aynıyız sızınle neredeyse bnde hıc spor yapmadm malesf
we mesela cnm ckulata ıstedı yedım kucuk bır parca
yemeseydm blkı dha cabk werrdım
ikinci bebişide yavaştan düşünüyorum 55le hamile kalsam ne müthiş olur 62 63 lerle hamile kalsam 80lere dayanırım ben geneonun için silkinip kendime gelmem lazım aksi halde verene kadar bitaraflarımı yırtıyorum
fotttttttttttoooooooooooooooooooooooooooo istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbende ondan korkuyorum. çevrede koyacak yer yok çöpü dibine koyarsam da kedilere açık hedef olurlar
evde artan et vb yemekleri kedi köpek için çöpün yanına indiririm. su kabıda koymak istiyorum ama alıp atıyorlar. site içinde de yer yok. zaten insanlar durdurmuyo. bu sıcakta yazık hayvancıklara
aslında bi duvarın kenarına su kabını koyup,hayvanlar içindir lütfen çöpe atmayınız,su bittikçe eklemeye devam edelim duyarlı olalım diye bi not yazsak duvara:26::26::26:işe yarar mı pisimmmm
ay kız buzlu suları tuzlu su okuyorum bu niye tuzlu su içiyo diyorum
delü yaaaa
kızlaaaaaaaaaaar cicilerim geldiiiiiiiiiiiii sayayım da kınayın beni :)
2 tane pijama takımı, 1 hırka, 2 bluz , 1 tunik, 1 kemer ve 3 bolero
ama hepsi ne kadar tuttu bilin bakalım. çok ucuzlaaaaaaaaaar :):):):):)
bolerolardan 2 tanesi tanesi 5 tldengenelde ucuz ürünler evde falan giymek için.
pijamalar L ama onun dışındakileri standart beden yada M aldım bakalım akşama deneyecem umarım olurlar:18::18::18:
pijamayı rahat sevdiğimden özellikle büyük aldım
regl mağduru kendine gellsağol
kızlaaaaaaaaaaaaar ya ben biraz önce 2-3 tane eti hoşbeş yedim ya. bana bir kızarmısınız öğlen eve gitmedim ya doymadım çekmecede ne bulursam götürüyom. ay saat 5 olsa da gitsem. içimdeki canavar çıktı yine
kızlar selamlar herkese bende bu topik sayesinde kilo verenlerdenim geçen sene temmuzdan bu yana 73.4ten 59lara kadar indim 3 aydır tikkatetmedim dün 63.4tüm bugün 62.9 geldim amacım 55 olabilmek umarım olurum ama normal kilomdayımya artık bi taraflarımı sıkıpta 55 lere bi inemedim
evet canım aynen bende yedim hatta ara ara tamamen salmalarımda oldu ama eger o kaçamaklar olmasaydı zaten 24 kilo verebilecek kadar iradeli değilim maalesef ki 15 temmuzda düğün var kuzenimizin ozamana kadar inşallah 65 i görebilirsem çok mutlu olacagımmmm
inşallah herşey gönlünüzce olsun benimde artık 2. çocugu düşünme zamanım geldi kızım 7 buçuk yaşında aralarındaki fark gittikçe açılacak eger biraz daha geçiktirrirsem ama hiç cesaretim yokkkk :18:
bu dobiç halimle mifotttttttttttoooooooooooooooooooooooooooo istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
regl mağduru kendine gellyoğurt+tarçın+elma yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ahh 55 miiiiiiiiiiiine kadar güzel bir sayııı 55
neti karıştır bacımyaa kısceler hanı ben kuzenımn dugunnde sapka we eldıven kombını yapacaktm ya
sızce nerelerde satılır onlar:18::18::18:
fotttttttttttoooooooooooooooooooooooooooo istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
regl mağduru kendine gellyoğurt+tarçın+elma yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ahh 55 miiiiiiiiiiiine kadar güzel bir sayııı 55
canım bijüterilerde falan satılıyor,takı tokacılara bak..oralarda görmüştümmyaa kısceler hanı ben kuzenımn dugunnde sapka we eldıven kombını yapacaktm ya
yaa kısceler hanı ben kuzenımn dugunnde sapka we eldıven kombını yapacaktm ya
nette sadece bı sıtede buldum canmbu dobiç halimle miimkanı yok olmaz kız 38 olursam o zaman sana hergün benden foto:)
aldığım şeyler çok abartılı değil kız zati :)
neti karıştır bacım
ben herşeyi buluyom valla:) bir sürü kıyafet sitesi var :)
canım bijüterilerde falan satılıyor,takı tokacılara bak..oralarda görmüştümm
kızlar selamlar herkese bende bu topik sayesinde kilo verenlerdenim geçen sene temmuzdan bu yana 73.4ten 59lara kadar indim 3 aydır tikkatetmedim dün 63.4tüm bugün 62.9 geldim amacım 55 olabilmek umarım olurum ama normal kilomdayımya artık bi taraflarımı sıkıpta 55 lere bi inemedim
sağol
kızlaaaaaaaaaaaaar ya ben biraz önce 2-3 tane eti hoşbeş yedim ya. bana bir kızarmısınız öğlen eve gitmedim ya doymadım çekmecede ne bulursam götürüyom. ay saat 5 olsa da gitsem. içimdeki canavar çıktı yine
Sopa var onu da istedi mi.
anıııyyyymmmmm dıleeek gelmısss
senn sopalarını ozledık sanırım bız
Elmanın üstüne tarçın serpttim yanında da yeşil çay.
Oh misss
Bi baktım ki bizim Hasret makarna diyor.
Nayırrr nolamazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?