sabah ne yaptin kuzum yaaakahvalti hazirlamak zor mu geldi kiscem aralar nerdeeeee aksama salata da ekle
canim hamile oldugun icin ne diyecegimi bilmiyorum ama diyetisyene git bence.. bebegin gelisimini engelliycek yanlis bisey yapma
niye gelmiyon topige kuzummmbizi birakirsan gelir artilar toparlarsin yawrum,isyerini tasidiniz mi:26:
sen de kacaksin yawrummmnerelerdesinn
sabah neden öyle yedinsabah yaklaşık 500 kalori almış oldun
öğlen yediklerinde çok kalorili en azından kola içmeseydin iyiydi
yarından itibaren toparlamaya başla
ve mümkün olduğu kadar bisküvi cips tarzı paket ürün tüketmemmeye bak
bende 1-2 haftadır sürekli light bisküvi tüketiyordum kendime 2 hafta bisküvi yememe yasağı koydum
listeyi kara kedi yapiyo yawrum,esinle yine iddiaya mi girdin:111:kac kilo aldin bebisim:26:
sen de paylas bebisimmmmmmmmmmmmmmeski tuba gelllllllllllllllll gellllllllll:118:
dedigin gibi seker hayirlisi neyse o olsun
hadi gözün aydin artik bol bol dahada fazla ciciler alirsin kendine
oyyy oyyy yawrum iyi cozutmussun:125: abur cubura doydun dimiheya girdim valla başka imkanı yok kilo vermeye başlıycamda yok,alıştım hergün aburcubur yemeğe,yemezsem eksik hissediyorum kendimi,e alıştım tabi bi hedefim yok karışanım yok idealime geldim iddaa yok stres yok o yok bu yok,saldımda saldım,akşam hiç erken yemek yemedik 2aydır,eşimde gayet memnun istediği zaman eve gelsede yemek kavgasız yeniyo,ama bitti düzenime dönmek için taşınmayı bekledim ama ev falan bulamadık hala taşınmayı beklersem 100kilo olurum ben heralde
kiloma gelince ilk ay aldım alıcamı zaten 57olmuştumya iddaa bitince,hemen 1ayda geri aldım o verdiğim 3kiloyue spor yok hareket yok akşam geç yiyip yatmalar abur cuburlar daha sayıyımmı,belliydi zaten,e bişde elma sirkesinide içmeyi bıraktım hoop vücutta belli etmeye başladı kilolar na moralim bozuk,içine girince bol gelen kotuma tam giriyorum yineya fena bozuldum buna
karar verdim yine iyi hissetmek için toparlanmam gerek,jilliana başladım dün 1aya halledicem hepsini kararlıyım
neyse 60-62 değişiyo kilom son biraydır amma velakin bu sabah tartıldım kilom kaçsa onunla başlıyorum ee oda tam 62.0.....
başlangıç:79.8
bu hafta :62
hedef:55
oyyy oyyy yawrum iyi cozutmussun:125: abur cubura doydun dimiama halledersin,kafaya koydugunu yaparsin katil bize bebisim,kocayla yine iddiaya giricen miii:86:
hosgeldin canimhoşbulduk yalnız baştan söliyim 82 kiloyum şuan. bi de 4. bebeğime hamileyim çok da abartmadan zayıflamaya çalışıyorum akşam atıştırmalarını kesersem zayıflayacağıma inanıyorum şişman olmak psikolojimi kötü etkiliyor o yüzden zayıflamalıyım 2.5 ayda sadece 7 kilo vermek istiyorum boyum 178 24 yaşındayım. yardımcı olursanız çoooook mutlu olacağım :)
evet esincim sade karbonhydratdan olusan bir menü olmusİğrenç menümü paylaşayım. Yarından itibaren düzeltmeyi hedefliyorum.
