70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar gecmisden gelemedim dün gittim doktora doktor havalar sicak oldugundan gözü daha cok neme ihtiyaci var dedi damla verdi kurumus gözlerim birde 8 saat isyerinde bilgisayar bakiyoruz sahte gözyaslari diyorlar herhalde ona ondan verdi istedigin kadar sürekli damlat dedi cok sükür büyük bir derdim yokmus hepinize tesekkür ederim beni merak ettiginiz icin
birde dün esimle tartisdik dünden beri konusmuyoruz arasam da kaldirmiyor ben aldtan aldikca yüz verdikce tepeme cikiyor bunaldim yine

Geçmiş olsun kuzuummm
:26:
sagol seker
güzel vermissin tatlim gerisi de gelir insallah aman saglikli olsunlarda cocuklar gerisi birsekilde olur insallah
sagol tatlim önemli degilmis zaten
Bugünde patatesli pohaça yedim

Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi

aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum

ben bu duruma nasıl son vereceğimi bilmiyom noram senin bi fikrin varmı

Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım
hooop kizlar koyuvermek yok bende sinir stress son zamanlarda geri 75lere cikdim yeter artik hem mutsuz hem sisko olmak istemiyorum zayiflayip kendime güvenim geri gelsin istiyorum herkes baktimmi bidaha baksin citir olmus desin istiyorum
sizde birakmayin
suzimmm içinemi doğdu ya, walla senin yazından bi kaç saat önce salağn biri dedi diyeceğini
ne dediki elifim afyondaydin dimi tatlim sen bak tepemin tasini atirmasinlar agresifim ülen gelirsem saclarini baslarini yolarimm

yok betülcüm gözüm kurumus sagol tatlim
hosgeldin canim
ay evet o kadar çok yedimki
karar verdim bi daha böyle bi patlama olmaması için 3 haftada bir çok istediğim bişeyi yiyicem mesela kebap,makarna yada gözleme gibi
yoksa birden görünce saldırıyorum
ne diycem iyi fikir aslinda reglin ilk günü ay boyunca canimiz cekeni yiyelim o günü ondan sonra bidahaki regle kadar yemeyelim o günü bekleyelim nasil fikir
zayifladikdan sonra oylelerine inat fazla yiyecem ki yiyom yiyom ayni eskisi gibi ama veriyorum diycem ozaman daha cok kizkanirlar
affiyet olsun cok güzel menün
:128:
suzi ugramadi bugun:18:doktor ne dedi acaba:26::26:
sagol minderim beni merak ettigin icin hersey yolunda tatlim

masallah tatlim tebrikler

tatlış suzi hastamıydı yoksa diğer meselemi yoktumya iki haftadır merak ettim
iyiyim canim gözüm kurumus sadece
ALLAH acil şifalar versin inş ... bir ay ara vermişssin yinede değerler güzel şirine yarışa sende varmısın? :)
cok sagol canim
geçmiş olsun canım ya merak ettim şimdi inşallah hemen rabbim şifa verir.
cok sagol canim benim
bak buna bende katiliyorum ben genc kizken bukadar problemleri yokdun tabii hergün müzik acar dans ederdim bulasiklari bile müzik acmadan yikamazdim istedigimi de yerdim ne karnim vardin ne fazlaligim faydasi gercekden cok cünkü heryerin salaniyor
suzim annene acil sifa diliyorum insallah saglina yakin zamanda kavusur canim benim
slm bayanlar benide araniza alin benimde kilom 78 kg ve 79 kg arasinda biraz vermis halim bu kilom 85 idi 4 ay once, boyum kisa 155 ;60 kilo ideal olur amma 65 kg raziyimm banada yardim edin motive edin lutfen
hosgeldin canim
Herkese günaydınlarrr,
Kaç gündür gelemedim internet yoktu, nasılsınız arkadaşlar görmeyeli? Umarım herkesler iyidir.
sen nasilsin canim
unutkanlik bende de cogaldi hasretcim arada tatil iyidir insan kendine geliyor canim

