güzel bir hafta olsun hepimiz için
umarım herkes iyidir
geçmişi okuyacağım şimdi, umarım hepsini okuyabilirim
suziiiiiiiii özledik kz seniavatarimida degistirdim söyle gözüm gönlüm acilsinhavalar güzel oldukca nesemde yerinde oluyor
oglisin dogum günü vardin cuma günü cok güzeldin
bugünde türkiyede babalar günüymüs bizim burda gecen hafta idin bilseydim bu hafta oldugunu bu hafta verirdim babalar günü ülkeden ülkeye niye degisiyorsa :44:
zerrami göremedim alintilarimda merak ettim :26:
birde ballikaymakim da yok napti acaba ehliyet sinavini onuda merak ettim :26:
monamda gelmiyor antalyaya gittimi acaba :26:
haftasonu alisveris yaptim türk kahvesi aldim ve bugün ac karnina ictim hep dilek diyordun ama unutuyordum gercekden faydasi oldu 2 kere wcye gittim
birde haberlerde yogurt karin yaglarini yakiyor diye haber cikdi her ögünde mutlaka yogurt ekliyorum artik
benden bukadar cenem düsdü
kimsecikde yok topikde bende kaciyorum coook öpüldünüziyi geceler sekerler
Günaydın canım,Günaydin kizlar
Eki Görüntüle 446602
cok sagol betülcümmmm
7inci ayin 6sinda betülcüm allah nasip ederse insallah
Günaydın canımmmgüzel bir hafta olsun hepimiz için
umarım herkes iyidir
geçmişi okuyacağım şimdi, umarım hepsini okuyabilirim
Günaydın,gunaydnnnn
gupguzl bır hafta olur ıns
Günaydın canım,
Doğum gününüz kutlu olsun.
Günaydın canımmm
Günaydın,
Herkese günaydınlarrr,
Ben ve kilocuklarım geldik. Sanırım 1,8 kg. artıdayım, cumaya artık ne kadar azaltabilirsem. Tatilimiz güzel geçti bol bol havuza girdik, kaydıraktan kaydık. Hep oteldeydik zaten gezilecek dışarda yer yokmuş. Havuz yemek-havuz yemek şeklinde bir tatildi, çocuklarla gidince, eh kahvaltıda olsun yemekte olsun, bir keyif yaptırmadılar bize ama. Şükür yine de iyiydi.
Sizlerde ne var ne yok kızçelerim, geçmişi okuyamadım, listeyi Buse yapmış, eline sağlık canım.
Herkeslere güzel bir hafta diliyorum.
hosgldn canm
olsun okadr ben gıtseydm kesn bende alırdım
dınlenmıs we raht sekıldesındr smdı
darısı basıma
hsgeldın sekerrgünaydın kızlar
ben geldimmm
HAsret bend e özledim canım. haftasonum yoğun geçti gelemedim.
ftemiz, hoşgeldin canım. tatilin ve yolun yorgunluğu ile artı çıkmış olabilirsin
eminim cumaya kadar düzelir
Ayyy canım, inşallah öyle olur. Çook sağol.HAsret bend e özledim canım. haftasonum yoğun geçti gelemedim.
ftemiz, hoşgeldin canım. tatilin ve yolun yorgunluğu ile artı çıkmış olabilirsin
eminim cumaya kadar düzelir
günaydın kızlar
ben geldimmm
hoşbulduk hasoşşş
hsgeldın sekerr
günaydın canımmmAyyy canım, inşallah öyle olur. Çook sağol.
Günaydınnn
hoşbulduk hasoşşşnaber tatlım
günaydın canımmm
suzimmm nasılsın canımmmm?oğluşuna da mutlu yıllar:119:
bilgisayar açılmıyor
bilgi işlemci gelmemiş
onu bekliyorum
kıytırık bir laptoptan yazmaya çalışıyorum, onda da alıntı yapamıyorum
sayfa açılması için bekleye bekleye ağaç olacam resmen
bu smileyler bile tıklayarak gelmiyor, kod girmem gerekiyor
bilgi işlemciiii, çabuk geeellll
oh oh tatil ne güzel bende feci havuz istiyorum. ama buralarda su birikintisi bile yokGünaydın canım,
Doğum gününüz kutlu olsun.
Günaydın canımmm
Günaydın,
Herkese günaydınlarrr,
Ben ve kilocuklarım geldik. Sanırım 1,8 kg. artıdayım, cumaya artık ne kadar azaltabilirsem. Tatilimiz güzel geçti bol bol havuza girdik, kaydıraktan kaydık. Hep oteldeydik zaten gezilecek dışarda yer yokmuş. Havuz yemek-havuz yemek şeklinde bir tatildi, çocuklarla gidince, eh kahvaltıda olsun yemekte olsun, bir keyif yaptırmadılar bize ama. Şükür yine de iyiydi.
Sizlerde ne var ne yok kızçelerim, geçmişi okuyamadım, listeyi Buse yapmış, eline sağlık canım.
Herkeslere güzel bir hafta diliyorum.
hoşgeldin mindeeeeeeeeergünaydın kızlar
ben geldimmm
sen o paketi komşuya falan yolla bacım yoksa yersin hepsini. kendimden biliyorum :)günaydın arkidişlerrrrrrr
BenSuzi hoşgeldin, oğluşunun doğum günü kutlu olsun
bende dünden beri artılardayım dün denize gidelim dedik ben giydim hamilelik öncesi bikinileri olmadı tabi koca göbek, neyse gittik ben girmedim denize kenarda oturdum eşimle kızım girdiler, kızım bayıldı bu arada zaten suyu seviyor, ona ördekli bir simit aldık onu görünce korktu ağladısonar başka bir tane gölgelikli olanlar var onlardan aldık, bayağı oynadı sonra, bende kıyıda yemeğe kolaya dadandım,
bide eve geldik arkadaş bize diyarbakırdan kadayıf yollamış, ben çok severim, hamileliğimde aşerdiğim tek şeydi, tabi dayanamadım ondanda kocaman bir parça yedim , şimdi paket bana bakıyor ben pakete, paketi birilerinemi versem ne yapsam
çarşamb günü işe başlıyacam doğumdan sonra hiç bişey almamıştım giyecek kıayfetim yok , öğleden sonra gidip bişeyler bakacağız, akşama gelince okumaya çalışırım sayfaları
bende işyerinde smileları hep elle giriyorum anlıyorum seni :)bilgisayar açılmıyor
bilgi işlemci gelmemiş
onu bekliyorum
kıytırık bir laptoptan yazmaya çalışıyorum, onda da alıntı yapamıyorum
sayfa açılması için bekleye bekleye ağaç olacam resmen
bu smileyler bile tıklayarak gelmiyor, kod girmem gerekiyor
bilgi işlemciiii, çabuk geeellll
hoşbulduk yawrummmmoh oh tatil ne güzel bende feci havuz istiyorum. ama buralarda su birikintisi bile yok
hoşgeldin mindeeeeeeeeer
sen o paketi komşuya falan yolla bacım yoksa yersin hepsini. kendimden biliyorum :)
bende işyerinde smileları hep elle giriyorum anlıyorum seni :)
bizim de bağlantı yavaş oluyor. bazen alıntı da yapmıyor gıcık
ezberledim smileları elle gire gire
geçmiş olsun kuzummmgöz doktorundan randevu aldım ben bi uçup gelem bakalım ne kadar kör müşüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?