70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

karpuzcu hasretcim affiyet olsun tatlim güzel hani senlen ticarete atilcakdik sen bana karpuz gönderecekdin bende satacakdim buranin karpuzu tatsiz

Nerelerdeydin şeker sen? Geçmişi okuyamadım haberim yok bişeyden.

merhaba kızlar bende bugun başladım lahana çorbası diyetıne ama sabah kahvaltımda karpuz peynır ve eti form yedımm sanırım bende serinlettiği için ve şuan regl oldugum için karpuz hastalığına düştüm acıktıkça karpuz yıyorum lahana çorbamı yaptımmm balık ekşlisi gibi koktu burnuma içine bı kuçuk beyaz lahana 1 adet havuç rendesi 1 adet domates rendesi 2 buyuk baş soğan bı demet maydonoz ve bi yemek kaşığından az zeytınyağı koydummm ve tabıkı kırmızı biberr karabinber kimyon nane... 1 hafta deneyecemmm bakalımmmm hayırlısııı...

hoşbuldum kızlar...

suzi önceden topikteydim menülerime yorum yapardın o yuzden tanıdıktır

ya kızlar
öğle yemeğinde karpuz var

karpuz yememek mi lazım
diyet için
öle bişi varsa söyleyin bak

bilgisayarlar denetlencek dediler korkumdan gelemedim farkina varirlar diye tatlim aksamda yorgun oluyorum giremedim bi ara evdeki pcde bozukdun mecburiyetden uzak birakildim sizden

Anladım canım. İyi yapmışsın tedbirli davranmakla.

Neyse geçti sonuçta dimi? Artık buralardasın

kolay gelsin ozaman canim bende bi ara lahana diyetini denemisdim bir süre sonra gina geliyor yiyesin gelmiyor göresin bile gelmiyor
simdi balli gelse sümüklü cocugu koysa tam olur sümüklü cocuga bile raziyim gelse özledim acaba türkiyeye gittimi

BenSuzi bi faydası oldumu acaba kaç gun denedinnn??? kilo verebildin mi?

ıııııııııııııyyyy koymasn sumuklu cocugu
acııım zaten

kızceler dun ılk defa araba kursu aldım sukur
cok hycanlandım gıttım bırazcık
basarılıymısım sewdıck ole dedı

ondan hatirlamissim demek karpuzdan birsey olmaz herhalde tatlim az kalorisi var yüzde 80% sudan olusan meyve ama baska meyve yeme karpuz yersen
Anladım canım. İyi yapmışsın tedbirli davranmakla.

Neyse geçti sonuçta dimi? Artık buralardasın
evet elimden geldiyince firar yaparim tatlim
ıııııııııııııyyyy koymasn sumuklu cocugu
acııım zaten

slm kızlar ... en sonunda korktuğum şey oldu ve kk işyerinde kısıtlandı. yani artık işyerinden kk ya giremiyorum
akşamlarıda buralarda kimse olmuyor ki.. ben nasıl görüşcem sizle yaaaaaaaaaa
ağlıyacam ama

BenSuzi bi faydası oldumu acaba kaç gun denedinnn??? kilo verebildin mi?
1 hafta bile dayanamadim canim 2-3 kere yapmayi denedim hep tiksindim birakdim ama benim isarkadasi öyle yapmadi sadece 1 ögününü lahana corbasi ile yapti ve 10 kilo verdi yani kahvaltisini yapti öglende yedi aksamda lahana corbasi
ben acikdikca yemisdim hizli sonuc alayim diye 2-3 kilo verip gersin geri fazlasiyla almisdim canim
kızceler dun ılk defa araba kursu aldım sukur
cok hycanlandım gıttım bırazcık
basarılıymısım sewdıck ole dedı
tebrikler canim
üzüldüm pisim

Son düzenleme:
daha yazim bitmeden msji yapistirdi sayfaya

hasretcim yakinda usta sürücü olursun tatlim :13:

pisimmm benimde korkdugum hep o cook üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…