70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yemedikçe şişiyorum.bu hafta müsadeniz olursa listeye girmek istemiyorum.
3 hafta tartıya çıkmıycam.ve çok dikkat edicem.inş 3 haftasın sonunda 61 falan olucam
[/
COLOR]

Ben ekledim canım listeye , haftaya tartılmak istemezsen yazmayız, buna haftaya karar ver bence

Ve lütfen gereksiz bunalımlara girme gamze artık
Ben 2 haftadır üst üste + çıkıyordum

hayırlı cumlarrr hayırlı sabhalr kızlarrr

noraa fotosuperdı seker..
bu haftada sende mı bayb ve süper moralım varr cunku bollleksı gordum tartıdaaaaaaaaaa regl ım sıskınlıgı oldugu halde yuppiiiiiiiiiiii

Başlangıç kilo: 89
Geçen hafta: 77
Bu hafta: 75.5
Giden: 1.5
Toplamda giden: 13.5
Hedef: 55

tebrıkler canımmmmmmmmmmmmmmm

Ben ekledim canım listeye , haftaya tartılmak istemezsen yazmayız, buna haftaya karar ver bence

Ve lütfen gereksiz bunalımlara girme gamze artık
Ben 2 haftadır üst üste + çıkıyordum

yok cnm ya bunalım yapmıyorum zaten beni öldürmeyen acı güçlendirir
ama 3 hafta sonra inş. harika bir kiloyla sahalara dönüş yapıcam
[/
B]

Bir Hafta oldu baslayali yinede listeye girebiliyormuyum kizlar?

Tatlım bu hafta listenin altında olacaksın , adın oraya yazılacak , haftaya listedesin

yok cnm ya bunalım yapmıyorum zaten beni öldürmeyen acı güçlendirir
ama 3 hafta sonra inş. harika bir kiloyla sahalara dönüş yapıcam
[/
B]

Aslında 1 hafta bile çok iyi bir süre gamze tartılmadığın sürece, ama sen bilirsin

Saağol beebeeğim Tebrik ederim süre kilo vermişsin haa Bu daha başlangıç

Bildirim

Baslangic:72
Bu Hafta 68.4
Gecen Hafta Yeni basladim :72
Giden: 3.6
Hedef:60
Kalan:8.4
tebrıkler canım da ne kdr surede verdınn 3,600 gr mı yaa sasırdım kaldımm böle

evettttttttt 23 de 3 ay bıtcekkk vee 9,800 gr heheytttttttttt

iyi bir sürede kendimi gaza getirmem lazım noram kafam çok karışık
eğer tartılmamak iyi gelirse 3 hafta tartılmıycam.ama yok bu defada onu kafama takar kötü olursam
cumadan cumaya tartılıcam

Baslangic:83
Bu Hafta:73.2
Gecen Hafta Yeni basladim :74.4
Giden: 1.200 gr
Hedef:65
Kalan :8.200gr

haziran 29 daaaaa 69 zu görmem gerek cunku temmuz 1 daa esımızne ayrılıyor sehır dısı turları var gaza gelıpp yemememmm gerekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdua edınn bana gazz verinnn heheeeeeeeeeeeeeeeeyttttttttttttttt

iyi bir sürede kendimi gaza getirmem lazım noram kafam çok karışık
eğer tartılmamak iyi gelirse 3 hafta tartılmıycam.ama yok bu defada onu kafama takar kötü olursam
cumadan cumaya tartılıcam

Tamam bebeğim bu hafta tartıldın artık , ben aldım listeye, eğer olurda haftaya meraktan çatlamazsan ki sen çatlamazsan ben çatlarım o zaman tartılmazsın , yazmayız

Bu arada;

Çok durgun bir cuma geçireceğiz gibi görünüyor ama bu kimsenin moralini bozmasın kızlar, burada kendiniz için varsınız, topikte 50 kişi de olsa 5 kişi de kalsa yine kilo veririz, gelemeyenleri çok özlüyorum ama elden birşey gelmiyor ne yazık ki

Hasret nerde yaa dün konserde pert oldu herhalde

ben çatlarım yaaa ama yaaaaaaa
Haklısın durgun bir cuma
yılmak yok kızlarrrr biz en başta kendimize söz verdik.gidecek bu kilolar.hepimiz istediğimizi alıcaz.başarıcaz.
bunun için burdayız.

bende giderımm mutlulugumu paylastımmm vee kacıyorum:)

esım ın toplantısı erken bıterse carsıda buluscazzz alısverıss yapcaz yemek fılanda yerız ınsl..cok kacamak yapmam donddur ma fılan olurda gerısı nı bılmemm :)))) aksam da ark.gıderızz lısteye aksam gelınce yada yarın bakarım umarım ılklerde olurum gecen hafta 4.cüy dum bu hafta ılk 3 e gırmek ıstıyorummm kısmett baaklımmmmmm belkı pc kapatmasam gelırımgerı ıslerımıbıtırıyım kahvaltı sofrası toplanacakbenı belıyorr bu arada 1 lt suyumu ıctımbıle hehehhehehehhe

NORANIN DİKKATİNE(noracım sana mesaj atıyorduk herhalde ama mesaj sayım yetersiz ve yeniyim)

Başlangıç kilo:75,4
Geçen hafta:76
Bu hafta:72,3
Gelen veya Giden:3,1
Toplamda giden:3,7
Hedef:50

Ben pazartesi günü 5 günde 5 kilo diyetine başladım ama bugünü bitirmem pek hayırlı olmayacağa benziyor malesef bozuyorum. Bi dahada yapmıycam sağlığımı bozdum galiba. Beni de yeni listeye dahil eder misiniz. Yavaşta olsa sağlıklı kilo vermeye karar verdim.

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 71.0
bu hafta: 69.9
giden: 1.100
toplam giden: 8.6

biraz dikkat edince daha çok gidiyor demek ki

kilo veren herkesi tebrik ederim şimdiden

Hoşgeldin betüş, bizde seni çok özledk

Ben sana topiğe gelmeiğin için çok kızıyordum, misafirin olmadığını bilmiyordum ama bugn bildirim yap ona göre yeniden kızabilirim, hazırım yani gümm pat çat

allah senn ıyılıgını wersn seker
ama walla cok yorulmusm cok kıraz yedım bıde yaaaaaaa
Başlangıç kilo: 89
Geçen hafta: 77
Bu hafta: 75.5
Giden: 1.5
Toplamda giden: 13.5
Hedef: 55

wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hell noraaammmm

Haasreeet çatlatmaaaaaaaaa

Kızlar bu hafta aralarda 5 adet yeşil erik yiyeceğim cumaya kadar, bana bozmadan eşlik etmek isteyen olursa ara öğünlerde beklerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…