Hasreeeettt
iyi haberlerini aldım bu arada, cumaya bomba patlatacaksın bu gidişle
kızlar bısı sorcam bı cantaya en cok kac para werırsınız
Günaydin kizlar
Eki Görüntüle 446602
cok sagol betülcümmmm
7inci ayin 6sinda betülcüm allah nasip ederse insallah
güzel bir hafta olsun hepimiz için
umarım herkes iyidir
geçmişi okuyacağım şimdi, umarım hepsini okuyabilirim
gunaydnnnn
gupguzl bır hafta olur ıns
Günaydın canım,
Doğum gününüz kutlu olsun.
Günaydın canımmm
Günaydın,
Herkese günaydınlarrr,
Ben ve kilocuklarım geldik. Sanırım 1,8 kg. artıdayım, cumaya artık ne kadar azaltabilirsem. Tatilimiz güzel geçti bol bol havuza girdik, kaydıraktan kaydık. Hep oteldeydik zaten gezilecek dışarda yer yokmuş. Havuz yemek-havuz yemek şeklinde bir tatildi, çocuklarla gidince, eh kahvaltıda olsun yemekte olsun, bir keyif yaptırmadılar bize ama. Şükür yine de iyiydi.
Sizlerde ne var ne yok kızçelerim, geçmişi okuyamadım, listeyi Buse yapmış, eline sağlık canım.
Herkeslere güzel bir hafta diliyorum.
günaydın kızlar
ben geldimmm
günaydın arkidişlerrrrrrr
BenSuzi hoşgeldin, oğluşunun doğum günü kutlu olsun
bende dünden beri artılardayım dün denize gidelim dedik ben giydim hamilelik öncesi bikinileri olmadı tabi koca göbek, neyse gittik ben girmedim denize kenarda oturdum eşimle kızım girdiler, kızım bayıldı bu arada zaten suyu seviyor, ona ördekli bir simit aldık onu görünce korktu ağladısonar başka bir tane gölgelikli olanlar var onlardan aldık, bayağı oynadı sonra, bende kıyıda yemeğe kolaya dadandım,
bide eve geldik arkadaş bize diyarbakırdan kadayıf yollamış, ben çok severim, hamileliğimde aşerdiğim tek şeydi, tabi dayanamadım ondanda kocaman bir parça yedim , şimdi paket bana bakıyor ben pakete, paketi birilerinemi versem ne yapsam
çarşamb günü işe başlıyacam doğumdan sonra hiç bişey almamıştım giyecek kıayfetim yok , öğleden sonra gidip bişeyler bakacağız, akşama gelince okumaya çalışırım sayfaları
günaydın çıtırcıklarrrrHerkese gusel bır haftadılıyorum sbh tartıya cıktımve gulumsedııbana bu hafta reglde olacagımmm ınsl..artı olmazzhıccc
sıze yenı cektıgım fotoyu gonderıyorumm optummmAMA OLMADII BOYUT BUYUK GELDII YAA SIMDI VAKTIM YOK BEN KACTIM SONRA GORNDERIRIM ARTIKKKK
geçmiş olsun bian seni kalın camlı gözlüklerle hayal ettim ahahahahahahgöz doktorundan randevu aldım ben bi uçup gelem bakalım ne kadar kör müşüm :)
kızlar bısı sorcam bı cantaya en cok kac para werırsınız
Ben en fazla 30 TL veririm, şimdi heryerde herşey o kadar bol ki, niye kazık yiyeyim. Ama tabii bu kişinin gelir durumuna göre değişir, mesela patronların hanımları marka takınır, çanta olsun, eşarp olsun. Paran varsa 150 TL'de verirsin, ama gerek var mı o ayrı bir olay. O yüzden herkesin kendi kesesine göre değişir.
günaydın çıtırcıklar nassiniz bakeyimmmm
keyifler hoşmu
ftemiz tatil ne çabuk bitti kızçe one kadar az tatil ettin yavru bir haftamı kullandın
yorulduğuna değmemiştir canım ya
sağol canım. doktor bana miyop dedihoşbulduk yawrummmmnassınnn??
geçmiş olsun kuzummm
valla ben cimriyimdir bacımkızlar bısı sorcam bı cantaya en cok kac para werırsınız
bir kerem benim gözlüklerim çerçevesizgünaydın çıtırcıklarrrr
geçmiş olsun bian seni kalın camlı gözlüklerle hayal ettim ahahahahahah
çantaya vermem okadar para çünkü modası geçiyor hemen
akabinde ona benzeyen daha uygun bişey bulabilirim
..
valla ben cimriyimdir bacım25-30 en fazla 40 tl veriyorum . kıyamıyorum daha fazlasına. geçen gün netten 25 tl ye çanta aldım. derisi yumuşacık yani 100 aldım desem yuttururum. bence öneml, olan şık ve kullanışlı olması . aradıktan sonra ucuz da çok güzel çantalar var. 5-10 tl ye aldığım çantalarım bile var
geçen gün ayakkabı mağazasında bir çanta gördüm 256 TLya dedim ben bunun ayısını nette arasam kesin 25 tl ye bulurum "bak git ya"
banane yaaaaaaaaaaa hayalime ne karışıyon bananeeeeeeeeeeeeeesağol canım. doktor bana miyop dedi
miyop miyop ay ne komik bir kelime ben miyobuuuuuuuuuum
derecmi accık yükseltti ...
valla ben cimriyimdir bacım25-30 en fazla 40 tl veriyorum . kıyamıyorum daha fazlasına. geçen gün netten 25 tl ye çanta aldım. derisi yumuşacık yani 100 aldım desem yuttururum. bence öneml, olan şık ve kullanışlı olması . aradıktan sonra ucuz da çok güzel çantalar var. 5-10 tl ye aldığım çantalarım bile var
geçen gün ayakkabı mağazasında bir çanta gördüm 256 TLya dedim ben bunun ayısını nette arasam kesin 25 tl ye bulurum "bak git ya"
bir kerem benim gözlüklerim çerçevesiz
eskiden olurdu ya kocaman kocaman çerçevelerben hep sıfır çerçeve olanlardan kullanıyorum.
bnde cımrıyımdr azıck ama
cok begendıgım ıcın alma taraftarı gbı olmustm azcık sonra wazgectm smdı
banane yaaaaaaaaaaa hayalime ne karışıyon bananeeeeeeeeeeeeee
130 pazarlık yapmayı dusunuodm
kız o paraya ben 4 tane çanta alırım
ama içinde kaldıysa bir kerelik al boşver bir daha mı gelecez dünyaya...
ay benim arkadaşlarım var aynı maaşız sonuçta millet 200 tl falan çantaalıyor. çok pahalı dediğimde de ama kalite falan diyorlar. ya ne olacak kalitesinden çanta işte. ben ankaradan 40 tl aldığım bir çantayı 3 yıldır kullanıyorum hemde çok hor kullanırım hani. ama daha sadece iç astar yırtıldı onuda elle diktim oldu bitti
bende senn gıbydım canm
cok sewerdım mesela pazarları kı hala sewıorum ama bazı nedenlerden dolayı pek pazara gıdıp bısıler almıorum
kaynwaldem feln saglksız buluyo
ne alakysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?