Kahvaltı (13:00) : Bi paket N**** (Siyahi)
Öğle (16:00) : Çok az makarna,2yk yoğurt,Bi bardak kola
Akşam : Türlü(güveçte) , 3-4 yaprak sarması ( Tam belli değil akşam yemeği) :26:
selam canim haftaya 100 grammi ve arti daha fazla vermis olarak yaparsin insallah bildiriminiherkese selamlar,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta: 61 kg
bu hafta: 61.1 kg
gelen: 100 gr
toplamda giden: 9.5 kg
hedef: 55 kg
Maalesef topiğe fazla uğrayamamın sonuçları. Ahhh 59 lar ah, bir kere görmüştüm. Ben yine istiyom 55 leri falan, ama buraya düzenli gelmem lazım. Listeyi kim yapıyor arkadaşlar?
selam canimkızlar nasılsınız kaç zamandır gıremıyorum
ooh ohh affiyet olsun minderim ne düsünceli kocan var hergün kahve yapiyor sanabugunku menumu paylasiyim kizlarr
sabah
uyaninca 1 bardak su
Eki Görüntüle 455212
peynirin ustteki dilimini yemedim.
ara
6-7 badem
yesilcay
ogle
Eki Görüntüle 455213
ara
bademim bitti
bogurtlen cayi
aksam
Eki Görüntüle 455215 Eki Görüntüle 455216
evde yemek yoktukocis sosis isitmis mikrodalgada,peynir eritmis..peynirsiz olanlarindan 2 tanesini yedim,yaninda da semizotu
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 455219
kocisin meshur kahvesiicine tarcin da atmis,farkli olmus tadi..siz de deneyebilirsiniz kizlar
tugbissss hosgeldin kelebegimlisteyi kim yapıyo bu hafta kızlar bende bugünden itibaren tekrar başladım listeye gircem bananeeeoram buram aldı başını gidiyo iddayla verdiğim kiloları homili gırtla yiye yiye aldım geri,1haftadırda gece 11 12lerde yemek yedik mecburen onunda çok büyük katkısı var bu kiloyu almamda
ama bende hırs mırs bişey kalmadı ama aynada artık kendimi beğenmemeye başladım nerde eski çıtırcık dedimyaa,kıvrımlarım gitmek üzere ve ben dün bu işe dur dedim,
eşimden yardım istedim hadi iddaya gir benle yaa dedimvalla kabul etti dünden razıymış
sen biraz dikkat ettinmi cabuk gidiyor zaten tugbis cabuk gider benceheya girdim valla başka imkanı yok kilo vermeye başlıycamda yok,alıştım hergün aburcubur yemeğe,yemezsem eksik hissediyorum kendimi,e alıştım tabi bi hedefim yok karışanım yok idealime geldim iddaa yok stres yok o yok bu yok,saldımda saldım,akşam hiç erken yemek yemedik 2aydır,eşimde gayet memnun istediği zaman eve gelsede yemek kavgasız yeniyo,ama bitti düzenime dönmek için taşınmayı bekledim ama ev falan bulamadık hala taşınmayı beklersem 100kilo olurum ben heralde
kiloma gelince ilk ay aldım alıcamı zaten 57olmuştumya iddaa bitince,hemen 1ayda geri aldım o verdiğim 3kiloyue spor yok hareket yok akşam geç yiyip yatmalar abur cuburlar daha sayıyımmı,belliydi zaten,e bişde elma sirkesinide içmeyi bıraktım hoop vücutta belli etmeye başladı kilolar na moralim bozuk,içine girince bol gelen kotuma tam giriyorum yineya fena bozuldum buna
karar verdim yine iyi hissetmek için toparlanmam gerek,jilliana başladım dün 1aya halledicem hepsini kararlıyım
neyse 60-62 değişiyo kilom son biraydır amma velakin bu sabah tartıldım kilom kaçsa onunla başlıyorum ee oda tam 62.0.....
başlangıç:79.8
bu hafta :62
hedef:55
gündüz burdayken dedem geldi acil çıktım ona yiyecek bişeyler hazırladım mutfağı topladım sonra yemek yaptım..
saatlerdir iş yapıyorum
akşam da abimlerle hadisenin konserine gitcektik.
ama dedem olduğu için abim bana söyledi ve çıktı gitti
halbuki ben o sırada ütü yapıyordum hazırlanmak için
yine de tamam dedim gitti..
