merhaba ben aranıza yeni katıldım 70.500 kiloyum. hedefim 55 olmak yeni 15 kilo vermem lazım. 8 aylık bi kızım var emziriyorum o yüzden çok katı yada tek düze beslenmesi olan bi diyet uygulayamam. yediklerimden kısıcam. sizde bana destek olun kızlar lütfeenn:)
suzimi özledimmm ben yaaa
slm kızlarr
bi kaç gündür giremedim nasılsınızzz
veee sonunda gördüm gördüm gördümmm
5'li rakamları gördümmmmmmmm
59.8 kiloyummmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
inşalllah sizde en yakın zamanda istediğiniz kilolara ulaşırsınızzzzzzz
kızlar selamlar herkese bende bu topik sayesinde kilo verenlerdenim geçen sene temmuzdan bu yana 73.4ten 59lara kadar indim 3 aydır tikkatetmedim dün 63.4tüm bugün 62.9 geldim amacım 55 olabilmek umarım olurum ama normal kilomdayımya artık bi taraflarımı sıkıpta 55 lere bi inemedim
kepekli makarna ye bari:18::18::18::18::18::18:canm makarna salatası ıstedı
dilom bana da sopa at,ama popomaa at da kuculsun azicikkSopa var onu da istedi mi.
canim 1 tabak bulgur pilavi cok fazlaaaaAkşam yemeğimide yedim:)))) fırında bagetli türlü ve bulgur pilavı yedim... Ama galiba pilavı biraz çok kaçırdım bi tabak kadar(( saat erken diye avutuyorum kendimi. Siz neler yediniz???
canim 1 tabak bulgur pilavi cok fazlaaaa100 gram bulgur pilavi 360 kaloriymis:26::26::26:bence 3-4 kasiga indir..yanlissam duzeltin beni kizlar:122:aksam yemeginde salata ya da yogurt tuketmeye calis..
Akşam yemeğimide yedim:)))) fırında bagetli türlü ve bulgur pilavı yedim... Ama galiba pilavı biraz çok kaçırdım bi tabak kadar(( saat erken diye avutuyorum kendimi. Siz neler yediniz???
kizlar yaaa yuzumdeki siyah noktalar daha da belirginlesmishangi urunu kullanabilirim,tavsiyelerinizi bekliyorummm
bişicikk sorcam yahuu yazıların rengi ve simgeler nerden değişio kıslar
lor peyniri yap pisimmmmkızlaaaaaaaaar kızlaaaaaaaaaaaaar
yoğurt yapacaktım hevesle aldım sütü. ama kaynayınca kesildi peynir oldu yaaaaaaaaaaaaa
gezmeye mi gidiyosun yawrummmkkızlar mrb
ankaraya gıdıcm bu aksm oyuzden smdıden yapıorum bldırımımı msj kıme atılack blmıorumda
ınsallah bıldırımımı unutmazsnız :))))))
baslangıc :87.2
gecen hafta :66.1
bu hfta :65.9
gıden :200 gramcık :))))
optm sızı gorsmek uzere
canim yediklerini olculeriyle yazarsan daha saglikli yorum yapabilirizzHerkeze hayirli aksamlar
Bugunku menum:
Sabah bir kahve
Bir Yesilcay
Yogurtlu Müsli
Arada
1tane misirpatlagi
Oglen
Yulaf ezmesi elma rendesiyle
Arada
Bir bardak Yesilcay
Aksam
Mangalda tavuk ve kofte
Yaninda bol salata
Bir bardak kahve
Bugün Spor yok Temizlik var bol bol
Yarin buyuk gun herkez bol bol Kilo vermistir insallah
BU özellikleri kullanabilmeniz için
Kullanıcı paneli - http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)
sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz.
lor peyniri yap pisimmmm
gezmeye mi gidiyosun yawrummmne zaman donuceksinn:26:iyi yolculuklarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?