Sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bendeee ağzım durmuyo bi yandan süreki leblebi yiyorummm
slm kızlar nasılsınızzzzzzzz
kimseler de yooooooooooook
bugün çok yoğundun gelemediiiiiiiiiim
sabah ve akşam iyiydi menülerim ama bir tane dondurma yedimmm
aaaaaaaaaaaa ne ayıp yenir mi hiç dondurma
artık yalnızlıktan kendimle yazışıyom hale bak ya
suzi dilek balkaymak nerdesiniz leynnnnn ne güzel sohbet ederdik özledim sizleri ya
aaaaaaaaaaaa ne ayıp yenir mi hiç dondurma
artık yalnızlıktan kendimle yazışıyom hale bak ya
suzi dilek balkaymak nerdesiniz leynnnnn ne güzel sohbet ederdik özledim sizleri ya
yedim bileeeeeeeeeeeben de öğlen kendi kendie yazdım
yaza doğru kişi sayısında azalma oldu
dondurmaaaaa
ozletme kndını gel aramıza
bundan sonra gelmeye calisirim canim benimsuziiiiii üzüldüm ama akşamları gel o zaman
bu arada busecim listeyi sen yapmissin eline saglik canimoooooooooooooooooofff
cok hos bi fotograf olmus busecimKızlaaar albüme sevdicekle bi fotomu eekliyorum şimdiii
canim benimnaber kızlarrrrrrrrrrrrrr, herkes iyi miiii, suzi özletme kendini ama(
dilekkkkk nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
noraaaaaaa bende görebilecekmiyimmmmm fotolarınııııı:)))))))onlarda beni görebilecekmiiiii
yaaaaa benim canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrr
bende seni özledim fistik yaaBurdayım beybi.:82:
Özledim ki beraber ettiğimiz muhabbetleri.
bakın bunlardabızımgıbı ne gorseler hammmmmmm
hosgeldinKızlar cuma yarışmasını nasıl yapıyorsunuz beni de aranıza alırmısınız
afferim tatlim yakinda 5lileri de görecen insallahdilekim selam,
pazartesiden beri gelemedim annem geldi onunla ilgilendim dün denize gittik 2 yıldan sonra ilk kez girdim özlemişim.yarın seminere gidicem sabah wc yi bekleyemem diye bugün çıktım tartıya gördüğüm sayı beni mutlu etti yarın inşllh gelip bildirim yaparım.5 li rakamlara az kaldı diyebilirim.dün kotondan bir takım aldım etek ceket.38 beden eve gelince pişman oldum hedefe 3 kilo kadar kaldı acaba etek çok bol olur mu ki.bir sürü para verdim.eylülde hiç giyemeden bol gelirse üzülcem.indrm var diye aldım ama olmazsa parama yazık olcak.bugünkü menümü yazmaya hiç niyetim yok bol bol kaçamak yaptım nasıl olsa tartıya çıktım diye...
betüüülll tatli kiz özledim seniselam canlarım ben geldim
yedim yedim şiştim geldim :18:
geçen hafta köye gittik cuma günü orda da net yok sevgilime msj attım uzun uzun anlattım nasıl mesaj gönderceğini
o da halledip çıktı profilimden bi de diyorum sakın biyerleri kurcalama birinin profiline filan girme
uygun olmayan resimler olabilir diye
yapmazdı zaten de yine de uyardım ben
minderin resimleri geldi aklıma uyarırken
ama zar zor listeyi buldum listede yokum ben şimdi bu hafta giremiyor muyum :26:
neyime listeye girmek istiyorsam sanki deli gibi artıdayımdır zaten
bu arada ya resmen kilo verdiğimi pek farketmediler
anneme söylüyorum kızım söylemiştin ya ondan demedim filan diyor
yengem filan farketmiyor nasıl sinir oldum anlatamam
en sonunda kuzenim gördü geleceğim gün o dedi ay betül çok zayıflamışsın süper olmuşsun filan diye
dönüp dönüp baktı bana
o da anlamasaydı intiharın eşiğine gelecektim
öyle işte benden bu kadar uzun uzun anlattım sanırım..
