORA YAAAAAAAAAAAAAAAAAA

bu geçen haftaki liste noraaa
serra ve oyaz listeyi yayınladıktan sonra bildirim yaptılar bu hafta onları listeye almak senin kararın bacım

Kizlar merhaba
Ben egitimdeyim bildirimi yapip hemen cikmam gerek kendinize iyi bakin hepinizi optum

Baslangic. 85:8
Gecen hafta. 66.5
Buhafta. 65.6
Giden kilo.900 gr
Toplamda giden.20.2

Günaydın bebelaklar

Bildirimlerinizi;
Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen veya Giden:
Toplamda giden:
Hedef:

Bu şekilde yapmanızı önemle rica ediyorum.

Yeni gelen üyeler başlangıç kilo ve hedefi yazsınlar yeni üye olduklarını belirtsinler.

Mesaj sayısı yeterli olmayanlar NORANIN DİKKATİNE.. yazıp belirtsinler.

:13::13::13:

Hadi güzel bir liste görelim

Başlangıç kilo: 89
Geçen hafta: 77
Bu hafta: 75.5
Giden: 1.5
Toplamda giden: 13.5
Hedef: 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…