70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyyy oy, kızlar ben çok kötü bişey yaptım, ne yapcağız bu pis boğazı, dövün beni. 2 dilim baklava yedim

nasıl yaasade maydonoz mu yedin,acımtrak olmuyo mu tek başına:26::26:nasıl yedin kuzum:26:

cnm limon sık ye hiç acımtırak olmuyor.alışıyosun yedikçe yiyesin geliyor.kesin dene minderim.
ben bu kadar etkili olduğunu bilseydim çok önceden başladım.artık yanımdan eksik etmicem valla

kızlarr 2 saat önce yarım demet maydanoz yedim.hem iştahımı kesti hemde doyurdu beni.
şimdi öğle yemeğimi yiyemiyorum sizde deneyin şu maydanozu acayip bişe yaaa

hadiii
cidden mi
maydonozu çok severim, ot kategorisinde maydonoz, dereotu ve ekşi ot sevdiklerimden
diğerlerini yiyemiyorum
o halde ben bugün maydonoz alayım

teşekkürlerrr
kalıcı geldim ben
kısa süreli değil yanii
hergün aranızda olurum
4 aylık bebişim var koliği yeni geçti bende toparlanma vaktidir diye düşündüm

teşekkürlerrr
kalıcı geldim ben
kısa süreli değil yanii
hergün aranızda olurum
4 aylık bebişim var koliği yeni geçti bende toparlanma vaktidir diye düşündüm

benimkide 9 aylık canım bizde aynı sorundan geçtik bebeklerin sorunlarıda güzellikleride bitmiyo ama zayıflamakta lasım tabiki

Oyyy oy, kızlar ben çok kötü bişey yaptım, ne yapcağız bu pis boğazı, dövün beni. 2 dilim baklava yedim

tava tavaya misali, bend e önceki gece 2 kurabiye attım ağzıma
hadi biri de beni dövsün
aslında kendimi dövecektim ama az önce ftemizi dövdüm yoruldum

canım bende denemiştin biraz acı oluyo ama gerçekten iştihı kesio

cnm limon sık ye hiç acımtırak olmuyor.alışıyosun yedikçe yiyesin geliyor.kesin dene minderim.
ben bu kadar etkili olduğunu bilseydim çok önceden başladım.artık yanımdan eksik etmicem valla

hadi ya ben de yiyimm o zamanbilmiyodum yawrularım teşekkür ederimm,peynirle beraber güzel bir ara olabilir aslında

260 kalori yedin yawruakşamı hafif geçiştir.çorba salata

hadiii
cidden mi
maydonozu çok severim, ot kategorisinde maydonoz, dereotu ve ekşi ot sevdiklerimden
diğerlerini yiyemiyorum
o halde ben bugün maydonoz alayım

hadi ya ben de yiyimm o zamanbilmiyodum yawrularım teşekkür ederimm,peynirle beraber güzel bir ara olabilir aslında

260 kalori yedin yawruakşamı hafif geçiştir.çorba salata

evet yanında peynirde iyi fikir.ayyy ne güzel şeyler keşfediyoruz yaaa

slm fıstıklar nasılsınız ne güzel kalabalıklaşmış burası:)
bende garip bir durgunluk var enerjimi toplasam gelecem de bu mıymıy halimle ne size ne kendime faydam var

emziriyomusun canım
diyetisyene filan gidiyomusun uyguladığın bir liste varmı nasıl diyet yapıyosun

evet canım emziriyorum ek gıdalara geçtik tabi diyetisyene gitmiyorum 85 ile girdim doğuma 79 ile çıktım. bu aya kadar dönem dönem sıkmalarımla 70 oldum şimdi 69a düştüm ekmeği kestim tam buğday yiyorum sütüde çoğaltıyor alıştığın zaman beyaz ekmek yiyemiyosun zaten

ben hamile kalmadan önce 1 yılda 83 kilodan 65 e düştüm diyetisyene gidiyodum
boyum 170
gebeliğimin son haftaları tehlikeli geçti çok ödem yaptı vücudum ve bu yüzden artı çok gezdiğimden 37 haftalık doğum yaptım
eski listelerim hepsi aklımda ezberimde
onları uygulayacağım
şu ara diyetisyene gidemem bebeğim huysuz sinirli
evden dışarı çıkamıyorum
eskiden iyi sporcuydum o günlerime dönmek istiyorum

tamam canım günlük listelerini bizimlede paylaş faydalanalım

kızlar lısteyı kım hazırlıyor ıkıdr oruyorum kımse cvp lamyr sorumu bu 3 oldu yaf ütü benı beklıyor valız daha bıtmediii cvp verınde gıdeyım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…