ondan sonra da hemen dedem çıktı
kaldım öyyyle ortada işte
aaa betülümü nasil götürmezler ya
al canim bizde burdan dinleriz
[video=youtube;PZs3hKsj5tk]http://www.youtube.com/watch?v=PZs3hKsj5tk&feature=player_detailpage[/video]
dedem var ayıp olmasın diye götürmedi ama ondan sonra dedem de gitti umutsuz ev kadını gibi kaldım evde bunalımdayım
canım benimm
sen iyi ki varsın
gündüz burdayken dedem geldi acil çıktım ona yiyecek bişeyler hazırladım mutfağı topladım sonra yemek yaptım..
saatlerdir iş yapıyorum
akşam da abimlerle hadisenin konserine gitcektik.
ama dedem olduğu için abim bana söyledi ve çıktı gitti
halbuki ben o sırada ütü yapıyordum hazırlanmak için
yine de tamam dedim gitti..
ondan sonra da hemen dedem çıktı
kaldım öyyyle ortada işte
10 beden mi
girmeden olurmu şekerim girdim tabi,bu sefer çocuklarım için savaşacam kilolarla,
çift kişilik akülü araba alıcam dedi istediğim buydu geçen,,aklında kalmış:))
ama bu sefer kilo vermek üzerine değilde incelmek istediğimi söyledim bana 1ayda 10 beden incel ozaman demezmi,
benimkinin kafası beden konularına basmıyo sanırsam 10 beden incelirsem kemiklerim sayılmakla kalmaz kibrit çöpü kadar kalır dedim
bakalım yarın ölçücem son ölçümlerimi ona göre bi karar verek bakalım
opuyorum suzimmmkizlar ben geri kaciyorumpisim kolay gelsin canim sana cocuk uyudukdan sonra tekrar bakarim bildirim var mi diye varsa gönderirim
hosgeldin canimsaglikli beslenerek dahada kilo almaya bilirsin canim belkide verirsin ama canin cektimi ye bence
evet esincim sade karbonhydratdan olusan bir menü olmusama sen güzel spor ve güzel menüde paylasiyorsun yarin dan ihtibaren yine güzel menünü görelim tatlim
kizlar ben geri kaciyorumpisim kolay gelsin canim sana cocuk uyudukdan sonra tekrar bakarim bildirim var mi diye varsa gönderirim
sende iyiki varsin tatli kizbetülüm ac canim müzigi ben cok severim evde tek basima olunca müzik dinlemeyi oynamayi
abin satis yapmissen gidemez misin canim abin seni karsilasa konserde olmaz mi:26:
bunalım takılcam tv izlicem
msj attı dedem gittiyse gelmemi söylemiş de çok uzak oraya gitmekle uğraşamam.. biraz durayım da belki sonra tek başıma dışarı çıkarım yürürüm biraz
girmeden olurmu şekerim girdim tabi,bu sefer çocuklarım için savaşacam kilolarla,
çift kişilik akülü araba alıcam dedi istediğim buydu geçen,,aklında kalmış:))
ama bu sefer kilo vermek üzerine değilde incelmek istediğimi söyledim bana 1ayda 10 beden incel ozaman demezmi,
benimkinin kafası beden konularına basmıyo sanırsam 10 beden incelirsem kemiklerim sayılmakla kalmaz kibrit çöpü kadar kalır dedim
bakalım yarın ölçücem son ölçümlerimi ona göre bi karar verek bakalım
slm nasılsınız kızlar listeyi yapayım diye geldim ama eskisi çok hatalıymış düzeltcem diiye uğraşıyorum
suziii geldi mesajın sağol canım başlıyom ben listeye siz sohbet edin buralardayım ben fıstıklar.
eşim gıcık yine gitti arkadaşları ile buluşmaya kaldım evde yalnız
slm nasılsınız kızlar listeyi yapayım diye geldim ama eskisi çok hatalıymış düzeltcem diiye uğraşıyorum
suziii geldi mesajın sağol canım başlıyom ben listeye siz sohbet edin buralardayım ben fıstıklar.
eşim gıcık yine gitti arkadaşları ile buluşmaya kaldım evde yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?