ben de seni tebrik ederim tatlimyaglarin gitmesi oyle mutlu ediyo kii kastan kaybetmemek gerek ama ona da dikkat et canim.
bugun cok yogndum abımlere gıttım 40 dk yol otobusle orada tam oturdum koyden haber geldıannemmın tansıyonu cıkmıs esım ve dıger abım ısten ızın alıp araba ıle 1,5 st lık yola annemlere gıttık hastanede acıl den cıkıs yapıp eve geldık sonra yemektemıslık sonratekrar 7,5 gibieve donus yaptıkcokdusenlı yıyemedım canım da sıkıldı anemın hasta olmasına agladım duyunca zatennnrabbımgecınden versın cok zor ınsanın sevdıklerının halsız dusmesıı gormek yaaa cuma gunu tekarar gıdcegım kocıs ızne ckyor cunku dusenlı olmaya calısyrum ne kdr dkkt edersem o fayda sekerlerrrr sızlerı cok sevyrmm
yarın valız toplaa artı dugun var hafta sou kıyafet takım elbıse utu camasır yıkama fılan
kızlar ben yarın bıldırımyapsam olurmu nora ya mı mesaj atacagızzzz bana cevap verın kafam davulllll gibii cok alabalık yaaaa bugun cokuzuldugum ıcın ekrar reglolmusum yaaa öffffffffffffffffffffffffdua edın bana ınsl...moralımbozuk cunkuuuu sizleri ekrandanda olsa ckkkkkkkkkkkkkk sevıyorummmm iyi ki varsınızzzz yarın gorusuruzz ınsallahhhh YAŞASIN ÜLKEMİZ ŞENLENSİN EVLERİMİZ İNŞL.ŞU TEROR BELASINDANDA KURTURULUZ CUNKU SEHITLERIMIZEDE COKK UZULDUMMM
COK UZUN YAZDIMKIMZE OKUMAYCAKEIRNECEK AMA BIRTEKKSIZLERE ICIMI DOKTUM BYLECE NE YAPİMMMM
hoşgeldin canımslm bayanlar benide araniza alin benimde kilom 78 kg ve 79 kg arasinda biraz vermis halim bu kilom 85 idi 4 ay once, boyum kisa 155 ;60 kilo ideal olur amma 65 kg raziyimm banada yardim edin motive edin lutfen
günaydın nazımGünaydınnnnnn
günaydın pisimgünaydın kızlar
günaydın kuzummHerkese günaydınlarrr,
Kaç gündür gelemedim internet yoktu, nasılsınız arkadaşlar görmeyeli? Umarım herkesler iyidir.
AHH BENM SEWDICK 4 AYDIR IZIN YAPMIYORDUanaaa sahii bendee başvurcamm dahaa onaaa ama tarihine baktımda daha varmışş
sizin adınıza çok sevindim canım özel sektör resmen iflas etmiş durumda izin konusunda şahsen eşim 2 haftadan beri izinsiz çalışıyor :18:hala bir düzene girmedi işlerimiz :26:inş. şu tercihlerde bir yerlere yerleşiriz devlet kapısı daha iyi yaa en azından izin günün belli ne yapalım:26:
yawrum ara tara heryeri,annene sor..anneler bilir herseyiiyarin carsambaaa
isallah yerlesir esin canim,Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsinn
burada bırı bana 1 mercmek koftesı 1 dılm ekmege esıt demıstı sekerKızlar akşam öğünü için 4 adet mercimek köftesi , 2 kase cacık (tuzsuz- sarmısaksız) nasıl ki :26::26::26::26::26::26::26:
cnm olede boylede tanısacklarKızlar sanırım haftaya bizim aileler tanışcak. :18::18:
Tırsıyorum kararsızım
evet canm dunde gelmedımslm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler
türkiyenin bedenleri ile burdaki bedenler degisik oluyor genelde 40-42 giyiyorum canim :44:
bende özledim seni elifimcanini sIkmiyorlar dimi
olsun canim herzaman icmiyorsun yaben artik icersemde ya cola zero iciyorum oda herzaman degil yada icetea nin lighti var ondan
naptin canim bugün de gelmemissin :26:
bende oleyım toparlayamıorum hala kendımıdiyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım
bu haftam hiçe gittiçok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum
offfff ne yapıcam bennn
Bugünde patatesli pohaça yedim
Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi
aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum
BENDE GELDM BI 70 LIK DHAlennn bi 70 lik anca keser biziben sendende fenayım
AAA NOLDU SEKERLER SIZEbende selçuktan
ben bı uzaklastm bu hale geldımDaha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım
Günaydınnnnnn
günaydın kızlar
Hasret günaydınnn tatlımm
gunydn topıktaslarımHerkese günaydınlarrr,
Kaç gündür gelemedim internet yoktu, nasılsınız arkadaşlar görmeyeli? Umarım herkesler iyidir.
