70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla naptığımı bende bilmiyorum kuzum ya. Acayip b N**** (Siyahi) krizine griyorum.Tatilde alıştım.

Kendimi daha toparlayamadım ki. Önceden hiç üşenmez yapardım kendi yemeğimi ama şimdi öyle değil.

Akşam da halam da yemek yicez sanırım.Salata da yapar heralde diye düşünüyorum.

Menümü özellikle paylaşmak istedim çünkü artık kendimi toparlamak istiyorum

Canııım hep tatil alışkanlıkları kola da N**** (Siyahi) da. Normalde bırakmıştım öyle şeyleri.

Çok düzenli besleniyordum tatile gidince bozuldu. Daha da kendime gelmedim.

Yarından itibaren toparlanıyorum. :26:

listeyi kara kedi yapiyo yawrum,esinle yine iddiaya mi girdin:111:kac kilo aldin bebisim:26:

sen de paylas bebisimmmmmmmmmmmmmmeski tuba gelllllllllllllllll gellllllllll:118:

heya girdim valla başka imkanı yok kilo vermeye başlıycamda yok,alıştım hergün aburcubur yemeğe,yemezsem eksik hissediyorum kendimi,e alıştım tabi bi hedefim yok karışanım yok idealime geldim iddaa yok stres yok o yok bu yok,saldımda saldım,akşam hiç erken yemek yemedik 2aydır,eşimde gayet memnun istediği zaman eve gelsede yemek kavgasız yeniyo,ama bitti düzenime dönmek için taşınmayı bekledim ama ev falan bulamadık hala taşınmayı beklersem 100kilo olurum ben heralde

kiloma gelince ilk ay aldım alıcamı zaten 57olmuştumya iddaa bitince,hemen 1ayda geri aldım o verdiğim 3kiloyu e spor yok hareket yok akşam geç yiyip yatmalar abur cuburlar daha sayıyımmı,belliydi zaten,e bişde elma sirkesinide içmeyi bıraktım hoop vücutta belli etmeye başladı kilolar na moralim bozuk,içine girince bol gelen kotuma tam giriyorum yineya fena bozuldum buna
karar verdim yine iyi hissetmek için toparlanmam gerek,jilliana başladım dün 1aya halledicem hepsini kararlıyım
neyse 60-62 değişiyo kilom son biraydır amma velakin bu sabah tartıldım kilom kaçsa onunla başlıyorum ee oda tam 62.0.....

başlangıç:79.8
bu hafta :62
hedef:55

oyyy oyyy yawrum iyi cozutmussun:125: abur cubura doydun dimiama halledersin,kafaya koydugunu yaparsin katil bize bebisim,kocayla yine iddiaya giricen miii:86:

gündüz burdayken dedem geldi acil çıktım ona yiyecek bişeyler hazırladım mutfağı topladım sonra yemek yaptım..
saatlerdir iş yapıyorum
akşam da abimlerle hadisenin konserine gitcektik.
ama dedem olduğu için abim bana söyledi ve çıktı gitti
halbuki ben o sırada ütü yapıyordum hazırlanmak için
yine de tamam dedim gitti..
ondan sonra da hemen dedem çıktı
kaldım öyyyle ortada işte

oyyy oyyy yawrum iyi cozutmussun:125: abur cubura doydun dimiama halledersin,kafaya koydugunu yaparsin katil bize bebisim,kocayla yine iddiaya giricen miii:86:

girmeden olurmu şekerim girdim tabi,bu sefer çocuklarım için savaşacam kilolarla,
çift kişilik akülü araba alıcam dedi istediğim buydu geçen,,aklında kalmış:))
ama bu sefer kilo vermek üzerine değilde incelmek istediğimi söyledim bana 1ayda 10 beden incel ozaman demezmi,
benimkinin kafası beden konularına basmıyo sanırsam 10 beden incelirsem kemiklerim sayılmakla kalmaz kibrit çöpü kadar kalır dedim
bakalım yarın ölçücem son ölçümlerimi ona göre bi karar verek bakalım

Son düzenleme:
hosgeldin canim saglikli beslenerek dahada kilo almaya bilirsin canim belkide verirsin ama canin cektimi ye bence
evet esincim sade karbonhydratdan olusan bir menü olmus ama sen güzel spor ve güzel menüde paylasiyorsun yarin dan ihtibaren yine güzel menünü görelim tatlim
selam canim haftaya 100 grammi ve arti daha fazla vermis olarak yaparsin insallah bildirimini tatilden sonra toparlanamadin sen herhalde canim :26:
kızlar nasılsınız kaç zamandır gıremıyorum
selam canim
ooh ohh affiyet olsun minderim ne düsünceli kocan var hergün kahve yapiyor sana
tugbissss hosgeldin kelebegim
sen biraz dikkat ettinmi cabuk gidiyor zaten tugbis cabuk gider bence

aaa betülümü nasil götürmezler ya

al canim bizde burdan dinleriz
[video=youtube;PZs3hKsj5tk]http://www.youtube.com/watch?v=PZs3hKsj5tk&feature=player_detailpage[/video]

kizlar ben geri kaciyorum pisim kolay gelsin canim sana cocuk uyudukdan sonra tekrar bakarim bildirim var mi diye varsa gönderirim

Son düzenleme:
aaa betülümü nasil götürmezler ya

al canim bizde burdan dinleriz
[video=youtube;PZs3hKsj5tk]http://www.youtube.com/watch?v=PZs3hKsj5tk&feature=player_detailpage[/video]

dedem var ayıp olmasın diye götürmedi ama ondan sonra dedem de gitti umutsuz ev kadını gibi kaldım evde bunalımdayım
canım benimm
sen iyi ki varsın

dedem var ayıp olmasın diye götürmedi ama ondan sonra dedem de gitti umutsuz ev kadını gibi kaldım evde bunalımdayım
canım benimm
sen iyi ki varsın

sende iyiki varsin tatli kiz betülüm ac canim müzigi ben cok severim evde tek basima olunca müzik dinlemeyi oynamayi

Son düzenleme:

abin satis yapmis sen gidemez misin canim abin seni karsilasa konserde olmaz mi:26:

10 beden mianoreksiya olursun yawwolculdukten sonra fazla fazla soyle de rakamlari kocise
kizlar ben geri kaciyorum pisim kolay gelsin canim sana cocuk uyudukdan sonra tekrar bakarim bildirim var mi diye varsa gönderirim
opuyorum suzimmm

İnşallah canım bende istiyorum eski halime dönmeyi. Güzel menülerimi özlediiim

Gel geri suzişim benim. Bebişini uyutta.

sende iyiki varsin tatli kiz betülüm ac canim müzigi ben cok severim evde tek basima olunca müzik dinlemeyi oynamayi

bunalım takılcam tv izlicem

abin satis yapmis sen gidemez misin canim abin seni karsilasa konserde olmaz mi:26:

msj attı dedem gittiyse gelmemi söylemiş de çok uzak oraya gitmekle uğraşamam.. biraz durayım da belki sonra tek başıma dışarı çıkarım yürürüm biraz

tekraradan hoşgeldin

slm nasılsınız kızlar listeyi yapayım diye geldim ama eskisi çok hatalıymış düzeltcem diiye uğraşıyorum
suziii geldi mesajın sağol canım başlıyom ben listeye siz sohbet edin buralardayım ben fıstıklar.
eşim gıcık yine gitti arkadaşları ile buluşmaya kaldım evde yalnız

:26::26: Kolay gelsin Pisicimmm.

Eşini neden gönderdin ki şeker? Madem hoşlanmıyosun.

yalniz degilsin bebisim,biz yanindayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…