özledim sizi
eee ben yokken neler oldu bakalım değişik şeyler var mı topikte
bu arada mutlaka yeni gelenler olmuştur hoşgeldiniizz
cok zor canim benim yakızlar ben yine buradayım.çok kötüyüm yine nefes kesilmelerim başladı.uykuya daldığım an nefes gidiyor..az önce bir dalmışım we yataktan fırlayarak kalktım..kalbim güp güp nefes almaya çalışıyorum bir yandan inanın şehadet bile getirdim ölüyorum diye gözlerim karardı mahwoldum..ne kadar kötü birşey Allahım..uyumicam sabaha kadar.okadar uykum warki..daha öncede bu problemi yazmıştım buraya canlarım..we ben doktora gittim bu yüzden..hep kansızlıktan oluyormuşş..nefes alamamak ne kötü birşeymiş ölüm korkusu yaşamak ne zormuş....yarın spiral taktırmaya gideceğim..sabah kilo bildirimimi yapabilirim inşallah..tabi eğer uykuya dalar we nefesim kesilip uykudan uyanabilirsem..
delüü kizzzgünaydıınn
Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden:
Toplamda giden:
Hedef:
özlemişim yaawww
ulasdim minemsuzidemi gelmiyor artık
geçmişi tam okuyamadım ama
sanki göremedim hiç
suziiiii ulaş banaaaaaaa
evet bende bugün suziyi göremedim
birazda versen fistik gibisin canim
hosgeldin tekrar canim ben seni hatirladimBen geldimmm...
buralardayken 80 lerden 68 e düşüp sonra geri 72 ye çıkan bir ben var burda...
Yarın sabah itibariyle yeme içme şeklimi düzene sokup spora başlıyorum....
3-4 ay içinde çokkkkkkkkk kilo vermem lazım, düğün var şişman gelin olmamalıyım... Yazık bana...
hosgeldinsiteye yeni üye oldum.3 çocuk annesi 30 yaşında bi bayanım.bende 70-79 luk gruba katılmak istiyorum.acilen kilo vermem lazım ve motive olamıyorum.aranıza alırsanız süper olacak....
suzi gelsin artık yaa
canımcım ben oldu unutkan paçi artıkGünaydın canım
Günaydın Nesli, sen bildirim yapmayınca listeye girmek istemediğini düşündüm diğer kızlar gibi :26: Yoksa yazacaktım aslında :26:
:26::26::26::26:
Sağol canım, seninde :13:
Sıcakları bahane etme ayşe hanım, bitki çaylarınızı için kızlar
avatarimida degistirdim söyle gözüm gönlüm acilsinhavalar güzel oldukca nesemde yerinde oluyor
oglisin dogum günü vardin cuma günü cok güzeldin
bugünde türkiyede babalar günüymüs bizim burda gecen hafta idin bilseydim bu hafta oldugunu bu hafta verirdim babalar günü ülkeden ülkeye niye degisiyorsa :44:
zerrami göremedim alintilarimda merak ettim :26:
birde ballikaymakim da yok napti acaba ehliyet sinavini onuda merak ettim :26:
monamda gelmiyor antalyaya gittimi acaba :26:
haftasonu alisveris yaptim türk kahvesi aldim ve bugün ac karnina ictim hep dilek diyordun ama unutuyordum gercekden faydasi oldu 2 kere wcye gittim
birde haberlerde yogurt karin yaglarini yakiyor diye haber cikdi her ögünde mutlaka yogurt ekliyorum artik
benden bukadar cenem düsdü
kimsecikde yok topikde bende kaciyorum coook öpüldünüziyi geceler sekerler
amin canim cok sagolcanımcım ben oldu unutkan paçi artık
geçende unuttum black saolsu atmış kısçem
bu grip kötü etkiledi yavrubeni ya
olsun tatlım hatırlayamazsınki okadanda
suzim doğum günü kutlu olsun oğluşunun allah nice mutlu zun sağlıklı sıhatli ömerler versin inşallah
evet bizde bugündü babacıklar günü
benim oğluşda babasına parfüm seti aldı
iyi geceler tatlım
avatarimida degistirdim söyle gözüm gönlüm acilsinhavalar güzel oldukca nesemde yerinde oluyor
oglisin dogum günü vardin cuma günü cok güzeldin
bugünde türkiyede babalar günüymüs bizim burda gecen hafta idin bilseydim bu hafta oldugunu bu hafta verirdim babalar günü ülkeden ülkeye niye degisiyorsa :44:
zerrami göremedim alintilarimda merak ettim :26:
birde ballikaymakim da yok napti acaba ehliyet sinavini onuda merak ettim :26:
monamda gelmiyor antalyaya gittimi acaba :26:
haftasonu alisveris yaptim türk kahvesi aldim ve bugün ac karnina ictim hep dilek diyordun ama unutuyordum gercekden faydasi oldu 2 kere wcye gittim
birde haberlerde yogurt karin yaglarini yakiyor diye haber cikdi her ögünde mutlaka yogurt ekliyorum artik
benden bukadar cenem düsdü
kimsecikde yok topikde bende kaciyorum coook öpüldünüziyi geceler sekerler
cok sagol betülcümmmmsuziiiimmm
o şirin oğlunun doğum gününü kutlarım canım Rabbim nazarlardan korusun onu
sen ne zaman geliyosun buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?