yawrummm onları yemeden önce böyle üzüleceğini bilmiyormusun amasalı gnu aksam avmye gıttık
bnmde kredı kartmda para puanlar wardı dedım sewdıcege gel markete grıp bısıler alalım dıye
ahh ahh bır gırdık neler almadık kı
ewe geldık bıde yedık onları gece gece
dunde okula gıttık belge almaya
okadr yol gıtmısken hemen gerı donmeyelım dedık akrabaları zıyaret ettık
ılk defa gıdıyorum ewlerıne dusunun nasıl hazırlandklarını
sonraaaaaaaaa tekrar ewe gerı donerken acıktk durduk bı yerde kofte yıcz dıe
tokmus lahmacn yedık
kotuyum kotuyum kotuyum
yawrummm onları yemeden önce böyle üzüleceğini bilmiyormusun ama
üzüleceğini bile bile niye yiyosunnnnnn
sen sevdiceğine desen salata yiyelim ya da ne biliyim karpuz alalım yiyelim,sevdiceğin seni kırcak hali yok yaa..sen sevdiceğe uyma o sana uysunbugünü hafif geciştir sebze yemekleriyle,yağ yapmasın vücut dün akşam yediklerini
salı gnu aksam avmye gıttık
bnmde kredı kartmda para puanlar wardı dedım sewdıcege gel markete grıp bısıler alalım dıye
tokmus lahmacn yedık
kotuyum kotuyum kotuyum
sen de sevdiceğin de o yola geri döneceksiniz tamam mı leynnnnnoda ne guzl dıyetteydı wermstı kılo
bn cıkardm onu yoldan
yaaa ben nden bazılarınızı görebiliyorum bazılarınızı göremiyorum ALLAH ALLAH değişik ilginç hayretim şaştı :?
dün dünde kaldı bu gün yola devam moral bozmak yok kötü diliz çıtırız dün gece kararıyla haftaya cumaya kadar hedef iki kg yarışması yapıyoruz katıl sende olsun olmasın en azından faydasını görürsün :)
hasret bensuzi cocostar ftemiz şuan sadece sizi görebiliyorum ve göremediklerim günaydın şirineler :) suzim geçmiş olsun naaptın ne dedi doktor
sen de sevdiceğin de o yola geri döneceksiniz tamam mı leynnnnn
herkese hayırlı sabahlarrrrr:119::119::119:
salı gnu aksam avmye gıttık
tokmus lahmacn yedık
kotuyum kotuyum kotuyum
dün dünde kaldı bu gün yola devam moral bozmak yok kötü diliz çıtırız dün gece kararıyla haftaya cumaya kadar hedef iki kg yarışması yapıyoruz katıl sende olsun olmasın en azından faydasını görürsün :)
hasret bensuzi cocostar ftemiz şuan sadece sizi görebiliyorum ve göremediklerim günaydın şirineler :) suzim geçmiş olsun naaptın ne dedi doktor
en iyisi tpotan selamet cümleten günaydın geleceğin çıtırları :) yaaa şeyi izleyeniniz oldumu şu tv yarışması zayıflama yarışması varya onu işte ?
ben son bölümü izledim canım çok zayıflamıştı bir adam ve kadın ya sanki anlar eski onlar değildi
ben son bölümü izledim canım çok zayıflamıştı bir adam ve kadın ya sanki anlar eski onlar değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?