noram tebrik ederim kuzum
20 temmuza kadar ikimizde 5.5 vericez.
ama bnm bütün hevesim kırıldı bu hafta
Gene niye kırıdı yaa
Bende tebrik ederim bebiş
ben yemedikçe şişiyorum.bu hafta müsadeniz olursa listeye girmek istemiyorum.
3 hafta tartıya çıkmıycam.ve çok dikkat edicem.inş 3 haftasın sonunda 61 falan olucam[/COLOR]
Günaydın bebelaklar
Bildirimlerinizi;
Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen veya Giden:
Toplamda giden:
Hedef:
Bu şekilde yapmanızı önemle rica ediyorum.
Yeni gelen üyeler başlangıç kilo ve hedefi yazsınlar yeni üye olduklarını belirtsinler.
Mesaj sayısı yeterli olmayanlar NORANIN DİKKATİNE.. yazıp belirtsinler.
:13::13::13:
Hadi güzel bir liste görelim
Başlangıç kilo: 89
Geçen hafta: 77
Bu hafta: 75.5
Giden: 1.5
Toplamda giden: 13.5
Hedef: 55
Ben ekledim canım listeye, haftaya tartılmak istemezsen yazmayız, buna haftaya karar ver bence
Ve lütfen gereksiz bunalımlara girme gamze artık
Ben 2 haftadır üst üste + çıkıyordum
Bir Hafta oldu baslayali yinede listeye girebiliyormuyum kizlar?
yok cnm ya bunalım yapmıyorum zaten beni öldürmeyen acı güçlendirir
ama 3 hafta sonra inş. harika bir kiloyla sahalara dönüş yapıcam[/B]
hayırlı cumlarrr hayırlı sabhalr kızlarrr
noraa fotosuperdı seker..
bu haftada sende mı bayb ve süper moralım varr cunku bollleksı gordum tartıdaaaaaaaaaa regl ım sıskınlıgı oldugu halde yuppiiiiiiiiiiii
tebrıkler canımmmmmmmmmmmmmmm
tebrıkler canım da ne kdr surede verdınnBildirim
Baslangic:72
Bu Hafta 68.4
Gecen Hafta Yeni basladim :72
Giden: 3.6
Hedef:60
Kalan:8.4
Tatlım bu hafta listenin altında olacaksın , adın oraya yazılacak , haftaya listedesin
Aslında 1 hafta bile çok iyi bir süre gamze tartılmadığın sürece, ama sen bilirsin
Saağol beebeeğimTebrik ederim süre kilo vermişsin haa Bu daha başlangıç
Tatlım bu hafta listenin altında olacaksın , adın oraya yazılacak , haftaya listedesin
Aslında 1 hafta bile çok iyi bir süre gamze tartılmadığın sürece, ama sen bilirsin
Saağol beebeeğimTebrik ederim süre kilo vermişsin haa Bu daha başlangıç
iyi bir sürede kendimi gaza getirmem lazım noram kafam çok karışık
eğer tartılmamak iyi gelirse 3 hafta tartılmıycam.ama yok bu defada onu kafama takar kötü olursam
cumadan cumaya tartılıcam
Tamam bebeğim bu hafta tartıldın artık , ben aldım listeye, eğer olurda haftaya meraktan çatlamazsanki sen çatlamazsan ben çatlarım o zaman tartılmazsın , yazmayız
Bu arada;
Çok durgun bir cuma geçireceğiz gibi görünüyor ama bu kimsenin moralini bozmasın kızlar, burada kendiniz için varsınız, topikte 50 kişi de olsa 5 kişi de kalsa yine kilo veririz , gelemeyenleri çok özlüyorum ama elden birşey gelmiyor ne yazık ki
Hasret nerde yaa dün konserde pert oldu herhalde
tebrıkler canım da ne kdr surede verdınn3,600 gr mı yaa sasırdım kaldımm böle
evettttttttt 23 de 3 ay bıtcekkk vee 9,800 gr heheytttttttttt
selam canlarım ben geldim
yedim yedim şiştim geldim :18:
geçen hafta köye gittik cuma günü orda da net yok sevgilime msj attım uzun uzun anlattım nasıl mesaj gönderceğini
o da halledip çıktı profilimden bi de diyorum sakın biyerleri kurcalama birinin profiline filan girme
uygun olmayan resimler olabilir diye
yapmazdı zaten de yine de uyardım ben
minderin resimleri geldi aklıma uyarırken
ama zar zor listeyi buldum listede yokum ben şimdi bu hafta giremiyor muyum :26:
neyime listeye girmek istiyorsam sanki deli gibi artıdayımdır zaten
bu arada ya resmen kilo verdiğimi pek farketmediler
anneme söylüyorum kızım söylemiştin ya ondan demedim filan diyor
yengem filan farketmiyor nasıl sinir oldum anlatamam
en sonunda kuzenim gördü geleceğim gün o dedi ay betül çok zayıflamışsın süper olmuşsun filan diye
dönüp dönüp baktı bana
o da anlamasaydı intiharın eşiğine gelecektim
öyle işte benden bu kadar uzun uzun anlattım sanırım..
özledim sizi
eee ben yokken neler oldu bakalım değişik şeyler var mı topikte
bu arada mutlaka yeni gelenler olmuştur hoşgeldiniizz
hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimm uzun süree oldu girmeyeli ama napimm anca bitti temzilik öldüm bittim vallahii
bakalım yarın tartı ne gösterecek bu arada dikkat ettim bir hafta olmuş girmeyeli ben :44:ve siz sadece 100 sayfa konuşmuşsunuz hayırdır performansmı düşük kızçeler noldu böyle topiğe ben diodum 200 sayfa vardır okuncakk :44:
neyse bakalım yarın tartı günü inş. güzel rakamlar görürüm dicem ama her an herşey olabilir benden evde misafirim var kociş diyor hatta kk yı misafire değiştin vallahiyokk dedim unuturmuyum hiçç aklımdalar hepsi kendime gelicem sözzzzz kociş dedim inş. sabit çıkarım temizlik yüzünden ne diyet kaldı ne başka bişi öğünler falan kkarıştı bir acayip haller oldum :44::44:
inş. düzelirim nora dilek bana çok kızıcak biliyorumm :26:
Tamam bebeğim bu hafta tartıldın artık , ben aldım listeye, eğer olurda haftaya meraktan çatlamazsanki sen çatlamazsan ben çatlarım o zaman tartılmazsın , yazmayız
Bu arada;
Çok durgun bir cuma geçireceğiz gibi görünüyor ama bu kimsenin moralini bozmasın kızlar, burada kendiniz için varsınız, topikte 50 kişi de olsa 5 kişi de kalsa yine kilo veririz , gelemeyenleri çok özlüyorum ama elden birşey gelmiyor ne yazık ki
Hasret nerde yaa dün konserde pert oldu herhalde
Başlangıç kilo: 89
Geçen hafta: 77
Bu hafta: 75.5
Giden: 1.5
Toplamda giden: 13.5
Hedef: 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?