hasret bensuzi cocostar ftemiz şuan sadece sizi görebiliyorum ve göremediklerim günaydın şirineler :) suzim geçmiş olsun naaptın ne dedi doktor
cok sagol canim

suziiimmm
sonunda karşılaştık
ne yaptın ne dedi doktor :26:
sonunda betülcüm
fesatlikdan demiyordur canim yoksa fark etmisdir
hasret beni yenemez
cocostar beni yenemez
ben suzi beni yenemez
özlemmelek beni yenemez
minderbob,ftemiz....................................mekanın melekleri hepinizi düelloya davet ediyorum beni yenemezssiniz!
evet ben seni ynemem
sagol minderim bende okudum bugün
günaydınnnnnnnn
ben geldimmmmmmmmm
hosgeldin tekrar canim

canim pisim alinti yapmamissim seni ama gördüm bizde verecez insallah artik fazlaliklarimizi canim arkadasim

dilek zerra ugrayin arada özlüyorum sizi 1 haftam kaldi zati ondan sonra giremem kk ya

tatlım cococum hiçççç üzülme aynı durumdayız biliyormusun :)) bende başladığımda tam olarak 76 kiloydum ama çizelgemi yaparken 75tim dolayısıyla değiştirmedim ve en son tartıldığımda 65.5 i gördüm --cumaya ne olur bilmiyorum tabi ama-- yani bende sana yakın bir kilo vermiş oldum ama inan insanlar farketmiyor, daha 7 kilo vermişken farkedenler vardı şimdi farketmeyenlerde var, bazıları gerçekten arkadaşların ve senin söylediğin gibi kıskançlıktan bazıları da dikkatsizlikten, ama sen canını sıkma önemli son kilolardayız eğer 60 ve altını görebilirsek gerçekten güzel olacak, bende senin gibi doğumdan sonra kendime kıyafetler almıştım çünkü en çok gördüğüm kilo 60 dı o zaman:) şimdi onların hepsini türkiyeye geri götürüyorum hiçbirini görmek bile istemiyorummmm inan,

günaydın milletttt bu arada,, benimde bir haftam kaldı suzimmmm bende internet bulup çok sık giremem heralde ama yinede gelmeye çalışıcammmm

hoşbuldum kızlar...
çizelgeme bakmayın yaa :26:
en son burayı bıraktığım kilo o :26:
şyanda 66 kilo falanım tatile çıktık ve ben orda kendimi feci kaybettim
70'i qörürüm dönene kadar diodum ama yok qörmedim..
tartılmaya korkuyorum bu sabah qüzelce ve kararlı bir şekilde diyetime tekrar qeri döndüm
az önce 15 dk leslie yptım ve sonra 15 dk müzik açıp kıvırdım oynadım
aldığım kilolar moralimi bozmuyor çünkü hakkını vererek aldım herşeyden tıka basa doyana kadar yedim
ramazanda qelio nasıl besleneceğimi bilmiorum ramazanıda qüzel bir diyetle qeçirmek istiyorum

canim sen dikkat edince cabuk veriyorsun insallah cabuk gider
ramazanda da herseyden az az yesek yine veririz sanirsam :26:
ben londraya yakın nottingham şehrindeyim canım, türkiye de bursa, yalova arası mekik dokucam , sen nerdeydin tatlımm , türkiye de nerde olcaksın
bende ispartaliyim canim antalyadan inecem yalvac a gideriz birde ankarada dügün var oraya da gidcez bakalim
genc kizken ingiltereye gelmisdim okullan anam bana araba carpiyordun sagdan gelen soldan geliyor
nottingham de degilmi kraliyet ailesi bi prenses olamadim gitti

Evet ya, 1 haftadan beri ben de giremedim, feci şekilde motivasyonum bozuldu. Burayı kesinlikle bırakmamak lazım. Bırakınca insan hemen eski düzene dönüyor ve alıyor kiloları. Acil toparlanmamız lazım. Ramazanda da geceleri kahvaltı tarzı- akşam da çorba-salata-sebze yemeği gibi geçirmeliyiz. Zaten bol bol susayacağımız için su ile açlığımız bastırılır diye düşünüyorum, umuyorum.

Yakınız senle canım, ama Isparta Antalya'ya göre serindir. Şimdiden hayırlı yolculuklar, iyi eğlenceler diliyorum sana.

Öğle yemeğinde ne yediniz kızlar, ben barbunya, bulgur pil.ve cacık yedim. Akşama da çorba-salata-yoğurt düşünüyorum, umarım kaçamak falan olmaz.

Bizim eskiden Minemiz, Aslımız vardı, Zerra vardı onlar gelmiyor mu artıkın? Dilek nerelerde? İnşallah kilo alıp dönmezler buralara. Vermesi ne kadar zorsa, alması da o kadar kolay ki, oyyyyy oy.

geçmiş olsun güzelim yaaa ALLAH ŞİFALAR VERSİN ACİLİNDEN inş

sanada iyi geceler tatlımmm

geçmiş olsun şeker acil şifalar inşallah
sagolasınızzz canlarım benımm i yikivarsınızz

zumba eğlenceli tatlım, dans etmeyi seviyorsan harika
ders bitince deli gibi terliyorum ama dans ettiğim için de çok mutlu hissediyorum,vücudunun her yeri çalışıyo,kesinlikle tavsiye ederim..

çok geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin..

hoşgeldin canım

günaydın nazım

günaydın pisim

günaydın kuzumm[/QUOTE] gunaydın sekerrr gec ol ama:))

kola ve alkoll ıyyyyyyyyyy cok sukur kı ıcmıyorum kola fılan cok cnm cekerse fanta yada gazoz yada soda yaaaaa daha neler gorecegızzz bakalımm

hos gelesın adaşşşşşşşşşşşş senı cok ozluyorum yaff pek karsılasmıyoruz yaaa:):):):)

bu arada kg lere karsı cok yavassın heeeee :26::26:ha gayret yaafff eşine gelınce dayana bılersen evet arama bosver o alttan alsın ben dayanamıyrum normalde ınacı bır yapım olmadıgı ıcn sen dayanırsan bosverr kızzzzzzzz

kızlar kg cızelgemıb u gunkı tartıldıgma gore degıstım yaın vaktımolmaz dıye yaa kıme mesaj atacagızz yaa bılen varmısımdıden atım yarın tatıle cıktıgımız ıcınnn 10 gun yokummmmmmmmmmmm

kızlarr 2 saat önce yarım demet maydanoz yedim.hem iştahımı kesti hemde doyurdu beni.
şimdi öğle yemeğimi yiyemiyorum sizde deneyin şu maydanozu acayip bişe yaaa

benn geldimmm yer açınnnn
hoşgeldin bebişimmm
off kafamızı dağıtalım
güzel bir şarkı, size armağanım olsun

iyi canım,önemli bişey olmadığına sevindimkocişle noldu yawrumm:26::26:
Bizim eskiden Minemiz, Aslımız vardı, Zerra vardı onlar gelmiyor mu artıkın? Dilek nerelerde? İnşallah kilo alıp dönmezler buralara. Vermesi ne kadar zorsa, alması da o kadar kolay ki, oyyyyy oy.
evet kızlar gelin artık çok özledik sizi
merhabalarrr
bende aranıza katılsammı :86:
gel canım gelll

kızlarr 2 saat önce yarım demet maydanoz yedim.hem iştahımı kesti hemde doyurdu beni.
şimdi öğle yemeğimi yiyemiyorum sizde deneyin şu maydanozu acayip bişe yaaa

nasıl yaasade maydonoz mu yedin,acımtrak olmuyo mu tek başına:26::26:nasıl yedin kuzum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…