70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bırak bırak korkuyo işte 12 kg miş hıh hani nerde o 12 veren azimli nerde bizim hasret kız bu hafta inat et yarışmaya gir cumaya kadar gram vermesen bile sırf cesaretine burda yazıcam 20 kere hasret güzel ben çirkin diye :) yada sen söle ne yaz dersen yeter ki canım arkadaşım kendine gelsin :) kuzenini yensin beni diil

aa aynıyız
ben de sezeryan oldum ve bebeğim 8. ayında :)
aslında vücudum baya toparlandı ama karnım kocaman hala

hasret beni yenemez
cocostar beni yenemez
ben suzi beni yenemez
özlemmelek beni yenemez
minderbob,ftemiz....................................mekanın melekleri hepinizi düelloya davet ediyorum beni yenemezssiniz!

hadi bakalım

evet canım yaa alkol varmış :18:

yuh canım ya. 12 kilo nasıl farkedilmez kıskançlık yapmışlar anlamışlardır da söylememişlerdir....

ben yenemem ... biliyom çok beceriksizim kilo verme de
6 aydır bir verip 2 alıyorum

hadi amaaa
hepimiz yarışalım

yuh canım ya. 12 kilo nasıl farkedilmez kıskançlık yapmışlar anlamışlardır da söylememişlerdir....

ben yenemem ... biliyom çok beceriksizim kilo verme de
6 aydır bir verip 2 alıyorum

ne oluyonuz siz yaaa :) nerde benim kızlarım benim yanımdaki çizgifilm kahramanları kadar güçlü arkadaşlarım nerde yaaa :/ beni ayar ededn sizler diilmiydiniz ben açlıktan öldüğüm halde dört kg birden almışken siz beni toplamadınız mı? ne demek şimdi yenemem ye ne ceksiiin!benim gibi sonradan gurme yeni yetmeyi yenemem dseme hakkın bile yok tamam mı?!anlamam gerisini sende yarışmadasın!

hilalcim benimde öyleydi doğurmamış gibiydim annem bile bi tane daha mı çıkarcan ne diodu yanii sen düşün sonra bi anda toparlandı sen vermeye devam et canım

hilalcim benimde öyleydi doğurmamış gibiydim annem bile bi tane daha mı çıkarcan ne diodu yanii sen düşün sonra bi anda toparlandı sen vermeye devam et canım

NE GÜZEL gerçekten gittimi senin sezeryan göbüşü :) yapısal herhalde çünkü doktorum bana estetik olmazssa kolay gitmez demişti kaldıda benimki

NE GÜZEL gerçekten gittimi senin sezeryan göbüşü :) yapısal herhalde çünkü doktorum bana estetik olmazssa kolay gitmez demişti kaldıda benimki

gitti canım zaten hiç bi zaman göbekten kilo almzdım ama sezaryan sonrası hamile gibi kaldım 8. ayda toparlandı uyuşukluk büyük ölçüde geçti

evet mutlaka toparlanacak da işte moralimi bozuyor

benn geldimmm yer açınnnn

hoşgeldiiinnnn

canım gidiyor. Şöyle ki ben ilk doğumumda da sezeryan olmuştum.
kilo verdim en son 56 kilo oldum ne karın kaldı ne birşey
işte tüm iş kilo vermekte.. ki benim hamilelikte feci büyük karnım oluyor
doktorum bana ikiz hatta 3üz gibi karnın var derdi
ama o halde bile gitmişti ama işte kilo vermek lazım
yalnız şunu söylemeliyim
2. doğumdan sonraki karnım daha inatçı çıktı
ama ben daha inatçı olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…