70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de seni tebrik ederim tatlimyaglarin gitmesi oyle mutlu ediyo kiikastan kaybetmemek gerek ama ona da dikkat et canim.

ediyorum canım ya evde vucudun yağ kas ve su yüzdesini ölçen bir tartı var , bende bu yüzdelerini kontrol ediyorum, en baştan beri sadce yağ yüzdem değişti diğerleri sabit hatta kas kütlem hafiften arttı :)) zumbaya gidiyorsun anladığım kadarıyla nasıl bende gitmek istiyorum eylülden itibaren şimdi türkiyeye geliyoruz çünkü [/QUOTE]

zumba eğlenceli tatlım, dans etmeyi seviyorsan harika
ders bitince deli gibi terliyorum ama dans ettiğim için de çok mutlu hissediyorum,vücudunun her yeri çalışıyo,kesinlikle tavsiye ederim..

çok geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin..

slm bayanlar benide araniza alin benimde kilom 78 kg ve 79 kg arasinda biraz vermis halim bu kilom 85 idi 4 ay once, boyum kisa 155 ;60 kilo ideal olur amma 65 kg raziyimm banada yardim edin motive edin lutfen
hoşgeldin canım
günaydın nazım
günaydın kızlar
günaydın pisim

Herkese günaydınlarrr,
Kaç gündür gelemedim internet yoktu, nasılsınız arkadaşlar görmeyeli? Umarım herkesler iyidir.
günaydın kuzumm

AHH BENM SEWDICK 4 AYDIR IZIN YAPMIYORDU
dun ılktı duzenlı bır ıznı war artık cok sukur
pazar gunlerı olsun ıstedık ama olmadı nese bunada sukur
ıns herksn ıslerı duzene gırer canm
yawrum ara tara heryeri,annene sor..anneler bilir herseyiiyarin carsambaaa

isallah yerlesir esin canim,Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsinn
bendekı bu unutkanlkla napcm blmıorum
2 yıl oncede gırıs kagıdımı kaybedıp gırememıstm kpss ye

Kızlar akşam öğünü için 4 adet mercimek köftesi , 2 kase cacık (tuzsuz- sarmısaksız) nasıl ki :26::26::26::26::26::26::26:
burada bırı bana 1 mercmek koftesı 1 dılm ekmege esıt demıstı seker

Kızlar sanırım haftaya bizim aileler tanışcak. :18::18:

Tırsıyorum kararsızım
cnm olede boylede tanısacklar
hıc tırsma telas yapma
heyecanını yasamaya bak derım ben
evet canm dunde gelmedım
cok ızın yapıorum sanırım
valı bıle sen kadar ızın yapmıyor dıyolar bana
diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım
bu haftam hiçe gitti çok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum
offfff ne yapıcam bennn
bende oleyım toparlayamıorum hala kendımı
Bugünde patatesli pohaça yedim

Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi

aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum

lennn bi 70 lik anca keser bizi ben sendende fenayım
BENDE GELDM BI 70 LIK DHA
bende selçuktan
AAA NOLDU SEKERLER SIZE
AYRILMISSNZ IKINZDE
Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım
ben bı uzaklastm bu hale geldım

günaydın kızlar

Hasret günaydınnn tatlımm

Herkese günaydınlarrr,
Kaç gündür gelemedim internet yoktu, nasılsınız arkadaşlar görmeyeli? Umarım herkesler iyidir.
gunydn topıktaslarım

salı gnu aksam avmye gıttık
bnmde kredı kartmda para puanlar wardı dedım sewdıcege gel markete grıp bısıler alalım dıye
ahh ahh bır gırdık neler almadık kı
ewe geldık bıde yedık onları gece gece
dunde okula gıttık belge almaya
okadr yol gıtmısken hemen gerı donmeyelım dedık akrabaları zıyaret ettık
ılk defa gıdıyorum ewlerıne dusunun nasıl hazırlandklarını
sonraaaaaaaaa tekrar ewe gerı donerken acıktk durduk bı yerde kofte yıcz dıe
tokmus lahmacn yedık
kotuyum kotuyum kotuyum

yawrummm onları yemeden önce böyle üzüleceğini bilmiyormusun ama
üzüleceğini bile bile niye yiyosunnnnnn
sen sevdiceğine desen salata yiyelim ya da ne biliyim karpuz alalım yiyelim,sevdiceğin seni kırcak hali yok yaa..sen sevdiceğe uyma o sana uysunbugünü hafif geciştir sebze yemekleriyle,yağ yapmasın vücut dün akşam yediklerini

oda ne guzl dıyetteydı wermstı kılo
bn cıkardm onu yolda
n

dün dünde kaldı bu gün yola devam moral bozmak yok kötü diliz çıtırız dün gece kararıyla haftaya cumaya kadar hedef iki kg yarışması yapıyoruz katıl sende olsun olmasın en azından faydasını görürsün :)

hasret bensuzi cocostar ftemiz şuan sadece sizi görebiliyorum ve göremediklerim günaydın şirineler :) suzim geçmiş olsun naaptın ne dedi doktor

yaaa ben nden bazılarınızı görebiliyorum bazılarınızı göremiyorum ALLAH ALLAH değişik ilginç hayretim şaştı :?

yaaa ben nden bazılarınızı görebiliyorum bazılarınızı göremiyorum ALLAH ALLAH değişik ilginç hayretim şaştı :?

en iyisi tpotan selamet cümleten günaydın geleceğin çıtırları :) yaaa şeyi izleyeniniz oldumu şu tv yarışması zayıflama yarışması varya onu işte ?

hasret bensuzi cocostar ftemiz şuan sadece sizi görebiliyorum ve göremediklerim günaydın şirineler :) suzim geçmiş olsun naaptın ne dedi doktor

gunydnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hasretim üzülme gülüm, insan bir eyrden sonra sıkılıyor canına tak ediyor ve ipin ucunu kaçırıyor
ama toparlarsın sen eminim
sıkma canını ve bugünden itibaren eski düzenine dön güzelim

aa ben de katılmak istiyorum ben de
diğer hafta cumaya kadar 2 kilo
biraz zor benim için ama denemeye değer

selam canım

en iyisi tpotan selamet cümleten günaydın geleceğin çıtırları :) yaaa şeyi izleyeniniz oldumu şu tv yarışması zayıflama yarışması varya onu işte ?

ben son bölümü izledim canım çok zayıflamıştı bir adam ve kadın ya sanki anlar eski onlar değildi

ben son bölümü izledim canım çok zayıflamıştı bir adam ve kadın ya sanki anlar eski onlar değildi

evet işte yarışalım bizde onu diyorum hayatım yalnız bi sorun var fark ettinmi bilmiyorum sarkanları örtmeye çalışmışlar ama bayanların özellikle bıngıl bıngıl etler eyvaaah kızlar onlar kadar büyümeden göbüşleri durduralım yoksa bide yağ aldırma operasyonu ister :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…