selam kizlar gecmisden gelemedim dün gittim doktora doktor havalar sicak oldugundan gözü daha cok neme ihtiyaci var dedi damla verdi kurumus gözlerim birde 8 saat isyerinde bilgisayar bakiyoruz sahte gözyaslari diyorlar herhalde ona ondan verdi istedigin kadar sürekli damlat dedi cok sükür büyük bir derdim yokmus hepinize tesekkür ederim beni merak ettiginiz icin
birde dün esimle tartisdik dünden beri konusmuyoruz arasam da kaldirmiyor ben aldtan aldikca yüz verdikce tepeme cikiyor bunaldim yine
gerisi de gelir insallah aman saglikli olsunlarda cocuklar gerisi birsekilde olur insallah
sizde birakmayin
afyondaydin dimi tatlim sen bak tepemin tasini atirmasinlar agresifim ülen gelirsem saclarini baslarini yolarimm
hersey yolunda tatlim
masallah tatlim tebrikler
birde dün esimle tartisdik dünden beri konusmuyoruz arasam da kaldirmiyor ben aldtan aldikca yüz verdikce tepeme cikiyor bunaldim yine
sagol seker
Geçmiş olsun kuzuummm :26:
güzel vermissin tatlimBebeğim Allahaşükür iyi Suzanım..
Daha doğrusu hepsi iyi şükür..
Canım brn 87.8 kg ile doğum yaptım.
Almam mı ben kilo
hatırlasana son zamanlarda veryansın ediyordum burda.
4 ünde de 30 kg aldım canım ya.
bünyem böyle...
ama daha kısa sürede zayıfladım bunda.
65.5 kg aç karna...
cumartesi düğünümüz var. ve malesef giremedim elbiseye:)))
nasip dedim artık...
bu kadar zamanda verdiğime şükrediyorum....
sagol tatlim önemli degilmis zatenselam cococccccooo
selam yawrummm
nickine çok güldüm yaaaburaya takıl canım,menülerini paylaş..yanlış yaptığın yerlerde sana yardımcı oluruz
hepimizin zayıflaması gerekkatıl bizee
geçmiş olsun kuzum,işallah ciddi bişiy diildir:26:
Bugünde patatesli pohaça yedim
Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi
aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum
ben bu duruma nasıl son vereceğimi bilmiyom noram senin bi fikrin varmı
hooop kizlar koyuvermek yok bende sinir stress son zamanlarda geri 75lere cikdim yeter artik hem mutsuz hem sisko olmak istemiyorum zayiflayip kendime güvenim geri gelsin istiyorum herkes baktimmi bidaha baksin citir olmus desin istiyorumDaha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım
sizde birakmayin
ne dediki elifimsuzimmm içinemi doğdu ya, walla senin yazından bi kaç saat önce salağn biri dedi diyeceğini
yok betülcüm gözüm kurumus sagol tatlimmuhabbet yok diye girip kaçmıştım bebeğim
naber
hoşgeldin tatlım buyur aramızdasın tabii ki
arpacık denir ya ondan mı çıktı acaba gözünde canım :26:
inşallah önemli bir şey yoktur
[/B]
hosgeldin canimMerhaba kızlar ben 83 kg dan 75 kg ya düştüm benim yürüyüş şansım yok çalışıyorum akşam 7 gb eve geçiyorum evi topla yemek hazırla diyene kadar eşim geliyo aslında yarım saat yürüyebilirim ama yalnız yürümek hiç istemiyorum sağolsun eşimde 10 da gelince eve benimle gelmiyo yürüyüşe ben yemek alışkanlığımı değiştirdim tamamen daha az ve saha sağlıklı şeyler yiyorum kendime özel birşey yapamıyorum iş yerinde ne varsa ogün ondan yiyorum ama bir tas çorba içmiyorum 1 kepçe çorba alıyorum tabağımın dolusuyla yemek almıyorum 4 yemek kaşığı alıyorum pirinç pilavının yanından geçmiyorum ve pirinçli herşeyin akşamları eşim gelince bir lokmadan ne olcak diyim eşimle yemek yemiyorum eşim yemek yerken ben elma yiyorum yada bitki çayı içiyorum. Ama 2 haftadır kilom 75 de kaldı hiç bir hareketlilik yok buda benim moralimi bozuyor. Yavaş yavaş olcak biliyorum ama ben 60 kiloyu görmek için çok sabırsızlanıyorum.
ne diycem iyi fikir aslinda reglin ilk günü ay boyunca canimiz cekeni yiyelim o günü ondan sonra bidahaki regle kadar yemeyelim o günü bekleyelim nasil fikiray evet o kadar çok yedimki
karar verdim bi daha böyle bi patlama olmaması için 3 haftada bir çok istediğim bişeyi yiyicem mesela kebap,makarna yada gözleme gibi
yoksa birden görünce saldırıyorum
zayifladikdan sonra oylelerine inat fazla yiyecem ki yiyom yiyom ayni eskisi gibi ama veriyorum diycem ozaman daha cok kizkanirlarcanım ya ne kadar güzel bişey söylemişsin gerçektende öyle herkes dar dar şeyler giyerken ben oramı buramı saklıcam diye uğraşıyorum uzun uzun şeyler giyip ay oram buram belli olmasın diorum. bide neye sinir oluyorum biliyomusun kayınvalideme gittiğimizde eltilerim de gelio ve o masada en çok yemeği bana koyuyolar sen yersin deyip sanki ben çöp kovasıyım ya o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam inan sana ne diyeyim umarım en kısa zamanda kurtulmak istiyorum bu durumdan bende incecik olmak ve istediğimi giymek istiyorum :84::84:
affiyet olsun cok güzel menünselam kizlar simdi zumba dersine gidiyorum,gecmisi okuyamadim..aksam gelince okurum
bugunku menum
sabah
uyaninca 1 bardak su
Eki Görüntüle 453343
ara
bisey yiyemedim goreve ciktik
yesilcay
ogle
Eki Görüntüle 453346
ara
yine bisiy yiyemedim gorevdeydim
besi biryerde cay
aksam
Eki Görüntüle 453347 Eki Görüntüle 453348
kocisim hazirladi aksam yemeginibir de light cola ictim 1 bardak
veeEki Görüntüle 453349
kahveeeeeeeeeeeeeeee
simdi kaciyorum kizceler,optumm
:128:menüm kızlar
sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost (fix benim için)
1çatal ezme
2çatal krem peynir (çok çok az ama )
ara yok
öğle
1kase yoğurt çorbası
kızartılmış 2baget 2kanat
salata
karpuz
ara
4kayısı
akşam
1kase yoğurt çorbası
2tavuk kanat
çok az salata
1.5lt su
1kupa kapicino (misafirlikte içtim)
2kupa yeşil çay
bu kaaaaaa :))
sagol minderim beni merak ettigin icinsuzi ugramadi bugun:18:doktor ne dedi acaba:26::26:
kizlar bildiginiz uzere bugun spor salonu gittim, 1 aydir spora ara verdigim icin degerlerimi bir olctureyim dedimmm
spora ilk basladigim gun(4 mart 2012) ile bugunun degerleri (28 haziran 2012)
Eki Görüntüle 453496
agirlik: 75,1 kg'den 62.9 kg'ye
yag % : 34,8'den 24'e
kutlece yag: 26,1 kg'dan 15,1 kg'ye dusmus
:82::82::82::82: