70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canim cok sagol cünkü disarisi sicak cocuk disariya cikmak istiyor yemek falan derken saat 8-9 gibi gelirim
tek tek hepsini okudum aslinda cok dogru seyler yaziyor ama okudukdan sonra insan unutuyor arada böyle tekrar tekrar yapistirsak diyorum hatirlayalim ki unutmayalim cok tesekkür ederim canim
kızlar merhaba eğer sakıncası yoksa aranıza katılmak istiyorum
hosgeldin canim aramiza

hoşbulduk yalnız baştan söliyim 82 kiloyum şuan. bi de 4. bebeğime hamileyim çok da abartmadan zayıflamaya çalışıyorum akşam atıştırmalarını kesersem zayıflayacağıma inanıyorum şişman olmak psikolojimi kötü etkiliyor o yüzden zayıflamalıyım 2.5 ayda sadece 7 kilo vermek istiyorum boyum 178 24 yaşındayım. yardımcı olursanız çoooook mutlu olacağım :)

İğrenç menümü paylaşayım. Yarından itibaren düzeltmeyi hedefliyorum.

Kahvaltı (13:00) :
Bi paket N**** (Siyahi)

Öğle (16:00) : Çok az makarna,2yk yoğurt,Bi bardak kola

Akşam : Türlü(güveçte) , 3-4 yaprak sarması ( Tam belli değil akşam yemeği) :26:

kızlar merhaba eğer sakıncası yoksa aranıza katılmak istiyorum

canım hoşgeldin ama hamileyim diyorsun zayıflamaktan bahsediyorsun?
kaç aylık hamilesin

Canım hamileyken diyet yapman doğru olur mu bilemiyorum.

Zayıflamaya çalışsanda hamile olduğundan kilo alacaksındır zaten,bebeğin geliştikçe.

Bence doğumunu yap güzelce,bebeğini emzir sonra zayıflanmaya odaklan.

yaa biliyorum da akşamları yediğimde midem bulanıyo zaten hep pişman oluyorum sadece abur cuburu ve akşam yemelerini kestiğimde hemen kilo veriyorum zaten 7.5 aylık hamileyim guatr var bende sanırım tersten çalışıyo kolay zayıflıyorum genelde yani aslında 7.5 kiloyu 3 4 haftada verebilirim ama bebeğe zararı olmasn diye 10 haftaya yayyorum son 1 ayda 3 kilo verdim 75le doğuma gitmek istiyorum geçen doğumda hemşire eşin senden küçük mü die sormuştu aynı şey olsun istemiyorum sağlıklı beslenerek zayıflamak amacım

herkese selamlar,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta: 61 kg
bu hafta: 61.1 kg
gelen: 100 gr
toplamda giden: 9.5 kg
hedef: 55 kg

Maalesef topiğe fazla uğrayamamın sonuçları. Ahhh 59 lar ah, bir kere görmüştüm. Ben yine istiyom 55 leri falan, ama buraya düzenli gelmem lazım. Listeyi kim yapıyor arkadaşlar?

Canım hamileyken diyet yapmak ne kadar doğru bilemiyorum. Düzenli beslensen, doğumdan sonra dikkat etmeye başlarsan daha sağlıklı olur canım, bebeğin sağlığı da önemli sonuçta. Doktoruna da danışabilirsin ama kendi başına diyet yapmasan iyi olur.

bana banaaaaaaaaa
canım doktorunla konuştun mu*
diet değil de sağlıklı beslenme yapabilirsin.
protein ve vitaminlerden kesme. yağ olarak sadece zeytin yağı tüket ama mutlaka tüket. bebeğinin hücre gelişimi için yağ asitlerine ihtiyacı var.
menülerini paylaş yardımcı olmaya çalışırız. emzirirken çok rahat verirsin kilo ..o zaman kadar sadece bazı şeyleri kıs.
ama dietisyene gidersen daha iyi olur sonuçta hamilesin. bu yaşta 4. çocuk çokcesursun ya :)

sabah ne yaptin kuzum yaaakahvalti hazirlamak zor mu geldi kiscemaralar nerdeeeeeaksama salata da ekle

canim hamile oldugun icin ne diyecegimi bilmiyorum ama diyetisyene git bence.. bebegin gelisimini engelliycek yanlis bisey yapma
niye gelmiyon topige kuzummmbizi birakirsan gelir artilartoparlarsin yawrum,isyerini tasidiniz mi:26:

kızlar nasılsınız kaç zamandır gıremıyorum
sen de kacaksin yawrummmnerelerdesinn

bugunku menumu paylasiyim kizlarr

sabah

uyaninca 1 bardak su

peynirin ustteki dilimini yemedim.

ara
6-7 badem
yesilcay

ogle

ara
bademim bitti
bogurtlen cayi

aksam

evde yemek yoktukocis sosis isitmis mikrodalgada,peynir eritmis..peynirsiz olanlarindan 2 tanesini yedim,yaninda da semizotu
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kocisin meshur kahvesiicine tarcin da atmis,farkli olmus tadi..siz de deneyebilirsiniz kizlar

Son düzenleme:
listeyi kim yapıyo bu hafta kızlar bende bugünden itibaren tekrar başladım listeye gircem bananeeeoram buram aldı başını gidiyo iddayla verdiğim kiloları homili gırtla yiye yiye aldım geri,1haftadırda gece 11 12lerde yemek yedik mecburen onunda çok büyük katkısı var bu kiloyu almamda
ama bende hırs mırs bişey kalmadı ama aynada artık kendimi beğenmemeye başladım nerde eski çıtırcık dedimyaa,kıvrımlarım gitmek üzere ve ben dün bu işe dur dedim,
eşimden yardım istedim hadi iddaya gir benle yaa dedimvalla kabul etti dünden razıymış

minderbobum valla arasıra menülerine denk geldimde bayılıyorum bu hallerine,çok hoş oluyoo,bende zamanında böyle yapardım aah nerde eski tubira aaahh

sabah neden öyle yedin sabah yaklaşık 500 kalori almış oldun
öğlen yediklerinde çok kalorili en azından kola içmeseydin iyiydi
yarından itibaren toparlamaya başla
ve mümkün olduğu kadar bisküvi cips tarzı paket ürün tüketmemmeye bak
bende 1-2 haftadır sürekli light bisküvi tüketiyordum kendime 2 hafta bisküvi yememe yasağı koydum

listeyi kara kedi yapiyo yawrum,esinle yine iddiaya mi girdin:111:kac kilo aldin bebisim:26:

minderbobum valla arasıra menülerine denk geldimde bayılıyorum bu hallerine,çok hoş oluyoo,bende zamanında böyle yapardım aah nerde eski tubira aaahh
sen de paylas bebisimmmmmmmmmmmmmmeski tuba gelllllllllllllllll gellllllllll:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…