70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selamlar herkese bende bu topik sayesinde kilo verenlerdenim geçen sene temmuzdan bu yana 73.4ten 59lara kadar indim 3 aydır tikkatetmedim dün 63.4tüm bugün 62.9 geldim amacım 55 olabilmek umarım olurum ama normal kilomdayımya artık bi taraflarımı sıkıpta 55 lere bi inemedim

ikinci bebişide yavaştan düşünüyorum 55le hamile kalsam ne müthiş olur 62 63 lerle hamile kalsam 80lere dayanırım ben geneonun için silkinip kendime gelmem lazımaksi halde verene kadar bitaraflarımı yırtıyorum

aynıyız sızınle neredeyse bnde hıc spor yapmadm malesf
we mesela cnm ckulata ıstedı yedım kucuk bır parca
yemeseydm blkı dha cabk werrdım

evet canım aynen bende yedim hatta ara ara tamamen salmalarımda oldu ama eger o kaçamaklar olmasaydı zaten 24 kilo verebilecek kadar iradeli değilim maalesef ki 15 temmuzda düğün var kuzenimizin ozamana kadar inşallah 65 i görebilirsem çok mutlu olacagımmmm

inşallah herşey gönlünüzce olsun benimde artık 2. çocugu düşünme zamanım geldi kızım 7 buçuk yaşında aralarındaki fark gittikçe açılacak eger biraz daha geçiktirrirsem ama hiç cesaretim yokkkk :18:

fotttttttttttoooooooooooooooooooooooooooo istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
regl mağduru kendine gellyoğurt+tarçın+elma yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ahh 55 miiiiiiiiiiiine kadar güzel bir sayııı55

bnmde 12 temmzda kuzenmın dugunu war 61-62 olmak ıstıorum ıns olurum

yaa kısceler hanı ben kuzenımn dugunnde sapka we eldıven kombını yapacaktm ya
sızce nerelerde satılır onlar:18::18::18:

sağol canım benimde cesaretim yok ama benimde kızım var buarada 2.5 yaşında kilo verebilirsem hemen hamile kalmayı istiyorum çünkü uzadıkça dediğiniz gibi ara açıldıkça açılacak hamile kaldım doğurdum ettim 3.5 4 olur heralde tabi ALLAHın izniyle

bu dobiç halimle mi imkanı yok olmaz kız 38 olursam o zaman sana hergün benden foto:)
aldığım şeyler çok abartılı değil kız zati :)
yaa kısceler hanı ben kuzenımn dugunnde sapka we eldıven kombını yapacaktm ya
sızce nerelerde satılır onlar:18::18::18:
neti karıştır bacım
ben herşeyi buluyom valla:) bir sürü kıyafet sitesi var :)

en son düğünümde 55 kiloydum ama kararlıyım tekrar inicem aslında baya 59 larda takıldım ama daha aşağı inemedim sonrada 62 63 lere fırladım ramazandan önce 57 barajına ulaşmalıyımki hemen 60lara fırlama riskimi engelleyebileyim

nette sadece bı sıtede buldum canm
oda bırazcık tuzlu geldı :18::18::18:
canım bijüterilerde falan satılıyor,takı tokacılara bak..oralarda görmüştümm

ıns bulablırım yaaaaaaaa

Tekrar hoşgeldin canım.

Hoşbeş miiiiiiiiiiiiii
Pisikk kendiiinee gell pisikkkkk zaten gün boyu tost yiyip durmuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…