70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım
hep destek tam destek

suzimi özledimmm ben yaaa

bende

süper bişi buuu

hoşgeldin canım

Akşam yemeğimide yedim:)))) fırında bagetli türlü ve bulgur pilavı yedim... Ama galiba pilavı biraz çok kaçırdım bi tabak kadar(( saat erken diye avutuyorum kendimi. Siz neler yediniz???

Akşam yemeğimide yedim:)))) fırında bagetli türlü ve bulgur pilavı yedim... Ama galiba pilavı biraz çok kaçırdım bi tabak kadar(( saat erken diye avutuyorum kendimi. Siz neler yediniz???
canim 1 tabak bulgur pilavi cok fazlaaaa100 gram bulgur pilavi 360 kaloriymis:26::26::26:bence 3-4 kasiga indir..yanlissam duzeltin beni kizlar:122:aksam yemeginde salata ya da yogurt tuketmeye calis..

kizlar yaaa yuzumdeki siyah noktalar daha da belirginlesmishangi urunu kullanabilirim,tavsiyelerinizi bekliyorummm

canim 1 tabak bulgur pilavi cok fazlaaaa100 gram bulgur pilavi 360 kaloriymis:26::26::26:bence 3-4 kasiga indir..yanlissam duzeltin beni kizlar:122:aksam yemeginde salata ya da yogurt tuketmeye calis..

HADİİ YA BEN ZATEN 1000 KALORİ ALMIŞIM PİLAVDAN. Allahtan sabahtan sadece kiraz ve karpuz yedim

akşam yemeğinde pilav-makarna yemezsen iyi olur canım
canın çok isterse öğlenleri 3-4 kaşık yersin..
ama bulgur pilavı olması iyi yine de pirinç pilavına göre..
salata ye bol bol

kizlar yaaa yuzumdeki siyah noktalar daha da belirginlesmishangi urunu kullanabilirim,tavsiyelerinizi bekliyorummm

kelin ilac olsa...
ben oturup sıkıyorum sonra da iz kalıyor

uzun zamandir facia menulerim oldugu icin size soyleyemiyodummm
bugunku idare eder menumu paylasayimmm

sabah
uyaninca 1 bardak su

5-6 tane minicik domates
1 salatalik
yarim kirmizi biber
1 kk peynir
3 zeytin
1,5 dilim tam tahilli ekmek

ara
1 kayisi
10 tane falan beyaz leblebi
yesilcay

ogle
canim istemedi
1 avuc beyaz leblebi ve 7-8 badem yedim

ara
2 kayisi
yesilcay

aksam
2 kasik tavuk sote
3-4 kasik kirmizi biberli,sosisli,peynirli yumurta(esim yapmis mikrodalgadamenemen gibi biseydi)
domates
1 dilim ekmek
1 bardak light kola
1 bardak filtre sutlu kahve

bişicikk sorcam yahuu yazıların rengi ve simgeler nerden değişio kıslar

BU özellikleri kullanabilmeniz için
Kullanıcı paneli - http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)

sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz.

kkızlar mrb
ankaraya gıdıcm bu aksm oyuzden smdıden yapıorum bldırımımı msj kıme atılack blmıorumda
ınsallah bıldırımımı unutmazsnız :))))))

baslangıc :87.2
gecen hafta :66.1
bu hfta :65.9
gıden :200 gramcık :))))

optm sızı gorsmek uzere

Herkeze hayirli aksamlar
Bugunku menum:

Sabah bir kahve
Bir Yesilcay
Yogurtlu Müsli

Arada
1tane misirpatlagi

Oglen
Yulaf ezmesi elma rendesiyle

Arada
Bir bardak Yesilcay

Aksam
Mangalda tavuk ve kofte
Yaninda bol salata

Bir bardak kahve

Bugün Spor yok Temizlik var bol bol

Yarin buyuk gun herkez bol bol Kilo vermistir insallah

kızlaaaaaaaaar kızlaaaaaaaaaaaaar
yoğurt yapacaktım hevesle aldım sütü. ama kaynayınca kesildi peynir oldu yaaaaaaaaaaaaa
lor peyniri yap pisimmmm
gezmeye mi gidiyosun yawrummmne zaman donuceksinn:26:iyi yolculuklarr

canim yediklerini olculeriyle yazarsan daha saglikli yorum yapabilirizz yesilcay ara olarak sayilmiyo canim,biseyler yemen lazimmm

teşekkürlerrrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…